- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Kullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe(şimdilik ev hanımı)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3.5 yaşında ve 8 aylık kızlarım var
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.65
Kilonuz:118( yarın net yazarım)
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :üniversiteye 60 la başladım 72 ile bitti işe girdim 80 evlendim 6 sene oldu ben oldum 118 doguma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık başta olmak üzere istedigini giyinmek rahat hareket etmek eee tabi eşim de yeniden aşık olsa fena olmaz:)))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı 2 sene kadar önce katılmıştım bide emziren annelere takılıyorum ama sıkmadım kendimi benden bu kadar bayanlar...
Kullanıcı Adı : missagor
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :170
Kilonuz:61.1 (diyetisyen tartisi) 62.2 (evde)
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :tekrarlayan gebelik kayıpları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yeniden hamile kaldıgımda kortizon kullanacağım önlem amaçli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı Oburella
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci-öğretmen
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:---
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :162
Kilonuz:106
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :dunyada kendi varlığımı hissedebildigim zaman dan bu yana kiloluyum insulin direncim var ve inanilmaz derecede istaha sahibim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?ogrencilerimle daha verimli zaman gecirmek istiyorum mesleki anlamda fazla aktif olmam gerekiyor kilolarim bu durumu engelliyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır bu ilk
Selamsız daldım yine ama.. Dert yanıcam biraz kusuruma bakmayın..
Konuşamıyorum kimseyle, anlamıyorlar mı yoksa anlatamıyor muyum orası mechul..
Olan kalan aklımı da kaybetmezsem iyidir artık..
Yok ya olmuyor, ne yaparsam olmuyor, ne dersem olmuyor..
Ne olduğunu anlatmaya kalksam onu bile bilmiyorum..
Evleniyor muyum işkence mi çekiyorum belli değil..
Sürekli bir aksilik, sürekli bir kavga hali..
Sorun benim belki kimseyi suçlamıyorum ama çok dayanıksızım böyle şeylere..
Iste i evlilik muhabbetinin verdigi gerginlik ve biz farkinda olmadab ufacik sacma seylere takilabiliyoruz ayni zamanda karsi tarafta.olabildigince sakin olmakta fayda var gecicek.evliligin ilk zamanları da olabilir anlamsiz tartismalar.burda tavir onemli.hangi taraf daha sabirli.ve ilimliysa bunu kullanmali.yoksa vay sen bana bunu neden dedin deyip uste cikmaya calisan idare etmesini allttan almasini bilmeyen tek bir taraf olursa ozaman zor surecw girebiliyor. Benimde oldu cok cok hemde.
Rabbim sevginizi daim etsin canim benim, guzel huzurlu bir yuva kurmanizi nasip etsin.
Günaydınlar.
Hoşgeldin aramıza
Bende var bir süre kullandım insülin direnci vardı az kilo verdim ama işe yaradığını düşünüyorum biraz ara vermiştim başlıcam tekrar.
Hoşgeldin aramıza. Hep beraber sağlıklı şekilde zayiflariz inşallah.
Çok gerilmemeye çalış Fatimem düğün öncesi olur böyle şeyler biraz uzak kalmaya çalışın birbirinizden.
hoşgeldin canım :) insAllah istediğin kiloya inersin
hoşgeldin canım kilon cok fazla değilmiş en yakin zamanda ulaşırsın insAllah
hoşgeldin canım :) en yakin zamanda dilediğin kiloya ulaşırsın insAllah canım
canım hoşgeldin sıkma canini herşey düzene girer insAllah..Bu dönemlerde zorluklar oluyor inşAllah zamanla düzelir canım ya biraz stres var sıkıntılar var tabiki ondan dolayıdır.
Merhaba çocuk durmadı ancak gelebildim:) İnş bu grup bana uğurlu gelir makus talihimi yenerim hayatımda hiç 78 kiloyu görmemiştim çok üzgünümOksimoron gel tatlimmmm gel :)
bu grup biraz delidir korkmaMerhaba çocuk durmadı ancak gelebildim:) İnş bu grup bana uğurlu gelir makus talihimi yenerim hayatımda hiç 78 kiloyu görmemiştim çok üzgünümAmacım 56 kiloya düşmek
Hoşgeldin canım eğer arkadaşların dediklerini dikkate alırsan yemek konusunda eminim ki en kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Ben ilk zamanlar çok kızıyordum ya şunu yesem ne olur abartıyorlar diye ama herkesin haklı olduğunu gördüm :) ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurur musun acaba :)Merhaba çocuk durmadı ancak gelebildim:) İnş bu grup bana uğurlu gelir makus talihimi yenerim hayatımda hiç 78 kiloyu görmemiştim çok üzgünümAmacım 56 kiloya düşmek
Kovserim her şey çok güzel olacak merak etme yüzdünüz yüzündünüz kuyruğuna geldiniz bugünlerin bitmesine 2 haftacık kaldı sabır az daha :) gerginlik olur insansınız sonuçta heyecan gerginlik olmasa o işten şüphe duyulmalı asıl :)Hoşbulduk canım..
İnşaAllah düzelir, yorulduk ikimiz de..
Sağol canımBende regliyim ve sisim asiri.
Rahatsizlik veriyor gercekten fazlasiyla :/
Gecmis olsun ayrica abla
Afiyet olsun
Hoşbulduk canım..
İnşaAllah düzelir, yorulduk ikimiz de..
Harikasın maşallahKızlar cuma günü 60.8
Bugün 59.8
Fark 1 kg
Yanlışlıkla oldu ablacımB bilinmeyenkullanici beni etiketlemişsin ama gözükmüyor
Harikasın maşallah
Bugünün sporu nedir kızlar ben kaçırdım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?