Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım :) insAllah istediğin kiloya inersin

hoşgeldin canım kilon cok fazla değilmiş en yakin zamanda ulaşırsın insAllah

hoşgeldin canım :) en yakin zamanda dilediğin kiloya ulaşırsın insAllah canım

canım hoşgeldin sıkma canini herşey düzene girer insAllah..Bu dönemlerde zorluklar oluyor inşAllah zamanla düzelir canım ya biraz stres var sıkıntılar var tabiki ondan dolayıdır.

Çok teşekkür ederim canım..
Dediklerini dikkate alacağım..

Biz de öyle karar verdik ablacım..
Biraz ayrı kalıp dinlenmeye itiyacımız var..

Hoşbulduk canım..
İnşaAllah düzelir, yorulduk ikimiz de..

Merhaba çocuk durmadı ancak gelebildim:) İnş bu grup bana uğurlu gelir makus talihimi yenerim hayatımda hiç 78 kiloyu görmemiştim çok üzgünüm Amacım 56 kiloya düşmek
Hoşgeldin canım eğer arkadaşların dediklerini dikkate alırsan yemek konusunda eminim ki en kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Ben ilk zamanlar çok kızıyordum ya şunu yesem ne olur abartıyorlar diye ama herkesin haklı olduğunu gördüm :) ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurur musun acaba :)

Hoşbulduk canım..
İnşaAllah düzelir, yorulduk ikimiz de..
Kovserim her şey çok güzel olacak merak etme yüzdünüz yüzündünüz kuyruğuna geldiniz bugünlerin bitmesine 2 haftacık kaldı sabır az daha :) gerginlik olur insansınız sonuçta heyecan gerginlik olmasa o işten şüphe duyulmalı asıl :)

Cuma 70.6
Pazartesi 71
Sabah geldim yola çıkacağımız için yatmadım uykusuzluk var. Jillian yaptım dünün yerine diye yapabilirsem aksamda yapacagim inşallah. Öğlen yola çıktık İzmir e gidiyoruz anneme. Haftam yoğun geçecek erkek kardeşim evlenecek ekimde nasipse onlarla alışveriş gezmeler falan. Baya efor sarfedecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…