Biz 15 gün önce anneme aldık. Emzirenler kullanamıyormuş o yüzden ben kullanmadım. Ama annemin kilo vermesi durmuştu bundan sonra başladı yine. 15 gün durdu benim yanımda 4 kilo verdi. Sabahları yürüyüşe çıkmadan 1 tatlı kaşığı içti. Bilmiyorum belki direnç kırıldı belki aspir yağından. 2 saat yürüdü her sabah. Ama yıllardır yaz kış demeden yürür her gün.Aspir yağı duydum yağ yakıcı bileniniz kullananiniz var mi
Eki Görüntüle 2035994
Bu da yarın ki menüm bazal metabolizmam 1309 ona uygun olanlar harfiyen uyabilir bence
170 boya 60 62 ideal değil mi canım. Diyetisyen mi dedi 55 e duş diye.Kullanıcı Adı : missagor
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :170
Kilonuz:61.1 (diyetisyen tartisi) 62.2 (evde)
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :tekrarlayan gebelik kayıpları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yeniden hamile kaldıgımda kortizon kullanacağım önlem amaçli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Evet 10 gunde bir gidiyorum 7 gün farklı 3 gun şok şeklinde hazırlıyor tarifleri bile veriyor :))Aaaa her gün böyle liste mi hazırlıyor diyetisyenin çok iyiymiş.
Diyetisyen yağ oranımı fazla buldu başlayalı 21 gün oldu 5 kilo verdim 3 ü yağ 1 kilo kadar kas kazandım. Diyetisyenim kilo konusunda beni motive etti çünkü kortizon kullanmaya başladığımda alacağım kiloların göze batmamasini istiyorum.170 boya 60 62 ideal değil mi canım. Diyetisyen mi dedi 55 e duş diye.
İşte ben de onu diyeceğim. Yağ oranın azalır kasın artar tartıya yansımaz. Ama çok iyiymiş valla. Ben hep ne yiyeceğimi bilemediğim için bıraktım diyetleri. Konya da var mı acaba böyle biri gidince sorar mısın benim için komşu sayılırızDiyetisyen yağ oranımı fazla buldu başlayalı 21 gün oldu 5 kilo verdim 3 ü yağ 1 kilo kadar kas kazandım. Diyetisyenim kilo konusunda beni motive etti çünkü kortizon kullanmaya başladığımda alacağım kiloların göze batmamasini istiyorum.
Aslında o daha çok kas yapmaya yönelik besliyor beni
Sorarım tabi 30 ağustosta randevum, aslında burda sağlık ocaklarında ücretsizde var ama bi sayfa şunu ye şunu yeme diyor analiz yapıp gönderiyor ona ben de uyamadim. Bu cidden iyi oldu bana.İşte ben de onu diyeceğim. Yağ oranın azalır kasın artar tartıya yansımaz. Ama çok iyiymiş valla. Ben hep ne yiyeceğimi bilemediğim için bıraktım diyetleri. Konya da var mı acaba böyle biri gidince sorar mısın benim için komşu sayılırızbelki tanıdığı diyetisyen arkadaşı vardır
Ayyy cansın çok sağol. 29 ağustosda hatırlatırım ben sanaSorarım tabi 30 ağustosta randevum, aslında burda sağlık ocaklarında ücretsizde var ama bi sayfa şunu ye şunu yeme diyor analiz yapıp gönderiyor ona ben de uyamadim. Bu cidden iyi oldu bana.
Anladım canım kolay gelsin size. Plates çok sıkıcı geliyor bana puff pufff al ver al ver2 kişi daha alsaydın yeter mi emin misin.
İstediğiniz kadar kabak boregi heEki Görüntüle 2035994
Bu da yarın ki menüm bazal metabolizmam 1309 ona uygun olanlar harfiyen uyabilir bence
Benden iyiymişsin canım her döneminde benden fazlaymışsın ama son donemde ben uçmuşum sana göre. Bir kilo iki kilo derken oldu 58 kilo..Aynen hedefini yakin tutki motivasyonun dusmesin.Verirsin vericeksin arada kacamak olucak diyeceksin yok ben yapamiyorum falan ama eger cidden karar verdiysen bunlari soylesen bile yine kalkip devam ediyosun :)
Bende kendimi.bildim bileli kiloluyum ilkokul5te 75 kilo idim liseye kadar lisede 80 kg oldum arttim sonra lise ikide 70e dustum sonra oss stresinden 98e kadar ciktim . Unide 82ye dustum dugun zamani zayiflamak.icin spora yazldim yanlis calistigim icin sisti vucudum 82 ile basladim 87 ile gelin oldum.83 ile hamile kaldım 96ile doguma girdim dogum sonrasi 86ya dustum.sonra nasilsa emzieiyorum dedim.yedim yedim 91 oldumnasil hikayem
Yok canım kayseriliyim yeni fark ettim manisa yazdıgını...syns manisali misin kuzum sen
Verirsin verirsin bi sıkı tutmaya basla super kilolar gider ❤Benden iyiymişsin canım her döneminde benden fazlaymışsın ama son donemde ben uçmuşum sana göre. Bir kilo iki kilo derken oldu 58 kilo..
Aç kalmak kilo verdirmiyor aksine artırıyor, beyin yine aç kalacağım korkusuyla ne yesen yağa çeviriyor, diyeti yapalı hiç ac kalmadım ve güzel kilo veriyorum tariFin devamı arka sayfada yapmak isteyen olursa atarım :))İstediğiniz kadar kabak boregi hevalla iyiymis liste :) biz ac geziyoruz acc :)
Profiline bakip manisa yazisina aldanarak memleketlim dedim sana :)Yok canım kayseriliyim
Actan kastim hamurisi ve tatlilar haftada bir belki belki o da yani :)Aç kalmak kilo verdirmiyor aksine artırıyor, beyin yine aç kalacağım korkusuyla ne yesen yağa çeviriyor, diyeti yapalı hiç ac kalmadım ve güzel kilo veriyorum tariFin devamı arka sayfada yapmak isteyen olursa atarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?