Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı Oburella
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci-öğretmen
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:---
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :162
Kilonuz:106
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :dunyada kendi varlığımı hissedebildigim zaman dan bu yana kiloluyum insulin direncim var ve inanilmaz derecede istaha sahibim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?ogrencilerimle daha verimli zaman gecirmek istiyorum mesleki anlamda fazla aktif olmam gerekiyor kilolarim bu durumu engelliyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır bu ilk

Aspir yağı duydum yağ yakıcı bileniniz kullananiniz var mi
Biz 15 gün önce anneme aldık. Emzirenler kullanamıyormuş o yüzden ben kullanmadım. Ama annemin kilo vermesi durmuştu bundan sonra başladı yine. 15 gün durdu benim yanımda 4 kilo verdi. Sabahları yürüyüşe çıkmadan 1 tatlı kaşığı içti. Bilmiyorum belki direnç kırıldı belki aspir yağından. 2 saat yürüdü her sabah. Ama yıllardır yaz kış demeden yürür her gün.

170 boya 60 62 ideal değil mi canım. Diyetisyen mi dedi 55 e duş diye.

170 boya 60 62 ideal değil mi canım. Diyetisyen mi dedi 55 e duş diye.
Diyetisyen yağ oranımı fazla buldu başlayalı 21 gün oldu 5 kilo verdim 3 ü yağ 1 kilo kadar kas kazandım. Diyetisyenim kilo konusunda beni motive etti çünkü kortizon kullanmaya başladığımda alacağım kiloların göze batmamasini istiyorum.
Aslında o daha çok kas yapmaya yönelik besliyor beni

İşte ben de onu diyeceğim. Yağ oranın azalır kasın artar tartıya yansımaz. Ama çok iyiymiş valla. Ben hep ne yiyeceğimi bilemediğim için bıraktım diyetleri. Konya da var mı acaba böyle biri gidince sorar mısın benim için komşu sayılırız belki tanıdığı diyetisyen arkadaşı vardır

Sorarım tabi 30 ağustosta randevum, aslında burda sağlık ocaklarında ücretsizde var ama bi sayfa şunu ye şunu yeme diyor analiz yapıp gönderiyor ona ben de uyamadim. Bu cidden iyi oldu bana.

Sorarım tabi 30 ağustosta randevum, aslında burda sağlık ocaklarında ücretsizde var ama bi sayfa şunu ye şunu yeme diyor analiz yapıp gönderiyor ona ben de uyamadim. Bu cidden iyi oldu bana.
Ayyy cansın çok sağol. 29 ağustosda hatırlatırım ben sana gelmez artık o gün bak uzar da uzar bana

Benden iyiymişsin canım her döneminde benden fazlaymışsın ama son donemde ben uçmuşum sana göre. Bir kilo iki kilo derken oldu 58 kilo..

İstediğiniz kadar kabak boregi he valla iyiymis liste :) biz ac geziyoruz acc :)
Aç kalmak kilo verdirmiyor aksine artırıyor, beyin yine aç kalacağım korkusuyla ne yesen yağa çeviriyor, diyeti yapalı hiç ac kalmadım ve güzel kilo veriyorum tariFin devamı arka sayfada yapmak isteyen olursa atarım :))

Actan kastim hamurisi ve tatlilar haftada bir belki belki o da yani :)
Ödül olarak falan istedigim kiloya ulaştığımda zaten yiyicemmm bunlari haftada bir olmak sarti ile ozaman kiloda aldirmiyor hem :)
Acliktan kasit bir makarnamiz yok bir patates kizartmamizz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…