Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım ahahahha iyi bişey mi söyledin kötü bişey mi asker selamı derken
Askerrrrrr hazırolllllll tüfekkkkkkkkkk omuzaaaaa aman su şişesi eleeeeeeee:KK70:
İyi bişi demek istedim tabiki :KK15: içiyorum suyumu merak etme

vay işte bilinçli annenin kısçesi:KK39:ay inşallah benimkide ilerde öyle olur inadına daha çok aburcubur isteyecek diye ödüm kopuyor,çok güzel başetmişsin bu durumla bence helal olsun valla
Harpy Harpy canım at mı o kadar mı fena istblda kasaplar şaşırdım ama aslında kendi sucuğumuzu yapmamız da iyi kaptanın dediği gibi

kumpir fırında oluyor sonuçta kızartma değil boyutuda fazla değil içine konan şeylerde zaten garnitür bence güzel olmuş kaptanım hatta sankim az hiç ara yok,iyi valla iyi ayakta kalıyrsunuz bu kadar az besinle:KK57:

çok leziz görünüyor bende yapçam ya.Bi zaman okumuştum yapılışını izlemiştimde ama hergün mayalananın yarısını alıyorduk uğraşlı ve uzun gelmişti.ellerine sağlık kaptanım

Yaa olmaz mı bizim mahallede bi kasap vardı gazeteye çıkmıştı çift tırnaklı satıyor diye :kusmuk: neyseki oradan hiç almadık...

75042E2E-73CE-4465-A928-D9D27BFA9FBE.webp

vay işte bilinçli annenin kısçesi:KK39:ay inşallah benimkide ilerde öyle olur inadına daha çok aburcubur isteyecek diye ödüm kopuyor,çok güzel başetmişsin bu durumla bence helal olsun valla
Harpy Harpy canım at mı o kadar mı fena istblda kasaplar şaşırdım ama aslında kendi sucuğumuzu yapmamız da iyi kaptanın dediği gibi

kumpir fırında oluyor sonuçta kızartma değil boyutuda fazla değil içine konan şeylerde zaten garnitür bence güzel olmuş kaptanım hatta sankim az hiç ara yok,iyi valla iyi ayakta kalıyrsunuz bu kadar az besinle:KK57:

çok leziz görünüyor bende yapçam ya.Bi zaman okumuştum yapılışını izlemiştimde ama hergün mayalananın yarısını alıyorduk uğraşlı ve uzun gelmişti.ellerine sağlık kaptanım
Canım o 10 günlük bir dönem sonra haftada bir beslemek yetiyor zaten ben haftada bir ekmek yapıyorum iki tane eşim öğlen yemeğe geldiği halde yetiyor bize dene bence İnan kokusunu duyunca ben bu zamana kadar ne yemişim diyeceksin bende her zaman yardımcı olurum bir sorun oldugunda

menüm kızlar
Sabah yarım simit+ 1 kibrit kutusundan biraz büyük tulum peyniri
Saat öğlen 3 gibi 1 h. yumurta+1 t.t dilimin yarısı+9 tane zeytin+1 kase yoğurt(yoğurt içinde 2 yk dut pekmzi+1 tatlı kaşığı bal+1 yk keten tohumu)
akşam 6 gibi 1 tabak kapuska yemeği+1 dilim tam t. ekmeği+dünkü barbunya salatasında yiyeceğim
Saat 8 gibide 1 bardak meyve suyu ev yapımı
bu arada sabah erkenden 30 dk leslie yaptım
şuan 1.5 lt su içtim büyük ihtimal 3 ltyi bulurum yatana kadar
Gayet hoş bir menü afiyet olsun

Kaptan menüsü geliyorrrrrrrrrr çıkarın kılıçları :duduk::duduk::duduk:
Sabah yarım simit domates çay peynir yemedim hacamattan dolayı
Ara bir Trabzon hurması
Akşam bir küçük patatesten evde yaptıgım kumpir:olamaz: yalnız Rus salatası sadece yoğurttan yapılma:sinirli::sinirli::sinirli:Dövün Kaptanı :silah:
Su 2 buçuk spor yarım saat yürüyüş
Kumpir mi :skandal:
Kaptanı kumpir yerse inkpin de boş durmaz buzluktaki dondurmayı eritip götürür :dondurma: gün bu gün kIzlar kaptan bize kizamicak
Şaka bi yana dondurmanın hesabını nasıl vereceğim diye düşünürken bunu görmek rahatlattı beni.:KK48:

tamam da akşam niye yok onu anlamadım ben sabah süper öğlen muhteşem akşamda olaydı iyiydi

cancagzımmm seviyom kız seni varya en zıt şekilde gelip bir numaraya yerleştin vallahi bak :KK60:
bak böyle zamanda bebeğim aklında bulunsun yoğurt ve elma yiyorsun yada yoğurt Trabzon hurması tamam mı aç kalmak yok

canım yapmak zor değil o zaman saçını yıkama hasta olmaktansa kendimizin doktoru olucaz bak evladın var sen hasta olursan onlar ne olacak önce kendimiz

nasıl sevdiğim takımdaşım yaaaaa:KK60:her yediğinde aklına burası gelen insan candır takım arkadaşını düşünen candırrrr cannnn:KK60:

yine öpücemmmmmmmmm:KK60::sampiyon:

bak işte yaaaaaaaaaa gel kız seni de öpücemmmm:KK60: bak bayıldığım menü bu işteeeeeee:KK60:

:KK53::KK53::KK53:bizim evin her yeri gazoz meyve suyu çiğdem tatlı kurabiye:KK14:

şimdik menü süper:KK60: tartıya gelince 300 gram az mıııııı sence kaç gün oldu başlayalı iki gün kaçamak vardı zaten bu iki günlük sonuç ve 300 gram çok güzel bir rakam başlangıç için:KK60:

yaw şahanemisiniz nesiniz bugun öpücemmmmm:KK60:

seni dövücem kaçıyorsun burdan nerdesin sen :sinirli:sevgili yardımcım sen gelmezsen ben naparım haaa naparımmmmmmm ama seni öpücem gelllll:KK4::KK60::KK60::KK60:

evet canım ben 7 ay kadar önce iki kere sırtımdan yaptırdım bir kere 5 sülük sonra iki ay önce adet ağrılarımdan dolayı yumurtalıklarıma 27 sülük 2 defa hacamat göbeğime 2 sülük yaptırdım yapmışken tam olsun tam arınayım diye bacaklarıma ve kafama yaptırdım dün bir seans daha kafama yaptırıp sonra yüzüme sülük yaptırıcam bir kere daha ama çok memnunum ben başağrım bıçak gibi kesildi 4 gündür gece gündüz ağrıyordu

ye canım afiyet olsun önce bebeğin yemeği önemli zaten istemeyiz sütünün azalmasını

seni öpmem lazım en başta dimi 3 haftadır gaziydin sen:KK60: tebrik ederim canımmm

süperrrrrrrrrrrrrrrr:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

bak gördün müüüüüüüü bakkkkkkkkkkkkkk :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: varya nasıl başarı maşallahhhhhhhhhhhh aynen böyle devam aynen durmak yokkkkkkk:KK60: bugün benden bebişe bir kaçamak hakkı canının istediğini bir porsiyon ye yanına da kaptandan izinli yaz

o nasıl arındırıyor biliyomusun canım senin vücudunu her gün içebilirsin hatta içersen süper olur

lütfennnn moral bozmuyoruz lütfennnnnnnn regl olmuşsun bu hafta gidecek canım:KK60:

kaç kilocuğun var ki yavaşlamasın yahuuuuu çok güzel gidiyorsun çokkkkkk:KK60:
Allahım yerim sizi yaaaaaa yerimmmmmmmmmmm:KK60: ananın ellerinden öpdümmmmm:KK36:

hahahahahaahahah :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: çok sevindim iyi olmana canımmmmmmmmmmmmmmmmm:KK60:
Anacım seni yer kaptanım. Aşırı mutluyum :21:

Yok canım öyle değil.. Dosya yükle butonuna basınca hiç birşey olmuyor.. Öyle olsa küçültürüm..

Tebrikler canım..

Çok iyi vermişsin :)

Gayet güzel, böyle devam :)

Olsun canım, haftaya verirsin İnşaAllah

Aynen canım aynenn..
Dün bir elbise aldım 44 beden, utanmadım değil yani..

Verecek kilon az, o yüzden az az gitmesi çok normal..

Tebrik ederim..

Immm şeyy ımmm...
Utancından yerin dibine geçen smile yokmuyduuu? :)

Tebrikler canım..

MaşaAllah, çok güzel..
Çok geçmiş olsun bu arada

Çok iyii :) Tebrikler..
Teşekkür ederim :)

Hem ilk Cuma girmiş hemde sonraki Salı o yüzden canım sıkıldı zaten bak dtcf dtcf kız neler atlattı ama iki hafta sonra yazdı gelip burası Yok geçen hanı değil malesef en önce benim sorumluluğum var her diskalifiye beni üzüyor
Semurcan'ın olayını şimdi öğrendim ve çok üzüldüm. Hem Sermucan için hem senin için kaptanım. Çok çaba sarfediyosun gerçekten, Allah razı olsun...

Canım o 10 günlük bir dönem sonra haftada bir beslemek yetiyor zaten ben haftada bir ekmek yapıyorum iki tane eşim öğlen yemeğe geldiği halde yetiyor bize dene bence İnan kokusunu duyunca ben bu zamana kadar ne yemişim diyeceksin bende her zaman yardımcı olurum bir sorun oldugunda
kaptanım izledim hatırladım artık yarın denemeye başlıyorum 10 gün sonra anlatırım nasıl olduğunu.

Gayet hoş bir menü afiyet olsun
teşekkür ederim,iyi geceler kızlar benim dizim başlar çoocuğuda uyutmuşum daha ne isterim.Walla kaptanım ne yalan sölim I inkpin e katılasım geliyor buz dolabındaki kurabiye beni çağırıyor :kk77:elimize koz verdin:KK70:

selam herkese iyi akşamlar :KK25:

Menümü yazim

Sabah
2 yumurta
Süzmeli tost
5 zeytin

Ara
Sütlü kahve
2 ceviz

Öğlen
Balık
Salata