Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim desene hafta sonu dinlenemeden bitti, gecti.
umarim guzel bir hafta gecirirsin iste, cissiz
Zaten işe dinlenmeye gidiyorum. Orada da çok çalışıyorum.. Yarın yoğun olacak fakat diğer günleri daha kolay atlatabilirim sanırım

Deryaa sen bu konuda benim idolümsun.
Benim eşim de Allahtan yapar. Ama o da rahatına çok düşkündür.
Cumartesi gezmeye gitmiştim, eve geldiğimde bana çorba yapmış. Uzun zaman sonra :) sevindim.
Ya benim annem çok anaç, biz 3 kız kardeşiz. Öyle olunca ben baba evinde, babamın zerre kadar ev işi yaptığını görmedim.
Evlendikten sonra da sanki ben annem gibi olmalıyım sandım. Kendimi sürekli frenliyorum. İlk zamandan beri. Yoksa erkeğe is yaptırmayan kadınlardan olacaktım.
Neyse ki eşim in kültüründe tam tersi var. Onlar da babası yemek de yapar temizlik de. Ben de onlara uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama beynime kodlanmış bir kere :)

Bu mesajdan anladığım lokma lokma lokma tatlısı :-D :-D

Ay ben de hafta sonu daha çok yoruluyorum. Hafta içi daha sakin geçiyor. En azından ev işi yapmıyorum. Çünkü yapamıyorum

çok güzel menü. Canım bir de vücut alıştığı kiloyu korumaya çalışırmış. Direnç gösterirmiş. Sen azimle güzel menüler yemeye devam et. İlla ki pes edecek tartı.

Canım ya pek olmamış. HamBurger ekmeği akşam yemeğinde çılgınca geldi bana :) köftede yağda kızarmıştır muhtemelen. Hafta içi toparlarsın.

çok güzel olmuş. Ama biraz tatlıyı hergün yiyorsun gibi geldi bana canım. Her günde şekerli birşeyler var. Siz şeker orucu mu yapacaktınız ne :-D

Daha güzel olacak. Sen yeter ki iste

Sabah 11.00
menemen
(1 yumurta, 2 dilim sucuk, domates biber)
2 dilim kaşar
4 zeytin
Çay

Öğle 15.00
1 büyük kase mercimek çorbası
2 küçük köfte
Yarim elma

Ara
Sütlü kahve 1 sb
10 fındık
5 fıstık

Akşam 19.00
2 kase işkembe çorbası
1 portakal
2 dilim kaşar

22.00
1 küçük pop kek.

Su 2lt. Spor hastayım.

Benim eşimin de annesi çok anaç benim annem de tam tersiydi.. bazen benden annesi gibi davranmamı beklese de onu bulamayınca vazgeçiyor tabi :) ama çocuk bakımında destek olmaya çalışır sağolsun :)

Uno dengenin hamburger ekmeği 150 gr, 2 dlm ekmeğe denk geliyor aslında.. bilmiyorum biraz haftasonu menüsü oldu kabul ediyorum..
Köfteler yağsız tavada canım hiç kızartma yapmam ben evde :)

Menü bence güzel canım.. top kek olmasaymış daha iyiymiş :/

Aynen ya. O pop kek ne alaka bende anlamadım
Yedikten sonra pişman oldum.
HamBurger köftesi ev yapımı ise bende istereeem
Bu hafta nasıl geçecek bizim için.
4 güNümüz var
Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe.
Ben bu 4 günde çok dikkat etmeyi düşünüyorum. Yine bi -300,-400 hedefliyorum cumaya kadar.
Sende durumlar nasıl.

Ben hergün tartılmayi düşünüyorum benimle hergün tartılacak arkadaş var mi.
Herkesin motive olma şekli farklıdır. Ben hergun tartılınca daha çok motive oluyorum.

Zıplamalı tavşanlı 4.takım üyeleri.
Ne oldu zıplama olayı. Ben bugün 20 tane zıpladım. Sabah uyanır uyanmaz herkesten 20 zıplama bekliyorum.
Öğlen de olur
Akşam da olur
Yatmadan da olur
Fırsatı olmayanlar wc de de olur :-D:-D

Selam kızlar bende tartı bildirimi yapayım
82.6 bugun - 500 gr regl olduğum için mi yoksa tartımı yanlış bilemedim kızımın tartısı hep sabit yerde dun ustune ağır eşya duşurmuşler kızım dedi anne sanki dengesiz olmuş

İnşallah doğrudur. Bu digital tarttılar bazen sapıtıyor.

Hfta içi bi aksilik olmazsa ben de tam güç diyet ve spor planlıyorum bu hafta.. Bugün 2 saat spor yaptım

Ben varım ama yarın başlarım 100 yaparım..

Menüm:
Sabah08.00: yarım haşlanmış yumurta, 5zeytin, 1dilim kek, yeşillik, 1kare helva, 1kk.b.peynir
Ara: kadayıf tatlısı 1dilim
Öğle12.00: 1ad. karnıyarık, 1/2havuç, 1/4kase çorba
Ara:1ad.baklava
Akşam18.00: pırasa(1pors.) 2d.ekmek
Spor yürüyüş 1 saat
Su 3lt

Valla arkadaşların özel günleri vardı. Düğün vb tatlı kek dağıttılar durdular.. Kendimden özür dilerim. Yine yedim.

Canım ben şöyle bisey düşündüm. Bu tatlı şeylerin yanında süt içsen,en azından direk kan sekeriNi yükseltmez. Dengeli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…