Zaten işe dinlenmeye gidiyorum.Canim desene hafta sonu dinlenemeden bitti, gecti.
umarim guzel bir hafta gecirirsin iste, cissiz
Güzel menü afiyet olsunDunku menum kizlar
Sabah
1 kasarli tost (t.t ekmek ile)
Yesillik ve cay
Ara
Kahve ve 12-13 tane a.fistigi
Oglen
Tavuklu salata
Soda
Ara
1 porsiyon meyve (elma,portakal vs karisik)
Aksam
1 koca tabak pirasa yemegi
3 kasik ev yogurdu
1 dilim t.t ekmek
Su 3 litre
Kız bende artıdayım.Bildirim
Cuma: 70.4
Bugün: 70.9
Yeni tartı aldım inanmazsınız heryerde aynı ölçüyor
Deryaa sen bu konuda benim idolümsun.Ayy komsu olayi cok kotu olmus tabiki canim. umarim omur boyu kalir icerde ama nerdeee, ancak umariz boyle seyleri.
Ben babalara daha cok gorev verilmesinden yanayim, biraz o yapamaz o bakamaz diye babalarin cok rahat ve sanki cocuksuz gibi yasamasina cok gicik olurum. Benim kizimsa onun da kizi, gelirken gelinligin icinde getirmedim ya bu cocugu. Eve benimse onun da evi, ben cok fenayimdir bu konuda ve kadinlarin kendilerini hic dusunmediklerini ve herseyi kendileri yapip cok yorulduklarini gorunce cok kiziyorum.
Birakin calissin su adamlar biz anne isek o da baba, biz kadinsak o da o evin adami. Temizlesin yemek yapsin, cocuk baksin. Cok ozverili kadinlara kiziyorum. Kusura bakmayin ben bu konuda kesinlikle odun veremem, esim herseyi yapar ama ben de asla kotu yapmissin yok cocuga kotu bakmissin demem.
Arada bir bunu sen daha iyi yapiyorsun demek lazim, aslinda onlarin da hosuna gidiyor. Ama kadin herseyi yapiyor ve adamin yaptigini begenmeyince adam da amaan diyor yapsin kendisi zaten benim yaptigimi begenmiyor.
Ayyy ne cok yazmisim pardon.
Bu mesajdan anladığım lokma lokma lokma tatlısı :-D :-Dhimm simdi lokmadan anladigimiz nedir, 1 cay kasigi mi 1 tatli kasigi mi? 50 gr mi 100 gr mi? mesela 2 lokma tahin pekmez, benim gozum ac olunca 2 yk kasigi bana 2 lokma gelebilir. ama kendimdeydeken 2 cay kasigi. Lokma miktarini bilemedim
Eger lokmalar 1 cay kasigi kadarsa mennu cok begendim, sadece aksma icin az da olsa yogurt tuketirsen veya et daha guzel olur canim. Benim diyetisyenim her ana ogunde protein yenmesi gerektigini soyledi az da olsa. degilse kilo verilmesi yavaslar ve dururmus.
Ay ben de hafta sonu daha çok yoruluyorum. Hafta içi daha sakin geçiyor. En azından ev işi yapmıyorum. Çünkü yapamıyorumÇok çalıştım bugünde.. Evi süpürmeye vaaktim olmadı. Çok yoruldum yine. Yatak odasını çok dağıtmışız. Bir de mutfak işleri. Çocuklarrın yıkanması derken çok yoruldum ya. Her yanım ağrıyor yine. Yarın da iş var.
çok güzel menü. Canım bir de vücut alıştığı kiloyu korumaya çalışırmış. Direnç gösterirmiş. Sen azimle güzel menüler yemeye devam et. İlla ki pes edecek tartı.bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:30 _ 1 tabak ince bugday , uzerinde elma rendesi ve bolca tarcin vardi (arkadaslarla bulustum mumkun oldugunca saglikli ve diyetime uygun siparis verdim), 1 kucuk sutlu kahve.
15:00: 4 kofte, 1 kase salata icine 1tk kenevir yagi, 2 dilim ekmek.
19:00_ 100 gr kadar haslanmis kirmizi et, 1 tabak dolusu yer lahanasi.
su: 2lt
2 fincan bitki cayi
Aslinda karnim ac degildi ama bugun arti gorunce son gunlerde hep aksami atladigimi ve belki sebebinin o olacagini dusundum, artik ogun atlamadan yiyecegim. Diyetisyen demisti ogun atlamak bazi bunyelerde vucut icin aclik alarmi olabilir diye. acikmasam da ogun atlamamaya karar verdim.
Canım ya pek olmamış. HamBurger ekmeği akşam yemeğinde çılgınca geldi bana :) köftede yağda kızarmıştır muhtemelen. Hafta içi toparlarsın.Menüm
Sabah
2 dlm tbe
Omlet
30 gr labne
1 tk reçel
Öğlen
1 kupa şekersiz sıcak çikolata
1 bardak az yağlı patlamış mısır
1/2 elma
1 portakal
Ara
Az süylü tarçınlı neskafe
10 badem
3 zeytin
Akşam
1 tam buğday hamburger ekmaği (150 gr)
3 hamburger köftesi
2 dlm kaşar
Yarım bardak ayran
Salata
Biber turşusu
Azcık hardal
Ara
Minicik bir lokma kadayıf ( inanılmaz şekersiz olmuş, eşimin canı istedi evde yaptım. Sadece tadına baktım)
Kefir
Spor aslında dead lift yapacaktım ama tüm gün koşturmaktan bacaklarım yapmış kadar ağrıyor. Bi de biraz kartopu oynadık ailecek
Bol su
çok güzel olmuş. Ama biraz tatlıyı hergün yiyorsun gibi geldi bana canım. Her günde şekerli birşeyler var. Siz şeker orucu mu yapacaktınız ne :-DMenum
12.20
1 kase yoğurt 1 dilim tb lavaş
13 40
2 kk peynir 3 zeytin
1 tk bal 1 tk tereyağı
1 yk menemen 1 çatal yumurta
Yarım domates 1 dal yeşil soğan
2 dilim tb lavaş ekmeği
3 bardak çay
Ara 15
2 yk mercimek çorbası
Akşam 18.50
5 sıkım çiğ köfte
Bol yeşillik 5 arnavut acı biber
Limon
Ara 20
1 küçük fincan kahve 1 küçük lokum
22.40 açık limonlu kaynar çay içeceğim
Su iki lt spor 15 dakika karın bacak kol sguat mekik çalıştım
Daha güzel olacak. Sen yeter ki isteMenüm:
Sabah12.00: yarım pors.sucuklu yumurta, 4zeytin, 2dilim beyaz ekmek
Akşam18.00: balık(1pors.), roka, tere, 2d.ekmek
Ara: 2kurabiye, çay
Ara: çeyrek kivi, çeyrek portakal
Spor yok
Su 3lt
Porsiyonu küçülttüm ve zararlıları azalttım. Birkaç güne keserim.
salata da var canım ama seçenekler şöyle
Kısır
Şalgamlı bulgur salatası
Patates salatası
Şehriye salatası
Yani yine kh ağırlıklı salatalar. Nerde bir nohutlu salata, ton balıklı salata :-D
Zıplama yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Az olsun bizim olsun diyorum.
Süper menü
menüler çok güzel ve lezzetli geldi bana. Afiyet olsun.
güzel rakibim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Bende mesajları okurken aklıma şu bi çocuğun yüzüne kezzap atan amcasi vardı ya aklıma o olay geldi.
Allah yavrularımızı korusun.
güzel sağlıklı menü.
bu menü bu takımda olmadı amaa
off sucuklu tost kurabiye hepsini de çok severim. Börek De çok güzel olur.yeme de yanında yat.
değişik olmuş, ama dengelemişsin akşam.
Afiyet olsun.
oğluNu öp benim için. Benimki de büyüyünce öyle minnak davranışlar yapsın. Bayılırım ben ona yaa.
Sıkı kahvaltı, hafif akşam yemeği.
Benim eşimin de annesi çok anaç benim annem de tam tersiydi.. bazen benden annesi gibi davranmamı beklese de onu bulamayınca vazgeçiyor tabi :) ama çocuk bakımında destek olmaya çalışır sağolsun :)Deryaa sen bu konuda benim idolümsun.
Benim eşim de Allahtan yapar. Ama o da rahatına çok düşkündür.
Cumartesi gezmeye gitmiştim, eve geldiğimde bana çorba yapmış. Uzun zaman sonra :) sevindim.
Ya benim annem çok anaç, biz 3 kız kardeşiz. Öyle olunca ben baba evinde, babamın zerre kadar ev işi yaptığını görmedim.
Evlendikten sonra da sanki ben annem gibi olmalıyım sandım. Kendimi sürekli frenliyorum. İlk zamandan beri. Yoksa erkeğe is yaptırmayan kadınlardan olacaktım.
Neyse ki eşim in kültüründe tam tersi var. Onlar da babası yemek de yapar temizlik de. Ben de onlara uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama beynime kodlanmış bir kere :)
çok güzel menü. Canım bir de vücut alıştığı kiloyu korumaya çalışırmış. Direnç gösterirmiş. Sen azimle güzel menüler yemeye devam et. İlla ki pes edecek tartı.
Canım ya pek olmamış. HamBurger ekmeği akşam yemeğinde çılgınca geldi bana :) köftede yağda kızarmıştır muhtemelen. Hafta içi toparlarsın.
çok güzel olmuş. Ama biraz tatlıyı hergün yiyorsun gibi geldi bana canım. Her günde şekerli birşeyler var. Siz şeker orucu mu yapacaktınız ne :-D
Daha güzel olacak. Sen yeter ki iste
Sabah 11.00
menemen
(1 yumurta, 2 dilim sucuk, domates biber)
2 dilim kaşar
4 zeytin
Çay
Öğle 15.00
1 büyük kase mercimek çorbası
2 küçük köfte
Yarim elma
Ara
Sütlü kahve 1 sb
10 fındık
5 fıstık
Akşam 19.00
2 kase işkembe çorbası
1 portakal
2 dilim kaşar
22.00
1 küçük pop kek.
Su 2lt. Spor hastayım.
Aynen ya. O pop kek ne alaka bende anlamadımBenim eşimin de annesi çok anaç benim annem de tam tersiydi.. bazen benden annesi gibi davranmamı beklese de onu bulamayınca vazgeçiyor tabi :) ama çocuk bakımında destek olmaya çalışır sağolsun :)
Uno dengenin hamburger ekmeği 150 gr, 2 dlm ekmeğe denk geliyor aslında.. bilmiyorum biraz haftasonu menüsü oldu kabul ediyorum..
Köfteler yağsız tavada canım hiç kızartma yapmam ben evde :)
Menü bence güzel canım.. top kek olmasaymış daha iyiymiş :/
İnşallah doğrudur. Bu digital tarttılar bazen sapıtıyor.Selam kızlar bende tartı bildirimi yapayım
82.6 bugun - 500 gr regl olduğum için mi yoksa tartımı yanlış bilemedim kızımın tartısı hep sabit yerde dun ustune ağır eşya duşurmuşler kızım dedi anne sanki dengesiz olmuş
Aynen ya. O pop kek ne alaka bende anlamadım
Yedikten sonra pişman oldum.
HamBurger köftesi ev yapımı ise bende istereeem
Bu hafta nasıl geçecek bizim için.
4 güNümüz var
Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe.
Ben bu 4 günde çok dikkat etmeyi düşünüyorum. Yine bi -300,-400 hedefliyorum cumaya kadar.
Sende durumlar nasıl.
Zıplamalı tavşanlı 4.takım üyeleri.
Ne oldu zıplama olayı. Ben bugün 20 tane zıpladım. Sabah uyanır uyanmaz herkesten 20 zıplama bekliyorum.
Öğlen de olur
Akşam da olur
Yatmadan da olur
Fırsatı olmayanlar wc de de olur :-D:-D
Canım ben şöyle bisey düşündüm. Bu tatlı şeylerin yanında süt içsen,en azından direk kan sekeriNi yükseltmez. Dengeli olur.Menüm:
Sabah08.00: yarım haşlanmış yumurta, 5zeytin, 1dilim kek, yeşillik, 1kare helva, 1kk.b.peynir
Ara: kadayıf tatlısı 1dilim
Öğle12.00: 1ad. karnıyarık, 1/2havuç, 1/4kase çorba
Ara:1ad.baklava
Akşam18.00: pırasa(1pors.) 2d.ekmek
Spor yürüyüş 1 saat
Su 3lt
Valla arkadaşların özel günleri vardı. Düğün vb tatlı kek dağıttılar durdular.. Kendimden özür dilerim. Yine yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?