Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim anne-babanin onceligi hep cocuk tabiki. Ben de gecen ayagimdan hasta olup hastane gidince kiyamam esim gunlerce nasil agladi, diyor ki kendimden gectim kizimi dusundum sana birsey olursa hayati boyunca annesiz kalacak diye. Anne-baba gibi kimse olamaz tabiki, ben de acikcasi cocugumu en cok ya kendi yanimda ya da esimin yaninda guvende hissederim.
bir saniye baskasi telefona bakar birsey olur, sohbete katilir, gitti cocuk. allah gostermesin. Baksana dugunce 2 dkda kavga cikti diyorsun ayy, ne kotu hissetmissindir kendini.

canim yaa ispanakli borek, 1 dilim yeseydin yaninda ayran salata, super bir ogun olurdu.
Kurabiyeyi yedin hadi lokum neden? Hic degilse kuru incir, hurma veya taze meyve yeseydin yaninda findik ceviz, bari saglikli olurdu.
Regly doneminde ben de cok zorlaniyorum ama kuru meyve veya bol bol taze meyve sut, ypgurt filan ye, hic degilse saf seker degiller, lifli gidalar.

himm simdi lokmadan anladigimiz nedir, 1 cay kasigi mi 1 tatli kasigi mi? 50 gr mi 100 gr mi? mesela 2 lokma tahin pekmez, benim gozum ac olunca 2 yk kasigi bana 2 lokma gelebilir. ama kendimdeydeken 2 cay kasigi. Lokma miktarini bilemedim
Eger lokmalar 1 cay kasigi kadarsa mennu cok begendim, sadece aksma icin az da olsa yogurt tuketirsen veya et daha guzel olur canim. Benim diyetisyenim her ana ogunde protein yenmesi gerektigini soyledi az da olsa. degilse kilo verilmesi yavaslar ve dururmus.

Korkmussundur tabiki canim. Ama o oyun alanlari ozellikle 3-4 yasindan buyuk cocuklarin rahatlikla birakilmasi icin zaten cocuk tek basina cikamiyor bile yasak. Aslinda guvenli ama sizin durum biraz plan disi olmus, duyuru filan o yuzden tabiki korkmussun. Yoksa sakin ola ki kendini suclama neden biraktim diye, eminim ki guvenli bir yer olmasa ne sen ne de babasi birakmazdi. Kusme kiz avmye bunun icin (avm sever konusuyor :)

Ayy komsu olayi cok kotu olmus tabiki canim. umarim omur boyu kalir icerde ama nerdeee, ancak umariz boyle seyleri.
Ben babalara daha cok gorev verilmesinden yanayim, biraz o yapamaz o bakamaz diye babalarin cok rahat ve sanki cocuksuz gibi yasamasina cok gicik olurum. Benim kizimsa onun da kizi, gelirken gelinligin icinde getirmedim ya bu cocugu. Eve benimse onun da evi, ben cok fenayimdir bu konuda ve kadinlarin kendilerini hic dusunmediklerini ve herseyi kendileri yapip cok yorulduklarini gorunce cok kiziyorum.
Birakin calissin su adamlar biz anne isek o da baba, biz kadinsak o da o evin adami. Temizlesin yemek yapsin, cocuk baksin. Cok ozverili kadinlara kiziyorum. Kusura bakmayin ben bu konuda kesinlikle odun veremem, esim herseyi yapar ama ben de asla kotu yapmissin yok cocuga kotu bakmissin demem.
Arada bir bunu sen daha iyi yapiyorsun demek lazim, aslinda onlarin da hosuna gidiyor. Ama kadin herseyi yapiyor ve adamin yaptigini begenmeyince adam da amaan diyor yapsin kendisi zaten benim yaptigimi begenmiyor.
Ayyy ne cok yazmisim pardon.

aynen canim, en onemlisi bizlere ve cocuklarimiza allah saglik versin.

Menun guzel canim, afiyet olsun

Anladim canim, off ya kac gundur ben de aksam yemeyi biraktim ama arti geldim bu sabah. anlamadim acaba ogun atlamak bana yaramiyor mu ki diye dusunuyorum. Ondan sordum sende etkisi nasil diye

Merhaba kızlar. Herkese iyi pazarlar.
iyi pazarlar canim
menun guzel olmus cnaim, afiyet olsun

Anladim cnaim, salatalar da kh agirlikli yani.
Menulerim sanki guzel gibiydi ama bu sabah arti geldim anlayamiyorum. Bugun disaridaydim sabah yine dikkat ettim ama anlamiyorum neden kilo aldim yine offff

ahahaha kız derya çocuklar a yediriyordum iki lomam iki çay kaşığı ve iki kup şeker kadarda tb ekmeği akşamki guveç bol kızıl etliydi Canım

Afiyet olsun canim
Teşekür ediyorum canım kaç gündür kendimi tutamıyorum çok zorlanıyorum regl denmi bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu durumuma tatlı çok istiyor canım bende sabah kahvaltısında bal yiyorum ki akşama kendimi avutayım tatlı yedim işte iki gündür çikolatamı dolapta köşe bucak şaklıyorum ki kimse yemesin ama bugün de yemeyeceğim

Olabilir canim, reglyden tatli istegi.

bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:30 _ 1 tabak ince bugday , uzerinde elma rendesi ve bolca tarcin vardi (arkadaslarla bulustum mumkun oldugunca saglikli ve diyetime uygun siparis verdim), 1 kucuk sutlu kahve.
15:00: 4 kofte, 1 kase salata icine 1tk kenevir yagi, 2 dilim ekmek.
19:00_ 100 gr kadar haslanmis kirmizi et, 1 tabak dolusu yer lahanasi.

su: 2lt
2 fincan bitki cayi

Aslinda karnim ac degildi ama bugun arti gorunce son gunlerde hep aksami atladigimi ve belki sebebinin o olacagini dusundum, artik ogun atlamadan yiyecegim. Diyetisyen demisti ogun atlamak bazi bunyelerde vucut icin aclik alarmi olabilir diye. acikmasam da ogun atlamamaya karar verdim.

Amin canım:)
İnşallah yapar canım.. zamane çocukları zehir gibi :)

Tabi canım güvenli olmasa bırakır mıyım hiç hele eşim çok evhamlıdır.. dediğin gibi kapılar falan çok güvenli çocukların çıkması dışardan yabancı birinin girmesi mümkün değil. Oraya ilk defa gitmiştik zaten canım başka avmye giderim napim avmsiz olmaz tabi..

Uzun ama doğru yazmışsın canım kesinlikle sana katılıyorum.. ben de bazı arkadaşlarıma kızarım bu konularda.. çocuk gibi davranıyorlar eşlerine..

Anladim canim, off ya kac gundur ben de aksam yemeyi biraktim ama arti geldim bu sabah. anlamadim acaba ogun atlamak bana yaramiyor mu ki diye dusunuyorum. Ondan sordum sende etkisi nasil diye

Bana da yaramıyor öğün atlamak

Menüm
Sabah
2 dlm tbe
Omlet
30 gr labne
1 tk reçel

Öğlen
1 kupa şekersiz sıcak çikolata
1 bardak az yağlı patlamış mısır
1/2 elma
1 portakal

Ara
Az süylü tarçınlı neskafe
10 badem
3 zeytin

Akşam
1 tam buğday hamburger ekmaği (150 gr)
3 hamburger köftesi
2 dlm kaşar
Yarım bardak ayran
Salata
Biber turşusu
Azcık hardal

Ara
Minicik bir lokma kadayıf ( inanılmaz şekersiz olmuş, eşimin canı istedi evde yaptım. Sadece tadına baktım)
Kefir

Spor aslında dead lift yapacaktım ama tüm gün koşturmaktan bacaklarım yapmış kadar ağrıyor. Bi de biraz kartopu oynadık ailecek
Bol su

Menum
12.20
1 kase yoğurt 1 dilim tb lavaş

13 40
2 kk peynir 3 zeytin
1 tk bal 1 tk tereyağı
1 yk menemen 1 çatal yumurta
Yarım domates 1 dal yeşil soğan
2 dilim tb lavaş ekmeği
3 bardak çay

Ara 15
2 yk mercimek çorbası

Akşam 18.50
5 sıkım çiğ köfte
Bol yeşillik 5 arnavut acı biber
Limon

Ara 20
1 küçük fincan kahve 1 küçük lokum

22.40 açık limonlu kaynar çay içeceğim

Su iki lt spor 15 dakika karın bacak kol sguat mekik çalıştım

Afiyet olsun canım bizde kar topu oynadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…