Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok uzuldum bugun artiyi gorunce cunku gercekten son zamanlarda cok dikkat ediyorum. karnim acikmiyor aksamlari cok ilginc bir sekilde ki gece yeme problemim vardi eskiden. dedim kendi kendime karnim acikmiyorsa yemeyeyim aksam ama grulen o ki ogun atlamak kotu etki yapiyor bende. Artik elimden geldigince atlamayacagim aksam yemegimi

Menun yarin seni guldurecek bence canim, guzel olmus. Sadece diyetisyen bilgisi paylasmak istiyorum, ogun aralarinda 3 saat ara vermek gerekiyormus bu 3 saat icerisinde 1 damla sut bile icsek kotu etki yapiyormus, ilk baslarda zor oldu saat kurarak bekledim ama istersen dene ogunler arasina 3 saat koy.

Ne guzel ailecek kartopu :)
afiyet olsun canim, menu guzel olmus.

banada öğun atlamak yaramıyor
Diyetisyenim eğer ilaki atlayacaksan sabah öğlen arasındaki ara öğunu atla dedi sabah erken kahvaltı sevmiyorum yani tek başıma herkes le öğlen arası kahvaltı yapıyoruz onun için diyetisyene gitmedim inşallah burada beraber veririz kiloları

ayy ne guzel, cok eglenmissinizdir. Burda haa soguk ama bu aralar kar yok
Evet ailecek eğlendik kardan adam vardı hazır onunla fotoğraf çektik torunum ilk defa kar gördüğü için çok eğlendi ve çabucak üşüyüp ağlamaya başladı İstanbul da kar baya yağdı çok soğuk hava

anladim canim,

evet bende ara vermeye dikkat ediyorum bugün herkes uyuyordu yoğurt yedim bir baktım herkes ayakta ve kahvaltı hazırladık beraber haydi buyur denince de dayanamadım verdiğin bilgi içinde teşekkür ediyorum canım benim bu kocamanı da sana geldin

Harika menü. Afiyet olsun
Harika.
Ben de bırakamıyorum.
Babalat rahat. Ben eşime bırakmıştım bir kere. O da annesine bırakıp çıkmış. Babanneye alışkın da değiller. Yılda 2 kez falan görüyor çocuklar. İlk günden bırakmıştı. Aferin dedim bende.
Oooooo klbkcim neler yemissin öyle hemen 1000 mekik ceza olsun
Hiç fırsatları kaçırmıyorsun
Herşeyi yiyip pişman oluyorum
Allah korusun.. Ya bişey olsaydı.. Bir de ben hamileydim bu olayda.
Dikkat edeceğim. Görmek istediğim yorum buydu. Teşekkür ederim
hepsi sağlıklı afiyet olsun

Son düzenleme:
Sagol canim, inan cok dikkat ediyorum ama bugunku arti nerden geldi bilmiyorum bakalim yarinki pazartesi tartisinda ne olacak durumum.

Menüm:
Sabah12.00: yarım pors.sucuklu yumurta, 4zeytin, 2dilim beyaz ekmek
Akşam18.00: balık(1pors.), roka, tere, 2d.ekmek
Ara: 2kurabiye, çay
Ara: çeyrek kivi, çeyrek portakal
Spor yok
Su 3lt

Porsiyonu küçülttüm ve zararlıları azalttım. Birkaç güne keserim.

Sabah ve aksam gayet guzel olmus canim. kurabiye belki gunduz saatinde olsa daha iyi olurdu tabii hic olmamasi en iyisi. Ama dune bakarak kesinlikle cisslar azalmis, yarinki menu ornek menu olacak gibi sanki afiyet olsun canim

CNım çayın kahvene tarçın ekle bende çok işe yarıyor.. Açlık krizlerini önlüyor.. Ayrıca aç bırakma kendini.. Baktın tatlı yemen şart o zaman diyetisyenimin bi tarifi vardı onu yap; 2 hurma 2 ceviz 1 çk tarçın rondol toplar yap kakaoya batır inanılmaz oluyor.. İstersen kakaoyu içine de ekleyebilirsin ama ben dışında daha çok sevdim.

Hafta sonu için güzel bi menü

Afiyet olsun canım bizde kar topu oynadık

Ayy ne güzel tadını çıkarmak lazım bu havaların :)

Yediğimiz şeyleri sadece kalori olarak görmek biraz yanlış aslında..yediklerimiz aynı zamanda metabolizmamızı da herekeye geçiriyor. Örneğin 1 salatalık yediğimizde ondan aldığımız kalorinin daha fazlasını hazmederken yakıyoruz.. 1 dlm kek ve 1 parça biftek aynı kaloride olabilir ama vücutta gösterdiği etki bambaşka.. Tok da olsan 1 kase salata birZ peynir metabolizmanı uyandıracaktır.. Ayrıca spor yapmY da başladın ya ondan d etkilenmiş olbilirsin.. Uzun zamandır kullanmadığın kasların ödem topluyor olabilir.

Sabah ve aksam gayet guzel olmus canim. kurabiye belki gunduz saatinde olsa daha iyi olurdu tabii hic olmamasi en iyisi. Ama dune bakarak kesinlikle cisslar azalmis, yarinki menu ornek menu olacak gibi sanki afiyet olsun canim
İnşallah örnek menülere geçerim artık. Kimseye uymayacağım. İradeli olacağım inşallah.

Çok çalıştım bugünde.. Evi süpürmeye vaaktim olmadı. Çok yoruldum yine. Yatak odasını çok dağıtmışız. Bir de mutfak işleri. Çocuklarrın yıkanması derken çok yoruldum ya. Her yanım ağrıyor yine. Yarın da iş var.

Sagol cnaim aciklaman icin, umarim kaslar odem topluyordur. Gerci cok hafif spor yapiyrum hala eski sporlarima donemedim. dedigin gibi ne degil de nasil yedigimiz onemli ve aclik hissetmesem de salata ve az protein tuketecegim, diyetisyen ozellikle soyledi alarmini kur uyanikken her 3 saatte bir ye diye, ac olmasam da yiyeyim bari. Hani ben de kendimce cok aclik krizi yasiyorum bu aralar da tokluk var hep ustumde diye bunu kullanmak istedim ama hic iyi olmadi .

Canim desene hafta sonu dinlenemeden bitti, gecti.
umarim guzel bir hafta gecirirsin iste, cissiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…