- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cok uzuldum bugun artiyi gorunceAmin canım:)
İnşallah yapar canım.. zamane çocukları zehir gibi :)
Tabi canım güvenli olmasa bırakır mıyım hiç hele eşim çok evhamlıdır.. dediğin gibi kapılar falan çok güvenli çocukların çıkması dışardan yabancı birinin girmesi mümkün değil. Oraya ilk defa gitmiştik zaten canım başka avmye giderim napimavmsiz olmaz tabi..
Uzun ama doğru yazmışsın canım kesinlikle sana katılıyorum.. ben de bazı arkadaşlarıma kızarım bu konularda.. çocuk gibi davranıyorlar eşlerine..
Bana da yaramıyor öğün atlamak
Menun yarin seni guldurecek bence canim, guzel olmus. Sadece diyetisyen bilgisi paylasmak istiyorum, ogun aralarinda 3 saat ara vermek gerekiyormus bu 3 saat icerisinde 1 damla sut bile icsek kotu etki yapiyormus, ilk baslarda zor oldu saat kurarak bekledim ama istersen dene ogunler arasina 3 saat koy.Menum
12.20
1 kase yoğurt 1 dilim tb lavaş
13 40
2 kk peynir 3 zeytin
1 tk bal 1 tk tereyağı
1 yk menemen 1 çatal yumurta
Yarım domates 1 dal yeşil soğan
2 dilim tb lavaş ekmeği
3 bardak çay
Ara 15
2 yk mercimek çorbası
Akşam 18.50
5 sıkım çiğ köfte
Bol yeşillik 5 arnavut acı biber
Limon
Ara 20
1 küçük fincan kahve 1 küçük lokum
22.40 açık limonlu kaynar çay içeceğim
Su iki lt spor 15 dakika karın bacak kol sguat mekik çalıştım
ayy ne guzel, cok eglenmissinizdir. Burda haa soguk ama bu aralar kar yokAfiyet olsun canım bizde kar topu oynadık
Ne guzel ailecek kartopu :)Menüm
Sabah
2 dlm tbe
Omlet
30 gr labne
1 tk reçel
Öğlen
1 kupa şekersiz sıcak çikolata
1 bardak az yağlı patlamış mısır
1/2 elma
1 portakal
Ara
Az süylü tarçınlı neskafe
10 badem
3 zeytin
Akşam
1 tam buğday hamburger ekmaği (150 gr)
3 hamburger köftesi
2 dlm kaşar
Yarım bardak ayran
Salata
Biber turşusu
Azcık hardal
Ara
Minicik bir lokma kadayıf ( inanılmaz şekersiz olmuş, eşimin canı istedi evde yaptım. Sadece tadına baktım)
Kefir
Spor aslında dead lift yapacaktım ama tüm gün koşturmaktan bacaklarım yapmış kadar ağrıyor. Bi de biraz kartopu oynadık ailecek
Bol su
banada öğun atlamak yaramıyorcok uzuldum bugun artiyi goruncecunku gercekten son zamanlarda cok dikkat ediyorum. karnim acikmiyor aksamlari cok ilginc bir sekilde ki gece yeme problemim vardi eskiden. dedim kendi kendime karnim acikmiyorsa yemeyeyim aksam ama grulen o ki ogun atlamak kotu etki yapiyor bende. Artik elimden geldigince atlamayacagim aksam yemeg
Evet ailecek eğlendik kardan adam vardı hazır onunla fotoğraf çektik torunum ilk defa kar gördüğü için çok eğlendi ve çabucak üşüyüp ağlamaya başladı İstanbul da kar baya yağdı çok soğuk havaayy ne guzel, cok eglenmissinizdir. Burda haa soguk ama bu aralar kar yok
anladim canim,banada öğun atlamak yaramıyor
Diyetisyenim eğer ilaki atlayacaksan sabah öğlen arasındaki ara öğunu atla dedi sabah erken kahvaltı sevmiyorum yani tek başıma herkes le öğlen arası kahvaltı yapıyoruz onun için diyetisyene gitmedim inşallah burada beraber veririz kiloları
oyy ilk kar cok sevmistir tabiki :)Evet ailecek eğlendik kardan adam vardı hazır onunla fotoğraf çektik torunum ilk defa kar gördüğü için çok eğlendi ve çabucak üşüyüp ağlamaya başladı İstanbul da kar baya yağdı çok soğuk hava
evet bende ara vermeye dikkat ediyorum bugün herkes uyuyordu yoğurt yedim bir baktım herkes ayakta ve kahvaltı hazırladık beraber haydi buyur denince de dayanamadımMenun yarin seni guldurecek bence canim, guzel olmus. Sadece diyetisyen bilgisi paylasmak istiyorum, ogun aralarinda 3 saat ara vermek gerekiyormus bu 3 saat icerisinde 1 damla sut bile icsek kotu etki yapiyormus, ilk baslarda zor oldu saat kurarak bekledim ama istersen dene ogunler arasina 3 saat koy.
Her adım attığında ağlıyarak diyordu anneannem ben neden yuruyemiyorum kardaoyy ilk kar cok sevmistir tabiki :)
oyy kuzum benim. Benim kizim da cok sasirmisti ilk kar gordugundeHer adım attığında ağlıyarak diyordu anneannem ben neden yuruyemiyorum karda
Harika menü. Afiyet olsunBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
10:00_ 1 yunurtadan kiymali yumurta, 60ge ekmek, 1 yk aci sos, 1 kase ispanak salatasi, 1 kare helva, 1 fincan sutlu kahve, 1 muz.
15:30 _ 200gr kiyma kavurma yagsiz, 2 dilim ekmek, 1 kare helva, domatesli salata.
Helvalar biraz fazla oldu diye aksam yemedim.
Su: 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan papatya cayi
Harika.Slm kizlar
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:00--> 2 dilim ekmek, 1 buyuk tabak ispanakli biberli salata, 1 yk aci sos, 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 fincan sutlu kahve.
16:30--> 5 kofte, 1 buyuk kase rokali kuru domatesli biberli naneli salata, salataya 1 yk kenevir yagi ekledim. 1 bucuk dilim ekmek. 1 elma.
2 fincan siyah cay
1 fincan bitki cayi
2,5 lt su
Ben de bırakamıyorum.Teşekkürler canım. Aslında ben donmadım eşim beni yavaşlattıyoksa ben bile şaşırdım o kadar hızlı bir şekilde olayı kavrayıp gerekeni yapmak için harekete geçişime.. hatta o süre zarfında bir kısmı film ve dizilerden alıntı olmakla birlikte bin çeşit felaket senaryosu yazabildim kafamdan yetenek işte
Sorma canım yaa çıldırıyorlar oyun odası diye.. biz de aynı katta bi tur atarız demiştik hatta 2-3 dükkan ilerideydik dahabilsem bırakır mıydım çocukları hiç.. bi daha o avmye gitmem o ayrı
Babalat rahat. Ben eşime bırakmıştım bir kere. O da annesine bırakıp çıkmış. Babanneye alışkın da değiller. Yılda 2 kez falan görüyor çocuklar. İlk günden bırakmıştı. Aferin dedim bende.Gerçekten çocukları bir an bile barkmaya gelmez ben çok panik ve sanki hiç kimseye güvenmiyorum babalarına bile bıraktığım her zaman bu son olsun diye kendime söz veriyorum babamız çok rahat çocuklar bazı şeyleri yaşasın hayata hazırlansın der durur ama ben günümüzde de o kadar olaylara tanık oluyorum ki kimse ye güvenmemekte haklı buluyorum kendimi on yıllık ust komşum 50 yaşındaki adam çocuk istismarı suçundan içerde şimdi iyiki hiç çocuklarımı siteye ve komşulara brakmamışım diye kendimi takdir ediyorum belki biraz fazla abartıyorum ama oyun odasında kapalı alan parklarda hata gezmede başka odada bile braksam içim şişer ya yanlarında olurum ya da perişan bir halde aklım onlarda kalır ama çocuklarım küçük büyük hepsi bana çok düşkün ve güveniyor Rabim evlat acısı vermesin bütün kötülüklerden korusun inşallah evlatlarımızı aslana saldıran tavuk nasıl yavrusunu korumak istiyorsa her annede yavrusu söz konusu olduğunda aslan kesilirçok konuştum kızlar benden hepinize
Hiç fırsatları kaçırmıyorsunOooooo klbkcim neler yemissin öyle hemen 1000 mekik ceza olsun
Herşeyi yiyip pişman oluyorumsalata da var canım ama seçenekler şöyle
Kısır
Şalgamlı bulgur salatası
Patates salatası
Şehriye salatası
Yani yine kh ağırlıklı salatalar. Nerde bir nohutlu salata, ton balıklı salata :-D
Zıplama yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Az olsun bizim olsun diyorum.
Süper menü
menüler çok güzel ve lezzetli geldi bana. Afiyet olsun.
güzel rakibim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Bende mesajları okurken aklıma şu bi çocuğun yüzüne kezzap atan amcasi vardı ya aklıma o olay geldi.
Allah yavrularımızı korusun.
güzel sağlıklı menü.
bu menü bu takımda olmadı amaa
off sucuklu tost kurabiye hepsini de çok severim. Börek De çok güzel olur.yeme de yanında yat.
değişik olmuş, ama dengelemişsin akşam.
Afiyet olsun.
oğluNu öp benim için. Benimki de büyüyünce öyle minnak davranışlar yapsın. Bayılırım ben ona yaa.
Sıkı kahvaltı, hafif akşam yemeği.
Allah korusun.. Ya bişey olsaydı.. Bir de ben hamileydim bu olayda.Canim anne-babanin onceligi hep cocuk tabiki. Ben de gecen ayagimdan hasta olup hastane gidince kiyamam esim gunlerce nasil agladi, diyor ki kendimden gectim kizimi dusundum sana birsey olursa hayati boyunca annesiz kalacak diye. Anne-baba gibi kimse olamaz tabiki, ben de acikcasi cocugumu en cok ya kendi yanimda ya da esimin yaninda guvende hissederim.
bir saniye baskasi telefona bakar birsey olur, sohbete katilir, gitti cocuk. allah gostermesin. Baksana dugunce 2 dkda kavga cikti diyorsun ayy, ne kotu hissetmissindir kendini.
Dikkat edeceğim. Görmek istediğim yorum buydu. Teşekkür ederimcanim yaa ispanakli borek, 1 dilim yeseydin yaninda ayran salata, super bir ogun olurdu.
Kurabiyeyi yedin hadi lokum neden? Hic degilse kuru incir, hurma veya taze meyve yeseydin yaninda findik ceviz, bari saglikli olurdu.
Regly doneminde ben de cok zorlaniyorum ama kuru meyve veya bol bol taze meyve sut, ypgurt filan ye, hic degilse saf seker degiller, lifli gidalar.
hepsi sağlıklı afiyet olsunbugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:30 _ 1 tabak ince bugday , uzerinde elma rendesi ve bolca tarcin vardi (arkadaslarla bulustum mumkun oldugunca saglikli ve diyetime uygun siparis verdim), 1 kucuk sutlu kahve.
15:00: 4 kofte, 1 kase salata icine 1tk kenevir yagi, 2 dilim ekmek.
19:00_ 100 gr kadar haslanmis kirmizi et, 1 tabak dolusu yer lahanasi.
su: 2lt
2 fincan bitki cayi
Aslinda karnim ac degildi ama bugun arti gorunce son gunlerde hep aksami atladigimi ve belki sebebinin o olacagini dusundum, artik ogun atlamadan yiyecegim. Diyetisyen demisti ogun atlamak bazi bunyelerde vucut icin aclik alarmi olabilir diye. acikmasam da ogun atlamamaya karar verdim.
Sagol canim, inan cok dikkat ediyorum ama bugunku arti nerden geldi bilmiyorumHarika menü. Afiyet olsun
Harika.
Ben de bırakamıyorum.
Babalat rahat. Ben eşime bırakmıştım bir kere. O da annesine bırakıp çıkmış. Babanneye alışkın da değiller. Yılda 2 kez falan görüyor çocuklar. İlk günden bırakmıştı. Aferin dedim bende. Çanta gibi yanımızda taşımamız lazım
Hiç fırsatları kaçırmıyorsun
Herşeyi yiyip pişman oluyorum
Allah korusun.. Ya bişey olsaydı.. Bir de ben hamileydim bu olayda.
Dikkat edeceğim. Görmek istediğim yorum buydu. Teşekkür ederim
hepsi sağlıklı afiyet olsun
Sabah ve aksam gayet guzel olmus canim. kurabiye belki gunduz saatinde olsa daha iyi olurdu tabii hic olmamasi en iyisi. Ama dune bakarak kesinlikle cisslar azalmis, yarinki menu ornek menu olacak gibi sankiMenüm:
Sabah12.00: yarım pors.sucuklu yumurta, 4zeytin, 2dilim beyaz ekmek
Akşam18.00: balık(1pors.), roka, tere, 2d.ekmek
Ara: 2kurabiye, çay
Ara: çeyrek kivi, çeyrek portakal
Spor yok
Su 3lt
Porsiyonu küçülttüm ve zararlıları azalttım. Birkaç güne keserim.
Teşekür ediyorum canımkaç gündür kendimi tutamıyorum çok zorlanıyorum regl denmi bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu durumuma tatlı çok istiyor canım bende sabah kahvaltısında bal yiyorum ki akşama kendimi avutayım tatlı yedim işte iki gündür çikolatamı dolapta köşe bucak şaklıyorum ki kimse yemesin ama bugün de yemeyeceğim
Menum
12.20
1 kase yoğurt 1 dilim tb lavaş
13 40
2 kk peynir 3 zeytin
1 tk bal 1 tk tereyağı
1 yk menemen 1 çatal yumurta
Yarım domates 1 dal yeşil soğan
2 dilim tb lavaş ekmeği
3 bardak çay
Ara 15
2 yk mercimek çorbası
Akşam 18.50
5 sıkım çiğ köfte
Bol yeşillik 5 arnavut acı biber
Limon
Ara 20
1 küçük fincan kahve 1 küçük lokum
22.40 açık limonlu kaynar çay içeceğim
Su iki lt spor 15 dakika karın bacak kol sguat mekik çalıştım
Afiyet olsun canım bizde kar topu oynadık
cok uzuldum bugun artiyi goruncecunku gercekten son zamanlarda cok dikkat ediyorum. karnim acikmiyor aksamlari cok ilginc bir sekilde ki gece yeme problemim vardi eskiden. dedim kendi kendime karnim acikmiyorsa yemeyeyim aksam ama grulen o ki ogun atlamak kotu etki yapiyor bende. Artik elimden geldigince atlamayacagim aksam yemegimi
İnşallah örnek menülere geçerim artık. Kimseye uymayacağım. İradeli olacağım inşallah.Sabah ve aksam gayet guzel olmus canim. kurabiye belki gunduz saatinde olsa daha iyi olurdu tabii hic olmamasi en iyisi. Ama dune bakarak kesinlikle cisslar azalmis, yarinki menu ornek menu olacak gibi sankiafiyet olsun canim
Sagol cnaim aciklaman icin, umarim kaslar odem topluyordur. Gerci cok hafif spor yapiyrum hala eski sporlarima donemedim. dedigin gibi ne degil de nasil yedigimiz onemli ve aclik hissetmesem de salata ve az protein tuketecegim, diyetisyen ozellikle soyledi alarmini kur uyanikken her 3 saatte bir ye diye, ac olmasam da yiyeyim bari. Hani ben de kendimce cok aclik krizi yasiyorum bu aralar da tokluk var hep ustumde diye bunu kullanmak istedim ama hic iyi olmadi .CNım çayın kahvene tarçın ekle bende çok işe yarıyor.. Açlık krizlerini önlüyor.. Ayrıca aç bırakma kendini.. Baktın tatlı yemen şart o zaman diyetisyenimin bi tarifi vardı onu yap; 2 hurma 2 ceviz 1 çk tarçın rondol toplar yap kakaoya batır inanılmaz oluyor.. İstersen kakaoyu içine de ekleyebilirsin ama ben dışında daha çok sevdim.
Hafta sonu için güzel bi menü
Ayy ne güzel tadını çıkarmak lazım bu havaların :)
Yediğimiz şeyleri sadece kalori olarak görmek biraz yanlış aslında..yediklerimiz aynı zamanda metabolizmamızı da herekeye geçiriyor. Örneğin 1 salatalık yediğimizde ondan aldığımız kalorinin daha fazlasını hazmederken yakıyoruz.. 1 dlm kek ve 1 parça biftek aynı kaloride olabilir ama vücutta gösterdiği etki bambaşka.. Tok da olsan 1 kase salata birZ peynir metabolizmanı uyandıracaktır.. Ayrıca spor yapmY da başladın ya ondan d etkilenmiş olbilirsin.. Uzun zamandır kullanmadığın kasların ödem topluyor olabilir.
Canim desene hafta sonu dinlenemeden bitti, gecti.Çok çalıştım bugünde.. Evi süpürmeye vaaktim olmadı. Çok yoruldum yine. Yatak odasını çok dağıtmışız. Bir de mutfak işleri. Çocuklarrın yıkanması derken çok yoruldum ya. Her yanım ağrıyor yine. Yarın da iş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?