mevsim gecişi basladı ya ondan olmustur bahar geliyo artık
ayy inş haftaya 59 umm
sizide pesime sürüklicem
olabilir canım haklısın ilkbahar-yaz sezonu açılıyor
inş ama ben derimki 58 bile olabilirsin
sürükle sürükle gıkım çıkmaz valla
ben pes ettim 65'e de razıyım ühühühü... spora ara vermezsem güzel olacak gibi.
58 de gözüm yok önce bi 59 olayımda
bak mart ortası 65 olman lazım ona göre
65 i hedeflersen en fazla 67 olursun tamam indin 65 e ama bırakınca diyeti 2- 3 kilo alacağın için 67 olucaksın..ben pes ettim 65'e de razıyım ühühühü... spora ara vermezsem güzel olacak gibi.
olsun gözün olsun biraz açgözlü olmak gerekiyo hırslanmak için :125:
valla benim içime öyle doğuyo bilmiyorum bence haftaya 58 li bişi görcen menülerin böyle giderse gerçek olacak bence
eveeeet biliyorummm canımmm çok doğru söyledinnnn9 mart diye hedef koydum kendime annemin doğum günü de o güne kadar 65 olcam inş
65 i hedeflersen en fazla 67 olursun tamam indin 65 e ama bırakınca diyeti 2- 3 kilo alacağın için 67 olucaksın..
hem bırakacak olsam ben bırakırdım 14 aydır diyet yapıyorum 9 kilo verdim daha dile kolay 14 ay ne demek ve daha yolun yarısındayım daha işin basında kacıyorsun..
ayy canım benim 58 hiç fena olmaz aslında ama fazla yüklenmek istemiyorum vücuduma carsamba persembe montiye baslıyayım diyorum 1 ay kadar onu yapayım sonra bi 2 hafta yine böyle beslenirim
anladım tatlım ama 58e yaklaşcan hissediyorum
hm montimi aslında bende başlamayı düşünüyorum ama kaçamak affetmiyor dimi o sıkı yapmak gerek :44:
iyi düşünmüşsün inşallah nisan ayına 55 olarak girersin canım
ay siz bana bakmayın kızlar...
önümden baklavalar geçerken öyle yazıverdim:))
bu işyerindeki ikramlardan bıktım!!(
ay siz bana bakmayın kızlar...
önümden baklavalar geçerken öyle yazıverdim:))
bu işyerindeki ikramlardan bıktım!!(
ayy benim minnosuma sözüm var mart 18 de 55 olmam lazımm 55 i görmem lazım 5 kilo vermeliyim 28 günüm kaldı
benim burasıda öylee:85:
ama görmezden geliyorum dün sarma yapmıs yeni gelen arkadas yemedim oysa ne kadar cok severim zayıfsın artık dediler onalr ama fotoyu görünce yermiyim yemedim yemicemde
işte bizim kaptanımız iradene kuvvet canım allah sabırlar versin
bende artık evde misafirler için pişen şeyleri yemiycem kesinlikle evde bahanemde hazır kan hapı kullanıyorum diyorum doktor yasakladı diyorum hehe
evde ve işte kuşatma altındayım valla:) ne zor işmiş şu diyet:)
hahaaa süper bahanee tabi yersenn
evde ve işte kuşatma altındayım valla:) ne zor işmiş şu diyet:)
hahaaa süper bahanee tabi yersenn
bana da getir anna bana daa... irmik tatlısı hala aklımdaa
hypatiacım ve kızlar...:80:
hypatia'nın diyeti diyosunuz ya ne diyeti o bende öğrenebilir miyim acaba merak ettim de :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?