Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben pes ettim 65'e de razıyım ühühühü... spora ara vermezsem güzel olacak gibi.

aaa ama olmadı şimdi hypatiam

hani biz rakiptik hani biz ikizdik hani hedefimiz 60 tı bizim

hani biz kardeştik der gibi oldu

hedefini büyütki daha da çok hırslan tatlım bak önümüzde yeterli zaman var bunu iyi kullanırsak 60 bile oluruz yaza kalmadan inan yapabiliriz yeterki kendimize inanalım azimlenelim

şimdi vermen durdu diye kendini bırakma pes etmek yok güçlü bir kızsın allaha şükür sağlığın yerinde kilo vermemek için bir engelin yok iradenin gücüyle inatçı yağlarını at ve bunu yapabileceğine inan ben inanıyorum sen yapabilirsin hep birlikte başarıcaz bunu

58 de gözüm yok önce bi 59 olayımda
bak mart ortası 65 olman lazım ona göre

olsun gözün olsun biraz açgözlü olmak gerekiyo hırslanmak için :125:

valla benim içime öyle doğuyo bilmiyorum bence haftaya 58 li bişi görcen menülerin böyle giderse gerçek olacak bence

eveeeet biliyorummm canımmm çok doğru söyledinnnn 9 mart diye hedef koydum kendime annemin doğum günü de o güne kadar 65 olcam inş

ben pes ettim 65'e de razıyım ühühühü... spora ara vermezsem güzel olacak gibi.
65 i hedeflersen en fazla 67 olursun tamam indin 65 e ama bırakınca diyeti 2- 3 kilo alacağın için 67 olucaksın..
hem bırakacak olsam ben bırakırdım 14 aydır diyet yapıyorum 9 kilo verdim daha dile kolay 14 ay ne demek ve daha yolun yarısındayım daha işin basında kacıyorsun..

ayy canım benim 58 hiç fena olmaz aslında ama fazla yüklenmek istemiyorum vücuduma carsamba persembe montiye baslıyayım diyorum 1 ay kadar onu yapayım sonra bi 2 hafta yine böyle beslenirim

anladım tatlım ama 58e yaklaşcan hissediyorum

hm montimi aslında bende başlamayı düşünüyorum ama kaçamak affetmiyor dimi o sıkı yapmak gerek :44:

iyi düşünmüşsün inşallah nisan ayına 55 olarak girersin canım

ay siz bana bakmayın kızlar...
önümden baklavalar geçerken öyle yazıverdim:))

bu işyerindeki ikramlardan bıktım!! (

ayy benim minnosuma sözüm var mart 18 de 55 olmam lazımm 55 i görmem lazım 5 kilo vermeliyim 28 günüm kaldı

benim burasıda öylee:85:
ama görmezden geliyorum dün sarma yapmıs yeni gelen arkadas yemedim oysa ne kadar cok severim zayıfsın artık dediler onalr ama fotoyu görünce yermiyim yemedim yemicemde

oy canım seni çok iyi anlıyorum ben de geçen gün moralim bozuk olduğumda bir an bırakmayı düşündüm veremiyorum yeter diye ama yalnızca 2 saat sürdü kendimi toplamayı başardım ve tabiiki sizin destekleriniz sayesinde

olsun sen düşünme o baklavaları ne kadar yağlı olduklarını düşün ıyy filan de böyle sevmiyomuşun gibi kendini inandır ben kendimde denedim çok işe yarıyo

zayıflayınca yiceksin ansılsa bir kaç ay baklavasız kalsan ne oalcak sonunda kazanan sen olucaksın

ayy benim minnosuma sözüm var mart 18 de 55 olmam lazımm 55 i görmem lazım 5 kilo vermeliyim 28 günüm kaldı

eveeet doğru ama olursun ki sen yaparsın biz sana güveniyoruz kaptanım

28 gün daha çok var olursun olursun pozitif düşün başaracaksın inş

benim burasıda öylee:85:
ama görmezden geliyorum dün sarma yapmıs yeni gelen arkadas yemedim oysa ne kadar cok severim zayıfsın artık dediler onalr ama fotoyu görünce yermiyim yemedim yemicemde

işte bizim kaptanımız iradene kuvvet canım allah sabırlar versin

bende artık evde misafirler için pişen şeyleri yemiycem kesinlikle evde bahanemde hazır kan hapı kullanıyorum diyorum doktor yasakladı diyorum hehe

evde ve işte kuşatma altındayım valla:) ne zor işmiş şu diyet:)

ehe haklısın canım öyle ama yılmak yok çabalamaya devam

unutmaki zor olan her şey güzeldir :78:

hahaaa süper bahanee tabi yersenn

yiyolar yemezlerse de ben yedim zaten yaparken size afiyet olsun diyorum kalan börekleri kekleri de mahalledeki çocuklara veriyorum yesinler diye hem sevap işliyorum hem diyet yapıyorum

evde ve işte kuşatma altındayım valla:) ne zor işmiş şu diyet:)

ehe haklısın canım öyle ama yılmak yok çabalamaya devam

unutmaki zor olan her şey güzeldir :78:

hahaaa süper bahanee tabi yersenn

yiyolar valla yemezlerse de ben yedim zaten yaparken size afiyet olsun diyorum kalan börekleri kekleri de mahalledeki çocuklara veriyorum yesinler diye hem sevap işliyorum hem diyet yapıyorum

**4. TAKIM 194. ETAP**

meyvenull ( 61/)
pamukcuk ( 73.1)geri dönmek üzere ayrıldı
Kuyabiye(56.2/)
PrensesPeri( 77.7/)
hypatia(68.7/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(70.0/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(66/65.9/0.1/%0.15)
nidah( 69.4/)
katrem ( 78.2/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…