Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hosgeldin reyhancım inan ben kendimi o kadar kalın görüyorum ki yani bacaklarımı ama matematiksel olarakda haksız sayılmam..
benim 70 cm üst bacağım sadece tek biri en kalın olan yeri 60 cm ne kadar kalın düşüne biliyormusun
çıldırtıyor bacaklar beni gözüme sürekli kocaman kütük gibi görünüyorlar son zamanlarda göbeğimede takmıs durumdayım kat kat oluyor..

kilo verme konusunda benimde senden farkım yok canım yaa 14 ay dır diyetteyim sonuc ne 9 kilo 8 bucuk aydır takımdayım sonuc 2 kilo ben napayım..
olmuyor olmuyor..
baksana koskoca 1 ayda sadece 400 gr vermişin kendimi bi yerlerden atmam gerekk

meyvenull ne gusel sık sık annenlere gıdıyorsun.eskıden bende oyleydım evlenınce gıdemez oldum su yenı ıse gırdıgımden berı korse giymeye baslamıstım utancımdan bende gıymeyeyım zararlıysa.hypatıa ne gusel profiterol yememıssın tebrıkler bende dun supangle almadım ama cok zor oldu almadan gecmek

evet canım bu ara cok sık gittim ..
ama artık seyrekleşicek.. evlenince dahada seyreklesicek

geçmişi okudum geldim

evet dün su çok az olmuştu ama bugün bu saate kadar 2 lt içtim bile :))
daha akşam da var hayırlısı bakalım

ay siz bana bakmayın kızlar...
önümden baklavalar geçerken öyle yazıverdim:))

bu işyerindeki ikramlardan bıktım!! (

ben de bıktım birinden almasan diğerinden alasın geliyor
şimdi benim sayemde herkes diyetteee herkes kalori syıyor

kızlar yarın bir sürü misafirim var
işten yeni geldim
şimdi de kalkıp evimi toplayıp hazırlıklara başlıcam

yarın ki menü çok kabarık
ama ben sadece tatlarına bakarım
zaten yaparken doyuyorum

bugünkü menüm şöyle
bu arada hala akşam yemeği yemedim
sanırım yiyemeyeceğim de

sabah - Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara - Leblebi Sarı, 1/2 elma, 1/2 Poğaça
öğlen - Tavuk Sote, 1 kaşık patates püresi,Coca Cola Light, yoğurt
ara - Galeta, 1/2 elma
akşam -yok

2 lt su + 5i bir yerde çay

2011-02-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[4] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[5] SUSAMLI GALETA-UZUN 0.5 adet 22.5
[6] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[7] Patates Püresi 50 gr 30
[8] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[9] Elma 0.5 ADET 30
[10] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 660.1 kal.

Son düzenleme:

hesaplamayı bilmiyorum ve tabi bakardım ama yarın denetim günüm öğleye dek pc başında olamayabilirim, olsam da programda olabilirim...
ne yapacağız? :/

prensescim prensescim... ben de senin gibiyim. çok zor kg veriyorum, kolayca alıyorum. düzenli besleniyor, kaçamak yapmıyor ve uzman eşliğinde her gün spor yapıyordum... tahlillerim normal.. diyetisyenim bile "gizli gizli mi yiyorsun? tango yapıyoruz, bir ileri bir geri." diyordu.
ama hiiç diyet yapmasan şu an 70 değil 90 kiloydun böyle düşün..

insanların kolayca kilo vermesi ve senin verememen moralini bozuyor. aynısını ben de yaşıyorum:) ama 3 ana öğün 3 ara öğün ve az yiyerek çok hareket ederek ENİNDE SONUNDA kg vereceğimize inanıyorum.
7 ayda kg veren sen değil misin hem? verilebileceğini gördüğüne göre şimdi neden olmasın ki? azıcık daha gayret prenses'cim... bu ay bir verirsin, öbür ay bir... ama en sonunda fit bir vücuda kavuşursun :)

anna'cım... bu diyet de senin için..

meşhur hypatia diyeti :)

iki günlük bir diyet:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

hesaplamayı bilmiyorum ve tabi bakardım ama yarın denetim günüm öğleye dek pc başında olamayabilirim, olsam da programda olabilirim...
ne yapacağız? :/

canım ben 2 bucuktn sonra gidicem o saaten sonra müsait olursan sorun yok ama tüm gün doluyum dersen.. kızlardan da kimse müsait değilse baska takımlardan yardım isticem..

cok az yemişsin bence aksam hiç yokk
düzensiz bir menüü..
yarın da misafirlerin gelicekmiş aman kalori bombardımanına maruz kalma..

canım ben 2 bucuktn sonra gidicem o saaten sonra müsait olursan sorun yok ama tüm gün doluyum dersen.. kızlardan da kimse müsait değilse baska takımlardan yardım isticem..

14:30'dan sonra müsait olurum evet, bir tek bankaya gidip geleceğim. akşam 17:00'dek net başında olurum sonra da iş çıkışı ve spor zaten.

oluyor mu? uyuyor mu saatler?

tamam canımm... gayet güzel anlattın:) dert etme burayı sakınn :) (yihuuu parti zamanıııı dermişim )

**4. TAKIM 194. ETAP**

meyvenull ( 61/)
pamukcuk ( 73.1)geri dönmek üzere ayrıldı
Kuyabiye(56.2/)
PrensesPeri( 77.7/)
hypatia(68.7/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(70.0/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(66/65.9/0.1/%0.15)
nidah( 69.4/)
katrem ( 78.2/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

teşekkürler canım güzele benziyor yattı benim kafama valla

canım çok sağlıksız ya akşam neden bir şey yok ki anlamadım neyse yarın düzeltirsin artık afiyet olsun canım

yarım saat leslie yaptım ..
şimdi duş alıcam..
sonra sac falan yaparımmm uyumam yine 11 ri bulucak :97:

oh iyi yapmışın canım benim bedenine sağlık sıhhatler olsun

bende 1.5 saat yürüdüm tempolu evin içinde benim uykum kaçtı ama mecbur yatcam yarın erken kalkmam şart tartıya çıkcam kabus gibi geliyor rüyama girmese iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…