selam kızlar nasılsınız?gecmısı okuyayım dedım 23 sayfa ılerlemıs sabahtan berı yetebıldigim yere kadar okuyacagım ınsallah.gelemıyorum ya aklım hep sızde.ekranım patronlarımdan birıne bakıyor.bıde yazılım uzmanı var.pcler takıpteymıs.sadece haber okuyabilıyorumaksamda esım surat yapıyor onunla ılgılenmıyormusum.sıgara bırakma çabasında olunca ses edemıyorumda:) zevcan bencede gayet hossun.28 bedene gırmıssın daha ne?bazı ınsanlar takıntı edıyormus.ne kadar zayıflasada kendinı kılolu gorumus.sonuda bulamıa hastalıgı.hem 650 cal cok az.oglen yogurt ekmek olmamıs.vucudun durma noktasına gelır.aman canım dıkkat et kendıne..
ve kızlar sabrımın umutlarım tukendigi noktadayım.sabah kflakes yıyorum ac kalıyorum oglen makarna pılav almıyorum 1 dilim ekmek yıne acım aksam evde azıcık yıyorum acım.borek tatlı yemıyorum.velhasıl ac gezıyorum.ozellikle son 3 haftadır daha sıktım sonuc ne 0.zevcanda yazmıs tahlıllerımde normal cıkıyor.ama gıtmıyor.ben 3 yıl oncede kılo verdım.hem o zaman bu kadar cok sıkmadım hemde patır patır verdım 7 ayda.ee ben 5 aydır takımdayım bu defa aynı yerde sayıyorum.cok zorlaniyorum ve coook uzuluyorum
meyvenull ne gusel sık sık annenlere gıdıyorsun.eskıden bende oyleydım evlenınce gıdemez oldumsu yenı ıse gırdıgımden berı korse giymeye baslamıstım utancımdan bende gıymeyeyım zararlıysa.hypatıa ne gusel profiterol yememıssın tebrıkler bende dun supangle almadım ama cok zor oldu almadan gecmek
canım hiç su yokkk
bak yarın cumaa hem sen bide emziriyorsun bol bol su içmen lazım kendin için bebek için bu durum hiç sağlıklı değil...
bide o sitede bi cok seyin kalorisini düşük veriyor tatlım dikat et..
ay siz bana bakmayın kızlar...
önümden baklavalar geçerken öyle yazıverdim:))
bu işyerindeki ikramlardan bıktım!!(
hypatiacım yarın özge gelirmi gelmezmi bilmiyorum ben 2 bucuktan sonra yokum tatlım en cok online olan sen varsın takım yarın 2 bucuktan sonra sana emanet sekerim paylasım alanını sık sık kontrol edersin canım herhangi bi durum olursa 7. takımdan yardım istersin..
telfen ancak face girebiliyorum.. face in olsaydı bana yaz derdim ama şu duurmda 7. takıma sorman gerekicek ..
aaaa bu arada takıma bakarmısın ben yokken
ve kızlar sabrımın umutlarım tukendigi noktadayım.sabah kflakes yıyorum ac kalıyorum oglen makarna pılav almıyorum 1 dilim ekmek yıne acım aksam evde azıcık yıyorum acım.borek tatlı yemıyorum.velhasıl ac gezıyorum.ozellikle son 3 haftadır daha sıktım sonuc ne 0.zevcanda yazmıs tahlıllerımde normal cıkıyor.ama gıtmıyor.ben 3 yıl oncede kılo verdım.hem o zaman bu kadar cok sıkmadım hemde patır patır verdım 7 ayda.ee ben 5 aydır takımdayım bu defa aynı yerde sayıyorum.cok zorlaniyorum ve coook uzuluyorum
hesaplamayı bilmiyorum ve tabi bakardım ama yarın denetim günüm öğleye dekpc başında olamayabilirim, olsam da programda olabilirim...
ne yapacağız? :/
kızlar yarın bir sürü misafirim var
işten yeni geldim
şimdi de kalkıp evimi toplayıp hazırlıklara başlıcam
yarın ki menü çok kabarık
ama ben sadece tatlarına bakarım
zaten yaparken doyuyorum
bugünkü menüm şöyle
bu arada hala akşam yemeği yemedim
sanırım yiyemeyeceğim de
sabah - Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara - Leblebi Sarı, 1/2 elma, 1/2 Poğaça
öğlen - Tavuk Sote, 1 kaşık patates püresi,Coca Cola Light, yoğurt
ara - Galeta, 1/2 elma
akşam -yok
2 lt su + 5i bir yerde çay
2011-02-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[4] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[5] SUSAMLI GALETA-UZUN 0.5 adet 22.5
[6] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[7] Patates Püresi 50 gr 30
[8] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[9] Elma 0.5 ADET 30
[10] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 660.1 kal.
canım ben 2 bucuktn sonra gidicem o saaten sonra müsait olursan sorun yok ama tüm gün doluyum dersen.. kızlardan da kimse müsait değilse baska takımlardan yardım isticem..
14:30'dan sonra müsait olurum evet, bir tek bankaya gidip geleceğim. akşam 17:00'dek net başında olurum sonra da iş çıkışı ve spor zaten.
oluyor mu? uyuyor mu saatler?
olur canım olur..
anlaştık... sorun yok o halde... peki ben napıcam?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-217.html#post17703103
canım paylasımı kontrol edersin sürekli listelerle ilgili durumları veya herhangi bişi olmusmu die..
listeler hazırlanınca sıramıza bakarsın doğrumu die o kadar yapacağın baska birsey yok normal sartlarda yani :)) farklı bir durum olursa 7. takımdan yardım istersin bilmem anlatabildim mi..
anna'cım... bu diyet de senin için..
meşhur hypatia diyeti :)
iki günlük bir diyet:
sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt
kızlar yarın bir sürü misafirim var
işten yeni geldim
şimdi de kalkıp evimi toplayıp hazırlıklara başlıcam
yarın ki menü çok kabarık
ama ben sadece tatlarına bakarım
zaten yaparken doyuyorum
bugünkü menüm şöyle
bu arada hala akşam yemeği yemedim
sanırım yiyemeyeceğim de
sabah - Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara - Leblebi Sarı, 1/2 elma, 1/2 Poğaça
öğlen - Tavuk Sote, 1 kaşık patates püresi,Coca Cola Light, yoğurt
ara - Galeta, 1/2 elma
akşam -yok
2 lt su + 5i bir yerde çay
2011-02-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[4] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[5] SUSAMLI GALETA-UZUN 0.5 adet 22.5
[6] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[7] Patates Püresi 50 gr 30
[8] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[9] Elma 0.5 ADET 30
[10] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 660.1 kal.
yarım saat leslie yaptım ..
şimdi duş alıcam..
sonra sac falan yaparımmm uyumam yine 11 ri bulucak :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?