iki günlük bi diyet canım.ezbere bilmiyorum akşam evden yazarım sana. protein ağırlıklı besleniyorsun.
bildirim saati yarın engec 11:30 kızlar herkes lütfen bu saatte kadar kilosunu bildirmiş olsun en gec 13:30 da liste meselesi bitmeli..
yapan arkadaşlar var anna'cım.. onlar da kg verdi. okursun aklına yatarsa denersin. doktorum vermişti bana..
meyvecim ben sabahtan söylerim sonucu ama malesef ki artıdayım
evet kızlar 1 ayda kac kilo vermişsiniz yada almıssınız bir bakın istedimm
fatmacım bu elmalı diyet olmamıs..
sadece düzenli bi menü olmus afiyet olsun..
canım keske hepimiz ayda 1 kilo verebilsek ama coğumuz verememişiz..
en cok kiloyu hypatia vermiş 1.7 ile 1.
sonra nisa var 3 haftada 1.5 vermiş
3. sen varsın annacım 1.4
4. kuyabiye 1.2
5.minnos 1.1
6.prenses peri 0.8
7. ben malesefki 0.4 vermişim.
8. karciçeği -0.2 almıs..
nidah katrem siz yeni olduğunuzdan değerlendirmeye almadım ..
canım yemek yemek istemiyor ama gec olmadan yesem ii olucak sonra spor yapınca karnım acıkır
selam kızlar nasılsınız?gecmısı okuyayım dedım 23 sayfa ılerlemıs sabahtan berı yetebıldigim yere kadar okuyacagım ınsallah.gelemıyorum ya aklım hep sızde.ekranım patronlarımdan birıne bakıyor.bıde yazılım uzmanı var.pcler takıpteymıs.sadece haber okuyabilıyorumaksamda esım surat yapıyor onunla ılgılenmıyormusum.sıgara bırakma çabasında olunca ses edemıyorumda:) zevcan bencede gayet hossun.28 bedene gırmıssın daha ne?bazı ınsanlar takıntı edıyormus.ne kadar zayıflasada kendinı kılolu gorumus.sonuda bulamıa hastalıgı.hem 650 cal cok az.oglen yogurt ekmek olmamıs.vucudun durma noktasına gelır.aman canım dıkkat et kendıne..
ve kızlar sabrımın umutlarım tukendigi noktadayım.sabah kflakes yıyorum ac kalıyorum oglen makarna pılav almıyorum 1 dilim ekmek yıne acım aksam evde azıcık yıyorum acım.borek tatlı yemıyorum.velhasıl ac gezıyorum.ozellikle son 3 haftadır daha sıktım sonuc ne 0.zevcanda yazmıs tahlıllerımde normal cıkıyor.ama gıtmıyor.ben 3 yıl oncede kılo verdım.hem o zaman bu kadar cok sıkmadım hemde patır patır verdım 7 ayda.ee ben 5 aydır takımdayım bu defa aynı yerde sayıyorum.cok zorlaniyorum ve coook uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?