- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
canım eltin biraz değişikEltim her zaman ki gibi cocuk tantanasina kendini dahil edip benım sinirlerimi hoplatti canim.cocuklar oyuncak kavgasi yapiyordu benimki vermedi oyuncagi onun cocuguda agladi baya bi girdi araya aldi benimkinin elinden oyuncagi verdi cocuguna ,aldi cocugunu cekildi kenara benimkide hickira hickira agladi sonra .simdi ben yanlismi dusunuyorum arkadasim yani bu cocuk misafir ben bole bi durumda kendi cocugum aglasin derim misafiri aglatmam yani kendiminkini bi sekilde ikna ederim elticigim diyor ki benim cocugum aglamasin kim aglarsa aglasin kılıni kipirdatmadi benimki aglarken .benimki eline ne alsa onun cocugu agladı eltimde hemen o sevdigi oyuncak onunla hep oynuyor onunla soyle yapiyor bole yapiyor diye hakli gosterip oglunu aldi elinden cocugumun terbiyesiz bi elti iste yanlissam yanlissin diyin yani bilim bende en sonunda bende sinirlendim ogluma bagirdim bi daha aglarsan alir seni eve gotururum diye ama cocuk yani aglarlar susarlar kavga ederler barisirlar sakin kalmak lazim
bence sen haklısın
hatta bence çocuğu al çıkın hemen derdim kocana çocuk oyuncak istiyor durmuyor vs diyip
evden kendi oyuncağını getirse yine onu isteyebilir ama ya da böyle yaparsın
ya işte babam der ki bekara karı(koca) boşamak kolay diye

çocuk bu ya kavga eder 3 dk a barışır
annesi her dediğini aparsa şımarıklaşır hem