- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cok sevindim ayy ins su yuzmeye de boyle devam edersem haftaya guzel bir eksi gelir gibi sankimYok cok degil tam karari bence yaz ayindayiz kisin fazla gelirdi ☺ aynen canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim ayy ins su yuzmeye de boyle devam edersem haftaya guzel bir eksi gelir gibi sankimYok cok degil tam karari bence yaz ayindayiz kisin fazla gelirdi ☺ aynen canim
hayirdir canim reglin mi gecikti. Yoksa baska bir problem mi?Doktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir![]()
Yok canim yuzmeden once ama haftasonundan sonra arti geldim. Haftaya 1 kilodan fazla artiyla baslamistim. Yine ona bakarak vermissim yani haftabasindan sonra.Süpersin canim yüzmek çok güzel tartı yüzmeden öncemi sonramı sonraysa yanlış sonuç çıkar çünkü ciğerler şişiyor yüzmeden sonra fazla çıkarsın canım
Aynisini ben de yazmisimSen bu kadar guzel spor yaparken sigara mi iciyorsun
Mezun yapinca seni bir de sigara diyetine sokalim![]()
wuuwuu tebrikler kaptanim.Selamlar kizlar,nasilsiniz?
Dun aksam cocuklari uyuturken uyuyakalmisim gelemedim.
Cok merak ediyorum kilo bildirimlerinizi.
Hemen gecmisi okuyorum.
Kilo Bildirimi
Gecen H:66.2
Bu H:65.5
Fark:700gr
Eki Görüntüle 2288309
Rica ederim canım ❤
Gecen hafta bile alsanız olurdu listeye aklınızda olsun mezun uye için deneme süresi kaptanın insiyatifinde
Öyle değil kaptanım bir önceki mesajımda yazdım karar defterinin son sayfasında yazanlar gecerliZipzip- kaptanim selamlar,
fayfeyfiy mezun olan uyemiz, mezun uyenin geri donus uygulamasinda mezuniyet kilosunu baz aliyoruz, karar defterine gore.
Kizlar sana sormuslar sagol sende yardimci olmussun, hep oluyorsun.
fmad (55mezun kilosu/59.1bugunki kilosu/-4.1/
Fark -4.1
ayri kaldigi etap sayisi 43 etap+ 2 etap deneme suresi=45
Karar defterinde fark, etap suresine bolunecek diyor.
-4.1/45=-0.09
fmad(55/60.1/-4.1/%-0.09)mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:22.06.19 , baslangic kilosu:62.6, hedef kilosu:56
bu sekilde hesapladim![]()
Kaptanim o zaman ekstrem durum sadece mezun oldugu kilonun altinda donerse benim yaptigim sekilde mi uygulaniyor.Öyle değil kaptanım bir önceki mesajımda yazdım karar defterinin son sayfasında yazanlar gecerli
Mezun üye eger 6 ayını doldurduysa yeni uye gibi işlem görür yazıyor hatta gecen hafta 10.takımda mezun üye geri döndü ve ortlaması 3.80 di
Ama 6 ay dolmamıs olsa senin dediğin gecerli olacaktı
Aynen öyle kaptanım Ekstrem durumda değil üyeniz yeni üye gibi işlem yapacaksınızKaptanim o zaman ekstrem durum sadece mezun oldugu kilonun altinda donerse benim yaptigim sekilde mi uygulaniyor.
Uyemizin durumunu kardes takim kaptanimizla gorusmustum oda benim bildirimim seklinde olacaginda hem fikirdi.
Baska bir fikir daha almak iyi oldu.
Tesekkurler canim, vaktini aldik..![]()
Evet kaptanım, ben bu vize işleriyle aşırı yoğundum anca fırsat bulabiliyorum, şimdi tartı paylaşıyorumcinecin canim yoksun , bildirim yapmadin...
Senin icin bekleyecegim, paylasim yapilacak son saate kadar..
Canim tekrar tesekkurlerAynen öyle kaptanım Ekstrem durumda değil üyeniz yeni üye gibi işlem yapacaksınız
Yanına mezun üye olarak belirtin
Rica ederim aklınıza takılan olursa yardımcı olurum her zaman ♥