Canim Gizemcim biraz kalorisi yuksek bir diyet olmus, odule sayayim ama pazar gunleri odul yasak sadece bu haftalik kuzum :)
Ohh ne guzel sevindim senin adina canim, neler izledin:)
Feyzacim onceden konustugumuz icin yediklerini odule sayacagim kuzum ama odul ogunlerini normalde en gec cumartesi yapmamiz gerekiyor oyuzden sadece bu seferlik:)
Canim yarin diyetine yeniden, 4 elle sarilacagina inaniyorum, bu hafta listeye gireceksin, takimimizin ihtiyaci var verdigimiz her grama..
Canim gorev degil, sadece esler birbirinin hal hatrini soracak, destek olacak, kacamak yapmasina, diyetini bozmasina izin vermeyecek, egzersiz yapmaya tesvik edecek.
Yani birbirimizi kollayacagiz:)
Ben iyiyim canim, sen nasilsin, kuzularin nasil?
Bu gunku menunu cok begendim, egzersizde yapmissin , verebilecegim en iyi tavsiye boyle devam etmen canim :)
Gel canim sIk sIk gel, sohbete gel, caya , kahveye gel :))
Cok guzel :))
Canim sitenin yoneticilerinden birisi , bizim bu kilo verme yarismamizdan mezun olan uyelere, belirli kriterlere uyuyorsa eger pro uyelik hediye ediyor.Onunla ilgili konusmustuk.
O kadar katiliyorum ki yazdiklarina, bu sebeple biz gecen sene arkadaslarimla soyle bir kural koymustuk , sadece kahvaltilarda bulusuyorduk ve 1 tane hafif tatli haricinde hicbir diyet bozan gida asla yapmiyorduk.
Kahvalti ustune kahveyle 1 cesit tatli.
Bence herkes yakin cevresiyle boyle kurallar koymali.
Iyi yolculuklar canim, sag salim donun evinize insallah:)