- 4 Şubat 2014
- 5.150
- 18.558
- 448
Evet tatlım çocuk her şeyi değiştiriyor. Sorumluluk + yorgunluk çok fazla oluyor. Tabi evlat sahibi olmak muhteşem birşey, sanki çocuklarım olmadan önceki hayatı ben yaşamamış gibiyimİyi geceler kızlar ancak fırsat bulabildim yazmaya hep mi böyle kadınların işi yoğun tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz evliliğin ilk zamanları daha benim herkes çocuk olunca gör diyor...
bugünkü menüm :
Kahvaltı öğle karışık tatil diye pinekliyorum şu ara saat 11.30 iki yumurtadan omlet kıymalı az peynirli, salatalık, çay, 1,5 dilim tam buğday ekmeği ve zeytin
Ara öğün 16 gibi acıkmadım çünkü hiç üç kayısı ve ilk kez hayatımda el açması börek yaptım o pişmiş diye yarım -1 dilim arasında yedim
Akşam 19.30 bir kase mercimekli yoğurt çorbası, bol salata ,beş köfte küçük porsiyon yapmıştım, bir dilimden az börek yine ama diğer tepsiyi kontrol ettim bu sefer (bahaneler)
Ara 22.00 gibi çay
2 lden biraz az su... bugün spor yok maalesef ... umarım yarın böyle olmaz ve kısa sürede sağlıklı beslenme spor düzenine geçebilirim
Bu arada Pazar alışverişi çık ağır olduğu için markete öbür gün gidelim dedi eşim bol sebze meyve yeşillik aldım şimdilik
Mesela biz 3 sene bekledik çocuk için, biraz baş başa olmanın keyfini sürelim demiştik, o yüzden hemen cesaret edemedik çocuğa ama keşke ilk yıl olsaymiş diyorum. O 3 yılı boşa harcamisim gibi geliyor şimdi bana.
Peynir helvası bizim oralarda meşhur canım. Tarifinde tuzsuz peynir, yumurta sarısı ve şeker var. Yani proteinli olduğu için bir nebze masum. Bulması kolay değildi başka yerlerde (o yüzden kendim yapmışlığım bile var önceki senelerde) şimdi bimlerde satılıyor (Böyle şeffaf paletli sarı bir tatlı). Kesin vardır içeriğinde istenmedik birşeyler ama tadı nefis körlemeye yetiyorBegenmene sevindim kaptisim.
Sagol deryacim evet emzigi evire cevire kemirdi resimlerde
Babannesi ve dedesi soyana kadar guzeldi neymis sicakmis tum resimlerde atletle cikti cocugum neyse sakin olmalıyım.
Tekrar gecmis olsun kuzum simdi nasilsin.
Neyseki aksam hafif gecmis canim yarin eksi geliyor mu
Supersin canim sabaha daha da iner
Guzel canim insallah yarin eksilcez
Guzel tatlim peynir helvasi nasil oluyor bu arada canim.
Persembeye yakisir bir menu canim
Kokoreci gorunce bi gozlerim acildi ekmeksizi gorunce rahatldim canim
Canım benimAksam cok erken yemissin ve tam persembe gunune yakisir sekilde yemissin canim, tebrikler :)
Demek o arkadas sigara iciyor, olsun onada biraktiririz, sen uzulme :)
Canim bende senin bugun bulustugun arkadasi kiskanmistim ama hic ses etmedim
Aslinda benimde arkadas bulmaya hic firsatim olmadi senin gibi.
Komsularla hep karisilasa karsilasa mesafelide olsak , cocuklardan oturu bir hukukumuz olustu.Birde burasi ayni benim cocuklugumdaki gibi , cocuklarin hepsi site icinde beraber sokaklarda oynuyor. :)
Senin Balikesirdeki dostlarin gibi benim Houstonda arkadasarim var ama araya mesafeler girdi.Yine eskisi gibiyiz kamera aciyoruz, onlar haftada bir bulusuyorlar hemen bende kamerayla dahil oluyorum , kisin ziyaretlerine gittik, martta beraber gemi tatilinde bulustuk ama Houstondayken aile gibiydik , simdi bir yanim hep buruk.
Belkide o yuzden burada hic Turk arkadas bakmadim, aramadim, onlar gibi olmaz diye...
Vanessaya gelince, o ispanyali, cocuklar kanka oldu Akinla, Martin:)
Kucuk ogluylada Arasin arasinda 10 gun var.
Eslerimizde meslektas , hergun okul zamanlari, okuldan sonra parka gidiyoruz, cocuklari oynatiyoruz, hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz.Yani aslinda Akin ve martinin arkadasligini devam ettiriyoruz bizde anneler olarak:)
Ama mesela sen yakinimda olsan, ayni dili konustugum, ayni kulturun icinde buyudugum, espri yaptigimda hemen anlayacagini bildigim, olaylara ayni yerlerden bakmamiz daha muhtemel olan bir dost olurdun.Ve her firsatta bulusur ,cok tehlikeli seyler yerdik muhtemelen.Sonrada yine kilo alir ,yine vermeye ugrasirdik :)) seviliyorsun Deryacim.
Canim dinlenmek iyi geldi mi daha iyi misin?
Bu gecede erkenden yat canim..
Su an oturup aglayacagim en son 15 ay once kokorec yedim ve bayilirimmmmm..
Ah yazmasaydin esim, ne yaptin sen
Canim su surecte zorlanmadan islerini halledersin umuyorum ki..
Kendini bunaltma, isle ilgili canin sIklilirsa biz hep buradayiz kafani dagitman icin unutma..
Bence gayet iyi anlatmişsin menü olarak Özlemcim.8 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim ekmek tambugdayli
2 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi yarim fincan
Oglen 17.00
1 avuc kadar kase tonbqlikli makarna
Partide
1 avuc yogurtlu makarna
1 bas parmak kadar borek
4 5 tane dolma
Su 1.5 litre
Spor valla yok ama hosafim cikti kizlar
Bunlarda size soz verdigim resimler
Esim nasil yorgun cikmis yazik erken gelicwkti gondermemisler gec geldi
Eki Görüntüle 2297124 Eki Görüntüle 2297125
Fotoğraflar da çok güzel, bir de nasıl genç duruyorsun harika
Ellerine sağlık pastayı tamamlamışBu arada gecen gunki bahsettigim minik havuclarim kendim yaptim @Yawrukush ahaha kactim ben.
Sevindim canım. İyi olmuş uzatmadığınızcanim konuştum dun gece. hatasinin farkindaydi ve ozur diledi. ben de hemen yumusadim tabi..