cok şükür kaptanım daha iyiyim. ssabah leslie aksam da yürüyüşümu yaptim.Canim hem hazir gida, hem katki maddesi var, hem seker var, karbonhidrat var.
Bunu tuketecegine yogurdun icine , biraz meyve ekle mis gibi ye:)
Canim insanlar cesit cesit , sen Ozlem olarak dogru bildigin sekilde yasamaya devam et.
Insanlar ne dusunurse dusunsun.
200 gr eksi gyet iyi bir eksi, hic hafife alma.
kilo vermek dunyanin en zor islerinden biri ve senin verecek kilonda az.
O sebeple hic uzme kendini...
Harikasin canim, bugun nasilsin dha iyi misin?
canim konuştum dun gece. hatasinin farkindaydi ve ozur diledi. ben de hemen yumusadim tabi..Ay bitanem neler yaşamışsın bir günde annen anneannen şimdi de deden, kız bunlar seni bilerek dr yaptı heralde
Şaka bi yana geçmiş olsun kuzum. Allah her birine şifa versin Feyzacim
Evet tatlım süte karıştırdim zencefille kakao
Eminecim kizlar da yazmış zaten, bence de söyle o kişiye. Zaten yakınmışsınız direkt şöyle bence neden üzüldüğünü, seni böyle kırmaya hakkı yok canım. Gönlünü alsın en azından..
Sağol kaptişim, uyanirsin birazdan canım senin de günün çoook güzel geçsin..
O kadar emek harcıyoruz bazen farketmeyebiliyoruz nerede hata yapıp kilo veremedigimizde
O yüzden yazdım tatlım. Bir de ben şimdi tatildeyim ama çalışırken 7de hatta bazen daha geç geldim eve. Akşam yemeklerimi yanımda taşıyordum. 5-6 gibi yiyordum. Eve gidince de kesmediyse artık sıvı seyler çay filan tüketiyordum canım
Özlemcim eltilerin zormuş gerçekten. Neyse umarım yeni eltin iyi niyetli bir insan çıkar. Geniş aile içinde oluyor bazen anlaşmazlıklar bence en kötüsü çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum
Yine de boşver kuzum çekirdek ailende musmutlu ol yeter
En dogrusunu yapmissin canimcanim konuştum dun gece. hatasinin farkindaydi ve ozur diledi. ben de hemen yumusadim tabi..
Amin canimCanım eşim merak etme bütün olayı ekmekmiş, ekmeksiz salatanın içine pek iyi olmadı , ayrıca kankin de aylar sonra yiyebildiben de her türlü pis sokak yemeğini çok seviyorum ya
Çok tatlısınız maşallah ağzınızın tadı bozulmasın
Canim seker hamurundan yaptim kendim goye yapicaktim pastayi onun icin hazirlamistim sonradan vazgecince hazirpastaya koydum ya su pastaya resmi nasil koymus bakarmisin nasil sinirlerimi bozdu. Pis pastaneci gitmis fotografciya cikartmis koymus ustune birde resim uzaktandi rezil etmis pastayiCanim nasil yaptin bu havuclari, hakkaten cok marifetlisn sen Ozlemcim :))
Cook guzel olmus..
Bende her turlu sokak lezzetinin hastasiyim, pis bogazizda ondan bence :))
Ya Gizemcim ben senin menunde kokoreci okudum ,ondan sonrada baska bir sey okuyamadim ki
Sporlarin dudak ucuklatacak cinsten , demek ki bugun toparladin epey canim.
Bence biz birkez daha es olmaliyiz, iple cekiyorum kuzum :)
Cocuklular nasil belli oluyor su saatte ayaktayix.menun cok iyi canim ohhh gelsin eksiler8 ağustos
sabah10.00
2 tavada yumurta
3zeytin ve 2 kasik kadar cokelek
1 dilim koy ekmegi
oglen14.30
1 kase corba
17.00
yogurt
19.00
1 tabak domates çorbası
1 tabak firinda tavuk
salata
2 catal karpuz
su 2.5
3 mile leslie + 1 saat yürüyüş
Cocuklular nasil belli oluyor su saatte ayaktayix.menun cok iyi canim ohhh gelsin eksiler
Cok sevindim canim, harikasin :)cok şükür kaptanım daha iyiyim. ssabah leslie aksam da yürüyüşümu yaptim.
Aa ben olayi yanlis anlamisim Eminecim, sandim ki 1.derece ailenin disinda birisi canini sIkti..canim konuştum dun gece. hatasinin farkindaydi ve ozur diledi. ben de hemen yumusadim tabi..
Cokcok guzel canim :)8 ağustos
sabah10.00
2 tavada yumurta
3zeytin ve 2 kasik kadar cokelek
1 dilim koy ekmegi
oglen14.30
1 kase corba
17.00
yogurt
19.00
1 tabak domates çorbası
1 tabak firinda tavuk
salata
2 catal karpuz
su 2.5
3 mile leslie + 1 saat yürüyüş
Seker hamurlari harika olmus , minik minik havuclar, ben hayatta beceremezdim, masallah.Canim seker hamurundan yaptim kendim goye yapicaktim pastayi onun icin hazirlamistim sonradan vazgecince hazirpastaya koydum ya su pastaya resmi nasil koymus bakarmisin nasil sinirlerimi bozdu. Pis pastaneci gitmis fotografciya cikartmis koymus ustune birde resim uzaktandi rezil etmis pastayi
Selam kizlar
8 agustos menum
Sabah
Biraz peynir 3 4 banmalik recek 4 isirik simit domates salatalik sekersiz cay
Oglen
Ayran corbasi
Ara
Kahve sutlu
Aksam
Kuru patlican dolmasi biraz domates salatasi
3 catal revani cayin yaninda
Su 2 5
Spor simdi yuruyuse gidiyorum 1 saat insallah
ALLAH yardımcın olsun canım o kadar yoğunluk ve strese maşallah akşam salatayla yetinmişsin ben olsam düşünemiyorum kendimi...
Biz kendimiz kurariz tepenede dikiliriz , hic merak etme kuzum :))
Cok iyi dusunmussun Deryacim, senin pratik zekana hayranim :)
Cayin yanindaki revani olmasa daha guzel olacakti menu ama en azindan 3 catal:)
Canikom saat 5te nesfit yerine mesela 1 salatalik yesen, yada 1 kase yogurt gotursen evden.
Ya da 1 avuc badem, ceviz gibi kuruyemis yesen.
Sen bu nesfitleri cikar kuzum hayatindan.
Kahvenin yanindada kuru kayisi ya da hurma mis gibi oluyor.:)
Cok sevindim canim, demekki sabaha cok guzel eksiler gelecek :)
Epey yorulmussun canisi ben onlari spora sayiyorum.
Menunde guzel.
Arkadasinin isten cikmasina ve is yukunun artmasina cok uzuldum.
Allah kolylik versin canim benim..
Evet canim bugun listedesin hayirli olsun insallah bol eksi gelirsin girisim serefine canimÇok sağol kuzumm şimdi ben bugün listeye giriyorum dimi
Supersin canimSlm kızlar korktuğum gibi değilmiş çok şükür
Geçen hafta 90.6
Bu hafta 89.7
Verilen kg 900 gr
Yuzdenide hesaplayip bildirim yapabilirmisin canim ilk sayfada var nasil yapicagınSlm kızlar korktuğum gibi değilmiş çok şükür
Geçen hafta 90.6
Bu hafta 89.7
Verilen kg 900 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?