Yorucu benimkiler ufak 21 aylik 38 aylik zor geciyor gunlerim canim yaaa rahata ermeme kac senem var soyleyin kizlarNasilsin canim, hasta olmussun, vucudun zayif dustu tabi
Canim seni muaf tutuyorum egzersizden, yoksay sen cezalari, aksam guncellerim canisi..
Halloldu mu isler canim, gidis tarihiniz belli mi?
Ben uyandim kahvalti ediyorum, sonrada Arasin cimnastik dersi var :)
Canim kisiri orucluyken cok kacirirsin muhtemelen, yarinda tarti gunu, bask bir yemek secsen cok guzel olur.
Menunun devaminid yazmayi unutma canim.
Allah kabuk etsin..
Malesef oyle yapamiyoruz canim, cuma gunduz tartiliyoruz.
Nasilsin canim?Gunun nasil gecti?
Okadar olduklarindada zormu oluyorlar kuzum ya benimkilerde ayni olcak tam 1.5 yas var aradaYorucu benimkiler ufak 21 aylik 38 aylik zor geciyor gunlerim canim yaaa rahata ermeme kac senem var soyleyin kizlar
8 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim ekmek tambugdayli
2 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi yarim fincan
Oglen 17.00
1 avuc kadar kase tonbqlikli makarna
Partide
1 avuc yogurtlu makarna
1 bas parmak kadar borek
4 5 tane dolma
Su 1.5 litre
Spor valla yok ama hosafim cikti kizlar
Bunlarda size soz verdigim resimler
Esim nasil yorgun cikmis yazik erken gelicwkti gondermemisler gec geldi
Eki Görüntüle 2297124 Eki Görüntüle 2297125
Slm kızlar korktuğum gibi değilmiş çok şükür
Geçen hafta 90.6
Bu hafta 89.7
Verilen kg 900 gr
Tabi zor oluyo allah yardimcimiz olsun ama varliklarina da elhamdulillah cok ballarOkadar olduklarindada zormu oluyorlar kuzum ya benimkilerde ayni olcak tam 1.5 yas var arada
aaa çok sevindim süper haber olmuş canımKizlar normal de cuma sabah tartilcaz ama dayanamadim demin tartildim ve 58.1 ciktim :) baslangic kilom 59.3 du nasil şok oldum tartida anlatamam ve rejim istediğim gibi yapamıyorum hic 2 hafta bile olmadan bu kadar vermeye şok yaşadım ve tokum yani suan o halimle boyle ciktim :)
Slmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta kahvaltı
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
12 starbucks ta idik şekersiz soğuk latte
1 kepekli puf içinde beyaz peynir ve domates vardı
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
19 30 salata domates marul zeytinyağ ve az tuz ile
Şu 2 lt
Spor yok çünkü cook yorgunum ayaklarım kalkmiyooo
Perşembe
14.00
Sucuklu yumurta
Az peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
2yk zeytinyağı
16.00
Kavun 1 pors
18.00
Çilekli yoğurt
Yeşil fasulye 1 tabak
Salata
Kızlar erken uyursam diye şimdiden yazıyorum
Su 4L yaklaştım
Bitki çaylarını vs saymadan tabi
Spor yok yatakta yatış..
Yawrukush
@stitch
Kozmogirl17
Ankee
8 ağustos menüm
Uno denge tam tahil ekmeklerden peyaz peynir + acuka + köz kırmızı biber sandviç + 8 zeytin
Ara
Latte + 3 hurma
Akşam
Kokoreç (eti sadece) + salata + 3 kaşık yoğurt
Üstüne
Şeftali + sütlü kahve
3lt su
Sporum
40 dk koşu bandı yürüyüş
15 dk spinning bisiklet
18 x 5 mekik
18x 5 iç bacak makine sıkma
20 squat
Yawrukush
Cok tesekkur ederim balımmm evet aksam bende esime cok uzuldum gelmis bide ozur diliyor sacmalama dedim napsin adam el isicanım çook güzel olmuş süslemelerin
sen de çok güzel olmuşsun oldukça da zayıf gözüküyorsun.
eşine de kıyamam yaa yorgun argın gelmiş naapsın.
Ellerine sağlık.
Cok tesekkur ederim balımmm evet aksam bende esime cok uzuldum gelmis bide ozur diliyor sacmalama dedim napsin adam el isi
+800 yazmisim ya -800 olucak tabikideBende bugun erkenden bildirim yapim firsatim olmayabilir yeniden
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 74.4
Fark +800 gr
Oran 1.06
Aslinda daha cok olurdu cok dikkat ettim bu hafta ama iste dun batirdim malesef sorry kizlar haftaya hedefim 73.5
oyleydi zaten cnm. 1 derecenin disinda biriydi. dun aksam konustuk. farkindaymis hatasinin ve ozur diledi. bende hemen tamam dedim. uzatmanin bana da zarari olurdu. gereksiz üzülürdümCok sevindim canim, harikasin :)
Aa ben olayi yanlis anlamisim Eminecim, sandim ki 1.derece ailenin disinda birisi canini sIkti..
Hallolmus gitmis sorun , gozunaydin canim.
Iletisim kurabilmek ne guzel..
Cokcok guzel canim :)
Seker hamurlari harika olmus , minik minik havuclar, ben hayatta beceremezdim, masallah.
Pastada, pasta fotografida gayet guzel olmus.
Sizde ailecek cok guzeldiniz, takilma kucuk detaylara :)
oyleydi zaten cnm. 1 derecenin disinda biriydi. dun aksam konustuk. farkindaymis hatasinin ve ozur diledi. bende hemen tamam dedim. uzatmanin bana da zarari olurdu. gereksiz üzülürdüm
Tabi ki yemicez midem rahatsiz taktigini uyguluyoruz israr edenlerePeki arkadaşlar şimdi önümüz malum bayram napıcaz
Tehlikenin farkındayız değil mi?
Yemeyeceğiz değil mi?
Geçmiş olsun koşturma arasında bakamadin kendineKaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı
Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm
Arkadaşına üzüldüm canım senin için zor olacak bayaa Allah kolaylık versinSlmm kızlar bugün size yazamadım kusura bakmayın çalışma arkadasimi çıkardılar isten. Ona mı üzüleyim. Butuuuun isler bana kaldı eleman alinmayacakmis ona mı üzüleyim bilemedimmm...
Menümü paylasiyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta kahvaltı
Saat 10 1 şeftali
Saat 11 5 tane antep fıstığı bir dibek kahve bu söndü dönekte zaten paketi de bitti
12 starbucks ta idik şekersiz soğuk latte
1 kepekli puf içinde beyaz peynir ve domates vardı
Saat 16 3 4 çubuk kraker
1 yeşil çay
19 30 salata domates marul zeytinyağ ve az tuz ile
Şu 2 lt
Spor yok çünkü cook yorgunum ayaklarım kalkmiyooo
Çalışıyorsan eşinden destek almalısın canım yoksa kendini heba edersin. Ev hanimiysan zamanla kendine bir düzen olusturursun ama ağır işler için yine eşinden destek iste.İyi geceler kızlar ancak fırsat bulabildim yazmaya hep mi böyle kadınların işi yoğun tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz evliliğin ilk zamanları daha benim herkes çocuk olunca gör diyor...
bugünkü menüm :
Kahvaltı öğle karışık tatil diye pinekliyorum şu ara saat 11.30 iki yumurtadan omlet kıymalı az peynirli, salatalık, çay, 1,5 dilim tam buğday ekmeği ve zeytin
Ara öğün 16 gibi acıkmadım çünkü hiç üç kayısı ve ilk kez hayatımda el açması börek yaptım o pişmiş diye yarım -1 dilim arasında yedim
Akşam 19.30 bir kase mercimekli yoğurt çorbası, bol salata ,beş köfte küçük porsiyon yapmıştım, bir dilimden az börek yine ama diğer tepsiyi kontrol ettim bu sefer (bahaneler)
Ara 22.00 gibi çay
2 lden biraz az su... bugün spor yok maalesef ... umarım yarın böyle olmaz ve kısa sürede sağlıklı beslenme spor düzenine geçebilirim
Bu arada Pazar alışverişi çık ağır olduğu için markete öbür gün gidelim dedi eşim bol sebze meyve yeşillik aldım şimdilik
Maşallah çok güzelsiniz hepiniz Allah sağlık mutluluk huzur versin her zaman8 agustos menum
Sabah 10.30
2 dilim ekmek tambugdayli
2 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi yarim fincan
Oglen 17.00
1 avuc kadar kase tonbqlikli makarna
Partide
1 avuc yogurtlu makarna
1 bas parmak kadar borek
4 5 tane dolma
Su 1.5 litre
Spor valla yok ama hosafim cikti kizlar
Bunlarda size soz verdigim resimler
Esim nasil yorgun cikmis yazik erken gelicwkti gondermemisler gec geldi
Eki Görüntüle 2297124 Eki Görüntüle 2297125
Slm kızlar korktuğum gibi değilmiş çok şükür
Geçen hafta 90.6
Bu hafta 89.7
Verilen kg 900 gr
Geçen cuma: 62.2
Bugün: 61.8
Fark: 0,4
Yüzde: 0.64
Bildirim yapıp kaçıyorum kızlar bugün işler birikti evde onlarla ilgilenicem
Kilo verenlere tebrikler
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar maşallah.gunaydin kizlar. bugün benim icin cok yogun bir gun olacak. carsiya cikmam lazim aksama da dugun var. hemen bildirim yapip kaciyorum.
gecen hafta 82. 9
bu hafta 82.7
fark 0.2
%0.24
lavaboya cikamiyorum 2 gündür. daha iyi bir eksi olsun cok isterdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?