Kizlar selam, ben bugun tartilmayi unuttum
Gunler birbirine girdi kizimin hastaligindan. Evdeyiz yine bugun, atesi dustu ama butun vucudu kirmizi noktalarla doldu. Doktora gittik endiselenecek birsey yok vucut hastaligi atiyor dedi. Hala halsiz ama biraz daha iyi neyseki.Kozmogirl17 tatlim kusura bakma, dondurma kacicak benim yuzumden
Olsun canim kizin daha onemli ben aliskınim zaten tek bildirim yapmayaKizlar selam, ben bugun tartilmayi unuttum
Gunler birbirine girdi kizimin hastaligindan. Evdeyiz yine bugun, atesi dustu ama butun vucudu kirmizi noktalarla doldu. Doktora gittik endiselenecek birsey yok vucut hastaligi atiyor dedi. Hala halsiz ama biraz daha iyi neyseki.Kozmogirl17 tatlim kusura bakma, dondurma kacicak benim yuzumden
Tebrikler kuzuSlm kızlar korktuğum gibi değilmiş çok şükür
Geçen hafta 90.6
Bu hafta 89.7
Verilen kg 900 gr
Olur mu vermişsin eksi eksidir, tebrikler canım
Oley tebrikler
Eksisiz hafta geçmiyor ex-eşim, allah bozmasınGeçen cuma: 62.2
Bugün: 61.8
Fark: 0,4
Yüzde: 0.64
Bildirim yapıp kaçıyorum kızlar bugün işler birikti evde onlarla ilgilenicem
Kilo verenlere tebrikler
Sağ ol beybiaaa çok sevindim süper haber olmuş canımhedefin kaç peki?
çalışma arkadaşına çok üzüldüm canım yaa.
böyle durumlar olabiliyor bir süre alışmak da vakit alıyor ama iş dünyası işte, keşke böyle şeyler olmasa tabi ki.
Menün güzel, çok da güzel kilo vermişsin canım ama bence sen kaloriyi kahve çubuk kraker vsden alıyorsun adeta benim gibi
şu starbucks kahvelerinde çok kalori var şekersiz olsa bile.
eşimmm menün güzel sonuçlarını heyecanla beklerken nasılsın daha iyi misin?
Toparlayabildin mi biraz daha?
muhteşem spor tebrik ederim
Senin üzülmene üzüldüm Eminecim, aynen uzatmamakla iyi etmişsinoyleydi zaten cnm. 1 derecenin disinda biriydi. dun aksam konustuk. farkindaymis hatasinin ve ozur diledi. bende hemen tamam dedim. uzatmanin bana da zarari olurdu. gereksiz üzülürdüm
Tebriklergunaydin kizlar. bugün benim icin cok yogun bir gun olacak. carsiya cikmam lazim aksama da dugun var. hemen bildirim yapip kaciyorum.
gecen hafta 82. 9
bu hafta 82.7
fark 0.2
%0.24
lavaboya cikamiyorum 2 gündür. daha iyi bir eksi olsun cok isterdim ama
Tebrikler ex-kaptan!
Süper tebriklerDünkü kilomla aynı çıktım dostlar :)
Geçen hafta tam cuma tartılmadığım için
Tam net bişey diyemiyorım ama 70.6 falandım :)
Bu hafta 69.3
Yes kuzu, 3 gün yatak döşek yatırdı ama şimdi iyiyim. Sen nasılsın canım? Drdan sonra yaz..Harikasın kuzum
İyileştin mi tamamen
Benimki de birkac ay küçükbir de ben takintiliydim o konuda, kandirmisti beni sonradan söyledi
Ama nazar değmesin çok genç duruyorsun canım
Ya bu devirde böyle şeyler mi kaldı kızlar allesenizBenimki ole ay falan degil ki ahaha duyanlar oha diyooo ben de ayni ole aaa ben seninle hayatta konusamm demistim oysa ki
Tebrikler kuzu
Oley tebrikler
Eksisiz hafta geçmiyor ex-eşim, allah bozmasın
Sağ ol beybi
Senin üzülmene üzüldüm Eminecim, aynen uzatmamakla iyi etmişsin
Tebrikler
Tebrikler ex-kaptan!
Süper tebrikler
Yes kuzu, 3 gün yatak döşek yatırdı ama şimdi iyiyim. Sen nasılsın canım? Drdan sonra yaz..
Ya bu devirde böyle şeyler mi kaldı kızlar allesenizyaşlar çok küçük olur, daha yetişkin olunmamış anne baba eline bakılıyordur, ya da arada aşırı büyük yaş farkı vardır menfaat ilişkisidir ki öylesi, o zaman tamam ama aklı başında iki insan arasında az yaş farkı olsa nolur? Önemli olan mutluluk. Genç enişteye evet diyorum.
Ohaa Feyzoş Feyzoşşşşşşş dondurma hayallerimin katili Feyzoş
Ankee bu hafta dondurma sizin galiba tabii benim şahane eşim süper bir atak yapıp bize şampiyonlar kupasını getirtmezse, nasip et allahım
Evet kuzum izinden dönüyor ya.Ablacim patlicanmoru geri donen uye oldugu icin mi okadar fark oldu
Ablacim sen ne muhtesem bir kadinsin ellerine saglik*** 4. Takım 634. Etap ***
enimenime (82.9/82.7/0.2/%0.24)
Elmasyuzuk (55.6///%) Bildirimsiz izne ayriliyor.
Diyetteanne (67.5///%) Bildirimsiz izne ayriliyor.
Yawrukush (63.6///%)
cinecin (59.3/58.5/0.8/%1.35)
fmad (58.1/56.8/1.3/%2.24)
Kozmogirl17 (75.2/74.4/0.8/%1.06)
Mavi boncukkk (82.6/81.7/0.9/%1.08)
LaMademoiselle (51.1/50.8/0.3/%0.58) Yeni uye, baslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:46.5
Patlicanmoru (78.1/89.7/+11.6/%-0.26) 577. etapta izne ayrilan uye geri dondu, hedef: 65 (Yuzdesi 57'ye bolundu)
4. Takım ortalaması: %
***Citirlar 634. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (75.9///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (67.6/67/0.6/%0.89) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
klbk33 (51.6///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Derya_the_queen (62.2/61.8/0.4/%0.64) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (70/69.3/0.7/%1) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
stitch (67.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
FalanFilannnn (59.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.07.19 , baslangic kilosu:59.3 , hedef:50
Kartanesi3741 (68.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 06.08.19 , baslangic kilosu: 68.7 , hedef:52
Evet kuzum izinden dönüyor ya.
Kolaygelsin canım. Gayet güzel bence bu haftaki sonuclarSelamlar kizlar nasilsiniz , kilolar nasil bugun?
Hemen gecmisi okuyup, listemizi hallediyorum
Bencede herkes harika kilolar vermisKolaygelsin canım. Gayet güzel bence bu haftaki sonuclar
Tebrikler kanki, müthişsinGünaydın millet
Geçen hafta: 59.3
Bu hafta: 58.5
Fark: -800
Yüzde: 1,35
Yawrukush hadi bak eşim sen benden 500 gr istedin ben 800 vermişim, sen de süper eksi getir de dondurma yiyim yine
Eki Görüntüle 2297228
Benimki ole ay falan degil ki ahaha duyanlar oha diyooo ben de ayni ole aaa ben seninle hayatta konusamm demistim oysa ki
Kızarıklıklar da geçer umarım en yakın zamanda senemcim, geçmiş olsun arada yaz merak ediyoruzKizlar selam, ben bugun tartilmayi unuttum
Darlama beni deseydinbu arada bir şey söylemem lazım
beni 1 aydır görmeyen bir arkadaşım geldi şirkete hem de erkek
dedi ki sen ne kadar daralmışsın
Yani, kaptık çıtırları o zaman GizemcimTebrikler kuzu
Oley tebrikler
Eksisiz hafta geçmiyor ex-eşim, allah bozmasın
Sağ ol beybi
Senin üzülmene üzüldüm Eminecim, aynen uzatmamakla iyi etmişsin
Tebrikler
Tebrikler ex-kaptan!
Süper tebrikler
Yes kuzu, 3 gün yatak döşek yatırdı ama şimdi iyiyim. Sen nasılsın canım? Drdan sonra yaz..
Ya bu devirde böyle şeyler mi kaldı kızlar allesenizyaşlar çok küçük olur, daha yetişkin olunmamış anne baba eline bakılıyordur, ya da arada aşırı büyük yaş farkı vardır menfaat ilişkisidir ki öylesi, o zaman tamam ama aklı başında iki insan arasında az yaş farkı olsa nolur? Önemli olan mutluluk. Genç enişteye evet diyorum.
Ohaa Feyzoş Feyzoşşşşşşş dondurma hayallerimin katili Feyzoş
Ankee bu hafta dondurma sizin galiba tabii benim şahane eşim süper bir atak yapıp bize şampiyonlar kupasını getirtmezse, nasip et allahım
AA ayni vermişiz kaptiş, bu hafta seni doğumgünü, beni de haftasonu acikbüfesi bozdu
Evet canim aynen oyle oldu :))Tebrikler kanki, müthişsin
ben dee (ne kadar sakil geliyor şimdi bunu kafaya takmış olmam), iyi ki gizlemişler o zaman
Kızarıklıklar da geçer umarım en yakın zamanda senemcim, geçmiş olsun arada yaz merak ediyoruz
Darlama beni deseydin
Yani, kaptık çıtırları o zaman Gizemcim
Darısı başınavar mı kuzu sahi birisi?
AA ayni vermişiz kaptiş, bu hafta seni doğumgünü, beni de haftasonu acikbüfesi bozdu
Neyse çok şükür ucundan kıyısından toparladik
Ankee , Patlicanmoru kizlar listeye girisinizi tebrik ediyorum, zayifmi zayif citirlar olarak listeden mezun olursunuz insallah :)
O senin muhtesemligin canımAblacim sen ne muhtesem bir kadinsin ellerine saglik
Tebrikler canım
Seviyorum tabi ki. Senin eline emeğine sağlık canım. Evdeydim bugün yapayım dedimKizlar bildirim yapmayan 1 takim kaldi, listemizi paylastim, suan 5. siradayiz :)
Herkes harika kilolar vermis, hepimiz eksideyiz, harika:)
Simdi kahvaltiyi hazirlayip alintilarimi yapacagim.
gogo2405 ablacim tum listeyi halletmissin, ufacik bir hata dahi yoktu, eline ,emegine, birde beni cok sevdigini bildigim kalbine saglik, canimsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?