Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok az yemissin kuzum ve protein yok menunde.
Protein miktarini arttir kuzum.
Su ve egzersiz olarak kosturman guzel ama menun kalori olarakta cok az , haberin olsun.

Kızlar bu arada 6 olmuşuz Muhtemelen benim geri dönüşümden sebep olabilir Kusura bakmayın zaten aradaki 11 kilo farkı görünce daha azimli olarak aranıza katılacağım
Canim senin yuzden -0.26 idi sen takima zarar vermedin, 11 kiloluk fark degil ki etki eden, senin yuzden.
Yani rahat ol, listeye girebilecegin en guzel sekilde girdin.
Ama hedefini unutma ve cok guzel zayifla, ben snaa inaniyorum.

Canim senin yuzden -0.26 idi sen takima zarar vermedin, 11 kiloluk fark degil ki etki eden, senin yuzden.
Yani rahat ol, listeye girebilecegin en guzel sekilde girdin.
Ama hedefini unutma ve cok guzel zayifla, ben snaa inaniyorum.

Ayy tamam o zaman kuzum içimi rahatlattn çok opuyorumm

Canim is hayati tam bir kurt kapani..
is yukun arttigi icin zam yapmalari elbette gerekli, 2 kisilik is yaptiracaklar sana.
Ama sen is ile ilgili durumlara, sirf para kazandigim aksam eve gidince unutup , kafama takmayacagim bir sey diye bak.
Cok zor tahmin edebiliyorum ama calisma hayatinda boyle insanlar hep var...

Slm kızlar korktuğum gibi değilmiş çok şükür
Geçen hafta 90.6
Bu hafta 89.7
Verilen kg 900 gr

Bende bugun erkenden bildirim yapim firsatim olmayabilir yeniden
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 74.4
Fark +800 gr
Oran 1.06
Aslinda daha cok olurdu cok dikkat ettim bu hafta ama iste dun batirdim malesef sorry kizlar haftaya hedefim 73.5

Yorucu benimkiler ufak 21 aylik 38 aylik zor geciyor gunlerim canim yaaa rahata ermeme kac senem var soyleyin kizlar
Canim 3 yastan sonra her seyi kendileri yapabilir hale geliyorlar, beraber oynayabiliyorlar, az kalmis :)

Nasil oldun canim iyi misin?

Gecen hafta 82.6
Bu hafta. 81.7
Fark. 900 gr
Oran. 1.08
Eki Görüntüle 2297184

Ne guzel gitmis bravo canim..

Geçen cuma: 62.2
Bugün: 61.8
Fark: 0,4
Yüzde: 0.64
Bildirim yapıp kaçıyorum kızlar bugün işler birikti evde onlarla ilgilenicem
Kilo verenlere tebrikler
Ayni kiloyu verenlerde bugun biz :)

Peki arkadaşlar şimdi önümüz malum bayram napıcaz
Tehlikenin farkındayız değil mi?
Yemeyeceğiz değil mi?
Tehlike yok kuzum, menu kalorilerimizi bayrama gore ayarlayacagiz.
Kucuk bir tatli mi yedin, egzersizi arttiracaksin.
Herkes bayramda esit sartlarda olacak , tum takimlar birde o var.
Merak etme, sorunsuz atlatacagiz..

oyleydi zaten cnm. 1 derecenin disinda biriydi. dun aksam konustuk. farkindaymis hatasinin ve ozur diledi. bende hemen tamam dedim. uzatmanin bana da zarari olurdu. gereksiz üzülürdüm
Dogru anladgimi yanlis anlamisim o zaman ben:)
Hatta ben anlayana kadar olay coktan cozulmus :)))

Menu kotu degil ablam ama daha iyisi olabilir :)

Eki Görüntüle 2297205
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67
Fark 0.6
Yüzde 0.89

Ablacim sen izin kilonun altina dustun, listeye girmek istiyor musun?
Hatta bu haftada listeye dahil edebiliyormusuz seni, hic konusmadik, dalginligima geldi.

Dünkü kilomla aynı çıktım dostlar :)

Geçen hafta tam cuma tartılmadığım için
Tam net bişey diyemiyorım ama 70.6 falandım :)

Bu hafta 69.3
Tebrikler canim.

Güzel canım suyu artırmana sevindim :)
Spora gidince otomatikman azicik artiyo :)

Eki Görüntüle 2297223
Bir kahvaltı tabağı da benden gelsin. Evdeyim bugün
Mis gibi kahvalti, en sevdigim :))

Tamda olmak icin yirtindigim kilolardasin gizemcim, ahh ahhh masallah sana, harika bir sonuc bu, gurur duydum.

Yazamadım silemedim de Cezayı bir saat yapalım mı hafif hafif 40 dk hafif yürüyüş 20 dk hafif pilates diye bugün bi toparlamaya başlayım dünkü tartıdan sonra dinlenerek yaparım
Cok guzel sporlar canim, sen saglik durumuna gore nasil bir egzersiz yapabiliyorsan , yaptiktan sonra yaz ben islerim tablomuza..

Kızlar saat kaç oldu hala karnım acıkmasın saha kahvaltı bile yapamadım tokluktan uyanalı kaç saat oldu...galiba aralarda tırtıklamayın düzgün yemek yeyince doyduğumu hissetmeye başladım
1 hafta bir gecsin dahada duzene gireceksin, vucudun tamamen alisacak diyete, dogru yoldasin...

Geçen cuma 58,1
Bu cuma 56,8
Fark 1,3
Yüzde %2.24

Yawrukush
@stitch
Ankee
@Kozmogirl17
Harikasin Feyzos..

Kızlarr tişörtüm çok manidar değil mi
Severek aldım
Cok guzelmis :))

Cok hizli bir sekilde toparlayacak eger dokuntu olduysa, sakin telaslanma canim.
Cok sevindim ates gitmis:)

bu arada bir şey söylemem lazım
beni 1 aydır görmeyen bir arkadaşım geldi şirkete hem de erkek
dedi ki sen ne kadar daralmışsın
Vay vay vayyy gunun guzel gecmesine, diyete 4 elle sarilmaya bir sebep daha :)

Canim odulun olsun, kilo verdin gayet guzel, odulude haketmistin.
Yarin, oburgun dikkat edersin, normale donersin :)

Sonunda alintilarimi bitirdim, simdi masayi, bulasigi, evi toplayacagim.
Sonrada sansim yaver giderse bir dus alip (ki 2 cocukla dus alabilmek bir luks:)) esimin is yerine gidecegiz, oglen yemegine.
1 saat sonra cikacagiz evden, sonrasinda bugun cok aktig olamam muhtemelen kizlar haberiniz olsun.
Akininda cimnastik kursu var oglen 3 te biz eve girmeden, kursa gecebiliriz.
Firsat buldukca teldende girmeye calisacagim ama esim bayagi sinir oluyor, yanindayken teli elime almama :))
Simdilik buralardayim, gorusuruz.

Biz yine es olacagiz nasilsa:)
Sigara ictin mi bugun canisi? :)
Sana yalan söyleyemem kaptanım, içtim ama sigara öyle çat diye bırakılabilen bir şey değil ki
Odul yaptiysan bile cok kacmamis, ince tabanli pizzalar lahmacun gibi oluyor.
Odul yapacaksan ayrica buna ceza yazayim canim :)
Yok kaptanım bu ödül olsun, başka bir şey yersem cezamı kes
Canım insan hayatının büyük bölümünü iş yerinde geçirdiği için her türlü olumsuzluk çok ciddi etkiliyor, anlıyorum seni. Ama inan hiçbir kötü şey sonsuza kadar sürmüyor, en fazla başka iş bulursun, allah daha beter sıkıntılardan korusun. Benim eski iş yerimde 7 kişilik falan bir ekiptik; ekip yöneticisi ve yardımcısı kadınlar öyle uyuzdu, resmen mobbing yapıyorlardı hakarete varan vs bize. Ve çok uzun zamandır o iş yerinde idiler, her gün ağlayarak gidiyordum. Hiç ayrılacak gibi de değillerdi, öyle ki iş yeri kapanır bunlar çıkmaz demirbaş gibiydiler. Tam artık daha fazla dayanamıyorum istifa edeyim dediğim noktaya gelmiştim ki bir mucize oldu. Bunlar aynı sektörde yeni açılan bir yere geçtiler hem de beraber. Allahın işi, hiç olmayacak şey oldu. Yani sabır canım, direnebildiğin kadar diren, bize anlat.

Ay aynennn benimde başımda var iste o 2 kadın biri müdür biri yönetici... Allah büyük kuzummm napcan sabredioz

Bugün şeyma subaşının mekanındaydım selamı var size kızlar ilk defa kendi resmimi koycam ama siz paylaşıyorsunuz, başıma bir şey gelmez umarım Eki Görüntüle 2297412
Vay anasini sayin seyirciler, Gizemcim dergi kapaklarindan firlamis gibisin kuzum..
Ya arkadas takimin hepsi mi tas olur
Bir daha bir daha baktim , gozlerim kamasti :))
Sen niye kilo veriyorsun ki kuzum, tas gibisin taaaaas
Dipnot: Fotografina arkadaki amcanin baktigi gibi baktigim dogrudur :))))

vay şekersiz dondurma sanırım şeymanın mekanından

canım tam ne oluyor sen bilirsin tabi biz öyle dışarıdan anlayamayız ama eğer sen de benim gibi hafif duygusalsan biraz daha zor oluyor bu durum. Ama inan ne olursa olsun 1 aya alışıyorsun inan hep öyle oluyor. Hayat işte... Umarım arkadaşın da güzel bir iş bulur.

Tehlike yok kuzum, menu kalorilerimizi bayrama gore ayarlayacagiz.
Kucuk bir tatli mi yedin, egzersizi arttiracaksin.
Herkes bayramda esit sartlarda olacak , tum takimlar birde o var.
Merak etme, sorunsuz atlatacagiz..

ah kaptanım ahh dile kolay bakalım tabi ki dikkat edeceğim cidden bütün emeklerim 2 günde boşa gitsin istemiyorum

Bugün şeyma subaşının mekanındaydım selamı var size kızlar ilk defa kendi resmimi koycam ama siz paylaşıyorsunuz, başıma bir şey gelmez umarım Eki Görüntüle 2297412

canım cidden o sporları boşa yapmıyormuşsun
muhteşem bir fizik
ben de hemen 200 squat falan yapıyorum hemen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…