Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladım canım

Evet ya

Baaaak tam halini çekmedim

Eklentiler

• BC021753-6259-41F8-AC8B-3330A104B522.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 28
Ben de abarttım

Bugün şeyma subaşının mekanındaydım selamı var size kızlar ilk defa kendi resmimi koycam ama siz paylaşıyorsunuz, başıma bir şey gelmez umarım Eki Görüntüle 2297412
Kız sen zaten tığ gibiymişsin maşallah

Ay aman Allah ım bu kadar güzel kız aynı grupta cennette miyiz

İş hayatı zorlu olabiliyor Betülcüm dayan, aldırmamaya çalış. Dik duruşundan da ödün verme canım. Eş olmuşuz bu hafta, umarım güzelce gider kilolar bayram filan demeden
Kuzum gayet de güzel verdik nasıl 5. Olduk
Bence de yaa, herkes eksideydi. Bayramda diğer takimlarda salanlar olur illa,biz bayram haftasını avantaja çevirelim kızlar. Birinci takım olalım o hafta. Fit gözükmek bakkavadan daha lezzetli

Kıymetli insan. Farkına var ki imtihaan dünyasındayız. Birşeyler olacak ve canımız sıkılacak elbet. Eşden yana sıkıntı yaşadın, bişeyleri düzeltmek için kendine yol çizmeye karar verdin. Şimdi de iş yerinde sıkıntılısın. Ama zaten hep herşey st üste gelir. Çünkü imtihan dünyası. Şimdi bunları yaşıyorsun ve mücadele ediyorsun(mücadeleni takdir ediyorum) mücadele etmeye devam et. Ve bol bol dua et. Sabır ve şükür( elindekilerin kıymetini bilmek[sağlık, sevdiğin insanlar, ekmeğini kendin kazanman vb] rabbimizin sana verdiği nimetleri arttıracaktır. Unutma zorlukla beraber kolaylık vardır. Bol bol dua et. Dualarım seninle. Umarım en kısa zamanda feraha çıkarsın. Herşey hayırlıysa gönlünce olsun. Senin için hayırlı ve güzel kapılar açılır. Hiçbirimizin hayatı 4 4lük değil. Hepimiz bişeyler yaşadık. Seni seviyorum. umarım kıymetini bilen güzel insanlarla yolların çakışır hep.

amiiiin

kızlar pek bakamıyorum
Hala yolculuğum devam ediyor
Okuyorum fırsat oldukça ama cevap yazamayabiliyorum
İlk fırsatta alıntılarımı yazacağım inşallah

Canım Yorgun bir gün olmuş menüye gelince ise... sanırım böyle kurtarabilirdin

Harika ve ne kadar fitsiiiin♥♥
Canimsin.Grubumuzun hamarat kızı
Yine de gayet iyi kuzum
Haftaya Perşembe’yi daha hafif atlatırsın ki eksin de gayet iyi
Evet kuzum oyle yapmaliyim.
Bende genc kocaya evet dedim
Bugün şeyma subaşının mekanındaydım selamı var size kızlar ilk defa kendi resmimi koycam ama siz paylaşıyorsunuz, başıma bir şey gelmez umarım Eki Görüntüle 2297412
Baktim bidaha baktim bu kadar mi zarif guzel olunur eee gizem sen zaten incecikmissin kuzum

yeni eşim Kozmogirl17 ün hatrına bu hafta 600 gram vermeyi hedefliyorum... %1vermem lazım kiiii bu sefer 1.liği ben de hakediyim.
bu hafta tamamen fayfeyfiy cığımın emekleriydi
600 gr yetmezcanim yaaa feyzaaa ya baksana 1 kilo en az

fayfeyfiy feyzacim tek basina bitirdin beni kaptin dondurmami tebrikler

Cuma

Kahvaltı
2-3 dilim ekmek
Kaymak
Bal

Arada yaprak sardık ağzıma attım

Akşam
Sarma
Pasta
Makarna salatası

(Biraz Canımız çıktı diyet bir şey hazırlayamadım...)
Yatış moduna geçtim

Su 1,5 içtim ama daha içebilirim
Spor: 30 dk yürüyüş

Yawrukush

Seni de çok seviyorum
Sensiz olmaz
Ayyy
Ben de seni seviyorum kuzum Kaç haftador sayıklıyorum 40 kere söyleyince oluyormuş kuzum

Ateşim 39.7
Duş aldım. İlaçlar içtim.
Yok 10 dakika sonra yine aynı.
Ne yapayım sizce?
Hastane önerisi dışında..
Canım evde ateş düşürücü bir şeyler YÖK mü ilaç vs alsan yüksek çünkü gerçekten neden hastaneye gidemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…