Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyy ödül ney

Ne kadar kilo var hedefe
Evlenmeyi düşünüyoruz zaten de kilo verirsem bunu one alma ödülü koyduk ahaha zaten kilo vermeden evlenmem :)
Ayyyy ödül ney

Ne kadar kilo var hedefe
Daha var canim hedefe bayagi fit olmak planim ulaşırsam artik erken ciddi seyler falan olabilir :) o tarz iddiaya girdik

Bugun ki menum
Sabah
3 4 sigara boregi

Ara
Sekersiz Turk kahvesi

Oglen aksam gunun bombasi
3 bardaga yakin kola cooook sicakti
1 dilim pasta
1 kucuk kase yogurtlu makarna
5 taneye yakin belkide fazladir gitgel sarma
1 tane pogaca.

Aksam 2 top sade dondurma

Aralarda
Cay ictim
Ya kizlar sacma sapan bi menu ama inanin bende hic memnun degilim ama bugun oldu olablar birde gunduz olunca yedim valla dun aksam diye kismistim bugun daha fazla dayanamadim bende topladim evdeki biregi coregi kayinvalideme goturdum birazinida anneme verdim kaynanama dedim alin siz kilo alin dedim artik yarindan itibaren duzene giricem soz sana yeni esim gamzecim Ankee ama sende bu hafta bize yakisir menulerle gel kuzum

Ayyy resmen kendi menumu sovesim var bu ne len boyle menumu olur insan yazarken utanir buraya verdigin butun kilolari aldin geri ahhha ahhhh sesli dusundum resmen

Ooo odul buyukmus kuzum ben senin yerinde olsam bi hirs yapar kurtulurdum valla giyerdim o gelinligide kac senedir birliktesiniz

Evlenmeyi düşünüyoruz zaten de kilo verirsem bunu one alma ödülü koyduk ahaha zaten kilo vermeden evlenmem :)

Daha var canim hedefe bayagi fit olmak planim ulaşırsam artik erken ciddi seyler falan olabilir :) o
Ooo odul buyukmus kuzum ben senin yerinde olsam bi hirs yapar kurtulurdum valla giyerdim o gelinligide kac senedir birliktesiniz
Daha gelinlik icin erkende kuzum hani nisan soz falan hatta suan bana teklif bile yeter ahaha :) ben zaten iddiada tektas imasinda teklif imasinda bulundum anladiysa tabi sene dolmadı daha canim :)

Daha gelinlik icin erkende kuzum hani nisan soz falan hatta suan bana teklif bile yeter ahaha :) ben zaten iddiada tektas imasinda teklif imasinda bulundum anladiysa tabi sene dolmadı daha canim :)
Ooo bende seneliksiniz sandim canim evet ozaman dugun icin erken olabilir sen bence acik acik soyleyeydin erkeekler biraz o konuda kıt oluyorlar ya gercekten anlamiyorlar yda islerine gelmiyor.

Ooo bende seneliksiniz sandim canim evet ozaman dugun icin erken olabilir sen bence acik acik soyleyeydin erkeekler biraz o konuda kıt oluyorlar ya gercekten anlamiyorlar yda islerine gelmiyor.
Neyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalir manken gibi olduktan sonra kaybetmek istiyorsa kendi bilir

9 agustos menum
Sabah
3 zeytin 4 5 catal peynir az recel kayisi 5 minik lokma ekmek sekersiz cay domates salatalik
Oglen disarda idim cocuklar hamburger istedi 1 hamburgeri biraz biri biraz digeri yedi 2 isirikda ben aldim 5 tane de patates kizartmasi bir menuyu 3 kisi yedik anliycaginiz
Aksam
2 kofte domates salatasi
Su 3 litre net fazlasi var eksigi yok
Spor 3 4 saat disarda yurudum
Aralarda sekersiz cayim var

Iyi aksamlar kizlar, 3 tencere yemegimi pisirdim haftasonu cok ugrasmayayim diye.
Annemle ve size bahsetmistim ya hasta olan arkadasimla gorustum.
Doktorlar ameliyattan sonra kemoterapiye karar verdiler, biraz dertlestik.Her seyin basi saglik, o varsa dunya cennet gercekten.
Sonra Arasi uyutup dusumu aldim, yemek hazirlamaktan tabiri caizse les gibi kokmustum muhtemelen :)
Simdide sizi okudum, alintilarimi yazayim..

K Konus dinliyorum canim atesin cok yuksek, fayfeyfiy tip ogrencisi cok guzel tavsiyeler vermis sana.
Burada da saglik sistemi senin ora ile benzer ama yetiskinlerde bu atesle acile gidince kesinlikle saatlerce bekletmezler.
Esine ulastin mi, atesinin cok oldugundan haberi var mi, acil bir durum olursa diye mutlaka haberdar et.
Kizlarin dedigi gibi eklem yerlerine buz koymak en cok onerileni ates esnasinda..
Fakat ben senin yerinde olsam ,esim ile hastaneye giderdim, dikkat et kendine, acik sifalar...

Bir de mütevazi artist dicem kanka artık sana
Sende de göbek varsa ben
Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmişti
Neyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalir manken gibi olduktan sonra kaybetmek istiyorsa kendi bilir
Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…