Insallah sonuç iyi olur canim erimek istiyorum artik :)F Falanfilannnn cim es olmusuz simdiden ikimizede basarilar bayram haftasi dikkatli olalim
Evlenmeyi düşünüyoruz zaten de kilo verirsem bunu one alma ödülü koyduk ahaha zaten kilo vermeden evlenmem :)Ayyyy ödül ney
Ne kadar kilo var hedefe
Daha var canim hedefe bayagi fit olmak planim ulaşırsam artik erken ciddi seyler falan olabilir :) o tarz iddiaya girdikAyyyy ödül ney
Ne kadar kilo var hedefe
Ayyy resmen kendi menumu sovesim var bu ne len boyle menumu olur insan yazarken utanir buraya verdigin butun kilolari aldin geri ahhha ahhhh sesli dusundum resmenBugun ki menum
Sabah
3 4 sigara boregi
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Oglen aksam gunun bombasi
3 bardaga yakin kola cooook sicakti
1 dilim pasta
1 kucuk kase yogurtlu makarna
5 taneye yakin belkide fazladir gitgel sarma
1 tane pogaca.
Aksam 2 top sade dondurma
Aralarda
Cay ictim
Ya kizlar sacma sapan bi menu ama inanin bende hic memnun degilim ama bugun oldu olablar birde gunduz olunca yedim valla dun aksam diye kismistim bugun daha fazla dayanamadim bende topladim evdeki biregi coregi kayinvalideme goturdum birazinida anneme verdim kaynanama dedim alin siz kilo alin dedim artik yarindan itibaren duzene giricem soz sana yeni esim gamzecimAnkee ama sende bu hafta bize yakisir menulerle gel kuzum
Ooo odul buyukmus kuzum ben senin yerinde olsam bi hirs yapar kurtulurdum valla giyerdim o gelinligide kac senedir birliktesinizEvlenmeyi düşünüyoruz zaten de kilo verirsem bunu one alma ödülü koyduk ahaha zaten kilo vermeden evlenmem :)
Daha var canim hedefe bayagi fit olmak planim ulaşırsam artik erken ciddi seyler falan olabilir :) o tarz iddiaya girdik
Evlenmeyi düşünüyoruz zaten de kilo verirsem bunu one alma ödülü koyduk ahaha zaten kilo vermeden evlenmem :)
Daha var canim hedefe bayagi fit olmak planim ulaşırsam artik erken ciddi seyler falan olabilir :) o
Daha gelinlik icin erkende kuzum hani nisan soz falan hatta suan bana teklif bile yeter ahaha :) ben zaten iddiada tektas imasinda teklif imasinda bulundum anladiysa tabiOoo odul buyukmus kuzum ben senin yerinde olsam bi hirs yapar kurtulurdum valla giyerdim o gelinligide kac senedir birliktesiniz
Ooo bende seneliksiniz sandim canim evet ozaman dugun icin erken olabilir sen bence acik acik soyleyeydin erkeekler biraz o konuda kıt oluyorlar ya gercekten anlamiyorlar yda islerine gelmiyor.Daha gelinlik icin erkende kuzum hani nisan soz falan hatta suan bana teklif bile yeter ahaha :) ben zaten iddiada tektas imasinda teklif imasinda bulundum anladiysa tabisene dolmadı daha canim :)
Neyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalirOoo bende seneliksiniz sandim canim evet ozaman dugun icin erken olabilir sen bence acik acik soyleyeydin erkeekler biraz o konuda kıt oluyorlar ya gercekten anlamiyorlar yda islerine gelmiyor.
Insallah hepimiz eriycez bak saka maka basladigimdan beri 7 kilo vermisimInsallah sonuç iyi olur canim erimek istiyorum artik :)
Suan kacti kilon canim hedefin kacInsallah hepimiz eriycez bak saka maka basladigimdan beri 7 kilo vermisim
Bir de mütevaziAy çok sağ olun kızlar, bana aşırı moral oldu, çok tatlısınız, o sizin hepinizin kalbinizin güzelliği ❤
Aynen arkamdaki adam direk beni kesmiş ya
Kiloma gelince; aşırı vermem gereken yok çok şükür ama bir 4-5 kilo daha az olunca daha iyi hissediyorum, böyle göbeğim ve yanlarım var biraz
Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmiştiOoo bende seneliksiniz sandim canim evet ozaman dugun icin erken olabilir sen bence acik acik soyleyeydin erkeekler biraz o konuda kıt oluyorlar ya gercekten anlamiyorlar yda islerine gelmiyor.
Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimiziNeyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalirmanken gibi olduktan sonra kaybetmek istiyorsa kendi bilir
Aynen canim ödül olmasa bile süper :)F Falanfilannnn canim kilo vermenin sonundaki odul cok guzelmis.
Hem odul olmasa bile, kilo vermek zaten insanin kendisine harika bir odul :))
Ahaha demi almak o kadar kolay mi bakalim ahahaBir de mütevaziartist dicem kanka artık sana
Sende de göbek varsa ben
Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmişti
Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?