Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar Tecrübelerinizi bizimle paylaşırmısınız

sagol canim. Ayy 2 hafta sonra bime gidip alirim cok mu kalorili? oyleyse hic almayayim hic denemedim sonra cok begenirim 2 hafta hergun yerim filan.
Çok kalorili değildir bence ama yine de alma Deryacim, riske girme
tamam canim madem hic denemedim kalsin oyle hep bu Filzin yuzunden yaa kendi fit oldu beni yoldan cikaracak su peynir helvasiyla hemen de sucu ustune attim canim FitFiliz

belki reglin yakindir canim
Yakın canım evet. Onun tarihlerini de bir türlü kaydetmiyorum bir yere, hep acaba geçen ay ne zaman olmuştum diye hatırlamaya çalışıyorum sonra
E biz o hafta 3.yduk , 2.ye kesme şeker olsa da olur.
Bence ana yemeği sadeleştir canım, brokoli sevmeyen dolu ortalıkta , hem mevsimi değil. Soya sosu da riskli yine vardır sevmeyeni. Hem kalabalık olacakmış, klasikleştir yemeği bence. Bir de çorba ekle canım çocuklar için. Ben sana salata tarifi eklerim , eşimin de dediği gibi meraklıyım mutfağa
Cumartesi Ankara kuzum
Hoşgel sefagel kuzu
Dikkat et canım mutlaka, tabure yöntemini kullan gerçekten. Alışırsın yoksa iki çocukla diz üstü durmamak mucize olur. Bir de kilo vermeye karar vermen nasıl da isabet olmuş Özlemcim
Yok kuzum bazi viraminler verdi dikkatli yasicaksin dedi eger dikkat etmezsem ilerde agrilari kroniklesir kreclenme baslar dizini kullanamaya bilirsin dedi

Amaa adida kendi gibi cok guzel yaa daha once sormusmuydum hatirliyorum sanki ama
Allah korusun canım, ekstra vitamin de araştır bence
woaw super haber

ne yaptin sen
bir de beni dusun, burada hava hep bozuk

canim bloke et numarasini, daha da rahatsiz olursan bir daha degistir numarani. ama hic muhattap olma, hadsizlik yapip can sıkmıs bosvermeye calis
Yağmurluk bakmam lazım zaten daha senemcim. Alışverişe ne zaman cikabilicem bakalım

Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.

stitch ya daha acemiliğim gitmedi benim mesajımı alıntı yapanları anlayamıyorum geriye dönüp mesaj okuyunca gördüm yazdıklarını eve tartı düşünmüyorum çünkü her gün tartılıyorum moralimi çok etkiliyor..pzt Tartılmadım haftada bir tartılıyorum Perşembe günleri bakalım nasıl olacak bu hafta diyet hayatımdan önce günlük öyle şeyler yiyordum ki bir iki ufak kaçamağı şimdilik takmıyorum en azından beslenme alışkanlığım oluşuyor inşallah kaçamaklar da zamanla son bulur.ama burası gerçekten yardım ediyor bana bi kontrol mekanizması oluşmaya başladı tüm hatunlardan ALLAH razı olsun

Ya kizlar dun farkettim sag ayagimin uzerinde ,eklemime yakin bir yerde,bir kist portlemis.Dun internetten arastirdim bir liquid birikmesiymis.Kendiliginden uzun vadede gecebilirmis,ya da doktor siringa ile cekebilirmis o siviyi ya da operasyon olabilirmis.Randevu alcam bugun ne zamana
verirlerse...

Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
Allah sabır versin canım, geçmiş olsun. Çok üzüldüm inan ama sen güçlü durmaya bak olur mu? Sağlıklı sıhhatli olun da rabbim gene verir. Daha gençsiniz, hazır olduğunuz istediğiniz zaman tekrar nasip olur inşallah canım

Geçmiş olsun Özge'cim. Umarım yakın bir zamana randevu verirler. Acıyor mu peki?

Birde cok az isim varmis gibi,Arasin okula gidecegine guvenip ,bugun Akinin ogretmenine sinif anneligi icin yardimci olabilirim dedim.Simdilik evden yardim ederim,kucuk oglum okula baslayinca okuldada gorev alirim dedim cok sevindi ogretmen.Hatta hemen bu hafta icin bir gorev var musaitseniz okul cikisinda vereyim dedi ok dedim
Kendimi daha kac parcaya bolebilecegim bakalim☺

Geçmiş olsun Özge'cim. Umarım yakın bir zamana randevu verirler. Acıyor mu peki?
Suan yuruyus bandindayim canim ve hafif tempoda yuruyorum.Aciyor diyemem ama konforsuz bir his..
Sen nasilsin Filizim (ilk kez Filiz kullaniyorum), cocuklar nasil?

Ay inanmıyorum Özge'cim sen bence hazır ordayken kendini klonlatmanin yolunu ara 3 Özge olsa ancak yeter senin günlük rutinine
Sunum ve stand işin nasıl gitti canım kaç gündür sorucam araya başka şeyler giriyor unutuyorum

Hic sorma cok kizginim kendime Hala mail yollamadim,Hala yapmam gerekenleri tamamlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…