- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
ooohoo simdiden beni gecmissin, yarin ac gezmeliyimslm kizlar herkese iyi hafta gecirmeniz dilegiyle bol eksiler . 65.2 'le haftaya basliyorum -600 ile
Çok kalorili değildir bence ama yine de alma Deryacim, riske girmesagol canim. Ayy 2 hafta sonra bime gidip alirimcok mu kalorili? oyleyse hic almayayim hic denemedim sonra cok begenirim 2 hafta hergun yerim filan.
tamam canim madem hic denemedim kalsin oylehep bu Filzin yuzunden yaa kendi fit oldu beni yoldan cikaracak su peynir helvasiyla hemen de sucu ustune attim canim FitFiliz
Yakın canım evet. Onun tarihlerini de bir türlü kaydetmiyorum bir yere, hep acaba geçen ay ne zaman olmuştum diye hatırlamaya çalışıyorum sonrabelki reglin yakindir canim
E biz o hafta 3.yduk , 2.ye kesme şeker olsa da olur.hahaha ikinciye kesme seker
oooh tem ev temizlensin hem gitsin kilolar, supersin canim
di mi ama yaa.. bende de yine 100den fazla sayfa birikmis
ben sana hergun bir paragraf ekleyeyim okudugum kitaptan, burayi okurken yaninda da kitap bitirmis olursun
offf hic dayanamam sicak leblebiye
evet, yogunlugunu atsa da geri gelse artik kelebegimiz @klbk33
walla sizden korkulur bu hafta
off cok severim alisveris yapmayi ama bu kiloyla artik iskence gibi geliyor. zaten zamaninda o kadar almisim ki her 4-5 ayda bir dolap temizligi yapip bir bavul ayikliyorum hala sigmiyor dolaplara kiyafetler
ama hedefime ulasayim yine gidicem alisverise. o zamana kadar evdekiler idare etsin. cok kalmadi di mi canimYawrukush sen incelteceksin beni
ayy cok korkunc canim. insallah tamamen atlatip bir daha boyle ateslenmez.
ben Akin rahatsiz diye hatirliyordum, Aras da mi rahatsizlandi
insallah ikisi de haftasonu dinlenmistir, iyidirler simdi.
nasillar?
heheh ben leblebiyi nutellaya tercih ederim
Bence ana yemeği sadeleştir canım, brokoli sevmeyen dolu ortalıkta , hem mevsimi değil. Soya sosu da riskli yine vardır sevmeyeni. Hem kalabalık olacakmış, klasikleştir yemeği bence. Bir de çorba ekle canım çocuklar için. Ben sana salata tarifi eklerim , eşimin de dediği gibi meraklıyım mutfağakızlar cumartesi arkadaşlarım gelecek eşli
bunun için zayıflamam lazım bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim yaaa
mümkün müdür acabaaa
size menüyü yazıyorum son halini ekleme/çıkarma tavsiyelerinizi bekliyorum
soya soslu brokolili mantarlı but tavuk sote
pilav
pilaki
sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator
patatesli çıtır börek
süperfreşin kıymalı mini pidesi -bunu hazır alacağım artık-
çoban salata
limonlu kekli pudingli pasta
nutellalı pankek sandviç -bunu çocuklar için de yapacağım-
10 kişi + 8 çocuk olacak
özellikle salata için alternatif ne bulunabilir?
ve bir çeşit daha böyle salatamsı bir şey olsa mı?
Hoşgel sefagel kuzuCumartesi Ankara kuzum
Dikkat et canım mutlaka, tabure yöntemini kullan gerçekten. Alışırsın yoksa iki çocukla diz üstü durmamak mucize olur. Bir de kilo vermeye karar vermen nasıl da isabet olmuş ÖzlemcimSelam canim arkadaslarim gittim geldim dr a baglarda kopma kirik yokmus ama cok kotu zedelenmis asinmis dedi ve kesinlikle kilo vermelisin ayrica dizlerinin ustune yere oturmamalisin dedi eliptigi yapabilirsin ama evde bile spor yaparken spor ayakkabi giymelisin dedi bu arada buyuk babanne hastanedeydi malumunuz onu ziyaret ettim 7 katta yatiyormus mubarek kadin ama ben asansor kullanmadim 7 kati once ciktim Sonra indim simdik eve geldim yavrularimi doyurdum hemen eliptigin tepesine zipladim spor yapiyorum gece hasat sekilde yine yataga girecegim anlasilanFitFiliz stitch
Allah korusun canım, ekstra vitamin de araştır benceYok kuzum bazi viraminler verdi dikkatli yasicaksin dedi eger dikkat etmezsem ilerde agrilari kroniklesir kreclenme baslar dizini kullanamaya bilirsin dedi
Amaa adida kendi gibi cok guzel yaa daha once sormusmuydum hatirliyorum sanki ama
Yağmurluk bakmam lazım zaten daha senemcim. Alışverişe ne zaman cikabilicem bakalımwoaw super haber
ne yaptin sen
bir de beni dusun, burada hava hep bozuk
canim bloke et numarasini, daha da rahatsiz olursan bir daha degistir numarani. ama hic muhattap olma, hadsizlik yapip can sıkmıs bosvermeye calis
Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.Selam kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Ben uyandim, gecmisi okudum, alintilarimi yaptim ama yazamadan, kahvaltiyi ve Akinin beslenme ve okul cantasini hazirlayip yollar dusecegim.
Akinin okulunun acilmasiyla hergun 30dk daha yuruyus eklendi hayatima:)
Okuldan donuste gorusmek uzere.
@Kozmogirl17 dikkat et artik dizlerine canisi, kiloda veriyorsun iyilesecek insallah.
@cool_lime kuzunun iyi olmasina sevindim.
stitch canim ozlemistim hosgeldin.:)
@besive nasilsin canim esim?
tomrs canim hosgeldin her sey yolunda mi, takima katilmak istemissin, bebis iyi mi merak ettim seni...
Canim cok uzuldum Allah sabirlar ve sana topanlanma gucu versin.Iyi olacaksin insallah..Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
ok sagol canm Allah razi olsun. Ins canmCanim cok uzuldum Allah sabirlar ve sana topanlanma gucu versin.Iyi olacaksin insallah..
Allah sabır versin canım, geçmiş olsun. Çok üzüldüm inan ama sen güçlü durmaya bak olur mu? Sağlıklı sıhhatli olun da rabbim gene verir. Daha gençsiniz, hazır olduğunuz istediğiniz zaman tekrar nasip olur inşallah canımCanm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
Geçmiş olsun Özge'cim. Umarım yakın bir zamana randevu verirler. Acıyor mu peki?Ya kizlar dun farkettim sag ayagimin uzerinde ,eklemime yakin bir yerde,bir kist portlemis.Dun internetten arastirdim bir liquid birikmesiymis.Kendiliginden uzun vadede gecebilirmis,ya da doktor siringa ile cekebilirmis o siviyi ya da operasyon olabilirmis.Randevu alcam bugun ne zamana
verirlerse...
Suan yuruyus bandindayim canim ve hafif tempoda yuruyorum.Aciyor diyemem ama konforsuz bir his..Geçmiş olsun Özge'cim. Umarım yakın bir zamana randevu verirler. Acıyor mu peki?
Ay inanmıyorum Özge'cimBirde cok az isim varmis gibi,Arasin okula gidecegine guvenip ,bugun Akinin ogretmenine sinif anneligi icin yardimci olabilirim dedim.Simdilik evden yardim ederim,kucuk oglum okula baslayinca okuldada gorev alirim dddim cok sevindim ogretmen.Hatta hemen bu hafta icin bir gorev var musaitseniz okul cikisinda vereyim dedi ok dedim
Kendimi daha kac parcaya bolebilecegim bakalim☺
Hic sorma cok kizginim kendime Hala mail yollamadim,Hala yapmam gerekenleri tamamlayamadim.Ay inanmıyorum Özge'cimsen bence hazır ordayken kendini klonlatmanin yolunu ara 3 Özge olsa ancak yeter senin günlük rutinine
Sunum ve stand işin nasıl gitti canım kaç gündür sorucam araya başka şeyler giriyor unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?