- 8 Ağustos 2008
- 36.486
- 47.903
- 1.123
Bence maske takın canım

kız tak tak neeolur böyle şeyler kaptanHerkesin bi sınavı var,düşüncesizlik etmiş ama erkekler hep böyle
hıı böyleler diye kabullenecez mi her hatalarını elbetteki hayır ama eşimiz sonuçta çocuklarımızın babası sabredip zamanı geldiginde ders vermeyi bilicez
gün olur devran döner o koca senin eline düşer , o zaman tak tak tak
![]()
Yawrukush

AhahahahaSağol bitanem, eşime önerilerin harika.Sizi geçmemizde katkın olacak
![]()
![]()

Çok güzel kilo verenler var leslie ileKızlar dün leslie midir nedir ona başladım boş bi odam var orda oğlanla o kadar komiktik ki eşim gidip gelip bakıp gülüyo napyon diye bide o kadar ciddi yapıyorum ki görceniz pehhh hoca halt etmiş yanımdaçok eğlendim hamlarım diye korktum asla hamlamadım bide Aslan ayağımın altında dolanmasa daha güzel yapacaktım
Verdin uyarıyı ama :)sen yarisiyomuydun ya, kimse bizi gecemez
,sen yarisiyosan daha da motive oldum simdi
![]()
Ben de ailece sandımdı :) göbeğin ve swn haHem de ne yarışmaksilkinip kendime geldim şimdi de spora çıktık göbeğimle ben
![]()

Dikkat et canım. Evde yürü istersen. Leslie ileHavalar erken kararmaya başladı kızlar burda, yürüyüş yolum gece karanlığı oldu
Daha erken çıkmak gerekecek sanırım artık. Cep telefonunun fenerini yaktım yürüyorum![]()
![]()
Siparişler süpermişTesekkurler canim, simdi kahvaltiyi toplayacagim spora gidecegiz.
Sonra yemek yiyip cocuklari yatirip, esimin bavulunu hazirlayacagiz, saat 4tede onu havaalanina birakacagiz maaile.
Olmaz mi Trden istedigim seyler ama topa tutmayin beni sonra:)
10 tane kitap istedim,bunun haricinde de fistikli sarma, fistikli baklava, ankara simiti ve pogaca istedim.
Canim keyifli yuruyusler, Ankarada havalar nasil Filizcim, uzun kollu mu koyayim esimin bavuluna, kisa kollu mu, yoksa ikiside mi?

28 30 muuKısa kollu birşeyler koy canım. Hala sıcak hava. 28-30 arası değişiyor. Bir süre böyle gidecekmiş. (Gece serinliyor sadece)