Bende zorunlu olmadikca carsi alisveris vs gitmemeye calisiyorum iste dr a diye ciktik yildonumumuzdu esimle biseyler alalim dedi oda oylelikle yani ayyy o kumlardan bizdede var ama sorma benimki dagitiveriyor heryere maske aldik simdi onunla takiliyor baya bi
Canimsin❤❤eski esim
Gecen ay 16 sinda oldum daha 15 i ahahahha onuda yaparim
Findigim yok canim disari cikinca alir yaparim tabikide sen iste yeter ki
Ne mutlu bana
Sana suan cok kiziyorum az kendine guven ya seni o gorevi yapamicak olarak gorselerfi gecirmezlerdi zaten emin ol senin yerinde olmak istiyen o kadar cok insan var ki topla kendini.
Pek inandirici gelmiyor dimi esim
Annemde bikere dusmutu ole mismordu heryeri tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun canim kafani falanda carpabilirdin belini bacahini kirabilirdin bununla atlattin.
Muhtemelen her ay depresyona sokup sokup cikariyor beni uhuhuh
Evde internet varsa ondan baglansan canim bilgisayar banada zor geliyor laptabi acinca cocuklar ususuyor basina bende cumadan cumaya aciyorum

menunde guzel bal kaymak ta oduldu sannirim
Ya sen harikasin valla
Tam gaz devam yani nasil gidiyor huzurcum keske sporda yapabilsen
Tesekkur ederim canim haber verdigin icin cabucak bekliyoruz seni
Az hemissin bisey olmaz heralde okadar kacamaktan hatta metabolizmani bile calistirmis olabilir.
Varmi dersin gorunmez huniiii
Hadi yaa heryerde var bu caniler yazik yaaa gece ana ekrana gelmis direk haber ordan okudum hemen sen geldin aklima teee nerelerde birileri icinde endiselencekmisim kk eseriii

Cok sevindim canim bizde dun oyuncakciya goturduk sakinlesinler diye birer oyuncak aldilar heesey ates pahasi zaten ele gelicek bi oyuncak bile 250 liradan basliyor bi kukuli aldi ufak oglum sarki soyluyor 150 lira yuh dedim amaesim canlari sagolsun dedi de insan uzuluyor oyuncakciya okadar para birakmaya birde mutlu olsalar inan hic susmadilar o anda onlara guzel bi uyku lazimmisti

insallah geceniz guzel gecer canim bian once iyilesin

Canim hosgeldin bu sebepten mezun olmaya korkuyorum tekrardan kilo alicam diye ki neguzel bikere basarmissin yine basarirsin ben özlem senide iyi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldururmusun kurallarimizda 1. Sayfada var okuyabilirsin .sen formu doldur bende yine kisaca anlatirim sana birlikte cok guzel kilolar vericez insallah