Abla vallahi dun eve 2 de gittim sonra yığılıp kalmışım özür dilerim bir daha olmicak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla vallahi dun eve 2 de gittim sonra yığılıp kalmışım özür dilerim bir daha olmicak
Ablacım çok özür dilerim dün eve 2 de gittim sonra uyuyakalmışım bir daha olmicakKizlar herkese selamlar gecmisi hizlica okudum, nasilsiniz?
@AKovser nasil diyetin canim?
kanadali35 , @haeshin ,
Kozmogirl17 , @Falanfilannnn ,
fayfeyfiy , @Akrrep ,
Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
@Crnemxeren dun gune sporla baslamissin harika canim..
@tomrs , @madamesnow ,besive , @MigiMadid ,
gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
@Only_Eylul , @Metem nasil oldunuz kizlar?
DeryaOnDiet canim cok tebrik ediyorum tekrardan mezuniyetini..
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Menuleri yarindan itibaren yine hazirlayacagim.
Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun..![]()
Süpereylul 22 menum
sabah 8
2 yumurta ,domates,salatlik,biber ,kirmizi sogan ,1 dilim kepekli ekmek
2 duble bardak cay
ara filtre sutlu kahve
aksam 5
somon baligi,3 mantar
1 sutlu neskahve
su :2.5 lt
spor
30dk leslie
1 saat yuruyus
besive
Süpersin kuzumdünkü menüm
öğlen: 12
lor peynirli yumurta
domates
7 zeytin.
şekersiz çay
akşam
sebze çorbasi
balık
roka+tere
spor
2 saat pazar gezmesi
ev işleri
çamaşir asma toplama yerleştirme vs
su: 1 lt
bugün de limonlu su ile güne başladım:)
tarçinli kahve ve kitabi oh mis gibi:)
geçmiş olsun kuzum22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata
su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
@YawrukushKozmogirl17 @Harpy
Afiyet olsun :)22 Eylül Pazar menüm
Sabah 11:00
Sade kahve
Öğle 12:30
Balık
Salata
soğanlı yumurta
Yeşil zeytin
Biber domates kelek
Akşam
Nohutlu etli bulgur pilavı
Salata
Turşu
Spor
50 dk yürüyüş
@madamesnow
kacamak yapma buraya girmiyom diyeAbla vallahi dun eve 2 de gittim sonra yığılıp kalmışım özür dilerim bir daha olmicak![]()
Bu kadının kitabını çok merak ediyorum aslında ama alamadım fırsat bulup.
cumaya cok var verecegine inaniyorum , verirsin senKızlar +400üm var bugün![]()
benimde 85,99cuma 61
pazartesi 61
sabit
hedef .59.99![]()
Sagol canim, bugun baya iyiyim ama haftasionu boyunca yattimballı kakaolu kek demek:)
çok güzel olmuştur:)
ellerine sağlık.
ayak bükülmesi çok kötü olmuşumarim en kısa zamanda iyileşirsin:)
Bence gayet guzel olmus canim, hele ki pazar menusu olarak. Afiyet olsunEki Görüntüle 2538828 Eki Görüntüle 2538829
Dünkü menum 2 den fazla su içtim ve bütün gün ayaktaydım turşu ev işleri derken.
Sagol cnaim, ama yok cumaya iyi bir eksi almam lazim. Yer hareketleri yaparim aksam hic olmazsa 20 dakika yerde mekik bacak kol sinav yaparimTamam tatlim bekliyorum menulerini.tartilmadin mi acaba bugun?
Su ictigin halde bukadar kilo harika vermissin kuzum,resim yuklemiyoruz pazrtesileri ugrasma bosuna.
Ahahha neyse bitmis zeytinler cok sukurvarya bende hicsevmem 3 tane bazen tabagima aliyorum bitmek bilmiyor.
Harikasin kuzum
Allah anali babali buyutsun kuzum neguzel miniminnaciktir simdi mis kokulu.ama bebegin gelisinin serefine fazla kacrma lutfen ogunleri.
Sekersiz oldugu icin gormezden gelicem keki tatlim.gecmis olsun canim senispordan muaf tutalim ozaman bugun yarin.
Tursu aksam saatinde odem tutturmuyormu canim
Canim ben sadece yemeklerle birlikte tuketilmesine karsiyim oglen yemeginde meyve varsa yanina al ara ogununde yersin.
Bende severim yaa cok guzel filmleri var
Burkuldu canim yaa, daha da kotusu olabilirdi aslinmda ama sukur yanimda arkadasim vardi tuttu beniİyiyim canım spordan geldim bomba gibiyimbebiş nasıl?
Dengelemişim seni.. bende +400
Geçmiş olsun ayağına noldu?
Tartıldım canım +400![]()
Bitter 1 olsa güzelmişEki Görüntüle 2538828 Eki Görüntüle 2538829
Dünkü menum 2 den fazla su içtim ve bütün gün ayaktaydım turşu ev işleri derken.
Ayy cok seviyorum ama su programlara gore cok kalorili diyor ya sinir oldum.bu akşam biber dolmasi var
dün akşam hazirladim.. bugünde pişir:)
Sen nasil istersen kuzumSagol cnaim, ama yok cumaya iyi bir eksi almam lazim. Yer hareketleri yaparim aksam hic olmazsa 20 dakika yerde mekik bacak kol sinav yaparim![]()
Harika