• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar herkese selamlar gecmisi hizlica okudum, nasilsiniz?
@AKovser nasil diyetin canim?
kanadali35 kanadali35 , @haeshin , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , @Falanfilannnn , fayfeyfiy fayfeyfiy , @Akrrep , Kozmogirl17 Kozmogirl17 dun aktifmissiniz kizlar hepiniz iyisinizdir umarim.
@Crnemxeren dun gune sporla baslamissin harika canim..
@tomrs , @madamesnow , besive besive , @MigiMadid , gogo2405 gogo2405 nerelerdesiniz kizlar?
@Only_Eylul , @Metem nasil oldunuz kizlar?
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim cok tebrik ediyorum tekrardan mezuniyetini..
Aras dune gore daha iyi kizlar, yarin insallah son kez doktora gidecegiz, kan ve idrar sonuclari icin..
Bende bugun antibiotige basladim, bitigim ama Aras daha iyi olsun hicbir sey gozumde yok..
Menuleri yarindan itibaren yine hazirlayacagim.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanimizin yukunude hafifletecegim , hepinize mutlu bir yeni hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun.. :KK200:
Ablacım çok özür dilerim dün eve 2 de gittim sonra uyuyakalmışım bir daha olmicak:(

eylul 22 menum
sabah 8
2 yumurta ,domates,salatlik,biber ,kirmizi sogan ,1 dilim kepekli ekmek
2 duble bardak cay

ara filtre sutlu kahve

aksam 5
somon baligi,3 mantar

1 sutlu neskahve
su :2.5 lt
spor
30dk leslie
1 saat yuruyus
besive besive
Süper

dünkü menüm
öğlen: 12
lor peynirli yumurta
domates
7 zeytin.
şekersiz çay
akşam
sebze çorbasi
balık
roka+tere
spor
2 saat pazar gezmesi
ev işleri
çamaşir asma toplama yerleştirme vs
su: 1 lt
bugün de limonlu su ile güne başladım:)
tarçinli kahve ve kitabi oh mis gibi:)
Süpersin kuzum

22 eylul menum - dunku menu
09:00_ 2 yumurtadan kiymali yumurta, yarim pankek, 2 domaytes, bolca yesillik, 5 zeytin, 1 dilim peynir,
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 adet sekersiz kakaolu kek (toplamda 1 tepsiye 2 tatli kasigi bal koydum , cook lezzetliydi, kizim istedigi icin yaptim ve bayildii)
12:00_ 1 kase domates corbasi, 1 kase salata
17:00_ 1 kase kiymali sebze yemegi, 3 yk haslanmis bugday, 1 kase salata

su: 2 lt
spor: ayagimi azicik incittim bugun bakalim canim cok acimazsa yaparim spor.
@Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @Harpy
geçmiş olsun kuzum

22 Eylül Pazar menüm

Sabah 11:00
Sade kahve

Öğle 12:30
Balık
Salata
soğanlı yumurta
Yeşil zeytin
Biber domates kelek

Akşam
Nohutlu etli bulgur pilavı
Salata
Turşu

Spor
50 dk yürüyüş

@madamesnow
Afiyet olsun :)

Kozmogirl17 Kozmogirl17 dün uğrayamadım canım bütün gün turşu yapmakla ev işiyle uğraştım yoruldum bayaa. Bugün tartıldım ama fena artidayim. Sabah acaip ödem vardı neden bilmiyorum regl falan olmiycam turşu falan yemedim. Neyse yarın bakalım ne çıkacak tartıda

Screenshot_20190923-000454.webp Screenshot_20190923-000439.webp

Dünkü menum 2 den fazla su içtim ve bütün gün ayaktaydım turşu ev işleri derken.

Tamam tatlim bekliyorum menulerini.tartilmadin mi acaba bugun?

Su ictigin halde bukadar kilo harika vermissin kuzum,resim yuklemiyoruz pazrtesileri ugrasma bosuna.

Ahahha neyse bitmis zeytinler cok sukur 😋varya bende hicsevmem 3 tane bazen tabagima aliyorum bitmek bilmiyor.

Harikasin kuzum

Allah anali babali buyutsun kuzum neguzel miniminnaciktir simdi mis kokulu.ama bebegin gelisinin serefine fazla kacrma lutfen ogunleri.

Sekersiz oldugu icin gormezden gelicem keki tatlim.gecmis olsun canim senispordan muaf tutalim ozaman bugun yarin.

Tursu aksam saatinde odem tutturmuyormu canim

Canim ben sadece yemeklerle birlikte tuketilmesine karsiyim oglen yemeginde meyve varsa yanina al ara ogununde yersin.

Bende severim yaa cok guzel filmleri var
Sagol cnaim, ama yok cumaya iyi bir eksi almam lazim. Yer hareketleri yaparim aksam hic olmazsa 20 dakika yerde mekik bacak kol sinav yaparim ;)

İyiyim canım spordan geldim bomba gibiyim 😊 bebiş nasıl?

Dengelemişim seni.. bende +400 😅

Geçmiş olsun ayağına noldu?

Tartıldım canım +400 😒
Burkuldu canim yaa, daha da kotusu olabilirdi aslinmda ama sukur yanimda arkadasim vardi tuttu beni :P yoksa merdivenden asagi guum oluyordum neredeyse. Olmadi ya burkulma sorun degil sadece aci var o kadar.
hadii esim pazara guzel eksi getirelim beraber.. Bugune ne spor yaptin veya yapacaksin?

Back
X