• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Surekli ayakta durduysan o yuzdende olabilir odem yarina iner diye dusunuyorumama
Insallah öyledir
Gonca mantı ne ya🤦🏻‍♀️ Bacım yapma etme sen gapsları karatayları yemiş yutmuş kadınsın etme eyleme 🤭
Iste buzlukta vardı diğer işlerle uğraşırken yemek yapamamıştım bla bla bla bahane bitmez Buse hocam ama deneme sürüsü yapıyorum ya Karatay ya gaps le devam edicem inşallah

Screenshot_20190923-191948.webp Screenshot_20190923-191939.webp Screenshot_20190923-191918.webp
Bugün kü menum. Ceza ziplamali olmasın lütfen dizim ağrıyorda. Su 2 yi geçti yesilcay içtim ve sade kahve bir fincan. Nöbetçiyim
Söyleyeceklerim bu kadar

Ayagin mi burkuldu Deryacim, iyi misin simdi?

Afiyet olsun eger cok pirincli degilse yiyebilirsin rahatca Aslicim:)

Busem:KK200: Oooo guzel eksigeliyor desene:)
gogo2405 gogo2405 gonca abla manti mi yemis:KK57::KK57: oyle diyollaaaaaa:KK53:

Canimmmm :KK200:Nasilsin, kuzular nasillar?
Şehir efsanesi ne mantısı

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım benim bugünkü menü pek olmadı :KK43:

Sabah 1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynr
Biraz reçel
2 dilime yakın ekmek

Öğle yok

İkindi 2 dilim kek

Akşam
Bir tabak Yoğutlu çorba
2 y.k türlü
2 kaşık mantı
4 5 çatal zeytinyağlı patlıcan
3 çatal çybuk makarna

Akşamçayı
2 avuç çekirdek
4 fındık
2 bardak çay
Ve kek :KK43:

Annemlerdeydim kontrolüm kayboldu
Düzene girmek zorundayım yarın dengelicem inşallah 😏🙄🤗
Canim hic olmamis bu menu :(

Eki Görüntüle 2538993 Eki Görüntüle 2538994 Eki Görüntüle 2538995
Bugün kü menum. Ceza ziplamali olmasın lütfen dizim ağrıyorda. Su 2 yi geçti yesilcay içtim ve sade kahve bir fincan. Nöbetçiyim
Söyleyeceklerim bu kadar
Gonca ablacim nobetin cok kolay gecer insallah..
Dizini gosterdin mi doktora?

PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA

Yarim haslanmis yumurta (canim istemedi daha fazla)
3 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim hellim peyniri
Koz yesil biber (5-6 adet sivri biber)
Domates, salatalik, ceyrek avokado
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve

OGLEN 14TE
2 kepce tarhana corbasi
Domates,salatalik, ceyrek avokado, havuc

AKSAM 17.30DA
1 kucuk yemek tabagi kemikli et yahni

ARA

1 tane meyve yiyecegim. (mandalina ya da elma)
Yatana kadar da ya limonlu cay ya bitki cayi demleyip iceriz.

SU:2 lt olmak uzere, gececek yatana kadar muhtemelen
SPOR: 1 saatten fazla ev isi, 1 saat Akini birakip alirken yuruyus, 2 saatte okuldan sonra parkta hic oturmadan cocuklarin pesinde adimlama, suan ayaklarim agriyor... (Hayat normale donuyor cok sukur..)
pomegranate_ pomegranate_

eylul23 menum
sabah 8
2 dilim ekmege kasarli tost,2 bardak cay

oglen 1
4 dilim karpuz
ara sutlu neskahve

aksam 5 patates salatasi( yumurta , maydanoz, kirmizi sogan)

3 lt su

spor
30 dk leslie
1 saat yuruyus
Yawrukush Yawrukush
besive besive
Patates salatasinin patatesleri cok degilse guzel olmus Ozlemcim.

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
LaMademoiselle
Harpy
kanadali35:KK200::KK200:
Deryaondiet
Yawrukush:KK200::KK200:
stitch
Madamesnow:KK200::KK200:
Falanfilannnn
gogo240550M SPOR?
Vexena
Haeshin:KK200: SPOR?
besive:KK200::KK200:
AKovser
Crnemxeren
fmad500IA SPOR?
MigiMadid
Akrrep
Selsalan:KK200::KK200:
Only_Eylul
Metem
Tomrs
pomegranate_
Huzurvermeyolunda
*Kizlar menuler cok eksik paylasiliyor, lutfen menulerinizi paylasmaya ozen gosteriniz...
*Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim, spor yapip yapmadiginizi paylasirsaniz tabloyu guncellerim:)

PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA

Yarim haslanmis yumurta (canim istemedi daha fazla)
3 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim hellim peyniri
Koz yesil biber (5-6 adet sivri biber)
Domates, salatalik, ceyrek avokado
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve

OGLEN 14TE
2 kepce tarhana corbasi
Domates,salatalik, ceyrek avokado, havuc

AKSAM 17.30DA
1 kucuk yemek tabagi kemikli et yahni

ARA
1 tane meyve yiyecegim. (mandalina ya da elma)
Yatana kadar da ya limonlu cay ya bitki cayi demleyip iceriz.

SU:2 lt olmak uzere, gececek yatana kadar muhtemelen
SPOR: 1 saatten fazla ev isi, 1 saat Akini birakip alirken yuruyus, 2 saatte okuldan sonra parkta hic oturmadan cocuklarin pesinde adimlama, suan ayaklarim agriyor... (Hayat normale donuyor cok sukur..)
pomegranate_ pomegranate_
gozlerim tatli biseyler aradi:KK53:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
LaMademoiselle
Harpy
kanadali35:KK200::KK200:
Deryaondiet
Yawrukush:KK200::KK200:
stitch
Madamesnow:KK200::KK200:
Falanfilannnn
gogo240550M SPOR?
Vexena
Haeshin:KK200: SPOR?
besive:KK200::KK200:
AKovser
Crnemxeren
fmad500IA SPOR?
MigiMadid
Akrrep
Selsalan:KK200::KK200:
Only_Eylul
Metem
Tomrs
pomegranate_
Huzurvermeyolunda
*Kizlar menuler cok eksik paylasiliyor, lutfen menulerinizi paylasmaya ozen gosteriniz...

*Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim, spor yapip yapmadiginizi paylasirsaniz tabloyu guncellerim:)
kizlar diyet mi zor geldi bir ce yapip kaciyosunuz:KK33:, gercektwn kilo vermek istiyosaniz duzenli katilim sart. menuleriniz kotu olabilir siz yine paylasin , destekleriz birbirimizi:KK19:

Cok guzel o zaman canim :)

o kadar istahim yok ki sanirim enfeksiyon ve hastaliklardan, ogunlerimi tamamlayayim diye yedim bugun.Hafta sonu dahada azdi menulerimiz, sadece 2 ogun yedik kahvalti ve aksam 6-6.30gibi bir ogun, zamansizliktan, keyifsizlikten...
insallah gecti gitti , saglik olsun yemek yenir nasil olsa:KK60:

insallah gecti gitti , saglik olsun yemek yenir nasil olsa:KK60:
Aynen oyle canim, dusundum evladi hasta olan anne babalari, ya da kendi hasta olup evlatlarina bakacak gucu olmayan anne babalari, dusundum durdum...
Bir tek sagligimiz olsa her sey hallolur gercekten, hepimiz saglikla yasayalim, saglikla yaslanalim insallah...:dua::KK200:

Pazartesi kotu bi menuyle geldim diyorum ya hasta olucam saldim yjne bugun misafirim vardi birde arkadasimla kiZi geldi sohbet muhabbet fazla yemisim.tatli krizlerim cok oluyor.kendimi mutfakta gizli bi kosede yerken buluyorum kimden saklaniyorsam
Screenshot_2019-09-24-03-36-22.webp
Screenshot_2019-09-24-03-36-32.webp
Su 1 lt
Spor yok
Aperatifler gun boyu yedim.

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım benim bugünkü menü pek olmadı :(

Sabah 1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynr
Biraz reçel
2 dilime yakın ekmek

Öğle yok

İkindi 2 dilim kek

Akşam
Bir tabak Yoğutlu çorba
2 y.k türlü
2 kaşık mantı
4 5 çatal zeytinyağlı patlıcan
3 çatal çybuk makarna

Akşamçayı
2 avuç çekirdek
4 fındık
2 bardak çay
Ve kek :(

Annemlerdeydim kontrolüm kayboldu
Düzene girmek zorundayım yarın dengelicem inşallah 😏🙄🤗
Al bendende okadar sonuncu olmazsak iyi

Valla benim kullandigim progrqm etliyede cok veriyor
Ben etli yapmadim dün bı tane küçük dolmalardan seçtim ekmek yok yogurt salata yedim biraz çorba yapmışım yapmasaydim olcakti yetiyor sadece dolma ile. Sofrada helva üzüm vardı yemedim eşim yiyor onları 🙄 dün akşam ben zehirlendim WC temizlemisim içine kireç çözücü çamaşır suyu birbirine karışmış çok kötü oldum şimdi iyiyim bugun de sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım bulaşık makinemi bosattim tarçınlı kahve içiyorum kahve bittikten sonra eşime kahvaltı hazırlayacağım biraz spor yapayım :)

Bu öğlen yemeğinde puding var en sevdiğim tatlı ... Ama yiyemiycem :(
Bu akşam nohut yemeği yapacağım şimdiden ıslattım.
Yarın da annemlere gideceğiz. Bu akşam yıkama günü kızı yikiycam 😌 ben hergun bu şekilde plan yapıyorum iyi oluyor :)

Menün çok güzel düşük karbonhidratlı mı besleniyorsun. Benim tek anladığım menü tarzı bu diğer arkadaşlara yorum yapayım diyorum ama ekmekli tatlılı makarnalı pilavlı menülere ne diyeceğimi bilemiyorum😅 ben bir pirinç tanesiyle bile kilo alan bir insanım çünkü ama senin ki güzel çiğ çerez de yesen tam Karatay olacakmış 👍🏻
Ben güzel bir başlangıç yaptım sen hatalarını buraya yaz eleştiri al güzelce. Ben aldım baya burada kafama yattı. Nerede hata yapıyorum dedim günde yağlı 5 küp şekerli kahve içen insanım. Ooo olmadı dediler. Sonra tarçınlı kahveye geçiş yaptım 😂 şu an şekeri tamamen çıkarmış durumdayım dün ceviz aldım badem ceviz çok seviyorum cevizi seçtim .
Artık kendine gel migi bırak şu işleri gerçekten zayıflamak istiyorsan dedim kendime. Değiştirmeyi calsiyorum. Ama ben diyetin kuralalri biliyorum artık.

Back
X