• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar suan acilden geldik eve saat aksam 7 bu saate kadar sadece azicik yedigim kahvalti ile duruyordum..
Simdi yemek yedim, dusup bayilacaktim artik.
Cigerlerinden x ray cekildi, doktor zaturre oldugunu dusunuyor ama net sonucu radyolojist soyleyecek, grip vs icin testler yapildi onlar temiz cikti.
Bize idrar kabi verdi evde cis yaptiralim diye yarin sabah ilk is hastaneye idrarini goturecegiz ve yeniden kan testi yapilacak.
Pazarteside geleceksiniz dedi doktor, esim izin almaya calisacak isten..
5 gun oldu ates dusmuyor ve cocugun her yeri delik desik oldu, buzlu kuvetlere oturmaktan harap oldu hala bir sonuc yok elimizde.
Sinirlerimiz lacka esiminde benimde, Akin kendi basina takiliyor tum gun hic ilgilenemiyoruz.
Normal hayatimiza donemiyoruz, Arasi birakip yemek dahi yiyemiyoruz..
Cok yorulduk, cok yiprandik, artik atesini dusurmeye calismaktanda biktik cunku Aras atesini bile olcturmek istemiyor daha fazla, mahvoldu kuzum..
Oyle bir moddayiz ki nobet geliyorsa gelsin , daha fazla Arasi buzlarla, soguk kuvetlerle hirpalamayalim diyoruz.
Ilk kez boylesi bir hastalik yasiyoruz, sizlerlede hic vakit geciremiyorum, ne zaman normale donecegiz, zaturre ise ne yapacagiz hic bir fikrim yok.
Kendinize iyi bakin , insallah guzel haberlerle gelirim...

Ah canım neler çektiniz.. geçmiş yapamıyorum nasıl oldu aras? İnşallah iyidir artık..
Tahin pekmezi 1 tatli kasigi ya da en fazla 1 yemek kasigi ile sinirla canimcim.
Fajita gayet guzel bir ogun, bende bazen alip, lavasini yemeyip et ve sebzelerini yiyorum.
Tatli tabagindan kucuk tortillada sorun degil.
Ama karadeniz pide olmamis canim, hem dedigin gibi cok yagli, hem karbonhidrat...
Bence cumaya kadar gidecek artin merak etme..
Az kaldi listeye girmene...:)

Canim ne guzel haberler cook sevindim, cocuklar hep iyi olsun.
Onlar hic hasta olmasin, onlarin hastaliklarini da biz olalim..
Afiyet seker olsun pasama:)

İnşallah canım ❤ hatalarımın farkındayım.. dünki menümü de yazıcam az sonra.. tahlilim de çıktı kansızlık yok ama reglilerim çok sarsıyor hemoglobin hacmi falan düştüğü için baş ağrılarım oluyormuş. D vit de çok düşük çıktı her nasılsa başladım tedaviye..

23 eylul menum- dunku menu
09:00_ yumurta ve siyah undan yapilmis 1 dilim ekemk
12:00_ soslu tofu, yarim kadar haslanmis patates, 1 tabak salata
15:00_ 1200 mkl mandalina ve portakaldan yapilmis shake
17:00_ 1 kucuk kase bugdayli salata
Buraya kadar 1000 kaloruilik diyet ama eve gidince aciktim ve sunlari da yedim:
3 kofte, 1 kase yogurt, 2 salatalik, yarim dilim ekmekten yaopilmis tost

su: 3 litreyi gecti
spor: 20 dakika yerde hareketler ( 100 mekik, 200 bacak hareketleri, kopru, 100 sirt mekigi, 50 yarim sinav..)
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy

Canım 1000 kal çok düşük bence menün güzel olmuş.

Harpy Harpy canim esim, butun mesajlara bakamiyorum . Lutfen menunu yazarken beni de etiketler misin canim? Merak ediyorum ne yedin ne ictin ne sporu yaptin>?

Tamam canım ben dünkü menümü yazamadım yazınca etiketlicem ❤

cok gecmis olsun canim . bebek konusunda hic stress yapma akisina birak benim de 10 sene olmamisti:anne:,

ah canım on sene vaktim yok ki ondan biraz panik oldum
35ten sonra sıkıntılı olabilir diye bir an önce olsun istiyorum ama
kısmet hayırlısı artık.

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Biz uyandik ben kahvalti hazirligindayim :)
Sonra Akini okula birakacagim..

şükür dünden sonra ben iyileştim özellikle öğleden sonra canım
sen nasılsın asıl?
nasıl oldunuz??

Canim benim 12 ay denemeden buradaki jinekologlar arndevuya bile gerek duymuyorlar. Kizz 3 ay ne ki :p Benden sana tavsiye hiic stres olma gun asiri deneyin ve her denemeden sonra bacaklarini yukari kaldirip en az 1 saat bekle :KK66:

yani en sonunda alıp kendi ellerimle kendim dölleyeceğim :D

kızlar şimdi iyiyim ya canım bir cipsler bir böyle makarnalar, Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım bir yerde tiramisu yemiş öyle kekli tatlılar çekiyor :bicak:

Selam
Sporlarımiyaptım
Benim zilli kız ile ugrasmaktayim 😁
Her istediği yaptırmayan çalışan bir prenses annesiyim.
Ben yapmadığım zaman agliyor
Yarin anneme gidicem
Yorgunum...
Yemeğim hazır.
Nohut yemeği
Tere-roka
Yoğurt
Turşu yiyecem kizlar
Ara öğünlerde meyve yedim çünkü sabah 5:30. Beri hiç bişey yemedim
Meyve ceviz geçiştirdim

kısmet hayırlısı artık.

sen nasılsın asıl?
nasıl oldunuz??

yani en sonunda alıp kendi ellerimle kendim dölleyeceğim :KK70:

kızlar şimdi iyiyim ya canım bir cipsler bir böyle makarnalar, Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım bir yerde tiramisu yemiş öyle kekli tatlılar çekiyor :bicak:
Stres yapma stres çok kötü bir etken..
Rahat olmaya çalış.
Hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın :)

Ah canım neler çektiniz.. geçmiş yapamıyorum nasıl oldu aras? İnşallah iyidir artık..

İnşallah canım ❤ hatalarımın farkındayım.. dünki menümü de yazıcam az sonra.. tahlilim de çıktı kansızlık yok ama reglilerim çok sarsıyor hemoglobin hacmi falan düştüğü için baş ağrılarım oluyormuş. D vit de çok düşük çıktı her nasılsa başladım tedaviye..

Canım 1000 kal çok düşük bence menün güzel olmuş.

Tamam canım ben dünkü menümü yazamadım yazınca etiketlicem ❤
hic menuyle kalmiyorum canim hep eve donunce veya isyerinde meyve sut ekliyorum muhakkak birseyler ondan 1000 kalori aliyorum, degilse aslinda 1000 kal 1200 fiyat ayni ama zaten cok ekledigim icin artirmak istemedim.
Ama sen eklememin kotu olmadigini dusunuyorsan sevindim canim ;) biran sanki cok yemisim gibi geliyor ama ac oluyorum aksam olunca :(

kısmet hayırlısı artık.

sen nasılsın asıl?
nasıl oldunuz??

dur canim daha bir iki ay olmus denemeye baslayali , biraz zaman ver

hic menuyle kalmiyorum canim hep eve donunce veya isyerinde meyve sut ekliyorum muhakkak birseyler ondan 1000 kalori aliyorum, degilse aslinda 1000 kal 1200 fiyat ayni ama zaten cok ekledigim icin artirmak istemedim.
Ama sen eklememin kotu olmadigini dusunuyorsan sevindim canim :KK66: biran sanki cok yemisim gibi geliyor ama ac oluyorum aksam olunca :KK43:

ya ben o 1000 kalorilik diyetle çok güzel verdim ama yaa
ya gram bozmadım ama
yine de sürekli şimdi bunu şimdi şunu yiyeceğim diye düşünmek zor hep yemek düşünüyor gibi oluyorsun
en güzeli 2 öğün yemek
ay kızlar çok açım yeminle bi whopper yememek için zor duruyorum

kısmet hayırlısı artık.

sen nasılsın asıl?
nasıl oldunuz??

ilk bebegimi 35 ,ikincisini da 40 dogurdum kiz yasi kafana takma sen:KK49:

Sabah saatlerinde acayip bir acligim vardi 3 ogunu bir kerede yedim , simdi de sukur bir tokluk geldi ayy insallah cumaya kadar devam etsin su tokluk ;)
aa bu arada soylemeyi unuttum kizlar Turkiyeden donmeden keratinle duzlestirme yaptirdim, cok rahat ettim tavsiye ederim. Yikayip kurutuyorum ohh dumduz saclarim ;)

Sabah saatlerinde acayip bir acligim vardi 3 ogunu bir kerede yedim , simdi de sukur bir tokluk geldi ayy insallah cumaya kadar devam etsin su tokluk :KK66:
aa bu arada soylemeyi unuttum kizlar Turkiyeden donmeden keratinle duzlestirme yaptirdim, cok rahat ettim tavsiye ederim. Yikayip kurutuyorum ohh dumduz saclarim :KK66:

:KK57: ahaha canım çok güldüm 3 öğünü bir arada yemene
gerçi çok büyük olmuyor menüler ama :D

Dunku menü
Sabah
Yumurta 1 dilim ekmek 2 3 zeytin salatalik domates cay
Aksam
Firinda karnabahar yagsiz gibiydi

Bugun
Sabah
2 dilim ekmek yumurtalı menemen salatalik peynir
Aksam
Henüzyemedim ama yemek yeni yapamafim dunku karnibahari yogurtlayip yemeyi dusunuyorum

2 tane bitki cayi ictim gun icinde
Ve sutlu yesil cay yapicam yatmadan
Bugun 2 saat yurudum disarda ordan oraya dunde bu kadar falan yurudum

Ama sen eklememin kotu olmadigini dusunuyorsan sevindim canim :KK66: biran sanki cok yemisim gibi geliyor ama ac oluyorum aksam olunca :KK43:

canım kendini aç bırakmak da iyi değil. ayrıca akşam süt içmek metabolizmayı hızlandırıyormuş. ben her akşam içmeye çalışıyorum. içine tarçın da koyunca sütlü tatlı hissi veriyor :KK45: züğürt tesellisi :D

dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK64:öncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir

öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş :KK45:)
20 zeytin :eek: elim kaydı

akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt :kk77:

spor
50 dk pilates

ayy arkidişler bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum sabah evin tüm işini bitirip saat 10.30da spor salonuna gittim taebo dersine katıldım hoca uzun zamandır yoktu bu hafta başladı ve ben hiç bir şey yapamadım :oha: hatta en sonunda plank yapalım dedi 90 sn ilk bırakan kek getirecek haftaya dedi :KK57: ve bilin bakalım ilk kim bıraktı :KK22: 30 sn dayanamadım.. normalde belki yaparım ama kollarım ve karın kaslarımı o kadar yormuştum ki artık daha fazla dayanamadılar.. sonuç olarak kek borcum oldu hocaya :olamaz: sonrasında arkadaşla bir kahve içip eve geldim kendimi inanılmaz enrjik hissediyorum resmen koşasım vardı :KK70: oğlumla oynarken bi anda onu kucağıma alıp ters çevirdim (30 kg) :KK59: süpermanin güçlerini keşfetmesi gibi bir andı :KK70: normalde kızımı (18 kg) kucağıma almakta zorlanıyordum hatta çok daha küçükken bir keresinde belimi incitmiştim kızımı kucağıma alırken. 2 hafta sindirim sistemimi alt üst eden bir ilaç kullanmıştım anca geçmişti :110:
sözün özü ben biraz güçlenmiş olabilirim :KK70:

ayrıca bir derse girip hiç bir şey yapamayınca sevinen tek kişi ben miyim :D eğer ben hiç bir şey yapamadıysam bu dersin bana verebilecekleri var demek oluyor diye seviniyorum :D

dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK64:öncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir

öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş :KK45:)
20 zeytin :eek: elim kaydı

akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt :kk77:

spor
50 dk pilates

etiketlemeyi unutmuşum DeryaOnDiet DeryaOnDiet

ya ben o 1000 kalorilik diyetle çok güzel verdim ama yaa
ya gram bozmadım ama
yine de sürekli şimdi bunu şimdi şunu yiyeceğim diye düşünmek zor hep yemek düşünüyor gibi oluyorsun
en güzeli 2 öğün yemek
ay kızlar çok açım yeminle bi whopper yememek için zor duruyorum
amannnnn ne whooperı dostum :KK57: onun menüsü toplam 1000 kaloridir sakınnnn…

üst üste 6 msjdan sonra bir de menümü yazayım :D
kesin dizi var bu akşam.. hangi dizi var acaba :KK51:

sabah
2 yumurta
beyaz peynir 2 küçük dlm kadar
7 zeytin
1 dm tbe

ara şekersiz t kahve

öğlen
kıymalı sebze yemeği 5 yk
3 yk bulgur
yoğurt

ara
yoğurt
10 badem

akşam
1 kpç çorba
2 sk etki kuru fasülye

ara
tarçınlı süt

spor
50 dk taebo
DeryaOnDiet DeryaOnDiet

Dünkü menü
Lor prynirli yumurta
Siyah zeytin
Domates
Badem 5 tane
Ara tarçınlı türk kahvesi
Elma
Öğle
Mantar çorbası
Pulbiberli yoğurt
Közde biber
Ara şekersiz türk kahvesi
Mandalin
Akşam
Şehriyeli çorbası
Bı tane biber dolması
Salata
Yoğurt
Şu: 2 lt
Spor
50 JJ
50 zip
100 Leslie adım
40 mekik
Yawrukush Yawrukush @AKovser
Guzel bir menu olmus canim, senden boyle bir menu gormek ne guzel.
Hergun duzenli yazmaya devam et menulerini, seni takipteyim :)

4 gün işyerinden izin aldım kv rahatsız çocuğa bakacak yok bende izin aldım
Gecmis olsun canim neyi var kuzunun, acil sifalar...

Selam günaydın herkese bu takima çağırılmışım geldim ifendim :KK45:
Hosgeldin canim asagidaki formu doldurabilir misin, seni daha yakindan taniyabilmemiz icin :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Günaydın arkadaşlar nasılsınız
sevgili kaptanım Yawrukush Yawrukush kuzunun toparlanmasına cok sevindim demkki bu hastalıgın. Misafirligi de bitmiş görevini yapıp bagısıklıgını güclenmesine sebep olmustur inş.. sende carcabuk toparlasın umarım
Cok tesekkur ederim Huzurcum, nasilsin canim, cocuklar nasil, gunlerin nasil geciyor?

Arkadaslar bunarada @Akrrep arkadasımızın vesilenolduhu yöntem bende de cok işe yaradı gecen hafta iki kilo verip birincş olmustu biliyorsunuz iki öğün beslenme yapıyordu aralarda sekersiz cay kahve ben de denedim gecen cuma sabahtan beri cidden harşka bşr töntem hem kendini daha iyi hissediyosun sürekli aklımda yeöek hissimplmıyor hem de müthiş kilo verdiriyor dün sabah tartıldıgımda 78.7 idi bu sabah 78.1 super bir yöntemmiş geecekten menümü de yazayım bunarada bildirimemiitim size

Sabah ac karnına ılık limonlu yesil cay

11.00
2 haslanmıs yumurta
Domates beyaz peynir 2 dilim biber roka maydanoz

Arada duble kahve bir hurma

16.30
2 kepce mercimek coebası
3 kasık dereotlu sarımsaklı yogurt
Bolbolcevizli salata

2 litre su
300 ip atlama
Biraz daha egzersizini arttirsan hrika olur canim..

Pazar menü

Kahvaltı
1 dilim ekmek
3 incir reçeli
Peynir
1 kupa çay

Öğlen
Et kavurma
5-6 küp patates kızartması
1 kase salata

Akşama doğru yarım ince hamurlu otlu gözleme yedim, daha da birşey yemedim..

Su 1.5 litre

Pazartesi menü

Kahvaltı
Menemen
Yarım salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

Ara
1 muz

Ara
2 dilim armut

Öğlen
1 kase et suyuna çorba

Ara
2 kupa çay

Akşam
1.5 kase salata

1 kupa çay
Yarım gofret

Su 1 litreyi şişeyle içtim diye aklımda, gerisini unuttum
Canim pazar menun diyet uygun olmamis ama pazartesi menun guzel :)

Iyiyim canim. Gecmis olsun. Dinlen. Hazir Aras da iyi hisssediyor kendini bol bol istirahat et
Iyiyim ,cok iyiyim kuzum :)
Sen nasilsin?

Iyiyim canim. Sadece burkulma. Sislik de cok az kaldi
Cok sukur ciddi bir sey olmamasina cok sevindim:)

Back
X