- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 43
Kizlar suan acilden geldik eve saat aksam 7 bu saate kadar sadece azicik yedigim kahvalti ile duruyordum..
Simdi yemek yedim, dusup bayilacaktim artik.
Cigerlerinden x ray cekildi, doktor zaturre oldugunu dusunuyor ama net sonucu radyolojist soyleyecek, grip vs icin testler yapildi onlar temiz cikti.
Bize idrar kabi verdi evde cis yaptiralim diye yarin sabah ilk is hastaneye idrarini goturecegiz ve yeniden kan testi yapilacak.
Pazarteside geleceksiniz dedi doktor, esim izin almaya calisacak isten..
5 gun oldu ates dusmuyor ve cocugun her yeri delik desik oldu, buzlu kuvetlere oturmaktan harap oldu hala bir sonuc yok elimizde.
Sinirlerimiz lacka esiminde benimde, Akin kendi basina takiliyor tum gun hic ilgilenemiyoruz.
Normal hayatimiza donemiyoruz, Arasi birakip yemek dahi yiyemiyoruz..
Cok yorulduk, cok yiprandik, artik atesini dusurmeye calismaktanda biktik cunku Aras atesini bile olcturmek istemiyor daha fazla, mahvoldu kuzum..
Oyle bir moddayiz ki nobet geliyorsa gelsin , daha fazla Arasi buzlarla, soguk kuvetlerle hirpalamayalim diyoruz.
Ilk kez boylesi bir hastalik yasiyoruz, sizlerlede hic vakit geciremiyorum, ne zaman normale donecegiz, zaturre ise ne yapacagiz hic bir fikrim yok.
Kendinize iyi bakin , insallah guzel haberlerle gelirim...
Ah canım neler çektiniz.. geçmiş yapamıyorum nasıl oldu aras? İnşallah iyidir artık..
Tahin pekmezi 1 tatli kasigi ya da en fazla 1 yemek kasigi ile sinirla canimcim.
Fajita gayet guzel bir ogun, bende bazen alip, lavasini yemeyip et ve sebzelerini yiyorum.
Tatli tabagindan kucuk tortillada sorun degil.
Ama karadeniz pide olmamis canim, hem dedigin gibi cok yagli, hem karbonhidrat...
Bence cumaya kadar gidecek artin merak etme..
Az kaldi listeye girmene...:)
Canim ne guzel haberler cook sevindim, cocuklar hep iyi olsun.
Onlar hic hasta olmasin, onlarin hastaliklarini da biz olalim..
Afiyet seker olsun pasama:)
İnşallah canım ❤ hatalarımın farkındayım.. dünki menümü de yazıcam az sonra.. tahlilim de çıktı kansızlık yok ama reglilerim çok sarsıyor hemoglobin hacmi falan düştüğü için baş ağrılarım oluyormuş. D vit de çok düşük çıktı her nasılsa başladım tedaviye..
23 eylul menum- dunku menu
09:00_ yumurta ve siyah undan yapilmis 1 dilim ekemk
12:00_ soslu tofu, yarim kadar haslanmis patates, 1 tabak salata
15:00_ 1200 mkl mandalina ve portakaldan yapilmis shake
17:00_ 1 kucuk kase bugdayli salata
Buraya kadar 1000 kaloruilik diyet ama eve gidince aciktim ve sunlari da yedim:
3 kofte, 1 kase yogurt, 2 salatalik, yarim dilim ekmekten yaopilmis tost
su: 3 litreyi gecti
spor: 20 dakika yerde hareketler ( 100 mekik, 200 bacak hareketleri, kopru, 100 sirt mekigi, 50 yarim sinav..)
Yawrukush
Kozmogirl17
Harpy
Canım 1000 kal çok düşük bence menün güzel olmuş.
Harpy canim esim, butun mesajlara bakamiyorum . Lutfen menunu yazarken beni de etiketler misin canim? Merak ediyorum ne yedin ne ictin ne sporu yaptin>?
Tamam canım ben dünkü menümü yazamadım yazınca etiketlicem ❤