Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gonder gelsin kotu planlarFitFiliz ,
kanadali35 gece kuslari naberrr filiz donmuyon mu daha yuvana meydan ozlem e kaldi cabuk don benceee
kanadali35 senin icin kotu planlarım var ahahaaaahhhaaa
Donus pazar gecesi canim. Evimi ozledim tatlim yaa, artik gitmek istiyorumFitFiliz ,
kanadali35 gece kuslari naberrr filiz donmuyon mu daha yuvana meydan ozlem e kaldi cabuk don benceee
kanadali35 senin icin kotu planlarım var ahahaaaahhhaaa
Yok aslinda kusum ya yemege bir sey begenemiyom. Cok agir burda yemekler, o yuzden abur cubura dustum biraz. Ev sahibem daha saglikli seyler yapiyo aslinda disariya gore genelde ama o da gec yapiyor 7 gibi.gonder gelsin kotu planlar,
FitFiliz biraz zor gelir yemistir o simdi bol kalorili yemekleri , hamburger, pizza ,meydan bana kaldi
, buarada gece kusu sensin burda daha saatz 6:30
ondan dedim zaten dogru duzgun yemek yok.Yok aslinda kusum ya yemege bir sey begenemiyom. Cok agir burda yemekler, o yuzden abur cubura dustum biraz. Ev sahibem daha saglikli seyler yapiyo aslinda disariya gore genelde ama o da gec yapiyor 7 gibi.
Az yedigin icin sorun yok canim :)Bulguru bayağı az sebzesi cok fazlaydı kısırın canm ama az yedimplateste yapacaktım da günüm o kadar yoğundu ki misafirlerim vardı yapamadım
![]()
Canim bizde sana alistik, olmayinca gozumuz ariyor ozluyoruz.kızlar selam nasıl geçiyor gnler umarım her şey yolundadır herkesin... çok sık uğrayamıyorum şu ara her şeye adapte olmak zorluyor beni . yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum : sabah kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum kendim yemiyorum hemen bşraz topluyorum ortalığı uykum varsa bir saat uzanıyorum geri kalkıp kahvaltı yapıyorum akşama hazırlık yapıp çıkıyorum evden. sonra bazı günler cami, okul bazen akşama kadar okul bazen sadece cami oluyor. akşam geliyorum apar topar bir meyve saati yapıp yemek yapmaya koyuluyorum. işlerin bir kısmı eşimin geldiği zamana kalıyor..her hoca ayrı tripte. kpss kitaplarımı ucuza getirmeye çalışıyorum şu an her şey ateş pahası. tüm gün dışarıdayım yemek düzeni kuramadım henüz sanırım yanımda taşımaya başlyacağım. şimdilik ayran çiğ kuruyemişle geçiştiriyorum ama eve gelince çok acıkmış oluyorum. yürüyerek gidip geliyorum bu arada 10000 adım ortalama genelde daha üstü atıyorum. komşular ilk kez evime gelecek onun telaşı var haftaya da düğün var diye ailem geliyor derken eşim iş sebebiyle şehir dışına çıkması gerekiyor onun hazırlıkları bir yandan... çok şükür sağlığım yerinde diyetimi de uyguluyorum umarım her şeye alışabilirim içinden çıkabilirim.. çok sık aklıma geliyorsunuz gün içinde öyle sıcak bir adaçayı içerken ya da çiğ kuruyemiş burasını düşünüyorum. uğrayamasam da klişe bir söz ama kalbim burada oluyorokul yemeği işini ve misafi işlerini halledince daha düzene gireceğim sanırım
Guzel menu, guzel egzersiz, guzel su canim :)
Cok cok guzel canim :)ekim3 menum
sabah8
2 dilim ekmege kasarli tost
ara turk kahvesi
oglen1:30
1 tabak nohut yemegi ,4 yk pilav
aksam 5
1 kase yogurt
su2.5lt
spor1saat 15 dk yuruyus
Gonulmeyvesi
Yawrukush
Canim ugrastiriyor epey ay sonu cadilar bayrami, parti hazirlayacagim.Sinif anneligi isin nasil gidiyor canim Sahi? Okul diyince aklima geldi
Tamam canim harikasin :)Ben biraz daha uyuyim gelirim yineee![]()
Yawrukush kaptisim cezsmi yaptim bu ara deli gibi sabahin korunde kalktim oynadim
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | ![]() ![]() | MUAF ![]() | 20DK D![]() | | | | |
Gonulmeyvesi | ![]() ![]() | 20 DK Y | 10 DK Y ![]() | ||||
LaMademoiselle | | ||||||
Harpy | | | |||||
kanadali35 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | ||
Deryaondiet | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
Yawrukush | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||
Madamesnow | ![]() ![]() | ||||||
Falanfilannnn | ![]() | | |||||
Metem | ![]() ![]() | | |||||
Haeshin | ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | | |
besive | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | | ||
AKovser | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
fmad | | | | ||||
Hulyaa23 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||
Melegimkorusun | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||
MigiMadid | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
Selsalan | ![]() ![]() | ![]() | ![]() ![]() | ||||
Akrrep | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | |||
Ucyuzbesyuz | ![]() | MUAF ![]() | 15DK D ![]() | ||||
Huzurvermeyolunda | 15 DK Y | ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | |
Güne katiliyoesun galiba.Kilo vermek istiyorum ama bu ara düzene koyamadım bi türlü
Sanırım tek takılmam daha iyi sizi de zarara uğratmak istemem..
Destekleriniz için teşekkürler
kanadali35
Kozmogirl17
Yawrukush
Ve diğer bütün arkadaşlar kendinize iyi bakın![]()
Benim kucuk oglumda oyle 6.5 7 arasi uyaniyor fix hic degismez buyukte alisti onla birlikte dikiliveriyorlar basima geceden dua ediyorum uyusunlar sbh diye.
Takma canim sen kulaklarini tıka hepsi ayni.
Sana suanda tum samimiyetimle yaziyorum
Seni birinin sarsmasi gerekiyor burda bakiyoruz guzel yorumlarla toplanmiyorsa biraz sert yorumlarla sarsmaya calisiyoruz ama sanirim seni uzdum bunun icin ozur dilerim.ama niyetim bu degildi emin ol gercekten birilerinin zayiflamak isteyip hatta cok istedigini soyleyip bu menulerle geldin mi sinirleniyorum.Bizde kaciriyoruz zmn zamn ama toparlanmak gerek sen ipin ucunu bi kaciriyon hooppp basa bole olmaz ayrica sen liste disisin neden takimi asagilara cekiceksin ole bir etkileme olmuyor takimi
Oyyy bu ates dus takimimizin yakasindan gecmis olsun kuzumm
Menune bayildim harika
Geldim geldimmm
Yok kiz nerde eski resim bu 57 kiloyken bu nerdeyse 10 kilo var bu halimee
Istersen capraz atese tutariz iki özlem senemcim
Cok gusel bi duygu dimi
Harika
Gecmis olsun canim menulerin aman aman kotu degil diger gunler boyleyse ama cokts arti gormexsin.
Ya sen bitanesin ama❤❤❤❤
Kolay gelsin canim tek ogun ama doyurucu
Umarim eksi gelicek hadi bakalim.
Vedalari sevmem ne bu canim nereye gidiyomussun o kilolar tipis tipis verilcek haftaya da kaptanla eslicem seni iyilikle vermezsen o kilolar ziplata ziplata verdircwz kuzum.
Ben duzelcegine guveniyorum canim menulerin o yuzden ugrasiyorum seninle.
Cekirdek ve kasar biraz rahatsiz etti canim.
Ammmaaaannnn @stitch im senemcim in zulalarina gitcem ben ama nasil kacmaz bendennnnnnncakallll.adım kozmoooo
Yogunlugun fazla ama duzenli ugrarsan kilo vermen guzel olur canım.
Güne katiliyoesun galiba.
Günlerde kesin kilo aldırır.
Benim arkadaşım incecik hale güne katıldı.
Her hafta gün olurdu
Bı ayda baya kilo aldı.
Ben katilmiyorum. Çağıran yok
Bence günleri gitme derim katılma derim uoksa kilo veremezsin
Keşke günlerde diyetistik olsa..
Mercimek ekmeği
Karnabahar kısırı
Hurmali tatlı gibi
Ne iyi olurdu demi
ama misafirlerine yaptığını yeme derim kim gelicek kaç kişi gelicek ona göre yap:)Yok canım günlere gitmiyorum
Yeni taşındım
Ertelediğim misafirlerim vardı
Onlar geldi bu hafta
O yüzden evde de börek pasta olunca zorlaşıyor
Ama önümüzde ki hafta Cuma günü ne kadar misafirim yok tabi plansız birşey gelişir mi.bilmem![]()