Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta annem yanimda masallah o da karbonhidratli yemek yapmaya bayilir. Bugun ona sorsan hic bir sey yemedimCanim kahvalti ve aksam yemeginde biraz karbonhidrat agirlikli bir menu olmus ama cok yemedigin icin kalori olarak uygun bir menu, ceza yok.
Sporlarinda harika :)
menünü beğenmedim canımMenum
Sabah 7.30
1 dilim patatesli borek
1 kase sutlu misir gevregi
Ara
1 hurma
Aksam 17.00
1 kase etli patates yemegi
1 tabak bulgur pilavi(fazla oldu ama gun icinde bir sey yemeyince cok acikmistim ekmek hakkimi pilavda kullandim)
1 tabak salata
Ara
2 bardak cay
Su: 2 litreyi rahat gecmistir
Spor
Esimle az once yuruyuse ciktik 5000 adim: 250 puan
300 ziplama 600 puan
15 dakika cocuklari parka goturdum. O arada spor aletlerinde spor yaptim: 45 puan
3 saat ev isi 360 puan
Toplam puan :1255
bu yorumu sonradan gördüm :)Bu hafta annem yanimda masallah o da karbonhidratli yemek yapmaya bayilir. Bugun ona sorsan hic bir sey yemedim
O olunca sporu rahat yapiyrm. Yarin daha iyi yaparim insallah.
Harika gidiyorsun Cisecim, bugun daha iyi hissetmenede cok sevindim canim , iyi ol her zaman.15000 adım 750
15 dk koşu 75
15dk eliptik bisiklet 75
15 dk uzay yürüyüşü 75
1 saat pilates 180
Toplam:1155 puan
Su da 3l oldu.
Ahh anneler yok mu , tahmin ediyorum canim.Bu hafta annem yanimda masallah o da karbonhidratli yemek yapmaya bayilir. Bugun ona sorsan hic bir sey yemedim
O olunca sporu rahat yapiyrm. Yarin daha iyi yaparim insallah.
Guzel menu canim, suyuda guzel icmissin.Kızlar iyi akşamlar pazartesi menüm,
Sabah: 11:00
Uyanınca Detoks çayı
1. 5 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, sebze, 5 küçük zeytin, 2 parmak beyaz peynir
Ara öğün : 17:00
1 muz, sütlü kahve, 7-8 adet kuruyemiş
Akşam: 19:00
Bulgurlu patlıcan yemeği, yoğurt
Spor: boş gün ev temizliği 1 saat
Su :yakalaşık 3 lt
Aksam ekmek yemediğim için annemin yaptığı az şekerli kabak tatlısından bir dilim yemeyi düşünüyorum eğer durdurmazsanız yicem :)
Kozmogirl17
Yawrukush
harika olmuş,hayran kaldım sporuna ,seninkinin yanında benim ki sadece oturduğum yerden kol kaldırma gibi basit kalmış15000 adım 750
15 dk koşu 75
15dk eliptik bisiklet 75
15 dk uzay yürüyüşü 75
1 saat pilates 180
Toplam:1155 puan
Su da 3l oldu.
menün ,suyun çok güzel canım . ev temizliğinin dışında azıcıkta 100,200 kere felanda zıplasaymışsın çok güzel olacak mış . ev temziliği de spora sayılıyor gerçi :)Kızlar iyi akşamlar pazartesi menüm,
Sabah: 11:00
Uyanınca Detoks çayı
1. 5 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, sebze, 5 küçük zeytin, 2 parmak beyaz peynir
Ara öğün : 17:00
1 muz, sütlü kahve, 7-8 adet kuruyemiş
Akşam: 19:00
Bulgurlu patlıcan yemeği, yoğurt
Spor: boş gün ev temizliği 1 saat
Su :yakalaşık 3 lt
Aksam ekmek yemediğim için annemin yaptığı az şekerli kabak tatlısından bir dilim yemeyi düşünüyorum eğer durdurmazsanız yicem :)
Kozmogirl17
Yawrukush
kolay gelsin özgecim ,yine bayağı yoğunsun bugün belli ki :) bende uzanıcam birazKizlar 1 bucuk saat sonra Arasi okuldan alacagim, bir kurutma makinasi dolusu katlanip, utulenecek camasirim var.
Simdi ev islerine ve yapabildigim kadar spor yapmaya kaciyorum, yine gelecegim.
Hepinizi opuyorum, aksaminiz cok guzel ve kacamaksiz gecsin..![]()
Aynen annem boregi dun gelirken getirmisti. Aksam yememistim. Sabah kullandim hakkimi.menünü beğenmedim canım,çok fazla karbonhidrat var. bu börek gibi şeyleri tartı bildiriminden sonra tüketsen keşke ,miktarı az ama diğer günlerde de böyle tek tek bir şey yesen tartıda eksi görmen zor olur.öğünlerine sebze yemeği,yoğurt ekle bence bol bol . patates yemeğinin için de patatesten çok et vardır inşaallah
sporun ve suyun güzel olmuş.
Aynen ona cocuklari birakip daha rahat hareket edebiliyrm. Yoksa cocuklarla yorulunca spora derman kalmiyordu.Harika gidiyorsun Cisecim, bugun daha iyi hissetmenede cok sevindim canim , iyi ol her zaman.
Sporlarin sahane, su miktarin harika..
Ayakta alkisliyorum :)
Ahh anneler yok mu , tahmin ediyorum canim.
Neyse hazir annecigin yanindayken bu hafta sporlarda guzel puanlar glecek senden desene canim :)
Kolay gelsin canimKizlar 1 bucuk saat sonra Arasi okuldan alacagim, bir kurutma makinasi dolusu katlanip, utulenecek camasirim var.
Simdi ev islerine ve yapabildigim kadar spor yapmaya kaciyorum, yine gelecegim.
Hepinizi opuyorum, aksaminiz cok guzel ve kacamaksiz gecsin..![]()
teşekkür ederim . spor yapınca moralim düzeliyor,kafam dağılıyor. o yüzden bol bol yapıyorum. <3Harika gidiyorsun Cisecim, bugun daha iyi hissetmene de cok sevindim canim , iyi ol her zaman.
Sporlarin sahane, su miktarin harika..
Ayakta alkisliyorum :)
Ahh anneler yok mu , tahmin ediyorum canim.
Neyse hazir annecigin yanindayken bu hafta sporlarda guzel puanlar glecek senden desene canim :)
çok sağ ol. olur mu öyle şey? vaktim çok benim. sonuçta çalışmıyorum,çocuğum yok. <3harika olmuş,hayran kaldım sporuna ,seninkinin yanında benim ki sadece oturduğum yerden kol kaldırma gibi basit kalmışmaşaallah sana :)
menün ,suyun çok güzel canım . ev temizliğinin dışında azıcıkta 100,200 kere felanda zıplasaymışsın çok güzel olacak mış . ev temziliği de spora sayılıyor gerçi :)
Tamamdır kaptan :)Guzel menu canim, suyuda guzel icmissin.
Bu hafta puanli spor yarismasi yapiyoruz, 1.sayfada her egzersiz ve hatta ev isleri icin puanlarimiz yaziyor.
sen bugun 1 saat temizlik yapmissin 120 puan oluyor.Hergun gunluk puanlarinizi not edecegim cuma gunu en cok puani alan tatli yemeye hak kazanacak :)
Haftada 5 gün spora gittiğim için bugun yayıldım moralim de bozuktu, gece bacak popo kaldırma hareketleri yapayım 10 dakika mademharika olmuş,hayran kaldım sporuna ,seninkinin yanında benim ki sadece oturduğum yerden kol kaldırma gibi basit kalmışmaşaallah sana :)
menün ,suyun çok güzel canım . ev temizliğinin dışında azıcıkta 100,200 kere felanda zıplasaymışsın çok güzel olacak mış . ev temziliği de spora sayılıyor gerçi :)
Geldim geldim
besive sen bana soz vermistin ugrayacagim arada diye nerelerdesin?
fayfeyfiy sinavlar mi basladi acaba gulum, iyi misin?
F Falanfilannnn Tugbacim ise basladin mi , evine yerlesebildin mi?
Gonulmeyvesi yine sende kayiplara karistin canisi...
madamesnow nerelerdesin canim her sey yolundadir insallah cok zamandir haber alamadik senden.
@tuzsuz_ruh kaptanim sen nasilsin?
K klbk33 sende iyisindir umarim canim..
FitFiliz senide cok ozledik canisi..
Aomine Daiki nasilsin guzelim, bebisimiz nasil?
IcimdekiSonsuzDeniz belki sende mesaji gorur bir selam verirsin canim:)
Wizardmom nasil oldun acaba canim, rahatsizligin gecti mi, coook zamandir senden de haber almadik.
Boylelikle bir hal hatir sorayim dedim hepinize..![]()