Tesekkurler canimCnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canimCnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹
Tebrik ederim arkadaşlarımIyiaksamlar hatunlar
Yuppppiiiiii![]()
![]()
Birinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
Biz o isi hallettik kaptisimKizlar bu haftanin 1.si biziz
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
Harika bir is cikarttiniz ,cezamizda silindi.
E Esperenza006 canim yarismada bu haftanin 1.si de sen oldun harikasin.
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine basari hikayeni yazmalisin.Linki senin icin paylasacagim.
Cook sevindim bu sonuca,cok tesekkur ederim kendi adima kizlar☺
Biz o isi hallettik kaptisim
Canim mesaji yazdiktan sonra gordum senin yazdigini :)Biz o isi hallettik kaptisim
menün güzl olmuş :)Menü
Sabah iki yumurtalı salata
1500 gibi
1 şekersiz t kahve 2 dilim ayva
1930
Ispanak yemeği yoğurtlu 2 kaşık makarna
2 lt su
Spor yapmadım yapınca yazarım
olabilir deryacım ,öyleyse cuma gününe kadar geçer zaten .hala ilac aliyorum canim, ates ve soguk alginligi icin umarim ondan dolayidir
tekrar tebrik ederimmmCnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹
bebeğine geçmiş olsun . gruptaki herkesin çocuğu hasta bu aralar durduk durduk turnayı gözünden vurdukKizlar bu haftanin 1.si biziz
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
Harika bir is cikarttiniz ,cezamizda silindi.
E Esperenza006 canim yarismada bu haftanin 1.si de sen oldun harikasin.
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine basari hikayeni yazmalisin.Linki senin icin paylasacagim.
Cook sevindim bu sonuca,cok tesekkur ederim kendi adima kizlar☺

menün güzel olmuş canım . ayy ben akşamları menü okumayım en iyisi, canım lavaş çekti . ne görsem canım çekiyo ,daha bugün simit yedim ,şimdi lavaş için öteki cumayı mı bekleyim benCuma menüm
Sabah 9:30
1 dilim ekmek, biraz krem peynir , hindi füme , biraz yeşillik
Öğle 12:00
Küçük bir lavaşa 3 kaşık tavuk sote koyup dürüm yaptım, 3 kaşık yoğurt
Akşam 16:00
4-5 kaşık tavuk sote, 2 kaşık yoğurt, salata
Ara: 19:00
Yarım greyfurt, 1 bardak süt
Su: 1,5-2 litre
Spor: 5000 adım
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch

menu de spor da cok guzel canim. Afiyet olsun20 ARALIK CUMA MENÜ
KAHVALTI
TAVADA 2 YUMURTA
YARIM SALATALIK
1 KK PEYNIR
8 YESIL ZEYTIN
ÖĞLE
1 ELMA
1 KASE YOGURT
AKŞAM
3 KASIK DOMATESLI PATLICAN YEMEĞI
1 KASE SADE BULGUR
YOĞURT 3 KAŞIK
MAYDANOZ
Su 2.5 lt
Spor 10000 adım
birinci olmusuz tebriklerCanim noel haftasi cok zor.DeryaOnDiet ne oldu kuzum ya valla buhafta en az iki kilo vercen ona gore o terler sip sip damliyacak bir taraflarindan ona gore
![]()
Nasilsin Cisecim, bu hafta sabit olur, haftaya guzel bir eksi gelir :)
Neslihancim bende bizimle devam etmeni isterim elbette, cok da mutlu olurum.Günaydın76.40 kg çok iyi bir rakam değil farkındayım.ama bu hafta son 2 gün sadece dikkat edebildim.Haftaya inşallah daha iyi bir sonuç olacak.
Yawrukush kendi isteğimle çıkabileceğimi söylemişsin evet motivasyonumu kaybettim farkındasınız ama tek başıma da bunu yapamayacağım.Daha düzenli ve daha uyumlu olacağım.
Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)geçen hafta: 79
bu hafta: 77,6
fark: 1,4 kg
yüzde: %1,77
Nurcum bildirimini aksatmadin bu hafta cok tesekuur ederim, cok guzelde kilo vermissin, harika :)herkese gunaydin
Guncel kilo: 72.2
Iki hafta once: 73.8
Fark: 1.6
Yuzde:2.16
Ikiye bolununce yuzdem 1.08
Canim, canimm ozledim seni busem.. Kizlarida senide opuyorum...Kozmokaptanım şimdi açtım siteyi şifremi bile silmiş hain kkben bir haftadır evde yalnızım tabiri caizse kendi yemeğimi bile zor yedim altı buçukta eve girdik yemek mutfak toplama iki veledin ödevi ki okuma ödevlerini hiç bir gün bitiremedik çünkü uykumuz geldi geç oldu. Öyle işte dün akşam eşim geldi ana akşam yine gidecek allahtan pazara kadar bu sefer.
hasta oldum bi de Çarşamba’dan beri farenjit var o da gribe dönüyor sanırım yataktan kalkamadım. Kızları giydirdim okula yolladım yattım. Kalkacağım birazdan. Sabah tartıldım ama şimdi bir daha tartılacağım hangisi daha azsa onu paylaşacağımdiyetimi bozmadım ama bazen makrolarımı tamamlayamadan kalktım sofradan. Herhalde bir haftada kas yıkımı olmaz. İlaç almadım dün ödem olmasın diye bugün alacağım başım fena. Tek öğüne de devam ediyorum. Küçüldüm iyice baskül çok oynamasa da baya daraldım. Ve evde giremediğim iki pantolonum vardı onlara giriyorum artık. Çok mutluyum. Ay durun gidem de bi tartılam sabahkinden eksik çıkarım belki
Tebrikler canim benim :)Gh 66
Bh 64.8
F 1.2
Yüzde 1.8
hedef 64
Bir haftadır ilk bu sabah çıktım basküle. Ev temizleyeceğim kızlar bir haftadır taş taş üstünde kalmamış heryer toz içinde. Baskülüm bile tomtoz olmuş fotoda belliay başım. Görüşürüz ben biraz işleri toparlayıp akşam yemeğini yapınca geçmişi okumaya geleceğim. Bi de akşam babam gelecekmiş yemek yapmam şart oldu. Öpüldünüz.
Tebrikler melegim, nasilsin gorusmeyeli?Günaydın kızlar bol eksili olan günümüz
Bu hafta: 64,5
Geçen hafta: 64,9
Fark: -400gr
Yüzde: % 0,61
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Tebrikler Feyzos :)Kilo bildirimim
Geçen cuma : 64.2
Bugün : 63.6
Fark : -600
Yüzde : 0.9
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17 Eki Görüntüle 2567081
Dun oyle guzel bir eksi ile geldin ki canim , gercekten emeklerine saglik, tum takimimiz adina tesekkur ediyorum sana, daim olsun...Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
Cok keyifli gecti partimiz, kurabiye susledik, yilbasi kapi susleri hazirladik, oyun oynadik :)Selam canim, ne guzel yeni yil partisiayy noele cok az kaldi. Noelde gorumcemlerdeyiz, ekstra dikkat etmem lazim
![]()
Haftaya guzel bir eksi gelir ozaman :)Gunaydin kizlar ben sabitim
Canim cok gecmis olsun simdi nasil oglun?Kızlar merhaba, dün gece 4e kadar hastanedeyim oğlum rahatsızdı. Aslında son 1 haftadır yemiyor kusuyordu ancak Ateşi yok hapsuruk öksürük coo yok keyfii enerjiside yerideydi. Lakin dün akşama kadar çiş bile yapmayınca artık acile gittim. Haliyle aksam yemeğim vs de sarktı. 8 de aksam yemeği yedim. Avuc ici kadar biftek yanına tarator ve el kadar lavas ile. Saat 9 gibi de 1 fıstıklı lokum yedim. Umarım buhafta hersey daha güzel olur sporumu suyumu akstmam
Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)Yanlış oldu 13 aralık 83.400:))))
Pazartesi ye bakmışım
Geçen hf: 83.400
Bu hafta : 81.900
Fark 1.5
Yüzde : 1.79
Nasilsin canim, spor, beslenme nasil gidiyor?Kızlar fark yok![]()
Reglin yakin mi canim?Kızlar carsamba sabah 69.1 üdim suan 69.8 cıktım. Oysa diyetimi bozmadım da. Ödem olabilir mi? 2 günde 700 gram almak icin gece boyu pizzalar pastalar yemem lazım sanki
Kahvaltidan sonra sabit gelmissin demek ki normalde kahvalti oncei eksideydin :)Kızlar unuttum kahvaltı yqptım geçen hafta 68.500 gr
Bu hafta 68.500 aynı kilodayım sabit çekemedim k.bakmayın resim yok
Canim simdi nasilsiniz ailecek?Gun menunu begendim iyi tutmussun kendini yemesen daha iyi olurdu tabi ama yapcak bisey yok aksami guzel dengelemissinn.
Bennce devvam et canim diyetisyen kontrolu baya baya disipline sookuuyor beni
Menu guzel
Su az
Spor yok cik cik cik
Oldumu feyzaaam
Yarina arti gelmemelisin gayet guzel gidiyorsun.
@ciseak77![]()
![]()
![]()
![]()
Guveniyorum sana🖒🖒🖒
Ne guzel tatli telas bunlar annenide ihmal etme kaptisim
Valla bu ara yogun geciyoruz canim hastaliklarla bogusuyoruz biyandan hala toplayamadilar biri iyilesiyor biri hasta oluyor neyse bunada sukur iyiyiz diyelim
Guzel canim menun
Sabah kahvaltiyi atlamissin canim oglenki corbayla kisir fazla gibi ama genel menun iyi canim yani duzensiz olmus biraz
Canim listede oldugun icin biraz daha dikkat istiyoruz
Sporlar yakiyor yine menunde guzel.
Eline saglik kuzum
Miktarlar az ama cok cesitli yemissin canim biraz duzensiz olmus canim seninkide
Guzelll canim
Harikaaa
Oyyyy asii miii bizde yeni yaptirdik tam 3 tane yaptilar agladikca agladi yavrum insallah rahat gecer
O zaman bu hafta sporsuz gecmesin Senemim :)Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar![]()
Tebrikler canim nasilsin?geçen hafta :62.0
bu hafta: 61.7
yüzde: %0.48
Canim bugunden tezi yok, hergun menulerini takip edecegim, ceza gelirsede cezalarini hemen yap olur mu?evet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmam
KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam ins
Canim tekrar cok tebrik ediyorum :))Tesekkur ederim kaptanim. Sizden bunu duymak cok guzel.❤❤❤
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| ciseak77 | |||||||
| Esperanza006 | |||||||
| Elizan-seyma | |||||||
| stitch | |||||||
| AppLesma | |||||||
| allymcbeal | |||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | |||||||
| hega8286 | |||||||
| Huzurvermeyolunda | 15DK Y 50M | ||||||
| nnurc | |||||||
| Haeshin | |||||||
| fyzanur | ODUL | ||||||
| AKovser | |||||||
| Melegimkorusun |
Harika çok sevindim oh be haftalardır alamamıştık şu sonucu.Iyiaksamlar hatunlar
Yuppppiiiiii![]()
![]()
Birinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
Hayallerimdeki branştı ama biz üni ye girerken öğretmen liselerine ek puan verildiği için hakkım yenerek giremedim edebiyata. Öyle deme arkadaşım be ya ben çooook isterdim edebiyatçı olmayı çok hem de. Ben sosyal ama hala gözüm Türkçe metinlerde deneme sınavlarındaSamsundayim şu an. Branş turk dili ve edebiyatıseçmez olaydim şu branşi
![]()