• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiaksamlar hatunlar
Yuppppiiiiii :halay: :halay: :oha::oha: Birinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
Tebrik ederim arkadaşlarım

Kizlar bu haftanin 1.si biziz🥰🎉🎈
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
Harika bir is cikarttiniz ,cezamizda silindi.🥰
E Esperenza006 canim yarismada bu haftanin 1.si de sen oldun harikasin.
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine basari hikayeni yazmalisin.Linki senin icin paylasacagim.
Cook sevindim bu sonuca,cok tesekkur ederim kendi adima kizlar 🥰
Biz o isi hallettik kaptisim

Menü
Sabah iki yumurtalı salata
1500 gibi
1 şekersiz t kahve 2 dilim ayva
1930
Ispanak yemeği yoğurtlu 2 kaşık makarna
2 lt su
Spor yapmadım yapınca yazarım
menün güzl olmuş :)
hala ilac aliyorum canim, ates ve soguk alginligi icin umarim ondan dolayidir
olabilir deryacım ,öyleyse cuma gününe kadar geçer zaten .
Cnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹
tekrar tebrik ederimmm:halay:bebeğine geçmiş olsun . gruptaki herkesin çocuğu hasta bu aralar :(
Kizlar bu haftanin 1.si biziz🥰🎉🎈
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
Harika bir is cikarttiniz ,cezamizda silindi.🥰
E Esperenza006 canim yarismada bu haftanin 1.si de sen oldun harikasin.
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine basari hikayeni yazmalisin.Linki senin icin paylasacagim.
Cook sevindim bu sonuca,cok tesekkur ederim kendi adima kizlar 🥰
durduk durduk turnayı gözünden vurduk:halay::halay::halay:

Cuma menüm
Sabah 9:30
1 dilim ekmek, biraz krem peynir , hindi füme , biraz yeşillik

Öğle 12:00
Küçük bir lavaşa 3 kaşık tavuk sote koyup dürüm yaptım, 3 kaşık yoğurt

Akşam 16:00
4-5 kaşık tavuk sote, 2 kaşık yoğurt, salata

Ara: 19:00
Yarım greyfurt, 1 bardak süt

Su: 1,5-2 litre
Spor: 5000 adım
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
menün güzel olmuş canım . ayy ben akşamları menü okumayım en iyisi, canım lavaş çekti . ne görsem canım çekiyo ,daha bugün simit yedim ,şimdi lavaş için öteki cumayı mı bekleyim ben :işsiz:

@Esperanza006
20 ARALIK CUMA MENÜ

KAHVALTI
TAVADA 2 YUMURTA
YARIM SALATALIK
1 KK PEYNIR
8 YESIL ZEYTIN

ÖĞLE
1 ELMA
1 KASE YOGURT

AKŞAM
3 KASIK DOMATESLI PATLICAN YEMEĞI
1 KASE SADE BULGUR
YOĞURT 3 KAŞIK
MAYDANOZ

Su 2.5 lt
Spor 10000 adım
menu de spor da cok guzel canim. Afiyet olsun

Bu hafta sabitim. Zaten hissediyorum böyle bir şeyi :KK43: Yawrukush Yawrukush
Nasilsin Cisecim, bu hafta sabit olur, haftaya guzel bir eksi gelir :)
Keyfin yerinde olsun yeter..

Günaydın😀76.40 kg çok iyi bir rakam değil farkındayım.ama bu hafta son 2 gün sadece dikkat edebildim.Haftaya inşallah daha iyi bir sonuç olacak. Yawrukush Yawrukush kendi isteğimle çıkabileceğimi söylemişsin evet motivasyonumu kaybettim farkındasınız ama tek başıma da bunu yapamayacağım.Daha düzenli ve daha uyumlu olacağım.
Neslihancim bende bizimle devam etmeni isterim elbette, cok da mutlu olurum.
Bu haftada guzel bir eksi getirmissin tebrik ediyorum.

geçen hafta: 79
bu hafta: 77,6
fark: 1,4 kg
yüzde: %1,77
Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)

herkese gunaydin
Guncel kilo: 72.2
Iki hafta once: 73.8
Fark: 1.6
Yuzde:2.16
Ikiye bolununce yuzdem 1.08
Nurcum bildirimini aksatmadin bu hafta cok tesekuur ederim, cok guzelde kilo vermissin, harika :)

Kozmokaptanım şimdi açtım siteyi şifremi bile silmiş hain kk🤪 ben bir haftadır evde yalnızım tabiri caizse kendi yemeğimi bile zor yedim altı buçukta eve girdik yemek mutfak toplama iki veledin ödevi ki okuma ödevlerini hiç bir gün bitiremedik çünkü uykumuz geldi geç oldu. Öyle işte dün akşam eşim geldi ana akşam yine gidecek allahtan pazara kadar bu sefer.
hasta oldum bi de Çarşamba’dan beri farenjit var o da gribe dönüyor sanırım yataktan kalkamadım. Kızları giydirdim okula yolladım yattım. Kalkacağım birazdan. Sabah tartıldım ama şimdi bir daha tartılacağım hangisi daha azsa onu paylaşacağım😁 diyetimi bozmadım ama bazen makrolarımı tamamlayamadan kalktım sofradan. Herhalde bir haftada kas yıkımı olmaz. İlaç almadım dün ödem olmasın diye bugün alacağım başım fena. Tek öğüne de devam ediyorum. Küçüldüm iyice baskül çok oynamasa da baya daraldım. Ve evde giremediğim iki pantolonum vardı onlara giriyorum artık. Çok mutluyum. Ay durun gidem de bi tartılam sabahkinden eksik çıkarım belki
Canim, canimm ozledim seni busem.. Kizlarida senide opuyorum...

Gh 66
Bh 64.8
F 1.2
Yüzde 1.8
hedef 64
Bir haftadır ilk bu sabah çıktım basküle. Ev temizleyeceğim kızlar bir haftadır taş taş üstünde kalmamış heryer toz içinde. Baskülüm bile tomtoz olmuş fotoda belli😕 ay başım. Görüşürüz ben biraz işleri toparlayıp akşam yemeğini yapınca geçmişi okumaya geleceğim. Bi de akşam babam gelecekmiş yemek yapmam şart oldu. Öpüldünüz.
Tebrikler canim benim :)

Günaydın kızlar bol eksili olan günümüz 🥰
Bu hafta: 64,5
Geçen hafta: 64,9
Fark: -400gr
Yüzde: % 0,61
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Tebrikler melegim, nasilsin gorusmeyeli?

Kilo bildirimim
Geçen cuma : 64.2
Bugün : 63.6
Fark : -600
Yüzde : 0.9
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 Eki Görüntüle 2567081
Tebrikler Feyzos :)

Bugünkü kilom. Bu hafta pek giremedim. Okula mufettisler gelecekmiş bla bla bla. Müdur her gördügü yerde iş kitledi. Daha da devam edecek bu serüven.
Gecen hafta 82.6
Bugün 79.9
Fark 2.7
Yüzde 3.26
Dun oyle guzel bir eksi ile geldin ki canim , gercekten emeklerine saglik, tum takimimiz adina tesekkur ediyorum sana, daim olsun...

Selam canim, ne guzel yeni yil partisi 👍 ayy noele cok az kaldi. Noelde gorumcemlerdeyiz, ekstra dikkat etmem lazim 😜
Cok keyifli gecti partimiz, kurabiye susledik, yilbasi kapi susleri hazirladik, oyun oynadik :)
Sende esinin ailesiyle gecirecekmissin yeni yili ne guzel :)

Gunaydin kizlar ben sabitim
Haftaya guzel bir eksi gelir ozaman :)

Kızlar merhaba, dün gece 4e kadar hastanedeyim oğlum rahatsızdı. Aslında son 1 haftadır yemiyor kusuyordu ancak Ateşi yok hapsuruk öksürük coo yok keyfii enerjiside yerideydi. Lakin dün akşama kadar çiş bile yapmayınca artık acile gittim. Haliyle aksam yemeğim vs de sarktı. 8 de aksam yemeği yedim. Avuc ici kadar biftek yanına tarator ve el kadar lavas ile. Saat 9 gibi de 1 fıstıklı lokum yedim. Umarım buhafta hersey daha güzel olur sporumu suyumu akstmam
Canim cok gecmis olsun simdi nasil oglun?

Yanlış oldu 13 aralık 83.400:))))
Pazartesi ye bakmışım
Geçen hf: 83.400
Bu hafta : 81.900
Fark 1.5
Yüzde : 1.79
Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)

Kızlar fark yok :KK43:
Nasilsin canim, spor, beslenme nasil gidiyor?

Kızlar carsamba sabah 69.1 üdim suan 69.8 cıktım. Oysa diyetimi bozmadım da. Ödem olabilir mi? 2 günde 700 gram almak icin gece boyu pizzalar pastalar yemem lazım sanki
Reglin yakin mi canim?
Belki odemde olabilir, ben kalici bir kilo oldugunu dusunmuyorum..

Kızlar unuttum kahvaltı yqptım geçen hafta 68.500 gr
Bu hafta 68.500 aynı kilodayım sabit çekemedim k.bakmayın resim yok
Kahvaltidan sonra sabit gelmissin demek ki normalde kahvalti oncei eksideydin :)

Gun menunu begendim iyi tutmussun kendini yemesen daha iyi olurdu tabi ama yapcak bisey yok aksami guzel dengelemissinn.

Bennce devvam et canim diyetisyen kontrolu baya baya disipline sookuuyor beni

Menu guzel
Su az
Spor yok cik cik cik
Oldumu feyzaaam

Yarina arti gelmemelisin gayet guzel gidiyorsun.

@ciseak77 :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli::sinirli:

Guveniyorum sana🖒🖒🖒

Ne guzel tatli telas bunlar annenide ihmal etme kaptisim

Valla bu ara yogun geciyoruz canim hastaliklarla bogusuyoruz biyandan hala toplayamadilar biri iyilesiyor biri hasta oluyor neyse bunada sukur iyiyiz diyelim

Guzel canim menun

Sabah kahvaltiyi atlamissin canim oglenki corbayla kisir fazla gibi ama genel menun iyi canim yani duzensiz olmus biraz

Canim listede oldugun icin biraz daha dikkat istiyoruz

Sporlar yakiyor yine menunde guzel.

👍👍

Eline saglik kuzum

Miktarlar az ama cok cesitli yemissin canim biraz duzensiz olmus canim seninkide

Guzelll canim

Harikaaa

Oyyyy asii miii bizde yeni yaptirdik tam 3 tane yaptilar agladikca agladi yavrum insallah rahat gecer
Canim simdi nasilsiniz ailecek?

Gunaydin kizlar, ben de sabitim, spor yapamayinca bu hafta gitmedi kilolar 😕
O zaman bu hafta sporsuz gecmesin Senemim :)

geçen hafta :62.0
bu hafta: 61.7
yüzde: %0.48
Tebrikler canim nasilsin?

evet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmam

KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam ins
Canim bugunden tezi yok, hergun menulerini takip edecegim, ceza gelirsede cezalarini hemen yap olur mu?
El birligiyle toparlayacagiz :)

Tesekkur ederim kaptanim. Sizden bunu duymak cok guzel.❤❤❤
Canim tekrar cok tebrik ediyorum :))

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
Esperanza006En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Elizan-seyma
stitch
AppLesmaEn Büyük TÜRKİYE SPOR?
allymcbeal
mifihafa
angelnesss
hega8286
Huzurvermeyolunda15DK Y 50M
nnurc
Haeshin
fyzanurODUL En Büyük TÜRKİYE
AKovser
MelegimkorusunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum. :KK200:
Menulerinizi duzenli takip edip ,tablo hazirlayacagim eskisi gibi, lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin.
Eger odul ogunu yapacaksaniz bugun olmak kaydiyla dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz odul olarak.
Hepinizi bir kez daha dunku birincilikten oturu tebrik ediyorum :)
Aomine Daiki Aomine Daiki canim nasilsin?
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz telefonun hallodu mu canim?
fayfeyfiy fayfeyfiy , Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi , tomrs tomrs sizler nerelerdesiniz guzeller?
Dahlia_ Dahlia_ sen de bir ses ver gulum....

Sade nesafe
Sabah
Çeyrek simit, iki dilim ekmek, üç zeytin, bir kaşık lor, biraz peynir, maydanoz, domates, çay
Öğlen
11 tane barbun balığı yağsız, domates, turp, maydanoz limonlu
Ara bir tane kuru Trabzon hurması
Akşam
Bir kase hazır makarna mantı
Su 2.5 lt, bel egzersizi

Iyiaksamlar hatunlar
Yuppppiiiiii :halay: :halay: :oha::oha: Birinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
Harika çok sevindim oh be haftalardır alamamıştık şu sonucu. 👏🏻👏🏻👏🏻😁

Samsundayim şu an. Branş turk dili ve edebiyatı😑seçmez olaydim şu branşi😭😭😭😭
Hayallerimdeki branştı ama biz üni ye girerken öğretmen liselerine ek puan verildiği için hakkım yenerek giremedim edebiyata. Öyle deme arkadaşım be ya ben çooook isterdim edebiyatçı olmayı çok hem de. Ben sosyal ama hala gözüm Türkçe metinlerde deneme sınavlarında

Back
X