Cook seviniyorum bu sefer o kilolari yollayacaksin canim benimHerkesee hayırlı sabahlaarr
Dünkü kilom 69.700 gram
Bugünkü kilom 68.950 gram
Fark 750 grambu kilo verme işi acayip zevkli bi hale gelmeye başladı elhamdülillah
Pazartesi günkü kilomu da yazayım mıııı
Pazartesi 71.450 gram
Cuma 68.950 gramm
Fark 2.5 kilo sanırımhesap edemedim bi an yüzde şeyini zaten hiç anlamıyorum
Canim cok sevindim, toparlanacsksin eminim,bu hafta spor yarismalarimiz olacak, Ben eminim sendenYawrukush canım ben listede kalayım sabit geldim kötü etkisi olmaz takıma toparlanamazsam öyle izne ayrılırım
Sagol kuzumSana da tatli uykular canim
Canim cok sevindim, toparlanacsksin eminim,bu hafta spor yarismalarimiz olacak, Ben eminim senden♥
Tebrikler FeyzosumKilo bildirimim
Geçen cuma : 63.6
Bu cuma :63.0
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0.9
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Eki Görüntüle 2569690
İyi geceler canımCitir arkadaslarim benim icin uyku vakti saat gece 12 burada,hepinizi cook opuyorum
Günaydın güzel kadınlarsabah tartıda 75,70 kg.yu gördüm. İnşallah hepimizin bol eksisi olur bugün.
Herkesee hayırlı sabahlaarr
Dünkü kilom 69.700 gram
Bugünkü kilom 68.950 gram
Fark 750 grambu kilo verme işi acayip zevkli bi hale gelmeye başladı elhamdülillah
Pazartesi günkü kilomu da yazayım mıııı
Pazartesi 71.450 gram
Cuma 68.950 gramm
Fark 2.5 kilo sanırımhesap edemedim bi an yüzde şeyini zaten hiç anlamıyorum
Kızlar günaydın bildirim yapıp gideceğim. Bugün iki ev temiZlemem gerekiyor biri yaşadığım ev biri taşınacağım ev yapabildiğim kadar yapacağım.
gh 64.8
Bh 64.5
F 300 gr
Yüzde 0,46
Hedef 64
Kızlar hiç bozmuyorum diyeti spor yok fakat. Öpüldünüz
Günaydın kızlar bugün çok şaşırdım tartıda sabit geldimsabite bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim dün +1300dü dün çok dikkat ettim
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64,5
Tebrikler kizlar hepinizi kutluyorumKilo bildirimim
Geçen cuma : 63.6
Bu cuma :63.0
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0.9
Eki Görüntüle 2569690
Eksi gelmissin yinede tebriklerGecen hafta 77.600
Bu hafta 77 300
Fark 300
Sanirim bende rengli olacagim icin boyle oldu cok uzgunum
Merhabalar kızlar dünkü menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ara
2 dilim ananas
2 bardak süt
Akşam
Tavuk tantuni dürüm ev yapımı
Turşu 2 tane kornişon
Su 1 litre
Spor 2 saat yürüme cezamıda silersiniz umarım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.900
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 çıktı inş doğru hesaplıyorum dur
Regliyle iyi savaştığımı düşünüyorum çok zordu bu hafta kendimi frenlemekle savaştım yedysemde öğünü atladım yemedim öyle yaptım bide 3 kaynım bizdeydi kocam dahil 4 kocaman erkek hergün yemek çay işe gidiyolar hergün poğaça yap yemek yap hergün mecbur ev temizliği öff çok yoruldum bu hafta normalde hergün yapmam temizlik hergün yemekte yapmam dua edin bana bu vanlıların aile ilişkileri birliği bezdirdi beni
Menun guzel canim afiyet olsunSabah
Dereotlu omlet
Süzme peynir
Kahve
Öğlen
2 dilim sucuk
2-3 dilim patates
Tarhana çorbası
4 kaşık erişte
Ara
Yarım bardak filtre kahve(sütsüz,şekersiz)
Akşam
Çorba
Bir tavuk butu
2 kaşık pilav
2 kaşık salata
Su:2L
Spor
3 saat tempolu yürüyüş
70 kat merdiven
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Vallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsınCanim menun guzel ama suyun az
Yazik kuzum sana yaaa nasil zor olmustu 4 kocaman adama is yapmak ne kadar daha sendeler
Geleceğim kaptişim sabırsızlıkla bekliyorum 10 kilo almışım şimdiye kadar doğuma 15-20 arası girerim herhaldeCisecim tarti oncesi makarna ve meyveli soda olmamis canim, malesef ceza geliyor
Canim 1 yilda 2 kez izin hakki var her uyenin ama sen 2019da izin kullanmamistin o sebeple bu hafta izne ayirirsak , subatta yeni yilin ilk iznine ayrilmis olacaksin.
O zaman yarin bildirimsiz izne ayirabilirim seni melegim..
Ooo keyfiniz bol olsun, odulun afiyet olsun, Allah kavustursun canim :)
Guzel menu , sporunsa daha cok hosuma gitti :)
Evet canim saglikla kucagina al bebisini.
Dikkat et kendine ve ona, bizide habersiz birakma olur mu :)
Dogum sonrasi bekliyoruz..
Esinle konussan canim anlamiyormu esinde seni kiyamam ya nasil orf adet mis bole ayip yaniVallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?