Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cook seviniyorum bu sefer o kilolari yollayacaksin canim benim

Merhabalar kızlar dünkü menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
2 dilim ananas
2 bardak süt

Akşam
Tavuk tantuni dürüm ev yapımı
Turşu 2 tane kornişon
Su 1 litre
Spor 2 saat yürüme cezamıda silersiniz umarım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.900
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 çıktı inş doğru hesaplıyorum dur
Regliyle iyi savaştığımı düşünüyorum çok zordu bu hafta kendimi frenlemekle savaştım yedysemde öğünü atladım yemedim öyle yaptım bide 3 kaynım bizdeydi kocam dahil 4 kocaman erkek hergün yemek çay işe gidiyolar hergün poğaça yap yemek yap hergün mecbur ev temizliği öff çok yoruldum bu hafta normalde hergün yapmam temizlik hergün yemekte yapmam dua edin bana bu vanlıların aile ilişkileri birliği bezdirdi beni

Günaydın güzel kadınlar sabah tartıda 75,70 kg.yu gördüm. İnşallah hepimizin bol eksisi olur bugün.
G.h:77,8
Bu hafta:77,7
Fark:100 gr
Yüzde:0,077
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 63.6
Bu cuma :63.0
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0.9

Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Eki Görüntüle 2569690
Tebrikler kizlar hepinizi kutluyorum

Canim menun guzel ama suyun az
Yazik kuzum sana yaaa nasil zor olmustu 4 kocaman adama is yapmak ne kadar daha sendeler

Menun guzel canim afiyet olsun

Canim menun guzel ama suyun az
Yazik kuzum sana yaaa nasil zor olmustu 4 kocaman adama is yapmak ne kadar daha sendeler
Vallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsın

Geleceğim kaptişim sabırsızlıkla bekliyorum 10 kilo almışım şimdiye kadar doğuma 15-20 arası girerim herhalde

Esinle konussan canim anlamiyormu esinde seni kiyamam ya nasil orf adet mis bole ayip yani
Ne sebeple geliyorlar peki is icin falan mi kendileri nerde yasiyor evleri falan sizden uzaktami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…