- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Sağolasın canmGuzel bir menu olmus canim , hastaneye neden gittin, her sey youlnda mi?
Nasilsin neslihancim, gorusemedik epeydir?
Selam Aslicim, hosgeldin, benim kucugum atesli, onun haricinde iyiyiz, sende ne vr ne yok?
Guzel olmus canim, hic egzersiz yapabildin mi?
Guzel birgun olmus canim :)
Hosgeldin kuzum, masallah size, ne cabuk geciyor zaman :)
Son 3 ayda acayip cabuk gececek goreceksin..
Ellerine saglik simdiden, arada bize yazmayi unutma :)
Yine guzel birgun canim:)
Huzurcum kuskus, pogaca, meksika fasulyesi, kisir hepsi karbonhidrat agirlikli besinler, menune protein, salata ekle kuzum....
Cisecim tarti oncesi makarna ve meyveli soda olmamis canim, malesef ceza geliyorGünaydın :)
Sabah
Dereotlu omlet
Süzme peynir
Kahve
Öğlen
Çorba
Bir dilim ekmek
3 köfte
3-4 patates
Akşam
Bir tabak makarna
Ara
Yarım şişe limonlu soda
Spor
3 saat tempolu yürüyüş
Su:3L
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Canim 1 yilda 2 kez izin hakki var her uyenin ama sen 2019da izin kullanmamistin o sebeple bu hafta izne ayirirsak , subatta yeni yilin ilk iznine ayrilmis olacaksin.Yawrukush canım İnan bende çok istemiyorum izne ayrılmayı ama bu hafta işin ucu kaçtı artı geleceğim kesin takımı kötü etkilemek istemiyorum yarın tartı sonucuma göre o zaman çok artı olur ve takım kötü etkilenecekse beni izne çıkarabilirsin ne kadar süre çıkabiliyoruz birde ben subatın 15 de de iki haftalığına çıkmak istiyorum Türkiye’ye gideceğim
Ooo keyfiniz bol olsun, odulun afiyet olsun, Allah kavustursun canim :)yarın kardeşim geliyor , annem gözleme yapacak ,ben de gittim pasta malzemesi aldım onu yapacağım , yarın ki kaçamağım büyük olacak ,dört gözle yarını bekliyorum,tamamen yarın ki kaçamakların heyacanındayım, sporla telafi edeceğim artık yarın ki eksim güzel gelsin diye bu hafta menülerimi az tuttum hep . inşaallah 1 kilo gider yarına kadar, gitsin de yarın yemeye yüzüm olsun
Guzel menu , sporunsa daha cok hosuma gitti :)bugün menüm :
sabah : 1 yumurtadan menemen
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
öğlen : 6 kaşık kuru fasulye
2 kepçe yoğurt çorbası
1 kaşık yoğurt
1 parmak kadar ekmek
akşam : 5 kaşık yoğurt
2 kaşık kıymalı pırasa
1minik mandalina
su : 1.5 litre
spor : 1saat yürüyüş
200 zıplama
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Evet canim saglikla kucagina al bebisini.Sağolasın canmayy evet zaten çok yoğun olacağım anlamayacağım galiba nasıl geçtiğini
Iyi aksamlar canim sanada bol eksiler :)İyi aksamlar herkese bol eksiler insallah
Inşallah canimİyi aksamlar herkese bol eksiler insallah
Beni unutmuşsun kaptanimDeryaOnDiet , haeshin Dahlia_ , tomrs , fayfeyfiy nasilsiniz kizlar?
Cankiriklarim , E Esperenza006 , mifihafa , Huzurvermeyolunda , A allymcbeal , E Elizan-seyma , @hega8286 diyetler nasil gidiyor kizlar?
sserendipity , cinecin , FitFiliz , K Konus dinliyorum , D Diyetteanne , IcimdekiSonsuzDeniz , F Falanfilannnn , madamesnow , besive , Ellssa , M Metem , cool_lime , april22 , Harpy , @tuzsuz_ruh , Ankee , Sibal57 , Ucyuzbesyuz , K klbk33 kizlar hepinize bir selam vereyim istedim, umarim hepiniz iyisinizdir...
Çok açımmDeryaOnDiet , haeshin Dahlia_ , tomrs , fayfeyfiy nasilsiniz kizlar?
Cankiriklarim , E Esperenza006 , mifihafa , Huzurvermeyolunda , A allymcbeal , E Elizan-seyma , @hega8286 diyetler nasil gidiyor kizlar?
sserendipity , cinecin , FitFiliz , K Konus dinliyorum , D Diyetteanne , IcimdekiSonsuzDeniz , F Falanfilannnn , madamesnow , besive , Ellssa , M Metem , cool_lime , april22 , Harpy , @tuzsuz_ruh , Ankee , Sibal57 , Ucyuzbesyuz , K klbk33 kizlar hepinize bir selam vereyim istedim, umarim hepiniz iyisinizdir...
Harikasin canim, menulerinide yaz unutma olur mu :)
Bugunu Sadece 2 dilim ekemkle kapatmissinBugun ku menu
Sabah
İki bardak limonlu su 3 zeytin 1 kasik lor az peynir domates roka1 yumurta 2 dilim kepek ekmek
Ara azyulafli bar sade kahve
Ogle
Bir kase kereviz yemegi 5 kasik yagsiz makarna 3 kasik yogurtlu kereviz salatasi
Ara turk kahvesi yulafli bar
Aksam
Kereviz salatasi bir tabak kereviz yemegi az kuru biber patlican
Su 3.5lt 4 de tamamlarim insallah egzersiz
melek arti gelsende cikma listededen lutfen turkiyeye gitmeden hedefine ulasabilirsin pleaseCanım sağolasın da olmuyor bu ara nedense
kiz bilgisayar var , tablet var tel . Var zaman yokIyiyiz canim buz cok sukur bildigin gibi bol bol misafircilik oynuyoruz
Sadece salata yedim hamur islerine dokunmadim sira bugun ki kahvaltida
Anliyorum ama bence gecici bi donem ama yinede sen bilirsin
Benimkilerinde biri 1 yasinda biri 3 e gircek ama ikiside erkek ya bogusmak istiyorlar surekli biraz fazla yaramazlar
Sali hampurger carsamba pogaca yemissin ama iki gunde cok az beslenmissin bence sorun olmaz gibi
Selam canim bend tablet sldim rahatladim yoksa teli elime alinnca oglan hemen cekip aliyordu elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?