• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok doğru Canım en iyisi kendini dinlemek çocuklar sabah kalkınca kahvaltı yapmak istemezler biz zorlarız aslında ihtiyacı olmadığı için istemez ama biz zorlaya zorlaya sistemi değiştiririz. Sonra gelsin kilolar, sağlıklı bedenden uzaklaşmak.
Diyetisyen arkadaşımda ne zaman acıkıyorsan o zaman ye diye tavsiyede bulundu şeker diyetinden dolayı daha güçlü ve enerjik oldum bu yüzden sanırım yemek ve tatlılara olan sabırsızlığım bayağa sakinledi, kahvaltı özellikle çok keyifle yemeği sevdiğim bir öğün olmasına rağmen yemek istemiyorum. yemek yemedende bayağa iyi hissediyorum 21 gün bitince biraz ara verip tekrar başlıcam tavsiye ederim herkese:)

Kızlar çok kilo veremedim bu ara ama herkes dal gibi olduğumu söylüyor 65 küsür olmama rağmen en fazla 58 gibisin diyolar ve ben buna bayağa seviniyorum sanırım yağ yaktım tabi birde muhtemelen pilates etkisi :halay:

1 şubat cumartesi menü

Sabah aç karına 1 saat pilates

11:00
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Çok az kavurmalı yumurta
Süzme peynir

17:00
Havuç turp salatası 2 veya 3 kaşık yoğurt
3 pirzola
1 küçük dilim Tam buğday ekmeği

Sonra çayla çig badem ve biraz kuru ğzüm yerim belki (acıkmazsam yemem)

Su 2 litreyi bulur
Spor: şimdilik 1 saat aletli pilates puanı mı hesaplamıyorum çünkü akşam devam edicem spora

Gunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Odul ogunlerinizi haffta icine birakmayin kizlar bhgun yyarin halladin derim
Ayy çok geçmişler olsun ya Allah korumuş sizleri yavrularında korkmuştur :(

İyi akşamlar 😀😀

evet canım sıkılmıştı sabah ama hırs yaptım iyice ve pazartesi sabahına kdr her gün tartılacağım...
Aslında eve gelince de tartılacaktım ama işten geç çıktım ve yemekte yemedim çünkü yiyeceğim herşey sanki beni şişirecekmiş gibi geldi ve eve gelene kdr sadece su içtim 😢

Şimdi menüme geçeyim

08:30 1 avuç fındık
13:00 az ezo gelin çorba az tavuk şiş ve yarım lahmacun yedim yanında bol su içtim
20:00 1 tabak közlenmiş patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağı ve soğanla kavrulmuş kıyma ile annem güzel ve hafif bir yemek yapmış bana afiyetle yedim😀
Üstüne de bir türk kahvesi hem yorgunluğum geçti destek yorumlarınızla keyfim yerine geldi.

bugün suyumu sayamadım ama 3 lt yi kesin geçmiştir hala da içmeye devam ediyorum.

zaten bütün gece wcye kalkacağım için sporda ordan die teselli buluyorum😀😀
Ozendim aksam yemegine 😋
Gelicek o eksi merak etme 😉

Diyetisyen arkadaşımda ne zaman acıkıyorsan o zaman ye diye tavsiyede bulundu şeker diyetinden dolayı daha güçlü ve enerjik oldum bu yüzden sanırım yemek ve tatlılara olan sabırsızlığım bayağa sakinledi, kahvaltı özellikle çok keyifle yemeği sevdiğim bir öğün olmasına rağmen yemek istemiyorum. yemek yemedende bayağa iyi hissediyorum 21 gün bitince biraz ara verip tekrar başlıcam tavsiye ederim herkese:)

Bende kahvaltı yapmıyorum canım ben bi sistemi uyguluyorum ama beslenmemiz yakın gibi.

Sabah: 1,2 çatal çırpılmış yumurta, 5 zeytin, bulgur pilavı

Akşam şimdi yenildi, kıyma kavurdum yanında da bulgur pilavı bi kaç kiraz domates yenildi.

Su içildi
Türk kahvesi
Bitki çayı
Bulgur pilavı serbest özlemişim iyi geldi yine yemek istedim. Sadece hafta sonları bulgur yemeyi planlıyorum yemekhanede çıkarsa ancak o zaman yiyeceğim.

1 şubat cumartesi menü

Sabah aç karına 1 saat pilates

11:00
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Çok az kavurmalı yumurta
Süzme peynir

17:00
Havuç turp salatası 2 veya 3 kaşık yoğurt
3 pirzola
1 küçük dilim Tam buğday ekmeği

Sonra çayla çig badem ve biraz kuru ğzüm yerim belki (acıkmazsam yemem)

Su 2 litreyi bulur
Spor: şimdilik 1 saat aletli pilates puanı mı hesaplamıyorum çünkü akşam devam edicem spora

Güzel menü canım :nazar:

merhaba herkese mutlu haftasonları

sabah tartıda 76,20 kg çıktım.+200gr
Regli değilim aksine midem resmen içine kaçtı gözle farkediliyor.
Tabi ki biraz keyfim kaçtı akşam yemeğini biraz geç yemiştim ama sonrasında sadece su içmiştim.

sabah 10:00da kahvaltı ettim biraz kaşarpeyniri ve 6-7 adet zeytinle 1 simitin çeyreğini yedim.

saat 15:30.da döner yedim.

kapanışı bu şekilde yapıyorum.
Gece boyunca çay kahve ve su tüketeceğim.

akşamda yürüyüş yapmayı planlıyorum.

günaydın kızlar.birazdan dişçi randevum var.yoruldum bitsin istiyorum ya ama bitmiyor.dün gece geç döndük kızımı havalimanından almaktan birde temizlik olunca menümü yazamadım.şimdide hızlı çıkış yapacağım.yarın ki menüm gelince zaten pekte matah değil.

gün hareketlerinide yaz canım motivasyon oluyor.ben yazmaya başladığımdan beri aslında hiçte hareketsiz bir yaşamım olmadığını gördüm.saat saat dakika dakika ne varsa yazıyorum.

ah ah canım ne korkunç.verilmiş sadakanız varmış.çok büyük geçmiş olsun.

henüz ilan edilmedi ama öyle bir yazışma geçmişti.sizlerden resmi ilan beklemekteyim.

yahaha değil mi ama, çok feci takip ederim.temizliği bıraktım koştum yazdım ve gittim. ben zayıflayacaksam herkes zayıflayacak yok öyle kaytarmak.
Canım Facebook da Ahmet APA yitikşifayı ücretsiz bulanlar grubu var orada seviyeler var. Mesela Google Ahmet APA seviye 1 yazarsan direkt çıkar toplam 9 seviye son seviye ömür boyu yapacağım seviye olacak. Acıdan Salih’in kitabından yola çıkılarak yapılan bir sistem. Hem kilo hem de vücut temizliği yapılıyor aynı zamanda telegram da sesli kayıtları da var Ahmet apanın

Evet canım şifa oruçlar başlayacak şu an hazırlık aşaması. Mersin’de Canım ata tohumundan ağaç.

Canım dizi izlerken bile hiç oturmadım sürekli gezdim bi şeyler yaptım eskiye göre sürekli hareket halindeydim.
Ayy çok geçmişler olsun ya Allah korumuş sizleri yavrularında korkmuştur :(
Kozmogirl17 Kozmogirl17 şimdi gördüm Canım geçmiş olsun neyse ki maddi hasarla atlatmışsın
Kizlar hepinize tesekkur ederim gercekten verilmis sadakamiz varmis buyuk oglum etkilenmis biraz herkese anlatiyor arabamizdan dumanlar cikiyordu yangin vardi diye cocuk akliyla anlatiyor iste
Ceydacim aslinda bu yasak cok mantikli yazismanizi okumadim gozumden kacmis ozge ne dusunuyor bilmiyorum ama bence ise yarayabilir
@plasticwomen canim bakicam bi sistemine canim akrrepte ayniydi sanirim senin gibi

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi cNim menulerini takipteyim ama cok kotu bozuldu keske bole olmasaydi ne guzel disiplinli gidiyordun tepetaklak geldi menuler sanki sen bi yemin daha etmelisin bence
Gerci ole cok kismalarin sonu bu oluyor herseyden yelisin ama az az yemelisin bunu hayatimizda bi oturtabilsek hepimiz incecik kalicaz da iste onu beceremiyoruz

Aah ah hiç sorma canım kesinlikle haklısın
Dün gecedn beri iştahım açıldı resmen
Çok üzülüyorum yaa 😣😣
İnşallah hamileyimdir diyorum ama ben hamileysem de çok kilo almak istemiyorum 🙁🙁

Yine iyi canım toparlarsın

İnşallah inşallah 🌸🌸
Haftaya kadar dikkat edersjn artini verip ustune bir de eksi getirirsin canim

Ne güzel gaz verdin canım sağoll inşallah
canim bir kere yazmamaya baslarsan kisir dongu oluyor. iyi menu olana kadar bekleyip hic yazmiyorsun ve hoop diyet bitiyor. kotu diye de dusunsen devam etmek istiyorsan yazarsan daha iyi olur. kimse yorum yapmasa bile sen yazarken kendinle yuzlesirsin :KK66:
Aynen çok acı bi yüzleşme oluyor ne kadar çok şey yemişim diyorum 😯😐🤐
yemeeee sakin

@kanadali35 gel buraya bir el at 😁😁

Yooook yemicem kiii yani inşallah 😃😃

hiiii, 65i sen once goreceksin sanirim.
ben bu sabah tartilamadim ama dun hala 67ydim :KK9:

65 i görmek isteyenler olarak çok da az kişi değiliz sanırımm acaba önce hangimiz göreceeekk 😍😍

arti cok degil canim, bu hafta yine eskiye donersen haftaya eksiye bile doner :KK66:

cok iyi :KK9:

eksi olsun bizim olsun :KK36:
ama sen daha iyi yapabilirsin biliyorum

cok guzel :KK9:

olsun canim, bu hafta da sabit olsun, haftaya iyi baslayalim guzel eksi ile sonuclansin :KK66:

canim sen listeyi dusunme. kendi sagligini bebeklerini dusun.
biz zaten her hafta bakiyoruz kimler motive ve iyi gidiyor, vakti gelmis, sartlari tamamliyor vs sonra soruyoruz katilmak ister misiniz diye. ama listede olsan da olmasan da takimdasin bizimle :KK200:

:KK9::KK9:

İnşallah 66 olsam çook süper olacak 🤗🤗

Bugünkü menüm

Sabah
Yarım pasta tabağı menemen
Yarım dilin tam buğday ekmeği
İki çatal peynir
İki adet zeytin
Çay

İkindi
Ne yediğimi yazmak istemiyorum çok pişmanım

Akşam 4 dilim fırın patates