• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar
Sabah incir zeytin
Kahvalti az peynirli yumurta 2 kasik kuymak cay kereviz salatasi
Ara yesil cay 2 kare bitter cikolata
İkindi 1 tabak kuru dolma az yogurt az kereviz salatasi
Ara turk kahvesi

Su 2 lt yi gecti devam
Spor bel egzersizi 640 puan ev isi 3 saat 360
Toplam 1000 puan
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

bugün menüm
sabah : 5 kaşık susuz patates yemeği
peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
1 tane tulumba tatlısı

öğlen : patates yemeği
peynir
zeytin
2dilime yakın ekmek

ara : 1 elma

akşam : 4 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
az salata

spor : yok

bayağı kötü bir menü ama tekrar motive olmak için menümü yazmak istedim . o_O sürekli aç hissediyorum kendimi , açlık değil de açlık gibi mide ağrısı var . sürekli yiyesim geliyor ağrıdan .

bayağı yeni üye gelmiş farklı takımamı yazdım diye takım numarasına baktım bir an :) yeni gelen arkadaşlar merhaba , ben izine ayrılan üyeyim tekrar döndüm . ismim feyza , 30 yaşındayım, bekarım :) birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı inşaalah :) tartım bozulduğu için kilomu bilmiyorum ,ayın 15 inden sonra tartı alıp listeye dönmek istiyorum . bakalım kaç oldum . şimdilik liste dışından devam edeceğim :)

bayağı yeni üye gelmiş farklı takımamı yazdım diye takım numarasına baktım bir an :) yeni gelen arkadaşlar merhaba , ben izine ayrılan üyeyim tekrar döndüm . ismim feyza , 30 yaşındayım, bekarım :) birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı inşaalah :) tartım bozulduğu için kilomu bilmiyorum ,ayın 15 inden sonra tartı alıp listeye dönmek istiyorum . bakalım kaç oldum . şimdilik liste dışından devam edeceğim :)
Hosgeldin

wohoo suslu arkadasim.
ben de aldim o bahsettigin silikon titresimli yuz yikama aletinden. yanina da microneedle roller aldim. Acikcasi roller sonrasi yuzum daha guzellesti, lekeler falan azaldi ama silikon olanin cok faydasini gormedim.
kirisikliklar baslayinca panikleyip kremler vs her seyi aldim ben de ki bu seneye kadar hic bakim yapmazdim kendime 🙈😁
silikonun ben de oyle waw faydasini gormedim dsadece yuzumu daha guzel temizliyor gibi , sanki silikonla yikayinca yuzum parliyor onsuz yikayinca tertemiz gorunmuoyr gibi geliyor :p
veee soru hangi tip microneedle roller aldin canim? Madem memnunsun isim marka modfel vs. paylasirsan super olur
ayyy neymiş bunlar bende alayım ayrıntı verin , kırışıklarım başladı benimde :skandal: bide saçım sürekli elektrikli dolanıyorum bakımsız bakımsız bi geçiremedim şu elektriği ona da el atın kızlar:KK48:

bugün menüm
sabah : 5 kaşık susuz patates yemeği
peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
1 tane tulumba tatlısı

öğlen : patates yemeği
peynir
zeytin
2dilime yakın ekmek

ara : 1 elma

akşam : 4 kaşık ıspanak
1dilim ekmek
az salata

spor : yok

bayağı kötü bir menü ama tekrar motive olmak için menümü yazmak istedim . o_O sürekli aç hissediyorum kendimi , açlık değil de açlık gibi mide ağrısı var . sürekli yiyesim geliyor ağrıdan .
Okadar kotu degil bence kendine haksizlik etme

İyiyim sagol bir gorunup bir kayboluyorsun sen devamli olursan daha duzenli gidiyor kilolar ve menuler
aslında tam geliyorum bir iş çıkıyor . yeni atandım ya daha 1 hafta oldu işe başlayalı düzeni oturtamamıştım . birde sağlık sorunlarım sebebiyle izine çıkmıştım hepsi denk gelince bir türlü düzene girememiştim . rahat rahat pc yi bugün açtım daha .

Ben ekmekten korkmuyorum ekmek yiyerek veriyorum ben asiri olmadigi surece ekmek de gerekli
ben ekmeği artırınca hemen kilo alıyorum . zaten kilo alma sebebim de ekmekti. aşırı derece de ekmek yiyordum ben . kek çikolata gibi bir şey ekmek benim için . bir başlarsam bırakamam diye korkuyorum . o yüzden her öğünde 1 dilimi geçirmemeye çalışıyorum .

Kızlar selam bugün uykudan kafamı kaldıramadım uyanıyorum uykum geliyor yatıyorum. 19:00 uyandım yine yattım şimdi uyandım
aleyküm selam canım . neden öyle oldun ki geçmiş olsun . ilaç felan mı kullanıyosun acaba ? bu arada ben izine ayrılan üyeydim geri döndüm merhaba :)

Back
X