Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben özel kreşlere de güvenemiyorum.
geçen gün de burada çocuğu sandalyede bağlanmiş gibi şekilde bulunmuş
devlet degil özel anaokulu..
bende vermek istiyorum tabi.bide burada evime 5-10 dk yakın devlet anaokulu açilacak.
vermeyi düşünüyorum evime de yakın. okul da yakın.
bilemedim tabi güvenemiyorum bunu iyi araştirmak lazim.

Aksam ki makarna olmasaymis iyi olurmus deryacim ama yarim porsiyon demissin cokta degil miktari yani
aksam spor yapinca hep cok ac donuyorum canim eve, aslinda bir ara protein icecigi iciyordum ama onlar da kalorili dedim hic degilse dogal yemek yiyeyim. aksamlari karbonhidratsiz gecirmeyi ogrenmem lazim galiba

şekeri dengelemek için çubuk tarçin yiyorum :)
iyi oluyor ama ya:) yok siz denemeyin

Canım yemek yerine şişe su al içine at akşama kadar üzerine tazele

Calisiyorsan sorun olmaz canim tabi burda bu sene sordum senelik 15 bin dedi ozeller aylik 1500 gibi bi rakkama denk geliyor biraz fazla geldi tabi bana da

Öyle Canım buralar da aynı ama benim bulunduğum bölge yani iş yerimin olduğu bölge nispeten daha uygun. Yani erken kayıtla senelik 10.000 tl geliyor. Çok pahalı özel okullar da öyle TED kolejini düşünüyordum ama vazgeçtim onun yerine kurslara göndereceğim, ders aldıracağım 4. Sınıfa gelince girsin bursluluk sınavına %50 ve üzeri kazanırsa yazdıracağım kendisi emek versin uğraşsın. Uğraşmazsa da devam etsin.

Canım hiç biri güven veriyor eğitim yerlerde, hatta daha da altında ama oğlumun gittiği kreşten çok memnunum, bi yer değiştirdik burası gerçekten çok iyi. Hocası çok ilgili, kurallara uyan ve oğlumun da gelişmesine katkı sağlayan birisi aynı zamanda kreş kurucusu akademisyen ve sürekli eğitimler veriyor, eğitimi güncelliyor vs derslerinden de memnunum. Ama seneye bi devlet denemek istiyorum durumuna göre alıp yine aynı yere veririm.

dün ki menüm
Kahvaltı
Bir lokma Tahin helvası ve bi lokma pekmez
3 zeytin
3 çatal s yumurta
1 avuç yer fıstığı

Yoğurtlu çorba

akşam
balık
Portakal suyu
Salata

bi ara boza
Yawrukush

Akşam portakal suyu olmamış akşam meyve tercih etmemeliyiz hele suyunu asla. Portakalı direkt yemek daha iyi.

Kamu spotu gibi olmus ceydacim niye banlancan gayette guzel bisey yazmissin kimse icmesin hem cebinize hem sagliginiza zarar
sağlığı geçtim cidden keseye çok kötü zarar veriyor.son gümrük satışında stok yapmıştım onlar bitti ne kadar pahalı olduğunu hatırladım.
Evet canim bizim dr herzaman iki ilaci donusumlu verdirtir yanliz 3 yasina giricek oglum calpolu 2 tatli kasigi dolveni 1 tatli kasigi veriyorduk birde 6 saatte bir veriyoduk tabi cok atesliydi dusmuyordu ozaman 4 saatte bi verdigimde oldu
benim kızlarda bebe iken dönüşümlü veriyorduk yanlız calpol vermeyin demişlerdi.o ürünün içerisinde kalp ritmini bozan bir madde var demişlerdi.
Bal sut atesimi dusuruyor anlamadim canim zaten sutunu balsiz yada pekmezsiz icmez benim oglum
1 tepeleme çorba kaşığı bal ve limon azıcık boğazları ağrısın onu içirirdim.içmek istemezlerdi ama kavga dövüş hallediyordum.şimdi kendileri yapıyorlar.ve maşallah diyeyim o kadar az antibiyotik kullandım ki kendimle gurur duyuyorum.önce bitkisel deneyin .zaten çocuklar ya sabaha karşı yada akşamüstü hastalanır.bu şekilde bir süre verin kendinize öyle doktora götürün.eller ayaklar önemli normal oda ısısında elleri buz kestiyse bilinki ateş artacak.hemen ılık duş artından bir ateş düşürücü ve bal limon karışımı deneyin.çorap sakın giydirmeyin üşür diye ateşi fırlatırsınız.
dün ki menüm
Kahvaltı
Bir lokma Tahin helvası ve bi lokma pekmez
3 zeytin
3 çatal s yumurta
1 avuç yer fıstığı

Yoğurtlu çorba

akşam
balık
Portakal suyu
Salata

bi ara boza
Yawrukush
boza dışında bençok beğendim menünü

Spor yok
Su yazmaya yüzüm yok
1,5 litreyi geçmez
Ruh halim çok kötü ya
Bebeğim ayağımda.2 aylık olduk hâlâ her dak el ele gözgöze
Hiç iyi depilim
ah be canım hiç bitmeyecek ki bu el eleler.20 yaşında büyüğüm hala anne anne. önce büyümeye yönelik talepler.büyüyünce kişisel ihtiyaçlar için anne.bekleme boşuna sadece azıcık özgürlüğün oluyor ileride.ömür boyu sürecek bir işe başladın.aynısı benim içinde geçerli bir ihtiyaç olduğunda annem devreye giriyor.ekim ayında biz tatil yapabilelim diye annem geldi 1,5 ay küçük kızla ilgilendi.

Sağol teşekkürler

Allah bağışlasın
Ana gibi yâr olmaz tabi
Ben de gece full uyudum annem baktıpı zamanlar
Kim bakar bu derece anadan başka

en iyi okul en yakın devlet okuludur.özellere falan verip boşa para harcama.okuyacak çocuk her yerde okuyor.

İyi akşamlar
12:30 1 kase düğün çorbası bol salata (salatanın içine çok az yaklaşık 2 çorba kaşığı kısır ekledim)
16:00 1 yeşil elma 1 avuç tuzsuz fıstık
18:30 1 kase köfteli sebze çorbası 1 tabak ıspanak yemeği (pirinç ya da bulgur yok) 1 kase kaymaklı yoğurt

3 litre su içildi
8273 adım atıldı.
akşam yürüyüşe çıkılacak.

iyi akşamalr kızlar ben yine az önce son dk aşırı açlığın gazabına uğradım menümü bozdfum off off aslında iradeliydim ben noldu bana bilmiyorum

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
1 çay kaşığı tereyağı

ara : 1 bardak süt
1 mandalina

öğlen : 5 kaşık fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
1 yağda yumurta

akşam :
2 dilim ekmek arasına 1kk peynir
1 tane bisküvi
10 tane zeytin

su : 1.5 litre

spor : 25 dk eliptik

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Bugünün raporunu yazayım.

Öğle: ekmeksiz 2 tane köfte, bol salata

Akşam: bulgur pilavı, fırın hamsi, salata

Spor:
Squat: 240 x 2 = 480 puan
İp atlama: 200 x 2 = 400 puan
Bacak açma kapama: 150 x 2 = 300 puan
Wallsit: 250 x 2 = 500 puan
Adım: 2500 / 100 x 5 = 125 puan
Yemek, mutfak işleri : 40 dk x 2 = 80 puan

Toplam puan: 1885 puan

Bugün salona gitmedim.

Su 3 lt içildi.
Türk kahvesi
Adaçayı
Maden suyu

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…