hoşgeldin aslı hem boy var hem kilo az, ah be ben bu halde olsam keşke.şimdi evrene mesajları şöyle yolluyorsunuz izmirlilerKullanıcı Adı :diyetlikadn
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz:Ev hanımıyım
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 2 buçuk yaşında
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Aç gözlülük
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha iyi hissetmek ve güzelleşmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?14. Takımdan mezun oldum
stitch tanıştığıma memnun oldum çok şanslısın yurtdışında yaşamayı bende çok isterdim
Sizinde yolun yarısı gözükmüş zaten izin insana iyi bir başlangıç için fırsat veriyo
Asli gecmise bakiyorum da seni listeye ekleyebilmek icin. daha onceden brkas nicki ile 14. takimda yer almissin sanirim ama takim listesinde hic yarismadin mi? hem takim listesi hem de GRUL 60LAR diye bir liste goruyorum ve sonuc listelerinde bulamadim seniKullanıcı Adı :diyetlikadn
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz:Ev hanımıyım
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 2 buçuk yaşında
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Aç gözlülük
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha iyi hissetmek ve güzelleşmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?14. Takımdan mezun oldum
stitch tanıştığıma memnun oldum çok şanslısın yurtdışında yaşamayı bende çok isterdim
Sizinde yolun yarısı gözükmüş zaten izin insana iyi bir başlangıç için fırsat veriyo
yoğunluk başladı mı bitmek bilmiyor bir türlü.anneciğine selamlar.işlerini hallet biz buralardayız.Kizlar herkese selamlar, kac gun oldu takima ugrayamadim.
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Ne zaman elime telefonu alsam bir sey cikti..
Bizim Houstondaki evimizde sorunlar cikti , tamir tamirat vs, esim Houstona gitmek zorunda kaldi, canimiz onlara sIkildi ve evi satmaya karar verdik.
Annem haftaya sali gunu donuyor Turkiyeye onun ayri kosturmacasi hazirligi var.
Cocuklarin hastane randevulari var, her sey ust uste geldi, suan bile Akinla doktordayiz...
Demem o ki zor bir donemden geciyoruz, haftaya annemi yolcu edince daha rahat olacagim.
Sizler nasilsiniz, gecmisi okuyamadim, yeni gelen arkadaslar olmus heralde, hosgeldiler onlarda...
Eki Görüntüle 2585061
Bikaç ay önce 59lara inmiştim de kendimi kontrol etmezsem daha beter olmaktan korkuyorumHosgeldin Aslicim, hic fazla kilon yokmus, keske benim de acgozlulugum senin kadar az olsa.
Zaten daha once de mezun olmussun hemen gidecektir o kilolar
yurt disi guzel ama ben de izmir'i cok severim. TR'ye donersem izmire yerlesmektir hayalim
Hoş buldummhoşgeldin aslı hem boy var hem kilo az, ah be ben bu halde olsam keşke.şimdi evrene mesajları şöyle yolluyorsunuz izmirlilerCEYDOS izmire yerleşsin 1. madde olarak yollanıyor. 2 . madde 63 kilo olsun.
12 temmuzda mezun olmak istemişim canım snra yine grupta aktiftim ama listede değildim evet eski nickim brkasAsli gecmise bakiyorum da seni listeye ekleyebilmek icin. daha onceden brkas nicki ile 14. takimda yer almissin sanirim ama takim listesinde hic yarismadin mi? hem takim listesi hem de GRUL 60LAR diye bir liste goruyorum ve sonuc listelerinde bulamadim seni
Mezuniyet karnemEki Görüntüle 2289365
melisa- 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 4,1
Mayıs / 1,7
Haziran / 0,9
Temmuz / 1,1
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,8 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (616. Etap) ( 69,6 )
Bitiş Kilosu (630. Etap) ( 61,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,21% )
Toplam Süre ( 15 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,75% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 520 )
Bilgi:
Sevgili berkas 29 Mart 2019 (616. etap) deneme sürecine alınmış ve 618. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
12 Temmuz 2019 tarihinde (630. etap) toplam 7,8 kilo vererek ve 60 kilo olan hedefini 81% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 14. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Bipolar manik bozukluğu ile uğraşıyorum herşeye çok kafama takıyorum en iyisi olamıyorum ne yazık kı evet yakın olsaydın ben anlatamıyorum kımseye bişeyler... millet anlamak istemıyor@MigiMadid
Kuzum konunu okudum da istanbuldaysan bi kahve içeriz her zaman :) sen anlatmak isteyeceğin kişi iste çevremin güzin ablası gibiyim :)
seni kimsenin üzmesine izin verme tatlım.insan hayata bir kere geliyor.beni üzeni bende iplemem de geçBipolar manik bozukluğu ile uğraşıyorum herşeye çok kafama takıyorum en iyisi olamıyorum ne yazık kı evet yakın olsaydın ben anlatamıyorum kımseye bişeyler... millet anlamak istemıyor
harikasın gurur duyuyorum seninle.sen direk kaç saat kaldın ise onu hesapla.Merhaba kızlar bugün tek öğün beslendim
1 kase yoğurtlu havuçlu salata
Biraz yeşil salata
2 tam buğday ekmeğine pizza
Çay ve kahve içtim
Spor kick boks yaptım beraberinde yürüyüş bandı mekik vs ama hangisi kaç dakika bilmiyorum toplam 1 saat kaç puan demeliyim bayağa canım çıktı ama güzeldi ders
Yawrukush
Ama 2 aylik daha kucucuk annesi.Spor yok
Su yazmaya yüzüm yok
1,5 litreyi geçmez
Ruh halim çok kötü ya
Bebeğim ayağımda.2 aylık olduk hâlâ her dak el ele gözgöze
Hiç iyi depilim
Merhaba hanımlar takım baya kalabalık ama bana da yer var mı
işte dünki menümde görmüşsündür ekmek peynir zeytin yedim 23:00 gibi . arkadaşlar fazla olmuş dedi ya
sabaha kadar durdugunu bilmedikleri icin o
Kizlar herkese selamlar, kac gun oldu takima ugrayamadim.
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Ne zaman elime telefonu alsam bir sey cikti..
Bizim Houstondaki evimizde sorunlar cikti , tamir tamirat vs, esim Houstona gitmek zorunda kaldi, canimiz onlara sIkildi ve evi satmaya karar verdik.
Annem haftaya sali gunu donuyor Turkiyeye onun ayri kosturmacasi hazirligi var.
Cocuklarin hastane randevulari var, her sey ust uste geldi, suan bile Akinla doktordayiz...
Demem o ki zor bir donemden geciyoruz, haftaya annemi yolcu edince daha rahat olacagim.
Sizler nasilsiniz, gecmisi okuyamadim, yeni gelen arkadaslar olmus heralde, hosgeldiler onlarda...
Eki Görüntüle 2585061
Bipolar manik bozukluğu ile uğraşıyorum herşeye çok kafama takıyorum en iyisi olamıyorum ne yazık kı evet yakın olsaydın ben anlatamıyorum kımseye bişeyler... millet anlamak istemıyor
Menüm
Sabah 6:30
Bi domates
5 zeytin
Bir peynir
Bir haşlama yumurta
Öğle 12:30
Mercimek çorbası
5 izgara köfte
Patates salatası
Ayran
Akşam 19:30
Kısır yiyemedim begenmedım
4 karnabahar köftesi
Yoğurt
Bir tarhana çorbası
Spor 4 bin adım
40 squat
20 jumping jack
su 3 lt
HoşbuldummHoşgeldin canım
Canım bizimle sohbet edip biraz kalırsan daha yakından tanırız mesela saatlerinin böyle olduğunu yeni gördüm. Ona göre menün düzenlenebilir.
Kesinlikle bende olumsuz yazan kişiyim :) ve bilmiyordum çoğu menü yazıp kaçıyor sadece nick ve menü olarak tanıyorum mecburen :)
Geçmiş olsun, bir çok şey bir arada can sağlığı olsun. Yeni güzel kapılar açılsın.
Benim en yakın arkadaşımın rahatsızlığı anlatamaman normal seni herkes anlayamaz
Olacak ya senin menüler inanıyorum :) bu Karnabahar köftesi nasıl oluyor kısır yememen iyi olmuş hem kısır, hem tarhana iyi olmazdı ayrıca bir de patates var önce ki öğünden çok fazla olurdu
yapmaz olurmuyuz hiç?sende sporlarını hesapla ve ekle ilk sayfada puanlama mevcut oradan bakıp yazabilirsinHoşbuldummspor puanlaması listesi yapılıyor mu takımda
menünün genel olarak beğendim sadece akşam biraz ağır olmuş sanki.sporun harika.ev işlerini hesaplamamışsın ve merdiven inip çıkma puanın yanlış olmuş 24 puan olmalı. (80/10) x3 =24Merhaba hanimlar bugun hic ugrayamadim aksama misafirim vardi gunduz temizlikle ugrastim malum aksamda kadin dizisinin final bolumu olunca anca gelebildim hemen menumu yaziyim hizlica gecmise bakiyim
Sabah
2 has yumurta maydonoz 4 zeytin biraz peynir
Ara
1 elma
Aksam
1 kase sebzeli mercimek c (mercimek brokoli sogan kereviz kereviz sapi yarim havuc yarim patates)
Kiymali karnabahar yemegi avuc ici kadar tb ekmegi
Su 2.5 litre
Spor
Lesie3 mil 135 puan
200 ayaklari karna cekme 400 puan
2 saat temizlik 240 puan
40 merdiven inip cikma 80 puan
Toplam 855 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?