Evde aktif oyunlar üretebilirsin. Yada beraber ev işi pasta yapımı. Sonra misafircilik. Puzzle yapımı vs. Hem kaliteli zaman olur.Gunaydin kizlar valla cocuklar buyudukce telefonu elime hic alamaz oldum surekli gelip okuyorum mesajlarinizi tam yazicam ya biri geliyor tepeme cikiyor ya biri geliyor telefonu elimmden aliyor nasil olucak bole bilmiyorum 2 gundur hava cok guzeldi cocuklari parka goturdum pazar gunu ama vok kalabalikti park domuz gribinden dolayi cok tedirgin oldum eve gelince soktum banyoya yikadim cocuklari bu stresi nasil yencem bilmiyorum 1 kere yakalandi oglum bidaha yakalanmasindan cok korkuyorum
Bu aralar aylik alisverise cikicam esime dedim hafta ici gidelim hafta sonlari cok kalabalik oluyor her yer cocuklari olmadi kayinvalideue birakicam ama buyuk oglumda cok hevesleniyor babasi onu heray buyuk oyun parkina goturuyor sabirsizzlikla onu bekliyor napicam kizlar bi akil verin heryerdede salgin var cocuklar hep hasta
bu akşam karnabahar köftesi ve tarhana düşünüyorum da.. :)
ben birazini kısır yapmayı hedefliyorum kendim için:)
3 şubat 2020 dün ne yedim
Sabah = 2 adet haşlanmış yumurta+
Öğlen = 1 adet
Akşam = fırın tavuk göğüs kısmı 4 parmak kadar kestim yarısını kedim yedi
Gece = yoğurt kürü
Su = 2 lt zencefilli su
Spor =
Eki Görüntüle 2584746
Dişçideyim
Puzzle icin ufak daha canim hamur isi pasta kek onlari zaten surekli yapiyoruz bide ufak olunca zor oluyor gerci ama bize yaz gelmesi lazim sanirim atalim kendimizi sokaklara valla avm ler oyun parklari mikrop yuvasi antibakteriyel spreylerden alsam her oyuncaktan sonra ellerine siksam hafta icide pek kimse olmuyor koruyabilirmiyim kiEvde aktif oyunlar üretebilirsin. Yada beraber ev işi pasta yapımı. Sonra misafircilik. Puzzle yapımı vs. Hem kaliteli zaman olur.
baharatsiz yapacagim :)Evet karnabahar kısır daha iyi olur canım bol yeşillikle baharatla
Güzel menü ve spor canım, dişçiye Benimde başlamam lazım ama korkuyorum :)
Puzzle icin ufak daha canim hamur isi pasta kek onlari zaten surekli yapiyoruz bide ufak olunca zor oluyor gerci ama bize yaz gelmesi lazim sanirim atalim kendimizi sokaklara valla avm ler oyun parklari mikrop yuvasi antibakteriyel spreylerden alsam her oyuncaktan sonra ellerine siksam hafta icide pek kimse olmuyor koruyabilirmiyim ki
Canim bizimkide oleydi iste domuz gribi pozitif cikti hastane de serum yedi muhakkak bi dr a gotur insanlar cocuklari hastayken niye topluma sokar anlamiyorum ben daha yeni yeni cikarmaya basladim disariya baska cocuklarada gecer yani hastalikçok geçmiş olsun evet salgın var bu aralarda.. dikkat et.
bizim günde çocuk hastaydi bu hastalığı kıza geçti şimdi onunla uğraşiyorum ateşi fıss çıkıyor.
hiç bişey de yemiyor dün ne güzel balık yaptım yediremedim babasina verdim yediremedi sinirlendi adam bana koştu...
uyutcaktim aç... uyumadi.. halaya gitçem dedi. yolladim..
bugün anneme gidecektim soğuk.. ateşi var diye bugün erteledik..
ne yapacam yaaa. yediremiyorum
baharatsiz yapacagim :)
eşime köfte yaparim yemez o.. çorba yapıcam tmmdır:)
tarhana çorbasi yapacagim:) yagisz yapıyorum onu tavuk suyu var onla eritiyorum çok güzel oluyor:)Çorbaya un koymazsan süper olur ve patates havuç koymazsan :)
Valla napicax bilmiyorum evdede surekli tv izlemek istiyor biri 3 yasina giricek nisanda digeride 1.5 olucak ikiside ufak herzaman goturmuyoruz ama ayda 1 yada iki babadan bekliyor isteEvet bende götüremiyorum korkumdan yaz en iyisi bazı firmaların aylık aktivite kutuları var o olabilir
benim kız havale geçirdiğinden beri ilaçlari kullanamiyor.Canim bizimkide oleydi iste domuz gribi pozitif cikti hastane de serum yedi muhakkak bi dr a gotur insanlar cocuklari hastayken niye topluma sokar anlamiyorum ben daha yeni yeni cikarmaya basladim disariya baska cocuklarada gecer yani hastalik
sıkılıyolar evde.. hava almak istiyolar bizimkilerde öle.. evde de olsa bi odanin cami aç havalansin kapalı kalmayin.. oda sıkıntılı bilemedim şimdiValla napicax bilmiyorum evdede surekli tv izlemek istiyor biri 3 yasina giricek nisanda digeride 1.5 olucak ikiside ufak herzaman goturmuyoruz ama ayda 1 yada iki babadan bekliyor iste
düzgün bir kar yağıp mikroplar kırılmadan çıkarma derim ama benimkide durmazdı bebekken ben dirensem babasına cilve yapar ikna ederdi.Puzzle icin ufak daha canim hamur isi pasta kek onlari zaten surekli yapiyoruz bide ufak olunca zor oluyor gerci ama bize yaz gelmesi lazim sanirim atalim kendimizi sokaklara valla avm ler oyun parklari mikrop yuvasi antibakteriyel spreylerden alsam her oyuncaktan sonra ellerine siksam hafta icide pek kimse olmuyor koruyabilirmiyim ki
menün güzel canım,akşam belki spor yapacak kadar iyi hissedersin kendini.benimde diş implantı son çivilerim yapıldı.yüzüm şiş.ağrım olmazsa yapacağım bugün spor.Beklenen menümü yazayım bende :)
Öğle: ekmeksiz köfte, salata
Akşam: nohutlu bulgur pilavı, baharatlı yoğurt
3 lt su
Türk kahvesi
Adaçayı
Spor yok karnım ağrıyor regl oldum benim biraz ağır geçiyor
Canim havalandiriyorum tabikide ama hava soguk olunca zor oluyorsıkılıyolar evde.. hava almak istiyolar bizimkilerde öle.. evde de olsa bi odanin cami aç havalansin kapalı kalmayin.. oda sıkıntılı bilemedim şimdi
Aynen ole babayla anlasiyor simdiden beni kum havuzuna gtur baba oyun parkina gotur baba ucakli parka gotur baba yaz gelse kum havuzu niyetine plaja gotururum oynasindüzgün bir kar yağıp mikroplar kırılmadan çıkarma derim ama benimkide durmazdı bebekken ben dirensem babasına cilve yapar ikna ederdi.
menün güzel canım,akşam belki spor yapacak kadar iyi hissedersin kendini.benimde diş implantı son çivilerim yapıldı.yüzüm şiş.ağrım olmazsa yapacağım bugün spor.
Calpol ve dolven donusumlu veriyorduk 6 saatte bi dusmuyordu atesi mahvolduk o 3 5 gunbenim kız havale geçirdiğinden beri ilaçlari kullanamiyor.
antibiyotik aldik isirlık oldu sivilce gibi bişey..
ilaçlari alirken çok dikkatli davraniyoruz..
eşim de hasta olduğunda sinir oldu.. çocuğu nerden getirdiler ya diyor.. bende ne yapayım dedim oynuyolar işte..
çok zor iyileşiyor calpol veriyoruz
evet.. ben hergün havalandirmak istiyorum çocuk varken yapamiyorum..;Canim havalandiriyorum tabikide ama hava soguk olunca zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?