- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Gunaydin canim, mutlu hafta sonlari :)2 öğün besleniyorum aralıklı oruç 18/6 kahvaltı yapmıyorum arkadaşım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim, mutlu hafta sonlari :)2 öğün besleniyorum aralıklı oruç 18/6 kahvaltı yapmıyorum arkadaşım![]()
Iste takim ruhu buCEYDOS gunaydin neden oyle diyorsun bence birincilik bizim olacak. Ben kac haftadir veremiyorum hepsini bu hafta verip birinci olacagiz birlikte. Ben erken uyaniyorum. Birazdan sporumu yapacagim sonra yuruyus yapinca tekrar yazarim
Benim kafada bi arkadaş dahaCEYDOS gunaydin neden oyle diyorsun bence birincilik bizim olacak. Ben kac haftadir veremiyorum hepsini bu hafta verip birinci olacagiz birlikte. Ben erken uyaniyorum. Birazdan sporumu yapacagim sonra yuruyus yapinca tekrar yazarim
Günaydın tatlı kaptanımızGunaydin canim, mutlu hafta sonlari :)
Canim benim gunaydin.Günaydın tatlı kaptanımız![]()
Arkadaşlarımın hedefi sonuçta1.lik hedefiniz neden olmasin, bence siz birinci olacaksiniz bu hafta(takimdaki herkesi birbirine dusuren kaptan tipi
)
Suprizlere bayilirim, o da olur.Arkadaşlarımın hedefi sonuçtabizde belki sürpriz yaparız
![]()
Menun super canim masallah. Hknfk ne?Ozaman Sana bir soru. Sonu suprizli.
Bu aksam senin günün mu olsun benim mi?
Ben günü iki ana ogun, bir ara ogun ile kapadim. Ac degilim.
Keto soganli yapmak icin evde firin kagidi kalmamis. Simdi esim almaya gitti. Gelince yapacagim cunku yarin ise yanima alacagim.
Yemek olarak günün ozeti
Kahvalti
4 kucuk yumurta beyazi
Yarim avokado
1 kucuk Salatalik
1 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
10 Gr tereyag
Ogle
100 gr kadar hknfk
Yarim avokado
1 Cheddar Babybell
Hindi yemeginin sosuna dokunmadim
Eve gelince
2 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
5 Gr mayonez
Foto yok ara ogunun
Ama fumeyi ikiye bolup Cheddar arasina koyup biraz mayonez sknca ssrip yedim.
Sporumu cocuk yatirinca yapacagim. Bugun crossfit yok. Her Kasim agriyor :) ne otura biliyorum ne klka biliyorum. Yuruyup egilemiyorum da agrisiz.
Hmm tamam o zaman2 öğün besleniyorum aralıklı oruç 18/6 kahvaltı yapmıyorum arkadaşım![]()
Crosttfit deki gibi. Tamamdir canim yapalimDeryaOnDiet canim yarin hazirlikli ol :))
Normal yapacagin sporun yanina ekledigim foto da ki egzersizleri de yapacagiz. Simdiden kolay gelsin
Tamam öyle olsun :)milkk canim, senin deneme suren doldu , fakat bebisin oldugu icin, yeni dogum yapmandan dolayi spor yapman zor oldugu icin esas liste yerine , liste disinda,( simdiye kadar oldugu gibi )kilo vermeye devam etmek ister misin?
![]()
Acken markete gidince oyle oluyir canim. Menun de sporun da cok iyi. Su az olmus sadece.22 şubat bugün ne yedim
sabah : 1 adet yumurta + peynir (eşim 3 haşlayıp 2 yanına almış evde 4 yumurta vardı birini kızım kendine omlet yaptı bilin bakalım bana ne kaldı?)
öğlen : kahvaltıyı 12 den sonra edince öğlen gene gitti
akşam : yumurtalı ıspanak yapacaktım.yumurta almaya gittim çok aç olunca pişene kadar dayanamayacağıma karar verdim. ev halkına yeni gördüğüm hazır yemek fasulye pilaki aldım.eşime ben yaptım dedim pek beğendi. tabi ki sonra gerçeği söyledim. neyse kendimede gevrekli yoğurtlardan aldım onu yedim.sonra cafeye gittik patlamış mısır getirdiler psikolojik herhalde fark etmeden elim gitmiş yarısını yemiş buldum kendimi.
su : gene yerlerde 1500 ml
spor : 105 dk pilates : 315 puan
150 squat : 300 puan
25 dk ağırlıklı yürüyüş : 75 puan ağırlıklar alışveriş malzemeleri oluyor.hangi akla hizmet o kadar alışveriş yaptım bilmem yanlız ve arabasızken üstelik delilik.
toplam puan : 690 puan
mifihafa
Sagol canimNasil oldun canim?
Hayirli olsun canimcim :)
Menu cok guzel, kas agrisi da candir :)
Karatay uygulanabilir, zor olmayan bir diyet, spor salonuna para harcamadan evde, youtubedan spor rahatlikla yapabilirsin, ben oyle yapiyorum canim :)
Guzel menu canim ,adimlarinda guzel :)
Ben senin enerjine, azmine, kilolari vermek istedigine inaniyorum canim.
Bu sefer mezuniyetini bizimle kutla istiyorum, o sebeple yazdim :)
Sozunu aldim , sozune deger veriyorum, yaz gelmeden citir olalim hepimiz
Guzel birgun olmus canim, ne kadar cok ev isi yapmissin, sizlere bakinca ben hic ev isi yapmiyorum gibi geliyor :)
Canim esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, menulerini elestirecek, spor yapmaya tesvik edecek, diger es gruplariyla rekabet edecek :)
Ben,DeryaOnDiet ,
Arrietty_ ,
stitch , @kanadali35 arkadaslarimiz yurtdisinda yasiyoruz, diger arkadaslarimiz guzel memleketimizde yasiyorlar.Ozellikle bir araya gelmedik, denk geldi :)
Menun kotu degil, kalori olarak da diyete uygun, ceza gelmeyecek ya da odule saymayacagim.
Oldukca kontrollu yiyorsun canim :)
Cok gecmis olsun neyin var canim?
Sohbete gel, bu hafta kizlari gecelim biz seninle esiz bu hafta :)
Harikasin![]()
Evet canim yazayim hemen dunun menusunu![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF
Ceydos ![]()
![]()
fyzanur 50 M
15DK D 50M AppLesma MUAF
MUAF
gulum7 50 M MUAF
BlanchKahkul SPOR?
Arrietty milkk MUAF
MUAF
MUAF
plasticwoman diyetlikadin 10DK D
50M Asena87 mifihafa angelnesss 10 DK Y
DeryaOnDiet canim bugunden itibaren eksiksiz menu bekliyorum senden, takipteyim...
milkk canim seninde cuma menunu bekliyorum :)