• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozaman Sana bir soru. Sonu suprizli.
Bu aksam senin günün mu olsun benim mi?

Ben günü iki ana ogun, bir ara ogun ile kapadim. Ac degilim.

Keto soganli yapmak icin evde firin kagidi kalmamis. Simdi esim almaya gitti. Gelince yapacagim cunku yarin ise yanima alacagim.

Yemek olarak günün ozeti

Kahvalti
4 kucuk yumurta beyazi
Yarim avokado
1 kucuk Salatalik
1 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
10 Gr tereyag

Ogle
100 gr kadar hknfk
Yarim avokado
1 Cheddar Babybell

Hindi yemeginin sosuna dokunmadim

Eve gelince
2 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
5 Gr mayonez

Foto yok ara ogunun
Ama fumeyi ikiye bolup Cheddar arasina koyup biraz mayonez sknca ssrip yedim.

Sporumu cocuk yatirinca yapacagim. Bugun crossfit yok. Her Kasim agriyor :) ne otura biliyorum ne klka biliyorum. Yuruyup egilemiyorum da agrisiz.
Canim senin gunun/ benim gunum defken ? Anlamadim 😔

tünaydın güzel kadınlar,gün bana harika başladı.dilerim sizinkide güzel geçer.
CEYDOS CEYDOS gunaydin neden oyle diyorsun bence birincilik bizim olacak. Ben kac haftadir veremiyorum hepsini bu hafta verip birinci olacagiz birlikte. Ben erken uyaniyorum. Birazdan sporumu yapacagim sonra yuruyus yapinca tekrar yazarim
Benim kafada bi arkadaş daha 😀 bende bu hafta veremedim ama bende daha çok hırslandım tabi birincilik gibi hedef yok ama sizden sonra 2.ciliği alabiliriz 😀😀😀
CEYDOS CEYDOS milkk milkk
anlamadınız ben ters psikoloji yapıyorum.işte biz 1. olamayız derken takım gevşeyecek oh iki kişi gitti diyecekler ve gevşeyecekler.sonuç biz aslında çoook kilo verip birinci olacağız.
ikinci olarak aslında kiloları kandırıyorum.aslında siz kalacaksınız diyerek onları gevşetiyorum fark etmedikleri anda tekmeyi vuracağım kendilerine:KK14:
Hanimlar gunaydin ben 1 saat tempolu yuruyus ysptim yaklasik 7 bin adimi gecti 10dk da egzersiz CEYDOS CEYDOS uyumak yok hareket zamani sabah bir yesil cay da ictim oooo tutmayin beni
yahaha 5 te uyudum nasıl uyumayayım.amerikaya mı taşınsam saatleri bana tam uyuyor En Büyük TÜRKİYE
harika spor yapmışsın.benim planımda bugün sadece temizlik var.akşama misafirim gelecek evi cilalamasamda parlak göstermeliyim.
Acken markete gidince oyle oluyir canim. Menun de sporun da cok iyi. Su az olmus sadece.
haklısın suyum çok az iki haftadır arttıramadım.öncesinde çok iyiydim.
CEYDOS CEYDOS Şavşat yeşil güzel ama havası inanılmaz soğuk :) Yusufelindeyiz biz. Geldiniz daha önce :)
Siz nerde oturuyorsunuz
ben erzincandayım.geldim evet çok beğendik.hani çok uzun değilde geçerken uğramış gibi olduk.geçen yaz tatilimizi artvine planlamıştık.kısmet olmadı.inşallah bu yaz gideriz.

Canim cok uzuldum dedene, durumu iyiymis simdi neyseki.
Tamamen iyilessin insallah..
Yaslilik cok zor, ananem 84 yasinda gecen sene 2 kez dustu birinde kalcasi kirildi, birinde omzu :KK43:
Allah onlara kolayliklar versin, saglikla yasamayi nasip etsin, sizede cok buyuk gecmis olsun...

Canim menun kotu degil, sadece aksam hem pilav, hem ekmek olmasa daha iyi olurmus, 50 mekik cezasi gelsin, karin kaslari sIkilassin :)

Masallah canim, ben kilomu yazmaya utaniyorum, eski kiloma dondum :KK43:

Anladim canim guncelliyorum o halde kilonu..

Canim Ozlemim, hayat sana , ailene hep guzel kapilar acsin, bende senin gibi bir dost kazandigim icin cok sansliyim.
Hep var ol, seni seviyorum.:KK200:

Bende sasirmistim menunu okuyunca nerede bu kizin sporlari diye :)
Spor puanlarini hesaplamana gerek yok canim, bu hafta puanli spor yarismamiz yok, es yarismamiz var :)

Canim hicbir sey yememissin..
Besin ogelerinden ihtiyacin oldugu kadarini al kuzum.
Birde hurmalar ortalama 60 kalori civarinda , 7 hurma 420- 500 kalori arasinda, cok da masum bir meyve degil :))

Azmine hayranim bir gun onceden menunu yaziyorsun , harikasin...

Az yemissin canim, umarim biran evvel toparlanirsin, insan hastayken hicbir sey yemek istemiyor :KK43:

Canım normalde hurma hiç yemem, masum olduğu için değil de 2. Seviyede böyle olduğu için yiyorum 21 gün böyle olacak ya hurma, ya da incir bazen kuruyemiş şeklinde

Neden neden anlamıyorum şu tartı gününü değiştirsek 1 gündeki farka bak yaa 😢 kaptanım dedim ben bi şişkinlik var die 😀😀 cumalar bana yaramıo 😀😀😀

Yawrukush Yawrukush @stitch

Benimde ayni canım hep Cumartesi yarışması olsa dedim :) dinlenip tartışınca daha net sonuç alıyorum

400 gr birden vermissin, psikolojik olabilir belki cumalar :)

Yok kaptan dinlenince ve çalışınca tartıl hemen çık oluyor epey fark ediyor. Ben işe tartı mı götürsem diye bile düşündüm :)

21 subat menum
10:00- 1 tane hindili sandvic.
Ara: 2 fincan az sutlu kahve.
14:00- ispanakli kucuk tart, 1 kase salata.
19:00- 2 kofte, 1 tabak salata.

su: 3 lt
Spor: 30 dakika yuruyus
1 saat havuzda yuzme/oynama (kizim da vardi)

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

Güzel menü canım

yine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.

Bugünkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane yeşil zeytin
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Öğlen (14.00)
1 kase sütlaç (annem yapmıştı dayanamadım)
Akşam (17.30)
1 tabak tavuklu pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Su; 1 litre

Spor akşam yaparsam yazarım

yine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.

Telefon ile onay oluyordu sanırım

Back
X