- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gunaydin canim. Bu haftasonu esimin kuzeni geldi. Misafirliyiz. Ama vakit buldukca girerimHerkese gunaydinlar, cok mutlu, keyifli , saglikli bir hafta sonu diliyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim. Bu haftasonu esimin kuzeni geldi. Misafirliyiz. Ama vakit buldukca girerimHerkese gunaydinlar, cok mutlu, keyifli , saglikli bir hafta sonu diliyorum.![]()
Kolay gelsin canim.Selam kizlsr
Ise gidecegim bugun. Arabayi evde birakip bisiklet ile gitmeye karar verdim. 20dk mi aliyor ise gitmek onunla.
Masallah sabah sabah, supersinHanimlar gunaydin ben 1 saat tempolu yuruyus ysptim yaklasik 7 bin adimi gecti 10dk da egzersizCEYDOS uyumak yok hareket zamani sabah bir yesil cay da ictim oooo tutmayin beni
Canim senin gunun/ benim gunum defken ? AnlamadimOzaman Sana bir soru. Sonu suprizli.
Bu aksam senin günün mu olsun benim mi?
Ben günü iki ana ogun, bir ara ogun ile kapadim. Ac degilim.
Keto soganli yapmak icin evde firin kagidi kalmamis. Simdi esim almaya gitti. Gelince yapacagim cunku yarin ise yanima alacagim.
Yemek olarak günün ozeti
Kahvalti
4 kucuk yumurta beyazi
Yarim avokado
1 kucuk Salatalik
1 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
10 Gr tereyag
Ogle
100 gr kadar hknfk
Yarim avokado
1 Cheddar Babybell
Hindi yemeginin sosuna dokunmadim
Eve gelince
2 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
5 Gr mayonez
Foto yok ara ogunun
Ama fumeyi ikiye bolup Cheddar arasina koyup biraz mayonez sknca ssrip yedim.
Sporumu cocuk yatirinca yapacagim. Bugun crossfit yok. Her Kasim agriyor :) ne otura biliyorum ne klka biliyorum. Yuruyup egilemiyorum da agrisiz.
Yaaa ben ne olacağımeşsiz mi kalacacağım
Yawrukush sevgili kaptanım
Yok, yine senle ben eşleşmişiz ama motive açısından başka bi arkadaşı talep edebilirsin
Çünkü deneme süremin bildirildiği dakikadan sonraki mesajda beraber olduğumuz belirtilmiş![]()
Es gruplarimizi tekrar hatirlayalim kizlar.
ES GRUPLARIMIZ
***plasticwoman &
fyzanur
***Arrietty_ &
DeryaOnDiet
*** @mifihafa &CEYDOS
*** @diyetlikadn & @AppLesma
***BlancKahkul & @asena87
***angelnesss &
milkk
*** @gulum7 &Yawrukush
CEYDOS gunaydin neden oyle diyorsun bence birincilik bizim olacak. Ben kac haftadir veremiyorum hepsini bu hafta verip birinci olacagiz birlikte. Ben erken uyaniyorum. Birazdan sporumu yapacagim sonra yuruyus yapinca tekrar yazarim
anlamadınız ben ters psikoloji yapıyorum.işte biz 1. olamayız derken takım gevşeyecek oh iki kişi gitti diyecekler ve gevşeyecekler.sonuç biz aslında çoook kilo verip birinci olacağız.
yahaha 5 te uyudum nasıl uyumayayım.amerikaya mı taşınsam saatleri bana tam uyuyorHanimlar gunaydin ben 1 saat tempolu yuruyus ysptim yaklasik 7 bin adimi gecti 10dk da egzersizCEYDOS uyumak yok hareket zamani sabah bir yesil cay da ictim oooo tutmayin beni
haklısın suyum çok az iki haftadır arttıramadım.öncesinde çok iyiydim.Acken markete gidince oyle oluyir canim. Menun de sporun da cok iyi. Su az olmus sadece.
ben erzincandayım.geldim evet çok beğendik.hani çok uzun değilde geçerken uğramış gibi olduk.geçen yaz tatilimizi artvine planlamıştık.kısmet olmadı.inşallah bu yaz gideriz.CEYDOS Şavşat yeşil güzel ama havası inanılmaz soğuk :) Yusufelindeyiz biz. Geldiniz daha önce :)
Siz nerde oturuyorsunuz
Canim cok uzuldum dedene, durumu iyiymis simdi neyseki.
Tamamen iyilessin insallah..
Yaslilik cok zor, ananem 84 yasinda gecen sene 2 kez dustu birinde kalcasi kirildi, birinde omzu
Allah onlara kolayliklar versin, saglikla yasamayi nasip etsin, sizede cok buyuk gecmis olsun...
Canim menun kotu degil, sadece aksam hem pilav, hem ekmek olmasa daha iyi olurmus, 50 mekik cezasi gelsin, karin kaslari sIkilassin :)
Masallah canim, ben kilomu yazmaya utaniyorum, eski kiloma dondum
Anladim canim guncelliyorum o halde kilonu..
Canim Ozlemim, hayat sana , ailene hep guzel kapilar acsin, bende senin gibi bir dost kazandigim icin cok sansliyim.
Hep var ol, seni seviyorum.
Bende sasirmistim menunu okuyunca nerede bu kizin sporlari diye :)
Spor puanlarini hesaplamana gerek yok canim, bu hafta puanli spor yarismamiz yok, es yarismamiz var :)
Canim hicbir sey yememissin..
Besin ogelerinden ihtiyacin oldugu kadarini al kuzum.
Birde hurmalar ortalama 60 kalori civarinda , 7 hurma 420- 500 kalori arasinda, cok da masum bir meyve degil :))
Azmine hayranim bir gun onceden menunu yaziyorsun , harikasin...
Az yemissin canim, umarim biran evvel toparlanirsin, insan hastayken hicbir sey yemek istemiyor![]()
400 gr birden vermissin, psikolojik olabilir belki cumalar :)
Hiimm tmmHindi olacakti o![]()
Afiyet olsun canim.Beklenen menü :)
Öğle: 3 kuru incir
Akşam: Adana kebabı içinde ekmek gibi bi şey yoksa, salata, köz biber, patlıcan
fyzanur
Afiyet olsun canim.
yine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.