• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar nasilsiniz, ben kahvalti hazirlama telasindayim, sizlerinde aksami iyi geciyodur umarim...

Dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen sade türk kahvesi
Arada 1 elma
Akşam
Kavrulmuş kıyma 1 kase yoğurt
5000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
Dünkü kıymadan kalmıştı standart omletimin içine kıymada ekledm
Şekersiz çay
Öğlen
1 portakal
Sade Türk kahvesi
Akşm
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
9000 küsur adım
Şu ana kadar 3 litre su çaylar hariç

Selam canim, dun misafir vardi cok giremedim. Bugun icin birazdan spora gidecefim. Sabah kizimi da alip ciktim, cocuklu bir arkadasla berzber oyun alanina gittik. Senin nasil geciyir pazar gunun?

Bende isten geldim Evi temizle yemegi hazirla. Daha simdi oturdum.

Tek ogun ile duruyorum Oda 12 de yemistim is yerinde. Galiba günü boyle kapatacagim. Cocuklari yatirmadan ketojenik kahve yapacagim kendime.. Onlar uyuyunca da eliptik ve günün sporunu cikaracagim aradan.

Ise yuruyerek gittim bugun.
1 saat tempolu yuruyus
16.000 adim
1 L su :(

Simdilik durum boyle. Daha saat 17 de.
Spor sonrasi yedigimi ve sonuc spor ile suyu paylasirim

Günaydın size. Merak ettim de eşiniz ne işle meşgul orada. Emekli olunca turkiyeye gelmeyi dusunuyir musunuz acaba :)
Canim her seyin hayirlisi, bizim burada 12. yilimiz, cocuklar burada dogdu, okula basladilar, kisa vadede donmeyi planlamadik ama Allah bilir..
Ailelerimiz Turkiye'de bizleri cok ozluyorlar, birde burasi cok cok pahali, hayati kosullari agir bir ulke.
Gencken calisip , yasanabilir fakat kspitalist bir ulke oldugu icin, muhtemelen yaslandigimizda, burada yasamak imkansiz olur..
Esim bilgisayar- yazilim muhendisi, ben beden egitimi ogretmeniyim.
Ilk oglum dogana kadar calistim burada, sonra cocuklar olunca , annelige terfi ettim..

Güzel Canım kahve yanına hurma da tercih edebilirsin daha iyi olur hem kahve ile de güzel oluyor.
Misafirlikteydim canım aslında çok sevmem çok yemem lokum ama cevizliydi ona dayanamıyorum 😶
melisa- melisa- guzel arkadasim sadece seni bildirmek icin yaziyorum, cok azimli ve cok guzel kilolarini veriyorsun, zaten eskiden mezun olan uyelerimizden birisin, verilecek kilon takima ilk geldiginden beri az oldugu icin (6 kilo) esas listeye alamiyoruz seni.Fakat hedefine oldukca az kaldi, sen hedefine ulastiginda ,takimca kutlama yapacagiz. :KK73: :KK200:
Teşekkür ederim olsun buranın kurallarına yine uyar yine yarışmalarda olursam benim için sorun yok çünkü ben gazla çalışıyorum 😂
Bayildim bu dayanismaya. :KK200:

Lokumlar olmasa cok guzel olacakmis, 50 tane mekik yapalim lokumlari telafi icin canim :)

Bu dayanismayada bayildim.:KK200:

Cok keyifliydi bu menuyu okumasi :)
Patlamis misirlar cok degilse menu guzel, egzersizlerde cok guzel, birde spor puanlarini bu hafta yazmana gerek yok canim, puanli spor yarismamiz yok bu hafta, es yarismamiz var biliyorsun :)
Oy oy oy hemen boştayken kalkıp yapıyorm hem belki coşar bikaç hareket daha yaparm
Kilom duraksamaya girdi gibi bakalım bu değişim iyi gelecek inşallah ve yağ gidiyor çünkü yumuşamaya başladım bu hafta hocayla 3 gün spor yapmayı planlıyorum sıkılaşma da sağlamak için, ayrıca evde de P90X yapmayı planlıyorum.
melisa- melisa- p90x sende yapıyordun değil mi hadi birbirimizi teşvik edelim ne dersin Canım.
Olur canım bugünü kaçırdım bilmiyorum sen yaptın mı yarın yapabiliriz istersen sen hangi bölümlerini yapmayı planlıyosun
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF:KK73: :KK73:
Ceydos:halay: :halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9: :KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M:nazar::nazar:15DK D:KK9:50M :KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73: MUAF
gulum750 M :halay::KK76::KK76::KK73: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
BlanchKahkul:KK9: SPOR?:KK73::KK73:ODUL SPOR?
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
milkk:halay::halay::KK76: MUAF:nazar: MUAF:KK9: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:10DK D50M :KK73:
Asena87:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y:nazar::nazar::KK73::KK73:ODUL En Büyük TÜRKİYE
@AppLesma , @DeryaOnDiet , melisa- melisa- , milkk milkk menulerinizi bekliyorum kizlar :)
10 dakika dansımda varmış oğlanla bol bol kuduruyoz bu aralar kuyruğum oldu ama ekstradan 10 dakika dans değilde zumba yapsam olur dimi
Merhaba hanımlar dün ugrayamadim aksama kadar ev isi yemek çamaşır bulaşık çocuklarla uğraş. Akşam da arkadaşa geçmiş olsun a gittik geç geldik çocukları uyuttum ve bende bayılmışım yorgunluktan
Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli biber cvd ekm sandiviç
2 zeytin
Ara
Portakal
Akşam
K fasulye bol salata
Akşam arkadaşta.kacamaklarim var yazmıyım bugün telafi edicem
Spor
3 saat ev işi çamaşır yemek bulaşık
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush @stitch melisa- melisa-
Afiyet olsun canım zaten işlerden zayıflamamız lazm bizim ama bu kadar hareketli olup nasıl ekstra spora ihtiyacımız oluyo bilmiyorum p90x programını biliyo musun

Canim her seyin hayirlisi, bizim burada 12. yilimiz, cocuklar burada dogdu, okula basladilar, kisa vadede donmeyi planlamadik ama Allah bilir..
Ailelerimiz Turkiye'de bizleri cok ozluyorlar, birde burasi cok cok pahali, hayati kosullari agir bir ulke.
Gencken calisip , yasanabilir fakat kspitalist bir ulke oldugu icin, muhtemelen yaslandigimizda, burada yasamak imkansiz olur..
Esim bilgisayar- yazilim muhendisi, ben beden egitimi ogretmeniyim.
Ilk oglum dogana kadar calistim burada, sonra cocuklar olunca , annelige terfi ettim..
12 yıl uzun bir süre alışmışsinizdir. Gerçi emekli olunca da çocuklarınız hayatını orada kuracaklar onları yanlız bırakmak istemeyebilirsiniz. Ne sıklıkla Türkiye'ye geliyorsunuz

12 yıl uzun bir süre alışmışsinizdir. Gerçi emekli olunca da çocuklarınız hayatını orada kuracaklar onları yanlız bırakmak istemeyebilirsiniz. Ne sıklıkla Türkiye'ye geliyorsunuz
Her yaz geliyordum 3 yasindaki oglum dogana kadar, onun dogdugu sene gelemedim, gecen senede gelemedim, bu yazda gidemeyecegim, yani 3 yil gidememis olacagim :KK43:
Ucak biletleri sadece 1 kisi icin 2000$ a yakin oluyor yaz donemi , gecen yaz sadece cocuklar ve benim icin 6000$ bilete odememiz gerekiyordu.
Bu senede annem geldi, 2 ay kaldi benimle, esimde kisin gitti Turkiye'ye ailesini gormeye, malesef ailedeki birey sayisi artinca gitmek zorlasiyor :KK43:

Son düzenleme:
Pazarı, haftaiçi yok ama olsun😁
Eşim geceli gündüzlü
Ben izinde🤱🏼
Ikinizede Allah kolaylik versin gulum :)

Merhaba hanımlar dün ugrayamadim aksama kadar ev isi yemek çamaşır bulaşık çocuklarla uğraş. Akşam da arkadaşa geçmiş olsun a gittik geç geldik çocukları uyuttum ve bende bayılmışım yorgunluktan
Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli biber cvd ekm sandiviç
2 zeytin
Ara
Portakal
Akşam
K fasulye bol salata
Akşam arkadaşta.kacamaklarim var yazmıyım bugün telafi edicem
Spor
3 saat ev işi çamaşır yemek bulaşık
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush @stitch melisa- melisa-
Kacamaklara 10 dk yuruyus cezasi gelsin canim :)

Mutlu pazarlar 😀
Saat 11:30 2 yumurtadan sucuklu kaşarlı omletimi yedim😀 sonra saçlarımı boyatmak için kuaföre indim (he
Şimdi kahve keyfi yapıom akşamüstü bi yürüyüş yapmayı planlıyorum. Sevgili eşim sen neler yapıyorsun 😍

Yawrukush Yawrukush @stitch
Gule gule kullan canim saclarini, bende boyatmak istiyorum, benimde kendi rengim kumral ama burada ombre, balyaj 400-500$.
Karar verdim bu hafta boya alip kendim boyayacagim , bakalim neye benzeyecegim :))

Iyi geceler Ben de aranizda katilmak istiyorum.
Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim. 2 cocugum var. Biri 6 yasinda erkek kucugu 7 aylık kız. Emziriyorum. Yarim gün çalıșıyorum daha once 8. Grupta diyet yapip 10 kilo vererek mezun olmustum. Ikinci kez 8 gruba dahil oldum fakat 2 kilo verdikten sonra hamile olduğumu öğrenince biraktim. Boyum 173 kilom 83. Hedefledigim kilo 68.m calistigim için hem de bebekten dolayi çok fazla aktif olmasam da hergun menumu ve sporumu paylasirim. Bir de emzirdigim için çok sıkı diyet yapamayabilirim. Bunda 2 ay once Diyetisyen in bana verdiği liste 1900 kalori lik bir diyeti. Ona ragmen iki haftada 3 kilo vermistim. Çünkü yurumeyi çok seviyorum. Yagis olmadigi surece hergun 1 saat yurumeyi planliyorum. Nasipse ramazan bayramia kadar mezun olurum diye düşünüyorum.
Meryemcim aramiza hosgeldin , ben Ozge ,32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.
Bende beden egitimi ogretmeniyim ama suan calismiyorum.
Evlatlarini Allah bagislasin, hergun menu paylasimi yapip, ugrayabildikce sohbete gelmen yeterli.
Agir bir diyet hic ihtiyacin yok zaten emziriyorsun.
Burada sohbet, muhabbetle gider kilolar :)

Güzel oluyor canım vakit geçirmek ben henüz Oğlumu öyle yürüyüşe çıkarmıyorum hasta olmasın diye, yaza doğru bol bol dışarıda yürüyüş oğlumla da :)

Sporla telafi edersin kaçamakları canım

Hoşgeldin canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah, emzirmek avantaj hem çalışıyorsun, hem yürüyüş seviyorsun bu nedenle hızlı şekilde hedefine ulaşırsın
Masallah oglunada, sanada, yazin tadini cikarirsiniz bol bol :)

Menüm
13.00; çizi bisküvi
17.00; 2 kase ezogelin çorbası+1 tane portakal
1 litre su
15 dakika Leslie
15 tane mekik
Canim biskuvi ve corba haric bir sey yok menunde bugun, firsatin mi olmadi yemeye?
Kalori olarak diyete uygun ama saglikli bir menu olmamis..

Dünkü menüm
Öğlen sade türk kahvesi
Arada 1 elma
Akşam
5000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
Öğlen
1 portakal
Sade Türk kahvesi
Akşm
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
9000 küsur adım
2 gunde menun gayet guzel olmus canim, cok sevindim hafta sonunu , kacamaksiz atlatmissin :)

Bende isten geldim Evi temizle yemegi hazirla. Daha simdi oturdum.

Tek ogun ile duruyorum Oda 12 de yemistim is yerinde. Galiba günü boyle kapatacagim. Cocuklari yatirmadan ketojenik kahve yapacagim kendime.. Onlar uyuyunca da eliptik ve günün sporunu cikaracagim aradan.

Ise yuruyerek gittim bugun.
1 saat tempolu yuruyus
16.000 adim
1 L su :KK43:

Simdilik durum boyle. Daha saat 17 de.
Spor sonrasi yedigimi ve sonuc spor ile suyu paylasirim
Firsat mi bulamadin sende yemeye canim, tek ogunle nasil dayandin, masallah sana..

Misafirlikteydim canım aslında çok sevmem çok yemem lokum ama cevizliydi ona dayanamıyorum 😶

Teşekkür ederim olsun buranın kurallarına yine uyar yine yarışmalarda olursam benim için sorun yok çünkü ben gazla çalışıyorum 😂

Oy oy oy hemen boştayken kalkıp yapıyorm hem belki coşar bikaç hareket daha yaparm

Olur canım bugünü kaçırdım bilmiyorum sen yaptın mı yarın yapabiliriz istersen sen hangi bölümlerini yapmayı planlıyosun

10 dakika dansımda varmış oğlanla bol bol kuduruyoz bu aralar kuyruğum oldu ama ekstradan 10 dakika dans değilde zumba yapsam olur dimi

Afiyet olsun canım zaten işlerden zayıflamamız lazm bizim ama bu kadar hareketli olup nasıl ekstra spora ihtiyacımız oluyo bilmiyorum p90x programını biliyo musun
Gazimiz, motivasyonumuz her zaman mevcut:)
Cezalarini da yapmissin harikasin :)

11.00 Yogurtlu suda pisirme 1 yumurta
4 zeytin az köy peyniri,ceyrek dilim tam bugday ekmegi:)
17.00 malesef iskender ama ekmeklerini cok azicik yedim.
500 kalori kadar vardir herhalde max.
Ama disaridaydik kalabalikta en masum kabul edebilecegim buydu.
Baska bir sey yemeyecegim.
Acikirsam belki ayran.
Gun icinde 1 lt su 2 Turk kahvesi 2 cay
13000 adim atmisim bugun egzersiz yapamayabilirim belli de olmaz.

Yawrukush Yawrukush kaptanim😁 bugun tartida eksi gordum ama cuma ve pzt fobim olabilir😁

BlancKahkul BlancKahkul eşim,sen ne yaptin

Menüm
13.00; çizi bisküvi
17.00; 2 kase ezogelin çorbası+1 tane portakal
1 litre su
15 dakika Leslie
15 tane mekik
Slm.
Kalori olarak iyi egzersizin de guzel.
Hem cizi miktari hem de kahvalti etmedin mi😁 ben bugun biraz iskender yedim senden fazla🙈 erken ve az yedim tek siginabilecegim nokta bu 🤗
Dünkü menüm
Öğlen sade türk kahvesi
Arada 1 elma
Akşam
5000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
Öğlen
1 portakal
Sade Türk kahvesi
Akşm
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
9000 küsur adım
2 gunun menusu de cok guzel canim afiyet olsun...seni ornek almaliyim 🤗 su an ki kilon kac,baslangic kilonu gordum 64tu de

11.00 Yogurtlu suda pisirme 1 yumurta
4 zeytin az köy peyniri,ceyrek dilim tam bugday ekmegi:)
17.00 malesef iskender ama ekmeklerini cok azicik yedim.
500 kalori kadar vardir herhalde max.
Ama disaridaydik kalabalikta en masum kabul edebilecegim buydu.
Baska bir sey yemeyecegim.
Acikirsam belki ayran.
Gun icinde 1 lt su 2 Turk kahvesi 2 cay
13000 adim atmisim bugun egzersiz yapamayabilirim belli de olmaz.

Yawrukush Yawrukush kaptanim😁 bugun tartida eksi gordum ama cuma ve pzt fobim olabilir😁

BlancKahkul BlancKahkul eşim,sen ne yaptin
Selam sevgili eşim asena87 asena87 😂😂😂
Kahvaltı etmedim. Hiç aç değildim. Aslında çizi bisküviyi de yemesem olurdu. Ama akşam acikip çok yerim diye yedim. Bir de kendilerini çok severim. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği yok yiyebilirim dedim 😁
Sende gayet az yemişsin. Ciddi ciddi az yemeye başladık. İlk 5 gün zor sonra alisiyoruz açlığa. 😂😂😂😂
Mesela eski yemek seklimi yazayim.
Sabah 1 poaca 1 simit zeytin peynirle
Öğlen yemekhaneye çıkardım. İllaki ya pilav ya makar ya da börek oluyor. Ana yemek+ çorba bunları yerdim. Üstüne de birkac dilim ekmek.
Aralarda kesinlikle büyük boy cips.
Eve gelince de evdeki yemekten 2 tabak yerdim.
Şu an bakınca eskiye göre hicbirsey yemiyorum. 😁😁 Egzersizde Leslie beni yormuyor. Mekikte biraz zorlanıyorum. Şu 1 litre yazdım ama daha tam içemedim. Yarincaya kadar tamalayicam. Böyle işte en az1 kg vermeyi hedefliyorum inşallah 😂😂😂

Gule gule kullan canim saclarini, bende boyatmak istiyorum, benimde kendi rengim kumral ama burada ombre, balyaj 400-500$.
Karar verdim bu hafta boya alip kendim boyayacagim , bakalim neye benzeyecegim :))

Meryemcim aramiza hosgeldin , ben Ozge ,32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.
Evlatlarini Allah bagislasin, hergun menu paylasimi yapip, ugrayabildikce sohbete gelmen yeterli.

Canim biskuvi ve corba haric bir sey yok menunde bugun, firsatin mi olmadi yemeye?

2 gunde menun gayet guzel olmus canim, cok sevindim hafta sonunu , kacamaksiz atlatmissin :)
Acikmadim (bu çok nadir bir olay) acikmamisken hazır birşey yemeyeyim dedim :)

Selam sevgili eşim asena87 asena87 😂😂😂
Kahvaltı etmedim. Hiç aç değildim. Aslında çizi bisküviyi de yemesem olurdu. Ama akşam acikip çok yerim diye yedim. Bir de kendilerini çok severim. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği yok yiyebilirim dedim 😁
Sende gayet az yemişsin. Ciddi ciddi az yemeye başladık. İlk 5 gün zor sonra alisiyoruz açlığa. 😂😂😂😂
Mesela eski yemek seklimi yazayim.
Sabah 1 poaca 1 simit zeytin peynirle
Öğlen yemekhaneye çıkardım. İllaki ya pilav ya makar ya da börek oluyor. Ana yemek+ çorba bunları yerdim. Üstüne de birkac dilim ekmek.
Aralarda kesinlikle büyük boy cips.
Eve gelince de evdeki yemekten 2 tabak yerdim.
Şu an bakınca eskiye göre hicbirsey yemiyorum. 😁😁 Egzersizde Leslie beni yormuyor. Mekikte biraz zorlanıyorum. Şu 1 litre yazdım ama daha tam içemedim. Yarincaya kadar tamalayicam. Böyle işte en az1 kg vermeyi hedefliyorum inşallah 😂😂😂
Dun sana yazmistim ya internette 8 dk da karin egzersizi yaziyor.
Leslie ustune yapsan iyi gelir bi bak istersen.
Aynen beni anlatmissin.o yemek tarzindan buna gectim ben de..
Devamli boyle beslenirsek verilir muhakkak.
Bir sure sonra da hizlanacak bence.

Dunden taze okyanus fotosu kizlar,sizi fotografla biktiracagim😂
IMG_20200222_160345.jpg
MVIMG_20200222_160324.jpg

Dun sana yazmistim ya internette 8 dk da karin egzersizi yaziyor.
Leslie ustune yapsan iyi gelir bi bak istersen.
Aynen beni anlatmissin.o yemek tarzindan buna gectim ben de..
Devamli boyle beslenirsek verilir muhakkak.
Bir sure sonra da hizlanacak bence.
Bakarım tabi. 8 dk karin egzersizi mi yazayım.

Sağoll

Back
X