- 13 Temmuz 2008
- 346
- 1.286
- 638
- 44
Tabi ki daha iidir ama devamında onlarda gelecekAynen çaresi yok valla boşverkırışıklıktan iyidir ya da sarkıklık falan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki daha iidir ama devamında onlarda gelecekAynen çaresi yok valla boşverkırışıklıktan iyidir ya da sarkıklık falan :)
Tabi normal iyi bileTabi ki daha iidir ama devamında onlarda gelecekkaçınılmaz son
sadece daha bakımlı olarak erteleyebiliriz 40.a yaklaşınca da normal sanırım Beyaz saç telleri
![]()
Günaydın size. Merak ettim de eşiniz ne işle meşgul orada. Emekli olunca turkiyeye gelmeyi dusunuyir musunuz acaba :)Selamlar kizlar nasilsiniz, ben kahvalti hazirlama telasindayim, sizlerinde aksami iyi geciyodur umarim...
Selam canim, dun misafir vardi cok giremedim. Bugun icin birazdan spora gidecefim. Sabah kizimi da alip ciktim, cocuklu bir arkadasla berzber oyun alanina gittik. Senin nasil geciyir pazar gunun?
Canim her seyin hayirlisi, bizim burada 12. yilimiz, cocuklar burada dogdu, okula basladilar, kisa vadede donmeyi planlamadik ama Allah bilir..Günaydın size. Merak ettim de eşiniz ne işle meşgul orada. Emekli olunca turkiyeye gelmeyi dusunuyir musunuz acaba :)
Misafirlikteydim canım aslında çok sevmem çok yemem lokum ama cevizliydi ona dayanamıyorumGüzel Canım kahve yanına hurma da tercih edebilirsin daha iyi olur hem kahve ile de güzel oluyor.
Teşekkür ederim olsun buranın kurallarına yine uyar yine yarışmalarda olursam benim için sorun yok çünkü ben gazla çalışıyorummelisa- guzel arkadasim sadece seni bildirmek icin yaziyorum, cok azimli ve cok guzel kilolarini veriyorsun, zaten eskiden mezun olan uyelerimizden birisin, verilecek kilon takima ilk geldiginden beri az oldugu icin (6 kilo) esas listeye alamiyoruz seni.Fakat hedefine oldukca az kaldi, sen hedefine ulastiginda ,takimca kutlama yapacagiz.
![]()
![]()
Oy oy oy hemen boştayken kalkıp yapıyorm hem belki coşar bikaç hareket daha yaparmBayildim bu dayanismaya.![]()
Lokumlar olmasa cok guzel olacakmis, 50 tane mekik yapalim lokumlari telafi icin canim :)
Bu dayanismayada bayildim.
Cok keyifliydi bu menuyu okumasi :)
Patlamis misirlar cok degilse menu guzel, egzersizlerde cok guzel, birde spor puanlarini bu hafta yazmana gerek yok canim, puanli spor yarismamiz yok bu hafta, es yarismamiz var biliyorsun :)
Olur canım bugünü kaçırdım bilmiyorum sen yaptın mı yarın yapabiliriz istersen sen hangi bölümlerini yapmayı planlıyosunKilom duraksamaya girdi gibi bakalım bu değişim iyi gelecek inşallah ve yağ gidiyor çünkü yumuşamaya başladım bu hafta hocayla 3 gün spor yapmayı planlıyorum sıkılaşma da sağlamak için, ayrıca evde de P90X yapmayı planlıyorum.
melisa- p90x sende yapıyordun değil mi hadi birbirimizi teşvik edelim ne dersin Canım.
10 dakika dansımda varmış oğlanla bol bol kuduruyoz bu aralar kuyruğum oldu ama ekstradan 10 dakika dans değilde zumba yapsam olur dimi![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
@AppLesma , @DeryaOnDiet ,
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF
![]()
Ceydos ![]()
![]()
fyzanur 50 M
15DK D 50M AppLesma MUAF
MUAF
gulum7 50 M MUAF
BlanchKahkul SPOR?
ODUL SPOR? Arrietty milkk MUAF
MUAF
MUAF
plasticwoman diyetlikadin 10DK D
50M Asena87 mifihafa angelnesss 10 DK Y
ODUL melisa- ,
milkk menulerinizi bekliyorum kizlar :)
Afiyet olsun canım zaten işlerden zayıflamamız lazm bizim ama bu kadar hareketli olup nasıl ekstra spora ihtiyacımız oluyo bilmiyorum p90x programını biliyo musunMerhaba hanımlar dün ugrayamadim aksama kadar ev isi yemek çamaşır bulaşık çocuklarla uğraş. Akşam da arkadaşa geçmiş olsun a gittik geç geldik çocukları uyuttum ve bende bayılmışım yorgunluktan
Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli biber cvd ekm sandiviç
2 zeytin
Ara
Portakal
Akşam
K fasulye bol salata
Akşam arkadaşta.kacamaklarim var yazmıyım bugün telafi edicem
Spor
3 saat ev işi çamaşır yemek bulaşık
Su 2 litre
Yawrukush @stitch
melisa-
12 yıl uzun bir süre alışmışsinizdir. Gerçi emekli olunca da çocuklarınız hayatını orada kuracaklar onları yanlız bırakmak istemeyebilirsiniz. Ne sıklıkla Türkiye'ye geliyorsunuzCanim her seyin hayirlisi, bizim burada 12. yilimiz, cocuklar burada dogdu, okula basladilar, kisa vadede donmeyi planlamadik ama Allah bilir..
Ailelerimiz Turkiye'de bizleri cok ozluyorlar, birde burasi cok cok pahali, hayati kosullari agir bir ulke.
Gencken calisip , yasanabilir fakat kspitalist bir ulke oldugu icin, muhtemelen yaslandigimizda, burada yasamak imkansiz olur..
Esim bilgisayar- yazilim muhendisi, ben beden egitimi ogretmeniyim.
Ilk oglum dogana kadar calistim burada, sonra cocuklar olunca , annelige terfi ettim..
Her yaz geliyordum 3 yasindaki oglum dogana kadar, onun dogdugu sene gelemedim, gecen senede gelemedim, bu yazda gidemeyecegim, yani 3 yil gidememis olacagim12 yıl uzun bir süre alışmışsinizdir. Gerçi emekli olunca da çocuklarınız hayatını orada kuracaklar onları yanlız bırakmak istemeyebilirsiniz. Ne sıklıkla Türkiye'ye geliyorsunuz
Ikinizede Allah kolaylik versin gulum :)Pazarı, haftaiçi yok ama olsun
Eşim geceli gündüzlü
Ben izinde![]()
Kacamaklara 10 dk yuruyus cezasi gelsin canim :)Merhaba hanımlar dün ugrayamadim aksama kadar ev isi yemek çamaşır bulaşık çocuklarla uğraş. Akşam da arkadaşa geçmiş olsun a gittik geç geldik çocukları uyuttum ve bende bayılmışım yorgunluktan
Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli biber cvd ekm sandiviç
2 zeytin
Ara
Portakal
Akşam
K fasulye bol salata
Akşam arkadaşta.kacamaklarim var yazmıyım bugün telafi edicem
Spor
3 saat ev işi çamaşır yemek bulaşık
Su 2 litre
Yawrukush @stitch
melisa-
Gule gule kullan canim saclarini, bende boyatmak istiyorum, benimde kendi rengim kumral ama burada ombre, balyaj 400-500$.
Meryemcim aramiza hosgeldin , ben Ozge ,32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.Iyi geceler Ben de aranizda katilmak istiyorum.
Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim. 2 cocugum var. Biri 6 yasinda erkek kucugu 7 aylık kız. Emziriyorum. Yarim gün çalıșıyorum daha once 8. Grupta diyet yapip 10 kilo vererek mezun olmustum. Ikinci kez 8 gruba dahil oldum fakat 2 kilo verdikten sonra hamile olduğumu öğrenince biraktim. Boyum 173 kilom 83. Hedefledigim kilo 68.m calistigim için hem de bebekten dolayi çok fazla aktif olmasam da hergun menumu ve sporumu paylasirim. Bir de emzirdigim için çok sıkı diyet yapamayabilirim. Bunda 2 ay once Diyetisyen in bana verdiği liste 1900 kalori lik bir diyeti. Ona ragmen iki haftada 3 kilo vermistim. Çünkü yurumeyi çok seviyorum. Yagis olmadigi surece hergun 1 saat yurumeyi planliyorum. Nasipse ramazan bayramia kadar mezun olurum diye düşünüyorum.
Masallah oglunada, sanada, yazin tadini cikarirsiniz bol bol :)Güzel oluyor canım vakit geçirmek ben henüz Oğlumu öyle yürüyüşe çıkarmıyorum hasta olmasın diye, yaza doğru bol bol dışarıda yürüyüş oğlumla da :)
Sporla telafi edersin kaçamakları canım
Hoşgeldin canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah, emzirmek avantaj hem çalışıyorsun, hem yürüyüş seviyorsun bu nedenle hızlı şekilde hedefine ulaşırsın
Canim biskuvi ve corba haric bir sey yok menunde bugun, firsatin mi olmadi yemeye?Menüm
13.00; çizi bisküvi
17.00; 2 kase ezogelin çorbası+1 tane portakal
1 litre su
15 dakika Leslie
15 tane mekik
2 gunde menun gayet guzel olmus canim, cok sevindim hafta sonunu , kacamaksiz atlatmissin :)Dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen sade türk kahvesi
Arada 1 elma
Akşam
Kavrulmuş kıyma 1 kase yoğurt
5000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
Dünkü kıymadan kalmıştı standart omletimin içine kıymada ekledm
Şekersiz çay
Öğlen
1 portakal
Sade Türk kahvesi
Akşm
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
9000 küsur adım
Şu ana kadar 3 litre su çaylar hariç
Firsat mi bulamadin sende yemeye canim, tek ogunle nasil dayandin, masallah sana..Bende isten geldim Evi temizle yemegi hazirla. Daha simdi oturdum.
Tek ogun ile duruyorum Oda 12 de yemistim is yerinde. Galiba günü boyle kapatacagim. Cocuklari yatirmadan ketojenik kahve yapacagim kendime.. Onlar uyuyunca da eliptik ve günün sporunu cikaracagim aradan.
Ise yuruyerek gittim bugun.
1 saat tempolu yuruyus
16.000 adim
1 L su
Simdilik durum boyle. Daha saat 17 de.
Spor sonrasi yedigimi ve sonuc spor ile suyu paylasirim
Gazimiz, motivasyonumuz her zaman mevcut:)Misafirlikteydim canım aslında çok sevmem çok yemem lokum ama cevizliydi ona dayanamıyorum
Teşekkür ederim olsun buranın kurallarına yine uyar yine yarışmalarda olursam benim için sorun yok çünkü ben gazla çalışıyorum
Oy oy oy hemen boştayken kalkıp yapıyorm hem belki coşar bikaç hareket daha yaparm
Olur canım bugünü kaçırdım bilmiyorum sen yaptın mı yarın yapabiliriz istersen sen hangi bölümlerini yapmayı planlıyosun
10 dakika dansımda varmış oğlanla bol bol kuduruyoz bu aralar kuyruğum oldu ama ekstradan 10 dakika dans değilde zumba yapsam olur dimi
Afiyet olsun canım zaten işlerden zayıflamamız lazm bizim ama bu kadar hareketli olup nasıl ekstra spora ihtiyacımız oluyo bilmiyorum p90x programını biliyo musun
Slm.Menüm
13.00; çizi bisküvi
17.00; 2 kase ezogelin çorbası+1 tane portakal
1 litre su
15 dakika Leslie
15 tane mekik
2 gunun menusu de cok guzel canim afiyet olsun...seni ornek almaliyimDünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen sade türk kahvesi
Arada 1 elma
Akşam
Kavrulmuş kıyma 1 kase yoğurt
5000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
Dünkü kıymadan kalmıştı standart omletimin içine kıymada ekledm
Şekersiz çay
Öğlen
1 portakal
Sade Türk kahvesi
Akşm
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
9000 küsur adım
Şu ana kadar 3 litre su çaylar hariç
Selam sevgili eşim11.00 Yogurtlu suda pisirme 1 yumurta
4 zeytin az köy peyniri,ceyrek dilim tam bugday ekmegi:)
17.00 malesef iskender ama ekmeklerini cok azicik yedim.
500 kalori kadar vardir herhalde max.
Ama disaridaydik kalabalikta en masum kabul edebilecegim buydu.
Baska bir sey yemeyecegim.
Acikirsam belki ayran.
Gun icinde 1 lt su 2 Turk kahvesi 2 cay
13000 adim atmisim bugun egzersiz yapamayabilirim belli de olmaz.
Yawrukush kaptanim
bugun tartida eksi gordum ama cuma ve pzt fobim olabilir
BlancKahkul eşim,sen ne yaptin
Acikmadim (bu çok nadir bir olay) acikmamisken hazır birşey yemeyeyim dedim :)Ikinizede Allah kolaylik versin gulum :)
Kacamaklara 10 dk yuruyus cezasi gelsin canim :)
Gule gule kullan canim saclarini, bende boyatmak istiyorum, benimde kendi rengim kumral ama burada ombre, balyaj 400-500$.
Karar verdim bu hafta boya alip kendim boyayacagim , bakalim neye benzeyecegim :))
Meryemcim aramiza hosgeldin , ben Ozge ,32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.
Bende beden egitimi ogretmeniyim ama suan calismiyorum.
Evlatlarini Allah bagislasin, hergun menu paylasimi yapip, ugrayabildikce sohbete gelmen yeterli.
Agir bir diyet hic ihtiyacin yok zaten emziriyorsun.
Burada sohbet, muhabbetle gider kilolar :)
Masallah oglunada, sanada, yazin tadini cikarirsiniz bol bol :)
Canim biskuvi ve corba haric bir sey yok menunde bugun, firsatin mi olmadi yemeye?
Kalori olarak diyete uygun ama saglikli bir menu olmamis..
2 gunde menun gayet guzel olmus canim, cok sevindim hafta sonunu , kacamaksiz atlatmissin :)
Dun sana yazmistim ya internette 8 dk da karin egzersizi yaziyor.Selam sevgili eşimasena87
Kahvaltı etmedim. Hiç aç değildim. Aslında çizi bisküviyi de yemesem olurdu. Ama akşam acikip çok yerim diye yedim. Bir de kendilerini çok severim. Hem kahvaltı hem öğlen yemeği yok yiyebilirim dedim
Sende gayet az yemişsin. Ciddi ciddi az yemeye başladık. İlk 5 gün zor sonra alisiyoruz açlığa.
Mesela eski yemek seklimi yazayim.
Sabah 1 poaca 1 simit zeytin peynirle
Öğlen yemekhaneye çıkardım. İllaki ya pilav ya makar ya da börek oluyor. Ana yemek+ çorba bunları yerdim. Üstüne de birkac dilim ekmek.
Aralarda kesinlikle büyük boy cips.
Eve gelince de evdeki yemekten 2 tabak yerdim.
Şu an bakınca eskiye göre hicbirsey yemiyorum.Egzersizde Leslie beni yormuyor. Mekikte biraz zorlanıyorum. Şu 1 litre yazdım ama daha tam içemedim. Yarincaya kadar tamalayicam. Böyle işte en az1 kg vermeyi hedefliyorum inşallah
![]()
Bakarım tabi. 8 dk karin egzersizi mi yazayım.Dun sana yazmistim ya internette 8 dk da karin egzersizi yaziyor.
Leslie ustune yapsan iyi gelir bi bak istersen.
Aynen beni anlatmissin.o yemek tarzindan buna gectim ben de..
Devamli boyle beslenirsek verilir muhakkak.
Bir sure sonra da hizlanacak bence.
SağollIkinizede Allah kolaylik versin gulum :)
Kacamaklara 10 dk yuruyus cezasi gelsin canim :)
Karar verdim bu hafta boya alip kendim boyayacagim , bakalim neye benzeyecegim :))
Meryemcim aramiza hosgeldin , ben Ozge ,32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum.
Bende beden egitimi ogretmeniyim ama suan calismiyorum.
Evlatlarini Allah bagislasin, hergun menu paylasimi yapip, ugrayabildikce sohbete gelmen yeterli.
Agir bir diyet hic ihtiyacin yok zaten emziriyorsun.
Burada sohbet, muhabbetle gider kilolar :)
Masallah oglunada, sanada, yazin tadini cikarirsiniz bol bol :)
Canim biskuvi ve corba haric bir sey yok menunde bugun, firsatin mi olmadi yemeye?
Kalori olarak diyete uygun ama saglikli bir menu olmamis..
2 gunde menun gayet guzel olmus canim, cok sevindim hafta sonunu , kacamaksiz atlatmissin :)