- 26 Şubat 2020
- 63
- 189
- 8
- 44
Hoşbuldum canm tşklerYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canm tşklerYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz![]()
çok güzel beslenmişsin .kesin gidecek 66 yı göreceksin.Bugunku menum
(Glutensiz, sutsiz, yumurtasiz beslenmeye basladim)
10:00- 1 paket chiali misir patlagi,
Ara: 1 fincan kahve
13:00- 100 gr kadar balik, 1 kase salata
15:00- 1 portakal, 1 elma.
17:00- 1 kase salata
su: 2.5 lt
Spor: 1 saat tabata
100 adet squat
Yawrukush
Canim sen hic bisey yemiyorsun ki sasiyorum ben senin menulere.☺bakti simdi birazda ben senin yerine de yiyorum sanirim . hep boyle mi devam edeceksin merak ettimmifihafa canım eşim ben dünde bugün de seni etiketlemeyi unuttum.nasıl baktın mı menülerime?
Hos geldin aramiza canim menun guzel begendimSlm kızlar![]()
Bugün yediklerim bakalım neler yemişim ay buraya yazınca diyorum ki ne çok şey yemişim
Kahvaltı..
1 dilim köy Peyniri
5 zeytin
Domates
Yeşillik dereotu. Maydanoz
1 dilim ekmrk
Ara..
1 elma
2 kaşk yoğurt
Öğlen..
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
Ara..
1 Ceviz
1bardak kefir
Yarım armut
Akşam...
Az Çorba
Izgara balık
Bol limonlu Salata
Ara..
5 badem az leblebi ( çok tok tutuyor)
2 lt su
1 bitki çayı
100 squat
100 duvar mekiği
muhtemelen böyle devam ederim.kilo verince azıcık arttırırım.koruma sürecim olacak daha yoksa hemen alırım geriCanim sen hic bisey yemiyorsun ki sasiyorum ben senin menulere.☺bakti simdi birazda ben senin yerine de yiyorum sanirim . hep boyle mi devam edeceksin merak ettim
Yumurta neden yiyemiyorsun rahatsizmiSlm canm kır pidesi küçük ve hafif içindede lor var baktım 170 kalori falan yazıyor![]()
Tereyağlı lorda bir tatlı kaşı kadar tereyağı vardr az benimki birazda üzerine zeytin yağı ve kekik koyuyorum yumurta yiyemediğim için mecbur böyle yapıyorumdene güzeldir kırmızı toz biberde yakışıyor üstüne..
Zorlanmiyormusun bu tur beslenme sekli benim yapamayacagim birsey de ondan sordum canim yamuhtemelen böyle devam ederim.kilo verince azıcık arttırırım.koruma sürecim olacak daha yoksa hemen alırım geri
Sende yenisin sanirim hosgeldin canim. Menun guzelmisPazartesi menum
Sabah bol yesillik 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 1 portakal
Öğlen yemege firsat olmadi
Aksam 7 de büyük bir porsiyon salata ve 3 yk kaşığı mantarli tavuk sote 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Ara bir avuc kuru üzüm ve bir galeta
1 saat yuruyus
10 bardak su olacak yatana kadar
Kizlar meydan sizin kapisin bakalim biz cekildik bu yarista sizi gorelim hadi. Ben hanginizi tutsam bilemedimOoo hodri meydan, yasasin en sevdigim :)))
Bu arada baska bir arkadas misir patlagi yemeden yapamam demisti o kalmis aklimda o yuzden sordum sık mı yiyorsun diye.Mısırı çok severim misafirlikte yiyorum tatlı yerine 2oldu bu kilo aldırır mı bna pek bir masum geldi![]()
Afiyet olsun.kara kalana mi yoksa beyazmi08.15: 4 zeytin minik peynir az tereyagli lor
1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta
13.00 az corba,az yogurt,6 lahana sarmasi
19.00 sadece balik.
Gun icinde 1.5 lt su 1Turk kahvesi 2 neskafe 5 cay.
Sporu da yapinca yazarim inş.
Kilo verdim diye hemen yedim sarmayi valla.
Aslinda senelerdir gormuyordum kaciramazdim ama abartmadim.
su ve kahve ile yatışıyor açlık.bir yudum su ardından bir yudum kahve derken şişiyorum.Zorlanmiyormusun bu tur beslenme sekli benim yapamayacagim birsey de ondan sordum canim ya
Sag ol canim.lahanayi soruyorsan beyazdi.Afiyet olsun.kara kalana mi yoksa beyazmi
Bende severim ikisini deSag ol canim.lahanayi soruyorsan beyazdi.
Isyerinde cikmisti.
Off harikaydi.
Yani kilo diye bir sey olmasa dunyada bir tencere yenir ha![]()
2 tane mi cidden kuyruk kopmuş.sabah ve öğlenin çok güzelmiş yazık olmuş.Iyiaksamlar kizlar masallah ne kinusmussunuz oku oku bitmedi (cok iyi bisey tabi bu)kayinvalidemler buradaydi biraz menum sekteye ugradi insallah yarin arti gormem bi illeri iki geri oluyorum bole neyse yarinda yeni eltiyle kaynimin nikahi varmis oraya davet edildim sonrasinda eve gecicez falan ama orada bisey yemem zati (yani bu bi temenni)
Neyse bugunluk menume gecim
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 tane yumurta
2 ceri domates
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Oglen 16.00
Ekmegin ucuna 2 tane tavuk kofte koyup yeddim
Aksam 20.00 dananin kuyrugu burda koptu
2 tane patatesli gul boregi
1 tane lavas icine peynir
3 bardak cay
Su 1 litre ancak
Spor yok ev temizligi yaptim sadece ama halilari falan silkeledim tek basima ole temizlik