kolay gelsin.Guzel arkadaslarim , sizlere doyum olmaz, ben yemek hazirligina geciyorum, sonrada dusumu alip , Arasi okuldan alacagim.
Onu uyutup yine gelecegim araniza, buarada yemek yaparken de bir yandan gozum sizde..
Gorusmek uzere.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin.Guzel arkadaslarim , sizlere doyum olmaz, ben yemek hazirligina geciyorum, sonrada dusumu alip , Arasi okuldan alacagim.
Onu uyutup yine gelecegim araniza, buarada yemek yaparken de bir yandan gozum sizde..
Gorusmek uzere.![]()
See youGuzel arkadaslarim , sizlere doyum olmaz, ben yemek hazirligina geciyorum, sonrada dusumu alip , Arasi okuldan alacagim.
Gorusmek uzere.![]()
Ortaklık bozuldu mu yoksaAaaa bugün hiç ortak yemeğimiz yok![]()
Ever değilmişiz. Kaptanimda yazdı. Geciktirmeli bildirdim ama sadece 200 Gr cik :)
Bilemiyorum mesela eve gelince sadece yatmak mi istiyorsun. O zaman sen eşittir ben demektir![]()
Bi dak şoktayimİyi akşamlar
13:00 1 kase brokoli çorbası 1 tabak barbunya yemeği
14:30 1 adet elma
16:30 2 avuç fıstık
20:30 1 kase mercimek yemeği,bol salata (domates,salatalık,zeytin ve rendelenmiş beyaz peynir)ve 1 dilim çavdar ekmeği
3litre su
8911 adım
@Yawrukush @stitchmilkk
Bende hareketsiz bir işte çalışıyorum oturuyorum. Yemeğe çıkmıyorum. Çıksam çok yiyorum. Hep oturuyorum ama gene de yoruluyorum
Eve gelince yatmak istemiyorum direkt yatiyorum.
Benim beyin yorgunlugum fazla.fiziksel hareketim yok gunduz.
Bu usengecligime hic uymayan cok da ciddi bir is yapiyorum.
Nasıl bir iş?
Eve gelince yatmak istemiyorum direkt yatiyorum.
Benim beyin yorgunlugum fazla.fiziksel hareketim yok gunduz.
Bu usengecligime hic uymayan cok da ciddi bir is yapiyorum.
Ben de masabaşı... hep hareketsiz...Bende hareketsiz bir işte çalışıyorum oturuyorum. Yemeğe çıkmıyorum. Çıksam çok yiyorum. Hep oturuyorum ama gene de yoruluyorum
psikolojiktir o yorgunluk.oturmak psikolojini negatif etkiliyordur.hele aklında şunu yapsam bunu yapsam varsa kesin ondandır.Bende hareketsiz bir işte çalışıyorum oturuyorum. Yemeğe çıkmıyorum. Çıksam çok yiyorum. Hep oturuyorum ama gene de yoruluyorum
Ben cikan yemeklerden yiyorum ama kizartma,pilavi istemeyip yogurdu aliyorum bu ara.pilava da ozenmiyor degilim ama alistim.Bende hareketsiz bir işte çalışıyorum oturuyorum. Yemeğe çıkmıyorum. Çıksam çok yiyorum. Hep oturuyorum ama gene de yoruluyorum
Bir kurumda yoneticiyim.Nasıl bir iş?
Anladım.Ben cikan yemeklerden yiyorum ama kizartma,pilavi istemeyip yogurdu aliyorum bu ara.pilava da ozenmiyor degilim ama alistim.
Bir kurumda yoneticiyim.
Hareket ortamim pek yok.
Sizin sayenizde valla bu gruo beni hırslandırıyor iyiki varsınızCumaya supriz yap bize :)))
İyiyim kaptanııım sen nasılsınAy ay ay kimler gelmis, feyzosum gelmis, nasilsin kuzum?
Evet kaptanım 6 haftada bir sınav sürekli staj değişimi derken dersler dersane vs aşırı bir yoğunluk oluyorCanim ozletiyorsun nerelerdesin, okul cok mu yogun?
Ben iyiyim gulum, Turkiye haberleri, coronavirus derken bir keyifsiz geciyor gunler...
Ayyy bugünkü çok kötü biz bugün süper kaçamaklar yaptıkOh ne guzel olmus, havan degismis kuzum.
Hazir gelmisken bugunku menunude yaz:))
ne mutlu sana.benim eşimde ilk gençlik yıllarımızda (şimdi ikinci gençliğe girdik) zayıflamamı çok isterdi ama en çokta o gömerdi. moralim yerlerde olurdu. eh etme bulma dünyası.şimdi ben onu gömüyorum.Sizin sayenizde valla bu gruo beni hırslandırıyor iyiki varsınızen çok eşim istiyor zayıflamamı en çok destekçimde o
Spor sıkılaştırır ve kas kitlesi hacmi yağ Kitlesinden küçüktür canım :)Kızlar ya geçen bi arkadaşla kilo konusu oldu aramzda bi kilo varmış hatta birlikte tartıldık boyumuzda aynı ama dışardan baksan 10 kilo fark var dersin o hiç spor yapmıyo ondan heralde
kıymışsın kendine ne yaptın yavrum. ne diyebilirim afiyet olsun.topaç topaç yağ olmasında.Ayyy bugünkü çok kötü biz bugün süper kaçamaklar yaptık
08.30
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek kibrit kutusu peynir
12.30
Pudra şekerli börek
1tk ayva reçeli
Ekmek
Acuka
Zeytin
Peynir
Çok ucundan kıymalı ve peynirli börek (2 cm küp boyutunda)
Sonra 2 dilim kek sade Türk kahvesi
Sonra 1 muz
Eve gelirken de dayanamadım dondurma aldım
Arkadaşım kurabiye yapmış akşam 9 gibi de onu yedim
Hava güzel diye piknik usulü çıktık hep dışardaydım nerdeyse :)
Maalesef çok kaloriliydi
spor yürüyüş yaptın mı canım? lütfen lütfen yapmış ol.