Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandı bile. Yarım saat bekledim dalsın diye mırıldanıyorYarın yazıcam şimdi uzun sürer. Anca uyuttum kızımızı. Ben d uyuyayım
Aynen bizimde oyle :) Her biraraya gelme solene donusuyor..Bizim de oyle aileden kaynakli galiba sofra kulturumuz cok olunca kilolar kaçınılmaz oluyor

Iyi uykular gulum :)Yarın yazıcam şimdi uzun sürer. Anca uyuttum kızımızı. Ben d uyuyayım
Aaa hay Allah insallah hemen uyur yine...Uyandı bile. Yarım saat bekledim dalsın diye mırıldanıyor![]()
İnşallah yaaAaa hay Allah insallah hemen uyur yine...
Canim bende aliyorum ama kullandigim uygulamada satan kisinin puanlari var.Merhaba hanımlar
Bebeğime 2.el eşya satan uygulamadan kanguru aldım inş iyi çıkarsizler alıyormusunuz bu uygulamalardanbirşeyler ben hep satardım bu sefer dedim son numara çocuk sıfırı 3katı para böyle olsun merakla bekliyorum bakalım inş ban yemem kızlar uygulama adını vermedim yemeyim diye
şimdi akşam yemeği yicem çok gezdik bütün gün pazar diye eşim uydu 3de evden çıktık 9a doğru geldik 2köygezdik bugünki hayatımı anlattım size
Menü paylaşımı yaparım az sonra.
sizlerin haftasonu nasıl geçiyor kadınlar günümüzkutlu olsun![]()
Guzel birgun olmus canim fakat en son ki misir olmasa daha guzel olurmus,buarada seninde kadinlar gunun kutlu olsun.Öncelikle hepimizin kadınlar gününü kutluyorum :)
11.00 Çeyrek simit+ 3 top peynir+2 ceviz
14.00 sütlü filtre kahve (200ml süt)
16.00 8 adet mercimekli kısır köfte+ bol marul
21.30 3-4 avuç yağsız patlamış mısır+ 1 portakal
1,5 lt su
yarım saat aerobik
Yanii son yemeği yemeseydim kendimi çok daha iyi hissederdim. Şimdi detoks suyumu yapicam ve 2 gün detoksa girmek istiyorum.
CEYDOS Aa konumu kapamistim.onla ilgisi oldugunu bilmiyordum☺
Gonulmeyvesi simdi cay da icsen aksam cok cikarsin.
Bugun cayini ic yarin sabah net kilonu gorursun tuvalete de cikmis olursan☺
Yemeyi son gunlerde abarttiysan cabuk inersin 70in altina.
Endise etme ama basla guzel bir duzenle.
Ve misafirlik,ikram falan hic aldirma diyetteyim de gec.
Son 20 gunde 2 dogum gunu partisi ve gun gecirdim oyle.
Kafanda bitirince yaparsin.
Boyun ve yasin kac bu arada?
Canim yine gorursun uzulme bu kadar arkadaslarinda dedigi gibi aktif olmak senin yararina burasi cok faydali oluyor. Lutfen kendin icin ve sana inanan bizler icin karali olman gercekten istemen gerek
kaptanıma sonuna kadar katılıyorum.son yemek olmamış.Öncelikle hepimizin kadınlar gününü kutluyorum :)
11.00 Çeyrek simit+ 3 top peynir+2 ceviz
14.00 sütlü filtre kahve (200ml süt)
16.00 8 adet mercimekli kısır köfte+ bol marul
21.30 3-4 avuç yağsız patlamış mısır+ 1 portakal
1,5 lt su
yarım saat aerobik
Yanii son yemeği yemeseydim kendimi çok daha iyi hissederdim. Şimdi detoks suyumu yapicam ve 2 gün detoksa girmek istiyorum.
Yawrukush
stitch
CEYDOS
ideal bir gün geçirmişsin canım.Iyi geceler herkese bugun yediklerim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek 2 yumurta bol yesillik
Öğlen yok
Ara 1 avuc kabak cekirdegi
Aksam 6 da küçük tabak pazi kavurmasi bir kase yogurt ve bol salata
Ara 3 tane kivi (cok aciktim kaçamak yapmayayim diye daha masum bisey yiyeyim dedim) 10 bardak su 1 bir bucuk saat yürüyüş
Spor 90x4 360 puan
cidden mi? ketomuz güzeldi bizim neden döneceksin ki şimdiCEYDOS ac olmayinca sorun olmadi.
Kalori az olabilir ama takmadim pek.
Ahmet apa yi aras tirsiyorum. Ona biraz øn hazirlik
Cok guzel olmus canim :))Iyi geceler herkese bugun yediklerim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek 2 yumurta bol yesillik
Öğlen yok
Ara 1 avuc kabak cekirdegi
Aksam 6 da küçük tabak pazi kavurmasi bir kase yogurt ve bol salata
Ara 3 tane kivi (cok aciktim kaçamak yapmayayim diye daha masum bisey yiyeyim dedim) 10 bardak su 1 bir bucuk saat yürüyüş
Spor 90x4 360 puan
Evet ya ama yarın büyük bir geri dönüşle telafisini yapıcam söz.kaptanıma sonuna kadar katılıyorum.son yemek olmamış.