• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese hayırlı akşamlaaarr

Dün ve bugün ne yedim çok.iyi olmasa da yinede yazıcam 😏

7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay

Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz 🙃
2.yk salata
Bir adet salatalık turşusu

Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
Guzelim sabahki borek 1 tane olmaliydi, tadimlik ye her seyden.
Aksam cay yanina birseyler yemeyi ne guzel birakmistin ,canin cok tatli cekerse 1 hurma ya da 1 gun kurusu ye..

7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay

Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz 🙃
2.yk salata

Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı

Sadece aksami begendim 🙄
Gerisi fazla sagliksiz karbonhidrat.

Aslinda hazir patlamis misir olmadigi surece ben sagliksiz olarak bakmiyorum 😱
Sagliksiz degil bende cok severim sade kendi patlattigin misiri ama aksam yemeginden sonra bir ogun olarak yemis arkadasimiz , bir adet portakalla birlikte, gec saatte.Aksam ogununden sonra yememek hepimizin hayrina..
Yoksa 1-2 avuc patlamis sade misir yenebilir :)

Bende bir diyete kendimi veremedim , milli diyete baslama gunu olan yarin :) karatay ve kalori diyeti karisimi bir diyetle sahalara donecegim...

Iste Bende oyleyim. Ayran gønullu mu denir.
Ama suana kadar en basit keto ve yumurta oruclari oldu. Tok tuttu ve kilo verdirtti.

Zaten Simdilik Okugum kadar ile sanki ahmet apa nin beslenme tarzi IF. Ilk øgun 12 de en gec 13 de bitcek aksam ise 19 da mi ne yaziyordu. Sonra ki gun 12 e kdr bol su, birkac izinli sivi.
Yasakli listesi de keto da ki gibime geldi

Kesinlikşe canım çok daha düzenli yemeye dikkat edicem
Boyum 1 57 falan yani değişiyor 😄 1 55 biliyorum kendimi ama aynı boyda olduğum kişiler ne hikmetse 1 60 falanlar eşim de sen 1 55 değilsindir dedi geçen onun boyu 1 86 160 a yakınım heralde 🙄🙄
23 yaşımın sonlarındayım

Senin yaş boy kilo kaç canım
Ben 32 yasindayim.
162-63 benim de.
Aynen ama ayni boyda oldugumuz kisiler 167 169 diyorlar🤔 ama net 162 ya kac kez olcturdum yani.toparla bir an once dedigin gibi.guzel menulerle bekliyoruz seni.

7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay

Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz 🙃
2.yk salata

Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
farklı takılmışsın canım karstan kaz kıbrıstan tatlı. kıbrısın hangi tatlısı ona göre karar vereceğim olup olmadığına
Keto guzel evet. Ne zaman gecerim bilmiyorum. Iyice arastirmam lazim.
Keto beni tok tutuyor zaten
ya evet benide çok sağol gerçekten sen olmasan ben gene yumurtalı beslenecektim ama çeşnim olmayacaktı.
Bende bir diyete kendimi veremedim , milli diyete baslama gunu olan yarin :) karatay ve kalori diyeti karisimi bir diyetle sahalara donecegim...
karatayı gerçekten hiç bilmiyorum ama kalori diyeti çok iyi.hadi kaptanım hep beraber bu yıl incecik salınacağız oratlıkta.

7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay

Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz 🙃
2.yk salata

Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
Sana bence boregi tatliyi pilavi yasaklamaliyiz hic vazgecmeyeceksin bu gidisle😔
Bunlardan vazgecip yok yemeyecegim demeye basla artik canim.

Iste Bende oyleyim. Ayran gønullu mu denir.
Ama suana kadar en basit keto ve yumurta oruclari oldu. Tok tuttu ve kilo verdirtti.

Zaten Simdilik Okugum kadar ile sanki ahmet apa nin beslenme tarzi IF. Ilk øgun 12 de en gec 13 de bitcek aksam ise 19 da mi ne yaziyordu. Sonra ki gun 12 e kdr bol su, birkac izinli sivi.
Yasakli listesi de keto da ki gibime geldi
Bana o diyet zor geliyor, daha dogrusu if tarzi diyetler zor geliyor.
Keto ve dukanda mesela, o diyetlere ozel yemek pisirme durumundan dolayi zor geliyor.
Cunku evde esimle bana ve cocuklara hergun ayri yemekler yapiyorum.
Kendime diyet icin yemek yapcak enerjim kalmiyor:)
Kalori hesaplayip, karataya uygun beslenmek benim en cok sonuc aldigim diyet sekli...

Ben 32 yasindayim.
162-63 benim de.
Aynen ama ayni boyda oldugumuz kisiler 167 169 diyorlar🤔 ama net 162 ya kac kez olcturdum yani.toparla bir an once dedigin gibi.guzel menulerle bekliyoruz seni.
Allah Allah millet neden boyunu fazla soyluyor :)
Sanki yan yana durunca anlasilmiyor mu?
Ben boyumu 1.70 olarak biliyordum 30 yasina kadar :) esim 30 yasindayken olctu 172 cm dedi.
30umdan sonra uzamadiysam kesin yanlis olctu :))

farklı takılmışsın canım karstan kaz kıbrıstan tatlı. kıbrısın hangi tatlısı ona göre karar vereceğim olup olmadığına

ya evet benide çok sağol gerçekten sen olmasan ben gene yumurtalı beslenecektim ama çeşnim olmayacaktı.

karatayı gerçekten hiç bilmiyorum ama kalori diyeti çok iyi.hadi kaptanım hep beraber bu yıl incecik salınacağız oratlıkta.
Off ne oldu bana boyle, ilkkez hic diyet yapacak hevesi toparlayamiyorum kendimde, birde kaptan olacagim, sovun bana....

Bana o diyet zor geliyor, daha dogrusu if tarzi diyetler zor geliyor.
Keto ve dukanda mesela, o diyetlere ozel yemek pisirme durumundan dolayi zor geliyor.
Cunku evde esimle bana ve cocuklara hergun ayri yemekler yapiyorum.
Kendime diyet icin yemek yapcak enerjim kalmiyor:)
Kalori hesaplayip, karataya uygun beslenmek benim en cok sonuc aldigim diyet sekli...

Keto basit yani Kisa surede hemen yapabiliyorsun bisey. Bugun aksam yemegim basit oldu ama inanki onunla 3 cesit Yemek yaptim.
Kizim mucver istemem balik koftesi diye agladi 🤣
Mecbur yaptim.
Seviyorum ben yemegi yapmayida, yemeyi de.
Saat 21.15 ben pizza hamuru yapiyorum 🥴

Aynen bizimde oyle :) Her biraraya gelme solene donusuyor..
Nereliydin canim sen?
Annemgilde geç yenir yemek ve bol çeşit olur biraraya geldiğimizde yemediğimizhamur isleri yapilir .ben kayseriliyim canim hamur işlerini siz düşünün artık gece gece ben yazipta caninizi cektirmiyim

Allah Allah millet neden boyunu fazla soyluyor :)
Sanki yan yana durunca anlasilmiyor mu?
Ben boyumu 1.70 olarak biliyordum 30 yasina kadar :) esim 30 yasindayken olctu 172 cm dedi.
30umdan sonra uzamadiysam kesin yanlis olctu :))
Yani bence 165 e kdr olan boydakiler genelde uzatma egiliminde oluyor.
Herkes degil tabi.
Cok da muhim degil,benim ki net 162🤩

Ozgecigim bu arada senin de bir motibeye ihtiyacin var galiba,eski halini bilmiyorum ama diyete cok adapte olamiyor musun?

8 mart menüsü

Sabah

2 çatal peynir
Kıymalı çökertme tarzı bişey 4 y.k kadar
Çay
1 dilim kepekli ekmek
Maydonoz ve roka

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt
Maydınoz roka

Akşam çay faslı
Çay ve kurabiye 😏
öğlende bulgur yemişsin üstelik 1 tabak, çay faslında kurabiye ne oluyor güzel kızım.

Keto basit yani Kisa surede hemen yapabiliyorsun bisey. Bugun aksam yemegim basit oldu ama inanki onunla 3 cesit Yemek yaptim.
Kizim mucver istemem balik koftesi diye agladi 🤣
Mecbur yaptim.
Seviyorum ben yemegi yapmayida, yemeyi de.
Saat 21.15 ben pizza hamuru yapiyorum 🥴
Bende yemek yapmayi cok seviyorum ama vakit bulamiyorum kuzum, gunler su gibi ucuyor, 30 saat olsaymis birgun ne guzel olurmus :)

Back
X