- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.807
- 598
ideal bir gün geçirmişsin canım.
cidden mi? ketomuz güzeldi bizim neden döneceksin ki şimdi
Keto guzel evet. Ne zaman gecerim bilmiyorum. Iyice arastirmam lazim.
Keto beni tok tutuyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ideal bir gün geçirmişsin canım.
cidden mi? ketomuz güzeldi bizim neden döneceksin ki şimdi
Guzelim sabahki borek 1 tane olmaliydi, tadimlik ye her seyden.Herkese hayırlı akşamlaaarr
Dün ve bugün ne yedim çok.iyi olmasa da yinede yazıcam
7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay
Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz
2.yk salata
Bir adet salatalık turşusu
Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
Bende bir diyete kendimi veremedim , milli diyete baslama gunu olan yarin :) karatay ve kalori diyeti karisimi bir diyetle sahalara donecegim...Keto guzel evet. Ne zaman gecerim bilmiyorum. Iyice arastirmam lazim.
Herkese hayırlı akşamlaaarr
7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay
Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz
2.yk salata
Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
Sagliksiz degil bende cok severim sade kendi patlattigin misiri ama aksam yemeginden sonra bir ogun olarak yemis arkadasimiz , bir adet portakalla birlikte, gec saatte.Aksam ogununden sonra yememek hepimizin hayrina..Aslinda hazir patlamis misir olmadigi surece ben sagliksiz olarak bakmiyorum![]()
Bende bir diyete kendimi veremedim , milli diyete baslama gunu olan yarin :) karatay ve kalori diyeti karisimi bir diyetle sahalara donecegim...
Ben 32 yasindayim.Kesinlikşe canım çok daha düzenli yemeye dikkat edicem
Boyum 1 57 falan yani değişiyor1 55 biliyorum kendimi ama aynı boyda olduğum kişiler ne hikmetse 1 60 falanlar eşim de sen 1 55 değilsindir dedi geçen onun boyu 1 86 160 a yakınım heralde
23 yaşımın sonlarındayım
Senin yaş boy kilo kaç canım
farklı takılmışsın canım karstan kaz kıbrıstan tatlı. kıbrısın hangi tatlısı ona göre karar vereceğim olup olmadığınaHerkese hayırlı akşamlaaarr
7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay
Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz
2.yk salata
Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
ya evet benide çok sağol gerçekten sen olmasan ben gene yumurtalı beslenecektim ama çeşnim olmayacaktı.Keto guzel evet. Ne zaman gecerim bilmiyorum. Iyice arastirmam lazim.
karatayı gerçekten hiç bilmiyorum ama kalori diyeti çok iyi.hadi kaptanım hep beraber bu yıl incecik salınacağız oratlıkta.Bende bir diyete kendimi veremedim , milli diyete baslama gunu olan yarin :) karatay ve kalori diyeti karisimi bir diyetle sahalara donecegim...
Sana bence boregi tatliyi pilavi yasaklamaliyiz hic vazgecmeyeceksin bu gidisleHerkese hayırlı akşamlaaarr
7 mart menüsü
Sabah
Biraz peynir
3 adet kalem böreği
Salata
Çay
Akşam
Bir kase yeşil mercimek
5 6 y.k bulgur pilavı
2 parça kaz
2.yk salata
Çay faslı
2 bardak çay
Bir dilim kıbrıs tatlısı
Bana o diyet zor geliyor, daha dogrusu if tarzi diyetler zor geliyor.Iste Bende oyleyim. Ayran gønullu mu denir.
Ama suana kadar en basit keto ve yumurta oruclari oldu. Tok tuttu ve kilo verdirtti.
Zaten Simdilik Okugum kadar ile sanki ahmet apa nin beslenme tarzi IF. Ilk øgun 12 de en gec 13 de bitcek aksam ise 19 da mi ne yaziyordu. Sonra ki gun 12 e kdr bol su, birkac izinli sivi.
Yasakli listesi de keto da ki gibime geldi
Allah Allah millet neden boyunu fazla soyluyor :)Ben 32 yasindayim.
162-63 benim de.
Aynen ama ayni boyda oldugumuz kisiler 167 169 diyorlarama net 162 ya kac kez olcturdum yani.toparla bir an once dedigin gibi.guzel menulerle bekliyoruz seni.
Off ne oldu bana boyle, ilkkez hic diyet yapacak hevesi toparlayamiyorum kendimde, birde kaptan olacagim, sovun bana....farklı takılmışsın canım karstan kaz kıbrıstan tatlı. kıbrısın hangi tatlısı ona göre karar vereceğim olup olmadığına
ya evet benide çok sağol gerçekten sen olmasan ben gene yumurtalı beslenecektim ama çeşnim olmayacaktı.
karatayı gerçekten hiç bilmiyorum ama kalori diyeti çok iyi.hadi kaptanım hep beraber bu yıl incecik salınacağız oratlıkta.
Bana o diyet zor geliyor, daha dogrusu if tarzi diyetler zor geliyor.
Keto ve dukanda mesela, o diyetlere ozel yemek pisirme durumundan dolayi zor geliyor.
Cunku evde esimle bana ve cocuklara hergun ayri yemekler yapiyorum.
Kendime diyet icin yemek yapcak enerjim kalmiyor:)
Kalori hesaplayip, karataya uygun beslenmek benim en cok sonuc aldigim diyet sekli...
Annemgilde geç yenir yemek ve bol çeşit olur biraraya geldiğimizde yemediğimizhamur isleri yapilir .ben kayseriliyim canim hamur işlerini siz düşünün artık gece gece ben yazipta caninizi cektirmiyimAynen bizimde oyle :) Her biraraya gelme solene donusuyor..
Nereliydin canim sen?
ortamın etkisidir o.şimdi çok gergin olduğunu düşünüyorum.o yüzden beynin focuslanamıyor. çünkü fark etmesende beyin bir şekilde yaşananlardan korkuyor.Off ne oldu bana boyle, ilkkez hic diyet yapacak hevesi toparlayamiyorum kendimde, birde kaptan olacagim, sovun bana....
Yani bence 165 e kdr olan boydakiler genelde uzatma egiliminde oluyor.Allah Allah millet neden boyunu fazla soyluyor :)
Sanki yan yana durunca anlasilmiyor mu?
Ben boyumu 1.70 olarak biliyordum 30 yasina kadar :) esim 30 yasindayken olctu 172 cm dedi.
30umdan sonra uzamadiysam kesin yanlis olctu :))
öğlende bulgur yemişsin üstelik 1 tabak, çay faslında kurabiye ne oluyor güzel kızım.8 mart menüsü
Sabah
2 çatal peynir
Kıymalı çökertme tarzı bişey 4 y.k kadar
Çay
1 dilim kepekli ekmek
Maydonoz ve roka
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurt
Maydınoz roka
Akşam çay faslı
Çay ve kurabiye![]()
Bende yemek yapmayi cok seviyorum ama vakit bulamiyorum kuzum, gunler su gibi ucuyor, 30 saat olsaymis birgun ne guzel olurmus :)Keto basit yani Kisa surede hemen yapabiliyorsun bisey. Bugun aksam yemegim basit oldu ama inanki onunla 3 cesit Yemek yaptim.
Kizim mucver istemem balik koftesi diye agladi
Mecbur yaptim.
Seviyorum ben yemegi yapmayida, yemeyi de.
Saat 21.15 ben pizza hamuru yapiyorum![]()