• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ikinizde evden çalışsanız olmuyor mu öyle?
yarın gitme kararı aldım bende m'li markette 60 üstü alışverişlere güzel indirimler var fırsat yaratayım kendime. elimin altında hazır köfte olur en azından dedim.
ikimizde surekli evden calisabiliyoruz onda sorun yok da evden de olsa hem calisip hem de cocuga bakmak bizim acimizdan yorucu olur, cocugumun da cani SIKILIr ne yapcak 3 yasindaki cocuk biz calisirken. O yuzden ben 2 haftalik okullar kapaninca verilen bir hak var cocuga bakma hakki onu kullanmayi dusunuyorum. O zaman maasin yuzde 80ini oduyorlar

ikimizde surekli evden calisabiliyoruz onda sorun yok da evden de olsa hem calisip hem de cocuga bakmak bizim acimizdan yorucu olur, cocugumun da cani SIKILIr ne yapcak 3 yasindaki cocuk biz calisirken. O yuzden ben 2 haftalik okullar kapaninca verilen bir hak var cocuga bakma hakki onu kullanmayi dusunuyorum. O zaman maasin yuzde 80ini oduyorlar
düşük maaşın %80 'nini seçin o bütçeyi daha az etkiler.kararınızı verirken ona dikkat edin.

Selamlar kizlar nasilsiniz, tarti icin son 2 gunumuz, biz yeni uyandiik, kahvalti, okul mesaim basliyor..
Gecmisi okuyamadim, her sey cok siradisi burada.. :KK43:
Sizlerlede ilgilenemiyorum gerektigince, karmakarisigim..
Cuma gunu cocuklar sonkez okula gidecek, sonra okuldan alacagiz onlari, corona virus vkasi epey artti burada..
Esim evden calisiyor, cocuklar evde olacak, zor gunler bekliyoru bizi..
Selam canim, bizde de durum ayni./ Cumadan sonra butun okullar tatil. Havuzlarin cogu, spor salonlarinin cogu kapandi bile :(

kızının doğum günü kutlu olsun ,nice huzurlu yılları olsun inşaallah :) akşam menüsü hafif olsaymış daha iyi olurmuş , doğum gününde yediklerini dengelemek için :)
Sagol canim allah razi olsun manti sayi ile 10 tane anca vardi aslinda yemiyecektim ama kalan o kadarbd canimda cekince yedim

Sagol canim amin insallah kalni yedim sayi ile 10 taneydi tutamadim kendimi
kızına seninle ve sevdikleriyle beraber nice mutlu yaşlar dilerim.sağlıklı uzun ömürlü ve en önemlisi hep mutlu olsun. mantı azmış o yüzden hadi affa aldım seni.bende hani saray mantım vardı annemin yolladığı dün dondurucudan çıkarıp baktım baktım birgün yiyeceğim seni dedim koydum dolaba geri.

Disaridaydim kahvaltı yapamadım. Sadece muz yiyebildim.
Kahvaltı =
1 Muz
Akşam yemeği =
200gr ton balığı
1 tabak salata
2.5 saat yürüyüş 600 puan
30 dk leslie 210 puan (biraz sonra yapıcam).
13 dakika thigh slimming uyluk zayiflama

sabahları maydanoz ye bolca ödemi indirir nöbetlerde de yanında ötür ödem olmasın.vermiş olursun sakın bu konuda endişe etme.

şaka yapıyorsun nasıl oldu aaa hemen iade iste daha çok yeni 14 gün iade süreçleri var onu geçtin mi?
az önce salatama bolca maydonoz doğradım , üstünede elma sirkesi döktüm . her gün yiyeyim maydanozu aynen , inşaallah faydası olur .
Sagol canim allah razi olsun manti sayi ile 10 tane anca vardi aslinda yemiyecektim ama kalan o kadarbd canimda cekince yedim
afiyet olsun canım , bugünü tatil ilan etmisşin diyelim ozaman , arada insan böyle şarj ediyor kendini :)

kızına seninle ve sevdikleriyle beraber nice mutlu yaşlar dilerim.sağlıklı uzun ömürlü ve en önemlisi hep mutlu olsun. mantı azmış o yüzden hadi affa aldım seni.bende hani saray mantım vardı annemin yolladığı dün dondurucudan çıkarıp baktım baktım birgün yiyeceğim seni dedim koydum dolaba geri.
sende ki iradeden bende de vardı aylar önce içime ne kaçtı benim yav , kıskandım bak şimdi seni :skandal:

bugün menüm
sabah : sucuklu yumurta
peynir
zeytin
yarım simit
2 çay kaşığı reçel

ara : 1 elma
1 bardak süt

akşam : tavuklu salata

su : 1 litre

spor : 25 dk eliptik

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
güzel birgün olmuş senin için.
ben yarışmadan muaf olayım canım , hiç doru düzgün yapamadım ben .
mümkün değil sıralamaya aldım ben seni:KK49:yerini görünce liderliğe oturmak için hırs yaparsın o yüzden yok öyle muaf olma durumu.
kızlar önümüzdeki hafta spora yazılacaktım ama bu koronovirüsü gözümü korkuttu , sizin fikrinizi de alayım , sizce yazılayımı ?
bence bekle.hemen yazılma spora.nefes alıp verme önemli biliyorsun ortamda yoğun virüs birikme ihtimali olabilir.ortalık yatışsın ona göre karar ver. ben gidiyorum ama salon sadece bizim için temizleniyor.giren kişiler belli başka türlü olsa gitmezdim.
sende ki iradeden bende de vardı aylar önce içime ne kaçtı benim yav , kıskandım bak şimdi seni :skandal:
cumartesi izin gününde canın ne çekiyorsa ye. ama hiçbir şeyi atlama.pazar ben artık bunlara doydum de ve geri dönüş yaşa

Back
X