• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel birgün olmuş senin için.
mümkün değil sıralamaya aldım ben seni:KK49:yerini görünce liderliğe oturmak için hırs yaparsın o yüzden yok öyle muaf olma durumu.
bence bekle.hemen yazılma spora.nefes alıp verme önemli biliyorsun ortamda yoğun virüs birikme ihtimali olabilir.ortalık yatışsın ona göre karar ver. ben gidiyorum ama salon sadece bizim için temizleniyor.giren kişiler belli başka türlü olsa gitmezdim.

cumartesi izin gününde canın ne çekiyorsa ye. ama hiçbir şeyi atlama.pazar ben artık bunlara doydum de ve geri dönüş yaşa

Dikkat et canim kalabalik ortamlardan uzak dur...

ozaman yürüyüşe ağırlık vereyim , açık havada yürüyüş yapayım . şu plates çemberi varya kolları bacakları sıkılaştıran ondan alayım , işe yarar mı bilmiyorum ama .

ozaman yürüyüşe ağırlık vereyim , açık havada yürüyüş yapayım . şu plates çemberi varya kolları bacakları sıkılaştıran ondan alayım , işe yarar mı bilmiyorum ama .
pilates çemberi birçok şekilde kullanılabiliyor ve çok etkili ama ilk başlayanlar için top öneririm ben çember bir sonraki aşama

Canim evet hic iyi degil burada durumlar,cocuklari okuldan aliyoruz,esim evden calisiyor,sonumuz hayrolsun...
Allah yardımcımız olsun canım , o kadar kötü olduğunu bilmiyordum , haberlerde de denk gelmedim amerikada öyle ileri boyutta olduğuna . burda da dün açıklama yaptılar buraya da gelmiş , ne olacak dünyanın hali hızlıca yayıldı gitti. eve yiyecek içecek mi stokladınız

Iyi aksamlar Ben dun yediklerimi paylasmayi unutmusum
10 mart
Kahvalti 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen salata ve 1 tabak mantar sote
Aksam bir porsiyon kisir ve bol salata
Ara bir avuc kuru üzüm
7 bardak su 80 dk yuruyus 320 puan
Bugün
Saba ayni
Öğlen 1 tabak kisir
Aksam karnabahar kizartmasi bir kase yogurt ve bol salata
1 av kuru üzüm
30 dk yürüyüş 120 puan

Ay CEYDOS CEYDOS bugun hic iyi degildim galiba.oglen yogunluktan aklima bile gelmedi cok yedigim.yedim patatesi.
Aksam basit olsun diye havuc hasladim.asıl havuc pisince zararliymos diyete.2 orta boy yedim yani.
Su da icmedim.
Butun gun calistim yogun bir sekilde.

09.00 2 kk izmir tulum peynir,4 zeytin, haslanmis yumurta,domates

13.00 firinda patates patlican yarim tabak(malesef)
Corba,yogurt,yarim tabak pirasa

19.00: mantar-havuc haslama

Gun icinde ;1.0 lt su,1 neskafe,1 Turk kahvesi,2 cay

Sporu gece yapip yazarim.
Cok pisman oldugum icin bunlari yazayim hemen dedim.

Ay CEYDOS CEYDOS bugun hic iyi degildim galiba.oglen yogunluktan aklima bile gelmedi cok yedigim.yedim patatesi.
Aksam basit olsun diye havuc hasladim.asıl havuc pisince zararliymos diyete.2 orta boy yedim yani.
Su da icmedim.

ah bişey demiyorum vicdanın zaten seni cezalandırıyor kendi haline bırakıyorum seni yediklerinle kavga et. sporu mutlaka yap bu gece.

Allah yardımcımız olsun canım , o kadar kötü olduğunu bilmiyordum , haberlerde de denk gelmedim amerikada öyle ileri boyutta olduğuna . burda da dün açıklama yaptılar buraya da gelmiş , ne olacak dünyanın hali hızlıca yayıldı gitti. eve yiyecek içecek mi stokladınız
Evet canim her seyi stokladik..Sizlerde dikkat edin..

Iyi aksamlar Ben dun yediklerimi paylasmayi unutmusum
10 mart
Kahvalti 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen salata ve 1 tabak mantar sote
Aksam bir porsiyon kisir ve bol salata
Ara bir avuc kuru üzüm
7 bardak su 80 dk yuruyus 320 puan
Bugün
Saba ayni
Öğlen 1 tabak kisir
Aksam karnabahar kizartmasi bir kase yogurt ve bol salata
1 av kuru üzüm
30 dk yürüyüş 120 puan
Canim 2 gun ust uste kisir birde bu aksam kizartma olmamis.1 ogunde kisir yesen sorun degil ama 2 gun ustuste kilo vermeni zorlastirir..

Su da icmedim.

Canim menun kotu degil uzme kendini.
Havucu pisirmeden tuketirsen daha saglikli ☺️

Canim menun kotu degil uzme kendini.
Havucu pisirmeden tuketirsen daha saglikli ☺
Evet patates disinda sagliksiz bir sey yok zaten.
O da toplasan 3 dilimdir de su falan da icemeyince bi eksik hissettim kendimi.
Simit,ekmek yok neticede.ama benim kilo vermem zor oldugundan ekstra hassas yurutmem lazim bu sureci

kızına seninle ve sevdikleriyle beraber nice mutlu yaşlar dilerim.sağlıklı uzun ömürlü ve en önemlisi hep mutlu olsun. mantı azmış o yüzden hadi affa aldım seni.bende hani saray mantım vardı annemin yolladığı dün dondurucudan çıkarıp baktım baktım birgün yiyeceğim seni dedim koydum dolaba geri.
Sagol canim amin Allah razi olsun ortanca kizim 13 yasina girdi ergenlik de var bayagi zorluyor beni

Canim 2 gun ust uste kisir birde bu aksam kizartma olmamis.1 ogunde kisir yesen sorun degil ama 2 gun ustuste kilo vermeni zorlastirir..
Ya benden baska kimse yemiyor. En azından oğlum da yer diye düşünmustum ama yemedim beyefendi :) cope gitmesin diye yedim inan ;) . Evet hemen de tartida Artı gördüm. Yarin çok dikkatli olmaliyim

İyi geceler
Sabah yesil cay
Kahvalti
2 dilim ekmek az peynir 4 zeytin domatesli yumurta cay
Ara sade kahve
Ara turk kahvesi
Ara yarim armut
Ogle 5 kasik pirasa yogurt az borek dunden kalan
Ara menengic kahvesi
Aksam 1 tabak nohut domates roka

Su 3lt olur yatana kadar
Spor
50 dizleri cekerek kosma 40 kollari cevirme jiliandaki gibi 20 sukuat 10 dk yuruyus
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

Back
X