• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim amin Allah razi olsun ortanca kizim 13 yasina girdi ergenlik de var bayagi zorluyor beni
ah en zor yıllar başladı.benimki doğuştan ergen olunca pek değişmedi bişey ama dün saçını başını yolacaktım.sinirlerim tavan yaptı.
Ya benden baska kimse yemiyor. En azından oğlum da yer diye düşünmustum ama yemedim beyefendi :) cope gitmesin diye yedim inan :KK66: . Evet hemen de tartida Artı gördüm. Yarin çok dikkatli olmaliyim
olmaz canım kimse yemiyorsa zaten yapma.yaptınsanda yeme lütfen bende de ikinci güne kalan yemek yenmez ama ben onu hemen tedavülden kaldırıyorum. yada dondurucuya girecek bişeyse kaldırıyorum ileri tarihte yeni pişirmişim gibi servis ediyorum.
İyi geceler
Sabah yesil cay
Kahvalti
2 dilim ekmek az peynir 4 zeytin domatesli yumurta cay
Ara sade kahve
Ara turk kahvesi
Ara yarim armut
Ogle 5 kasik pirasa yogurt az borek dunden kalan
Ara menengic kahvesi
Aksam 1 tabak nohut domates roka

Su 3lt olur yatana kadar
Spor
50 dizleri cekerek kosma 40 kollari cevirme jiliandaki gibi 20 sukuat 10 dk yuruyus
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
güzel olmuş menengiç diyette pek önerilmeyen bir kahve biliyor muydun? onun yerine normal türk kahvesi içsen güzel olur.
Amin canim Allah razi olsun 13 une girdi
ay 7. sınıf seneye mi sizde sınav senesi ?

ah en zor yıllar başladı.benimki doğuştan ergen olunca pek değişmedi bişey ama dün saçını başını yolacaktım.sinirlerim tavan yaptı.
olmaz canım kimse yemiyorsa zaten yapma.yaptınsanda yeme lütfen bende de ikinci güne kalan yemek yenmez ama ben onu hemen tedavülden kaldırıyorum. yada dondurucuya girecek bişeyse kaldırıyorum ileri tarihte yeni pişirmişim gibi servis ediyorum.
güzel olmuş menengiç diyette pek önerilmeyen bir kahve biliyor muydun? onun yerine normal türk kahvesi içsen güzel olur.
Yok canim bu sene 6 ya gidiyor daha

Bilmiyordum oylemi neden acaba

Yok canim bu sene 6 ya gidiyor daha
ah güzel yıllar dur daha sınav senesi gelecek orada krizleri bekle.çok zor bu yeni nesil
Bilmiyordum oylemi neden acaba
içeriklerinden sanırım benim pek sevdiğim bir kahve değil o yüzden pek araştırmadım ama birkaç yerde diyette hayır dendiğini okumuştum.akapunktura gittim geçen yıl orada doktorda içmeyin demişti.

ah güzel yıllar dur daha sınav senesi gelecek orada krizleri bekle.çok zor bu yeni nesil
içeriklerinden sanırım benim pek sevdiğim bir kahve değil o yüzden pek araştırmadım ama birkaç yerde diyette hayır dendiğini okumuştum.akapunktura gittim geçen yıl orada doktorda içmeyin demişti.
Bende tokluk hissi veriyor diye okudum neyse her zaman ictigimiz birsey degil daha dikkat ederim

11 mart 2020 bugün ne yedim?
sabah : activia smoothie
öğle : activia smoothie
akşam : 3 yumurtalı peynirli omlet + çikolata 1 dilim %80 20 gr 115 kcal
su : 3 lt devam
spor : 90 dk pilates : 630
150 squat : 450 puan
jillian 1.seviye : 200 puan

ya kızlar ben neden bu kadar şiş hissediyorum anlamıyorum.kaçamak yok, suyumu içiyorum ama davul gibiyim.ödem çayı içiyorum, sporda yapıyorum. sabah iyiyim akşama doğru şişiyorum.

ya kızlar ben neden bu kadar şiş hissediyorum anlamıyorum.kaçamak yok, suyumu içiyorum ama davul gibiyim.ödem çayı içiyorum, sporda yapıyorum. sabah iyiyim akşama doğru şişiyorum.
Beslenme seklin ile alakali olabilirmi acaba cok farkli besleniyorsun sasiyorum sana nasil doyuyorsun

Iyi aksamlar kizlar

Bugun menum kotu
Kahvalti
Keto tost

Ara
Elma

Aksam
Manti 🙄

Su 1L
Spor 30dk eliptik
5bin adin

Suan burda butun okullar, kresler cogu is yeri 2 hafta kapatildi.

Tabi benim isim haric. Saglik sektoru Devam

Beslenme seklin ile alakali olabilirmi acaba cok farkli besleniyorsun sasiyorum sana nasil doyuyorsun
düşün işte bu beslenmeyle şişim diye geziyorum yesem neler olacak bilmem sanki yediklerim yemek borum boyunca dizilmiş gibi.akşam olunca kilolarca yemek yemişim gibi karnımı ovup geziyorum ortada.ödem çayı yaptım içiyorum belki yarın olmaz böyle .

Iyi aksamlar kizlar

Bugun menum kotu
Kahvalti
Keto tost

Ara
Elma

Aksam
Manti 🙄

Su 1L
Spor 30dk eliptik
5bin adin

Suan burda butun okullar, kresler cogu is yeri 2 hafta kapatildi.

Tabi benim isim haric. Saglik sektoru Devam
gitti senin keto mantı yaktı geçti.niçün yaptın canım kıydın kendine. 2 hafta yeterli olacak mı acaba? sonuçta kuluçka 2 hafta bulaştırdıklarınada iki hafta deseler 1 ay olmalı ki konrtol altına alınabilsin.

Bende kendimi şiş hissediyorum bu hafta regli ve spor yapamadığından dolayı artı gelicem kesin.
Hiç halim yok çokta keyifsizim

Bende kendimi şiş hissediyorum bu hafta regli ve spor yapamadığından dolayı artı gelicem kesin.
Hiç halim yok çokta keyifsizim
+ gelmem diye düşünüyorum.yüzüm 66 kilo gibi görünüyor, vücudumda toparladı bu hafta ama şişkinlik pazartesinden beri devam ediyor.regl olmam herhalde zaten litaratürde menopozdan dönen kadın olacağım 2 aydır adet görüyorum.hormon ilacı bile kullanmadım doktorum kullanırsan iyi olur demesine rağmen.

Kendime.cok kızıyorum içten içe ne güzel gidiyordum ne oldu böyle birden bire modum düştü keyfim yok
Bisey olsa da eski günlerime dönsem diye düşünüyorum
Üstelik virüs yüzünden okullarda tatil olursa çocuklarla evde oturucam insallah ozaman daha iyi olurum

Back
X