Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur Canım iş bölümü :)) nereye yüklüyorsun wtransfermi. Önceki sporların faydaları Canım. Şu anda daha iyi duruyorum göbeğim yok neredeyse ilk göbek gidiyor benim

dün su dışında herşeyin çok azmış.

ağırlık öldürüyor zaten insanı. zıplamaya devam bugün riske girmeyeceğim zaten 1 kilodan az verdim sanki kasıldım o yüzden. malum 1 kilo üstü olursa süt izni veriyorum kendime 1 gün onun hayaliyle yaşarken bu hafta olmayacak gibi bir his var içimde.
ilaç kullanmak yerine beslenmeni ona göre düzenleyebilirsin daha iyi olmaz mı?
yapıyorlar iptal işlemi daha önce bir ürünü 20 gün bekledim stok yok diye yollamadılar.

Jillian sayesinde önceki kilo verişimde yaşadım deneyim, kiloya göre baya iyiydim
Eki Görüntüle 2604126
woaw diyorum, incelme harika
sen m bedene cok hizli duseceksin, cok kasli vucudun var demekki
belki yaza sen de ceydosla s bile giyersin
Ben arşivimden bulacağım yükleyeceğim buraya linki indirirsiniz başka güzel sporlarım da var onları da yüklerim. Callenist miydi adı bi teyze vardı o da epey iyi
bana da gonderiiiin :)
19tl harikaymis
yükleme yapıyorum bitince yollarım sana özelden hiç arama boşuna
bana da bana da :)
bence guzel :)
tek ogun beslenme hakkinda bilgim yok, ona yorum yapamiyorum ama sporlar sahane
ogle+aksam barbunya, ara patates salatasi cok karbonhidratli bir gun olmus. ama miktarlar cok degilse, menun guzel
bebegin nasil? kac aylik oldu simdi?
Olur Canım iş bölümü :)) nereye yüklüyorsun wtransfermi. Önceki sporların faydaları Canım. Şu anda daha iyi duruyorum göbeğim yok neredeyse ilk göbek gidiyor benim
ben de kullaniyorum o siteyi, cok ise yariyor. beni unutmayin link atarken :)

plasticwoman cok guzel zayiflamiddin

Tesekkur ederim link icin

Kizlar okadar yogunum ki. Okuyamadim dogru duzgun. Su saat oldu bisey yemedim. En son aksam Manti yedim

Ama ac da degilim. Yogunlukdan belki de. Ohal ilan edildi ama bizim is yeri devam. Sadece surekli guncellenme, basbakan konusma yapiyor. En kotusu millet marketlerde deli gibi alisveris yapiyor. Halbuki ona hic gerek yok. Sut almaya gitcem ama millet raflari bosaltti kesin :))

Evet canım inşallah gider yarına benim de hedefim Eylül ayına kadar 1,2 kg her hafta ama bu hafta ne olursa kabulüm o kadar içtim yedim :)

Ay inşallah Canım ya ağzınız bal yesin :) mutlu oldum bi :) Cuma’ya güzel gireceğim bu enerji ile :)

Canım malum 36 saatlik oruçlar var sistemde ona hazırlık seviyelerdeyim ama ara verince zor geçiyor bakalım 1-2 güne alışırım. Zaten bu Pazartesi 36 saatlik tek oruç gelecek. Sonra ki hafta Perşembe başlatmayı planlıyorum tartı için de iyi olur.

Canım CEYDOS göndetdi sağolsun. Sen iyi gidiyordun ne oldu bu salgın durumları mı etkiledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…