Bizim burasida ayni durumda, borsa patladi, kucuk sirketler kapaniyor, ekonomi felaket, isten cikarmalarda baslayacak yakinda...O degil de ekonomiyi cok fena vuracak, hatta vurdu bile borsa yerlerde. Kucuk isletmeler de ifas basladi bile. Buyuk isyerlerinde ise alim Eylule kadar durduruldu. Isten cikartma da baslar yakinda. Bence 2008 krizine benzer olacak.
150 yaptım daha ben ne ara zıpladın o kadar.Kizlar zipzip yapiyor musunuz 500 tane yaptim
kesinlikle kullanmalıyım ( ölmez sağ kalırsam). offff birde kıbrısa tatil yaparsam harika.dalıp dalıp çıkarım.Cok guzelmis mayokini bayildim, bunu hemen bu yaz kullanmalisin :)
Sagol canim iyiyiz hepimiz cok sukur sen nasilsin pek gorunmuyorsun oglun nasil oldu orda durumlar nasil buradada basladi virus . Allah hepimizi korusunNasilsin canim, cocuklar nasil, hrsey yolunda mi? :)
oh ha kafamdaki distopya seneryosu hızla gerçeğe dönüyor. dünya temiz bölgelere ayrılıp en sonunda iletişimler kesilecek.bırrrr ürktüm. başlarımıza birer diktatör konacak. ileriki nesiller dış dünyaya çıkamayacak. ayak üstü yazdım ben gene.Dun yaptim canim jillian.
Artik salona da gidemiyorum o yuzden duzenli evde hic degilse hergun killian yapayim.
Bizim yasadigimiz sehrin giris cikislarinin kapanmasi soz konusu. Bakalim bi durum ne olacak. Kapanma ihtimali olursa gitmek istemem. Esimi burda yalniz birakip, anca beraber kanca beraber
Aynen canim once ise alimlar durduruldu, sirada isten cikarma, kuculmeler baslayacak.Bizim burasida ayni durumda, borsa patladi, kucuk sirketler kapaniyor, ekonomi felaket, isten cikarmalarda baslayacak yakinda...
hic sorma canim bildigin sosyallik oldu. kriz de kapida.oh ha kafamdaki distopya seneryosu hızla gerçeğe dönüyor. dünya temiz bölgelere ayrılıp en sonunda iletişimler kesilecek.bırrrr ürktüm. başlarımıza birer diktatör konacak. ileriki nesiller dış dünyaya çıkamayacak. ayak üstü yazdım ben gene.
jillian okeyledim.
Nickimin hakkini veriyorum150 yaptım daha ben ne ara zıpladın o kadar
aa bugun ziplama yarismasi mi var? hemen mayokinine de bakayim. Bir ara ne meshurdu mayokiniler150 yaptım daha ben ne ara zıpladın o kadar.
kesinlikle kullanmalıyım ( ölmez sağ kalırsam). offff birde kıbrısa tatil yaparsam harika.dalıp dalıp çıkarım.
Sen azimli hatunsun bu mayoya girersin canim150 yaptım daha ben ne ara zıpladın o kadar.
kesinlikle kullanmalıyım ( ölmez sağ kalırsam). offff birde kıbrısa tatil yaparsam harika.dalıp dalıp çıkarım.
wuuwuu guzelmis canim. Insallah bu yaza gule gule giyersin. Sahilleri de kapatmazlarsakızlar bir çılgınlık yaptım kendime S beden mayo aldım. içine girmek zorundayım artık. 1,5 yıldır gözüm ondaydı. hep kendimi içinde hayal ettim ama olmaz diye adım atmamıştım. geçen gece süper bir fırsatla karşıma yeniden çıktı. işaret mi acaba dedim ve hemen aldım. üstelik oramın buramın pörtleme ihtimali çok azaldı. kısacası cesaret ettim işte. şimdi iş S bedene düşmekte.ucundan bile yakalasam olur diyorum.
Eki Görüntüle 2604120
Amin gulum,sizle ilgilenemiyorum cok uzgunum bundan oturu.Hepimiz sukur iyiyiz ama ohal herkesi panik yapti.Allah hepinizi korusun ..Sagol canim iyiyiz hepimiz cok sukur sen nasilsin pek gorunmuyorsun oglun nasil oldu orda durumlar nasil buradada basladi virus . Allah hepimizi korusun
Dikkat et kendine,yogun ve streslisin ondan ac hissetmiyor olabilirsin canim.Hala bisey yemedim. Ac degilim. Bu bahane ile su orucu mu yapsam
Bu virus en az 12-18 ay daha bizimle diyorlar canim kolay tolarlanamayiz muhtemelen..hic sorma canim bildigin sosyallik oldu. kriz de kapida.
Bakalimvirus tamamen bitince ne olacak. Adeta bir bilim kurgu filminin icindeyiz. Sokaklar bombos
yediklerimi hazmedeyim kimse tutamaz beni yarın o eksi bir gelecek zorlada olsa.Nickimin hakkini veriyorum
500 sayisi benim icin cok az bir ara gunde 3000 leri gördüğüm gunler vardi ama diyorum ya cok tembellestim uzun zamandir yapmiyordum
inşallah canım daha iyisi sizlerin olsun.Sen azimli hatunsun bu mayoya girersin canim♥
ne kadar uzun bir süre vermişler.ama amerika dediyse inanmak gerek.Bu virus en az 12-18 ay daha bizimle diyorlar canim kolay tolarlanamayiz muhtemelen..
Canim 500 cok iyi, fazlasi dizlere cok zararli..Nickimin hakkini veriyorum
500 sayisi benim icin cok az bir ara gunde 3000 leri gördüğüm gunler vardi ama diyorum ya cok tembellestim uzun zamandir yapmiyordum
Evet canim en erken bu kadar surede asi bulunacagi dusunuluyor, abdde asi yapiliyor.inşallah canım daha iyisi sizlerin olsun.
ne kadar uzun bir süre vermişler.ama amerika dediyse inanmak gerek.
Evet canim en erken bu kadar surede asi bulunacagi dusunuluyor, abdde asi yapiliyor.
En az 1 yil daha bizimle olacak gibi bu virus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?