Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O degil de ekonomiyi cok fena vuracak, hatta vurdu bile borsa yerlerde. Kucuk isletmeler de ifas basladi bile. Buyuk isyerlerinde ise alim Eylule kadar durduruldu. Isten cikartma da baslar yakinda. Bence 2008 krizine benzer olacak.
Bizim burasida ayni durumda, borsa patladi, kucuk sirketler kapaniyor, ekonomi felaket, isten cikarmalarda baslayacak yakinda...

oh ha kafamdaki distopya seneryosu hızla gerçeğe dönüyor. dünya temiz bölgelere ayrılıp en sonunda iletişimler kesilecek.bırrrr ürktüm. başlarımıza birer diktatör konacak. ileriki nesiller dış dünyaya çıkamayacak. ayak üstü yazdım ben gene.
jillian okeyledim.

hic sorma canim bildigin sosyallik oldu. kriz de kapida.
Bakalimvirus tamamen bitince ne olacak. Adeta bir bilim kurgu filminin icindeyiz. Sokaklar bombos

dunku menum- 11 mart menum
09:00_ 2 tane tavuklu sebzeli okofte, bolca yesillik
ara: sutlu kahve
13:00- buyuk bir parca balik, mayonezli salata, 1 kase sebze corbasi
15:00_ 2 tane hindistan cevizi topu (tadi nefissti. Tarifini buldum: bir kaba bolca hindistan cevizi koyuyoruz, uzerine eritilmis tereyagi ilave edip karistirilir. Ustunde bir kac tane kuru meyve eklenir. baska bir kapta yumurta beyazinin icerine bir tutam tuz bir tutam seker konulup iyice cirpilir. Sonra yumurta aki ve hindistan cevizi iyice karistirilir. Yagli kagit uzerinde top top yapilip firinda pisirilir. Tadi bir harika :)
19:00_ tavuk cigerinden pasta (yas pasta gibi gozukuyor ama icinde tavuk cigeri ve peynir ve yogurt biraz da yesillik vardi) tadi gayet guzel.

su: 2,5 lt
spor: jillian level1 ; 200 puan

Yawrukush CEYDOS

150 yaptım daha ben ne ara zıpladın o kadar.

kesinlikle kullanmalıyım ( ölmez sağ kalırsam). offff birde kıbrısa tatil yaparsam harika.dalıp dalıp çıkarım.
aa bugun ziplama yarismasi mi var? hemen mayokinine de bakayim. Bir ara ne meshurdu mayokiniler

wuuwuu guzelmis canim. Insallah bu yaza gule gule giyersin. Sahilleri de kapatmazlarsa

Sagol canim iyiyiz hepimiz cok sukur sen nasilsin pek gorunmuyorsun oglun nasil oldu orda durumlar nasil buradada basladi virus . Allah hepimizi korusun
Amin gulum,sizle ilgilenemiyorum cok uzgunum bundan oturu.Hepimiz sukur iyiyiz ama ohal herkesi panik yapti.Allah hepinizi korusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…