Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosbuldum canim

Iyiyim cok sukur canim buralarda dolanip duruyorum sen nasilsin nasil gidiyor
@Ceydos ile konusurken dun kahveye davet etti beraber spor yapmaya karar verdik sağolsun
Harikasiniz, bizim burada ohal ilan edildi Elifim, takima gelemez oldum, coronadan durumlar epey karisik..
Kizlarla layigiyla ilgilenemiyorum.
Senin ziyaretinde ne guzel olmus...

Harikasiniz, bizim burada ohal ilan edildi Elifim, takima gelemez oldum, coronadan durumlar epey karisik..
Kizlarla layigiyla ilgilenemiyorum.
Senin ziyaretinde ne guzel olmus...
Corona insallah bir an once etkisini yitirir canim sizin icin cok zordur tahmin edebiliyorum
Arada gelirim ziyaretlerine canim aklin kalmasin senin her zaman beni etiketleyebilirler ❤

Corona insallah bir an once etkisini yitirir canim sizin icin cok zordur tahmin edebiliyorum
Arada gelirim ziyaretlerine canim aklin kalmasin senin her zaman beni etiketleyebilirler ❤
Sagol canim benim, hep diyorum eksik olma.
Her zaman bekleriz, hatta yarin yarisma sonrasi takimca size caya ,ziyarete gelelim, bizede degisiklik olsun :)

Canim olur nasil istersen.
Liste disinda da kilo verirsin ben eminim ama bu gece duzenine adapte etmen gerek kendini..

Cok guzelmis mayokini bayildim, bunu hemen bu yaz kullanmalisin :)

Sagol canim benim, hep diyorum eksik olma.
Her zaman bekleriz, hatta yarin yarisma sonrasi takimca size caya ,ziyarete gelelim, bizede degisiklik olsun :)
Sagol canim sende eksik olma
Olur canim her zaman bekleriz takima bizimde bu hafta takim.olarak enerjimiz dusuk belki ziyaretiniz iyi gelebilir

Afiyet olsun canim benim, nasilsin , bebisimiz nasil?
Doktor kontrolune gittiniz mi?

Afiyet olsun canim, yine cok guzel birgun olmus :)

Bugun biraz karbonhidratli olmus ama emziriyorsun, sut olsun kuzuya :)

Burasida ayni canim, marketler bombos, hicbir sey kalmadi..
Dikkat edin kendinize, gida stogu yapin ihtiyac olcusunde.
Diyetin nasildi bu hafta, sen manti yemezdin canim...

Dun yaptim canim jillian.
Artik salona da gidemiyorum o yuzden duzenli evde hic degilse hergun killian yapayim.
Bizim yasadigimiz sehrin giris cikislarinin kapanmasi soz konusu. Bakalim bi durum ne olacak. Kapanma ihtimali olursa gitmek istemem. Esimi burda yalniz birakip, anca beraber kanca beraber

O degil de ekonomiyi cok fena vuracak, hatta vurdu bile borsa yerlerde. Kucuk isletmeler de ifas basladi bile. Buyuk isyerlerinde ise alim Eylule kadar durduruldu. Isten cikartma da baslar yakinda. Bence 2008 krizine benzer olacak.

Nöbete gidecem canım , bir saate çıkacağım .sabah 61.2 kg çıktım gittikce alıyorum . Listeden cikacam artık yarın . Liste dışı devam edeceğim
off ya kotu olmus cnaim. Aynisini ben de dusunuyorum. Hele simdi burda OHAL ilan edildi, dikkat etmem daha da zor olacak. cumadan beri cok dikkat etmeme ragmen bu sabah yine hiic vermemistim bakalim yarin sabaha ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…